2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

cnm olmazsa dondur birini 3. günde diğerini bekleyin.garantiniz olur elinizde.tutmazsa diğer ay deneyebilirsiniz.aklıma geldi bir sorun isterseniz merkeze.sonuçta transferde ols bugün olabilirdi.dondurun birini derim ama siz bilirsiniz.

evet canm kızlardesımınde toplamda 4 yumurtası vardı 2 sı 5.gune geldı bende onu baz aldım zaten dktorumda kalıtesı gayet ıyı dedı ıyı olmasa zaten soylerm dedı bence bkleyelım dedı gtmıcekse bosuna trasnfer yapmayalım dedı ınsallah canm allın ıznıyle ogune gelırım alll razı olun ettıgn dualar sana gerı dönsun ınsalah ıcımden bı ses olucak gıdıcek dıyor ınallah en azından 1 tanesı gıder hem dıerlerı cop degılmıs arkadan gelıyorlarmıs belkı allahım onlarada verır guc kuvvet bu 2 tne kalıtesı en ıyı olanmıs yanı 5.gune gıtme ıhtımalı olan

Evet canım yarın inşallah. Hıı iyi ozaman onlar az çok anlar zaten gider dedilerse bi bildikleri vardır inşallah İkizlerin olur

Canım bu mübarek günlerde dualarını eksik etme. İnşallah bizler de dua edeceğiz. Rabbim verecekse nasıl olsa olur biliyorsun sen dert etme. Sadece sabret ve dua et bol bol. İnşallah bebeklerine kavuşursun, vay be bu günleri göreceğime hiç inanmazdım diyeceksin inşallah çok yakın zaman sonra. Rabbim gönlüne göre versin.
Kizlar iste bu benim 8. Gunumuntesti
Canım benim de 5.gün embriyosuydu. Transferin 5. gününde silik çizgiyi görmüştüm. Senin de 8.gün olduğuna göre erken biraz maşallah kaç embriyo konmuştu. İkiz bile olabilir, dün yapmış mıydın test.Silik çizginin ilk çıktığı günlerde hcg 50 civarında oluyor okuduklarıma ve yaşadığıma göre.İnşallah kan testinde de görürsün. Rabbim doğumunu da göstersin sağlıkla.

Canım nerdesin ya merak ettim seni... eğer iyi dediyse kalitesi iyiyse canım 5. güne gidebilir canım morelini bozma hep dua et hayırlısını iste kuzum allhın izniyle olacak inşallh transferin tatlım (arkadaşımın 8 emriyosundan 2 tane kaldı ve doktor zor dedi çıkmaz dedi beklediler 5. güne kadar gitti transfer yapıldı ve şuan hamile canım ) inşallh senin hamile haberinide alıcz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…