- 8 Şubat 2012
- 237
- 198
- 133
Canım benim 5. gün sabah idrarında silik çizgi çıktı. Ertesi gün 6. gün sabah idrarında da görünce o gün gidip kan verdim. Yani çizginin çıktığının ertesi günü. Değerim 91 çıkmıştı. Seninde yarın 100 civarında birşey çıkarsa senin de ikizdir bence.Benim de ikiz canım. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla olsun dualarını eksik etme bizim için de.
Tesekkur ederim canim rabbim sanada bebegini hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsinHayırlı olsun canım
Bence yarın yaptır, diğer günde katlıyo mu diye bakarsın. Hayırlı olsun canım, devamı sağlıkla büyütmeye inşallah
Canım bu mübarek günlerde dualarını eksik etme. İnşallah bizler de dua edeceğiz. Rabbim verecekse nasıl olsa olur biliyorsun sen dert etme. Sadece sabret ve dua et bol bol. İnşallah bebeklerine kavuşursun, vay be bu günleri göreceğime hiç inanmazdım diyeceksin inşallah çok yakın zaman sonra. Rabbim gönlüne göre versin.
Canım benim de 5.gün embriyosuydu. Transferin 5. gününde silik çizgiyi görmüştüm. Senin de 8.gün olduğuna göre erken biraz maşallah kaç embriyo konmuştu. İkiz bile olabilir, dün yapmış mıydın test.Silik çizginin ilk çıktığı günlerde hcg 50 civarında oluyor okuduklarıma ve yaşadığıma göre.İnşallah kan testinde de görürsün. Rabbim doğumunu da göstersin sağlıkla.
Canım nerdesin ya merak ettim seni... eğer iyi dediyse kalitesi iyiyse canım 5. güne gidebilir canım morelini bozma hep dua et hayırlısını iste kuzum allhın izniyle olacak inşallh transferin tatlım (arkadaşımın 8 emriyosundan 2 tane kaldı ve doktor zor dedi çıkmaz dedi beklediler 5. güne kadar gitti transfer yapıldı ve şuan hamile canım ) inşallh senin hamile haberinide alıcz
tatlım içini ferah tut biliyorum demesi kolay insan o telefon geldiğinde ölüp ölüp diriliyor. Daha önce yazmıştım bnmde 2 tane 1. kaliteydi diğerleri geriden geliyordu hatta b,r,nden ümidi kesmişti ama 4. ve 5. gün o da çoğaldı. yani 3ünü dondurduk 2 si transfer oldu bak şimdi çok şükür. Bol bol dua et tatlım.bizde edicez senin için.
canm onlar eşini çıkarırlarsa işkurun ekranına gidiyor zaten ama benm esımınde basına buna benzer bır olay geldi benm eşim haklı sebeble ıstıfa ettı haklı sebeb olunca faydalanır dıye umduk ama firma kendi işten ayrıldı dıye yazmıs sıgorta sonlandırırken yanı alamadık sigortası bıtınce ısten ayrılına en yakın ıskura bı gıtsn zaten onlar gerekenı yaparKizlar dün esimin isyeri haziran ayından temmuz sonuna kadar ücretsiz izin mevzuatı yayınlayıp imza toplamış..eşim imzalamayanlardandı dun niye imzalamıyosunuz denmiş isteyen dilekçeyle basvursun tazminati verelim demisler..zaten geçen aylardada 21 kişi cikarmislardi..10 15 kiside öyle cikmisti..benimkide yanindaki ayni isi yapan arkadasida dilekce vermisler dun imza atmayanlarin cogu...tazminatini alacak simdi...issizlik maasini nasil aliniyo bilen var mi..
Pazartesi gittim kalp atisini keseyi gordum canim darisi basina insallahSen keseyi falanda gördün mı Cnm ?
İnş Cnm :)Pazartesi gittim kalp atisini keseyi gordum canim darisi basina insallah
Transferin ne zaman oldu cnmPazartesi gittim kalp atisini keseyi gordum canim darisi basina insallah
Anladım Cnm Bnde hiç yok bulantı flnEVET GEÇTİ
Canımmm benim bebişlerin seni bekliyo olacaklar Allah'ın izniyle ben inanıyorummmmhepinize çok ama çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun içime öyle büyük bir umut doğduki ben inanıyorm olacak herseyde bir hayır var aslında transferı cumartesı yaptırırsam yarın kandıl en azından cuma gecesı bol bol dua edıp sabah trasnfer ıcın yola cıkıcam ınsalah gıttıgımde transferım olucak bır arkdasımında dedıgı gıbı cok guclu bır annelerı var okdar sorun yasadı okdar sıkıntının ustesınden geldıkı anneleri onlarda yavrularımda dırenıyor ama cumartesı kavusucam okdar mutluyumkı ınsallah allahım mutlulugumu yarıda bırakmayacak doktorm cok moral verdı doktorm 5.gune gıdelım demese belkı bukadar guc gelmezdı bana hepınızden Allah defalrca razı olsutusemim dedıgın gıbı cok guclu bır annelerı var nelere dayandı buna mı dayanamıcek ve cumartes gıdıcem kaldıysa yavrumu alıp gelıcem allah ızın verırse önümde cok guzel bır de gun var kandill gecesi ne mutlu bna allahım bu gune tekrar gelmemı nasıp ettı şimdiden kandiliniz mübarek olsun Allahım kabul edılıcek dualar etmemizi nasip etsin
Gözün aydınKizlar iste bu benim 8. Gunumuntesti
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin gebeliğinKızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım .desteklerinizden dolayı teşekkürler..
çok şükür çok merak etmiştim bende gözün aydın rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallahKızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım .desteklerinizden dolayı teşekkürler..
hemen telaşe kapılma 9. günde yerleşme lekesi olan çok duydum yarın inşallah güzel haberler alırsınKizlar benim sevinc kursagimda kaldi tuvalete gittim ve kanamam oldu biraz tuvalet kagidina geldi doktor yarin sabaha cagirdi kan testi yapcak bana dua edin lutfen
Canım kanama olabilir telaş yapma. Büyük bi ihtimal yerleşme kanamasıdır. Ferah tut içini.Kizlar benim sevinc kursagimda kaldi tuvalete gittim ve kanamam oldu biraz tuvalet kagidina geldi doktor yarin sabaha cagirdi kan testi yapcak bana dua edin lutfen
geçen hfta perşembe aynısı bana oldu canım tranferimin 9. günü .sonucu aldım bi sa sonra kanamam başladı bi sa flan srdü iki gün aryla kan tetsi yptrdm değrlerm 2ye ktlmştı şimdi yarn yptrcam inş srn çıkmaz.isteyen herkese hyrlı sağlıklı ebbeler nsp eder AllahımKizlar benim sevinc kursagimda kaldi tuvalete gittim ve kanamam oldu biraz tuvalet kagidina geldi doktor yarin sabaha cagirdi kan testi yapcak bana dua edin lutfen
Canım hamile kalmışsın çok sevindim. Gözün Aydın canım. Ne kadarlık oldular?Kızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?