bence de canım :) ben 2 tane istedim kesin tutsun diye :) drum 1 tane dedi bu tutaacak sen güven dedi ve oldu şükür :)
Hoşgeldin tatlım..
Tedavin hayırlı olsun..
Uzun protokol adetin 19.-20.ya da 21.gününde Lucrin denen iğneyi vurmanla başlar bir hafta 10 gün sonra adet olursun ve lucrinin yanına yumurta olgunlaştırıcı diğer iğne eklenir bundan sonrası kısa protokol ile aynıdır yumurta toplama gününe kadar iğnelere devam edersin..
Tamam canım çok sağol normalde de herşeyde çok kararsızımdır çabuk etkileniyorum
Kızlar bugün gece 12 de otobüsüm var evime dönüyorum bikaç gün giremezsem merak etmeyin yani benihepinizi öpüyorum
canım sen tutunmayacak diye çok şartlıyorsun vücudunubence böyle yapma :) önemli olan kalite değil ne kaliteliler tutmadı kalitesiz olanlar tuttu :) tamamen allahımın takdiri :) lütfen bebbişine güven :) olumlu ol canım :)
canım geçmiş olsun :) yarın güzel haberler alalım inşallah :) sana sıkı sıkı tutunacak embriyoların olsun inşallahhhh :)
canım hayırlı olsun tedavin :) sonu bebişli olsun inşallahhhh :) uzun protokol 21. gün başlanıyor yumi baskılayıcı iğne kullanıyorsun adete kadar :) sonrası aynı :)
güldenim bir sıfırdan büyüktür biliyosun o yüzden gözün aydın canım belki o dört tanede sorun olmayacak olsa bile elinde bir tane sağlam embriyo var inşallah seni anne etmeye yeter canım
benim merak ettiğim diğer bir şeyde embriyoların ikisini cgh gönderdin diğer dört tanesi donduruldumu beklemede derken nasıl bekliyor merak ettim biliyosun benimde dondurulmuşlarım var cgh ile ilgileniyorum o yüzden soruyorum
Çok geçmiş olsun tatlım..Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.
Portakalım sana da geçmiş olsun canım. Yat dinlen bol bol. Bana da kanaman olabilir dediler ama hiç olmadı sadece oturup kalkarken bir ağrım var ama eve gelip kahvaltımı yatıp uyudum akşama kadar. Vücudun dinlensin.
Aynen canım lucrinle başlıyor her şeyteşekkürler cnm..
he işi sadece lucrin uzatıyor ozaman.. çok saol teşekkür ederim..
Egunalım sağol bebekim. Yarın iğnem var 5 gün arayla yaptırmam gerekiyormuş. 16'sında ve 21'inde bir sonrakiler. Jelim var her sabah sıkıcakmışım. Bir de sabah akşam almam gereken hapım var. Bunları ne için kullanacağımı bilmiyorum. Şöyle bir baktım ama bişiy anlamadım.Çok geçmiş olsun tatlım..
Maşallah yumi sayın çok güzel..
5.güne de giderlerse şahane olur..
Egunalım sağol bebekim. Yarın iğnem var 5 gün arayla yaptırmam gerekiyormuş. 16'sında ve 21'inde bir sonrakiler. Jelim var her sabah sıkıcakmışım. Bir de sabah akşam almam gereken hapım var. Bunları ne için kullanacağımı bilmiyorum. Şöyle bir baktım ama bişiy anlamadım.
Kizlar gecmis olsun ikinizede insl hepsi dollenip size geri kavusur bebekleriniz olarak.Kizlar selam...
Geriye donup okuyamiyorum. Sadece haber veriyim dedim..
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz.
Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.
Portakalım sana da geçmiş olsun canım. Yat dinlen bol bol. Bana da kanaman olabilir dediler ama hiç olmadı sadece oturup kalkarken bir ağrım var ama eve gelip kahvaltımı yatıp uyudum akşama kadar. Vücudun dinlensin.
Bu yazdiklarin ilaclarin ismi ne canimEgunalım sağol bebekim. Yarın iğnem var 5 gün arayla yaptırmam gerekiyormuş. 16'sında ve 21'inde bir sonrakiler. Jelim var her sabah sıkıcakmışım. Bir de sabah akşam almam gereken hapım var. Bunları ne için kullanacağımı bilmiyorum. Şöyle bir baktım ama bişiy anlamadım.
Sağol canım benim, öğrendim mutlu oldum şimdi.Canım bunlar rahim kalınlığını desteklemek embriyonun tutunmasına yardımcı olmak için veriliyor..
Progestanın iğne ve jelini vermiş bir de estrafem yani e2 hapı vermiş..Her şey olması gerektiği gibi yani..
tşkler canım benim Allah Razı olsun... Doktor da bugün Gülüyor Kahraman Bebek mi diyelim buna diye, ben de Mucize Bebek dedik ama inş sağlıkla devam eder dedim:)Şükürler olsun demek duydun kalp atışını..Mucize bebişin bırakmamış annesini sıkı sıkı tutunmuş.
Sağlıkla kucağına aldığın günleride görürsün inşallah..
Ailecek gözünüzaydın..
İnşallah canım..
Birşey sorucam peki sende yumurtlama ilgili sorun. Var mı testte ya da vajinal muayenede , bana da iki yumurtan gelişti dedi önce 4 dü sonra iki dedi ve iptal etti. Fsh ve diğer testler iyiyken bunu dedi dr. Direnç gösterdin dedi ve kesti. Ama aklımda hala sorular var. Hep mi böyle olacak ne yapmalı. Bir sorun olmasa niye gelişmeZ. Sonuçta yumurtlaması olmayan kadına o iğneler uygulanıyor.. Direnç bana biraz atmasyon gibi geldi benim için yani. Ne doz yükseltti ne bir şey yaptı. 7 gün sonunda kesti tedavimi. Kafamda bu sorular var.. İyi bir hastane ve doktora ihtiyacım var.Canım bende öyleyim her tedavide yumurtalar direnç gösteriyo ve zor gelişiyo emin ol uzun gelişip 2.kalite olcana yumurtaların tedavi iptal olsun daha iyi bizimkini devam ettirdi dr yumilerim 2.kalite transferi oldum ben ona bagladım
Bu yazdiklarin ilaclarin ismi ne canim
Canım bence riske atma. Sonuçta sıcağın embriyolara da zararı olabilir. Tabi yine de sen bilirsin?selam arkadaşlar....
bi arkadaşımdan duymuştum transfer olmadan 2-3 gün önce azar azar sıcak su torbası koymuş karnına .... transfer oldu şimdide ikizlere hamile ....yani sıcak su torbası kan dolaşımına yardımcı oluyormuş.... siz ne düşünüyorsunuz bu konuda .... bana inşallah salı günü transfer yapacak doktorum... öncesinde sıcak su torbasını yapsammı diye düşünüyorum ama yanlış bişey de yapmaktan korkuyorum .... Allahım herşeyden korkar oldum ....(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?