2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

bence de canım :) ben 2 tane istedim kesin tutsun diye :) drum 1 tane dedi bu tutaacak sen güven dedi ve oldu şükür :)

aynen canım ben de sağlıklı 2 tane olursa hepsi transfer olsun diye ısrarcı olmam..
olacağı varsa 1 tane ile de olur..

teşekkürler cnm..
he işi sadece lucrin uzatıyor ozaman.. çok saol teşekkür ederim..

Tamam canım çok sağol normalde de herşeyde çok kararsızımdır çabuk etkileniyorum

etkilenme canım..her şeyi de okuma didikleme..

Kızlar bugün gece 12 de otobüsüm var evime dönüyorum bikaç gün giremezsem merak etmeyin yani beni hepinizi öpüyorum

yolun açık olsun özleriz çok ara verme olurmu..

teşekkür ederim cnmmm çok saol ok.

Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.

Portakalım sana da geçmiş olsun canım. Yat dinlen bol bol. Bana da kanaman olabilir dediler ama hiç olmadı sadece oturup kalkarken bir ağrım var ama eve gelip kahvaltımı yatıp uyudum akşama kadar. Vücudun dinlensin.

Canım embriyolar 5. ve 6.günlerinde biyopsi alınarak donduruldular..cgh ye giden kendileri değil biyopsileri..
Dondurulmadan önce biyopsi yapılmalı diye biliyorum ben çözüldükten sonra embriyodan parça alındığını duymadım..

Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.

Bu arada yarın iğnem var. Bir daha 16'sında ve 21'inde 5 gün arayla kabadan. Yarın sabah sıkacağım bir jelim var. Bir de her gün sabah akşam içmem gereken haplarım var şimdilik. Şöyle bir baktım ama ne işe yaradıklarını anlamadım.

Portakalım sana da geçmiş olsun canım. Yat dinlen bol bol. Bana da kanaman olabilir dediler ama hiç olmadı sadece oturup kalkarken bir ağrım var ama eve gelip kahvaltımı yapıp uyudum akşama kadar vücudum dinlensin diye.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun tatlım..
Maşallah yumi sayın çok güzel..
5.güne de giderlerse şahane olur..

teşekkürler cnm..
he işi sadece lucrin uzatıyor ozaman.. çok saol teşekkür ederim..
Aynen canım lucrinle başlıyor her şey
Benim ilk 3 tedavim uzun protokol oldu ahhh ah ne lucrinler vurdum kızlara damarımı kesseniz lucrin akar derdim hep
Son tedavim kısa protokol oldu nasıl mutluydum anlatamam bıkmışım uzun protokolden

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun tatlım..
Maşallah yumi sayın çok güzel..
5.güne de giderlerse şahane olur..
Egunalım sağol bebekim. Yarın iğnem var 5 gün arayla yaptırmam gerekiyormuş. 16'sında ve 21'inde bir sonrakiler. Jelim var her sabah sıkıcakmışım. Bir de sabah akşam almam gereken hapım var. Bunları ne için kullanacağımı bilmiyorum. Şöyle bir baktım ama bişiy anlamadım.

Canım bunlar rahim kalınlığını desteklemek embriyonun tutunmasına yardımcı olmak için veriliyor..
Progestanın iğne ve jelini vermiş bir de estrafem yani e2 hapı vermiş..Her şey olması gerektiği gibi yani..

Kizlar gecmis olsun ikinizede insl hepsi dollenip size geri kavusur bebekleriniz olarak.

Bu yazdiklarin ilaclarin ismi ne canim

Sağol canım benim, öğrendim mutlu oldum şimdi.

Tşkl
tşkler canım benim Allah Razı olsun... Doktor da bugün Gülüyor Kahraman Bebek mi diyelim buna diye, ben de Mucize Bebek dedik ama inş sağlıkla devam eder dedim:)

Birşey sorucam peki sende yumurtlama ilgili sorun. Var mı testte ya da vajinal muayenede , bana da iki yumurtan gelişti dedi önce 4 dü sonra iki dedi ve iptal etti. Fsh ve diğer testler iyiyken bunu dedi dr. Direnç gösterdin dedi ve kesti. Ama aklımda hala sorular var. Hep mi böyle olacak ne yapmalı. Bir sorun olmasa niye gelişmeZ. Sonuçta yumurtlaması olmayan kadına o iğneler uygulanıyor.. Direnç bana biraz atmasyon gibi geldi benim için yani. Ne doz yükseltti ne bir şey yaptı. 7 gün sonunda kesti tedavimi. Kafamda bu sorular var.. İyi bir hastane ve doktora ihtiyacım var.

Canım bence riske atma. Sonuçta sıcağın embriyolara da zararı olabilir. Tabi yine de sen bilirsin?

Canım ilaçlarım günde 1 dostinex
Proluton iğneler 5 gün arayla olacakmışım ilki yarın.
Estrofem 2 kutu yazmış sabah akşam tok.
Crinone vajinal jel

Transferden sonrada tutunmayı kolaylaştırıcı bişiyler yazacaklarmış.
Ve folic asite devam tabiki folio içiyorum onuda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…