2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Tesekkurler canim insallah oyledir allahim o silik cizgiyi gordugumden beri kalbim farkli carpiyor.etmezmiyim biraz once dualarimi okudjm sizin icinde tum bebek isteyenler ivinde dua ettim.rabbim kabul etsin insallah

Bence yarın yaptır, diğer günde katlıyo mu diye bakarsın. Hayırlı olsun canım, devamı sağlıkla büyütmeye inşallah

hepinize çok ama çok teşekkür ederim ALLAH razı olsun içime öyle büyük bir umut doğduki ben inanıyorm olacak herseyde bir hayır var aslında transferı cumartesı yaptırırsam yarın kandıl en azından cuma gecesı bol bol dua edıp sabah trasnfer ıcın yola cıkıcam ınsalah gıttıgımde transferım olucak bır arkdasımında dedıgı gıbı cok guclu bır annelerı var okdar sorun yasadı okdar sıkıntının ustesınden geldıkı anneleri onlarda yavrularımda dırenıyor ama cumartesı kavusucam okdar mutluyumkı ınsallah allahım mutlulugumu yarıda bırakmayacak doktorm cok moral verdı doktorm 5.gune gıdelım demese belkı bukadar guc gelmezdı bana hepınızden Allah defalrca razı olsu tusemim dedıgın gıbı cok guclu bır annelerı var nelere dayandı buna mı dayanamıcek ve cumartes gıdıcem kaldıysa yavrumu alıp gelıcem allah ızın verırse önümde cok guzel bır de gun var kandill gecesi ne mutlu bna allahım bu gune tekrar gelmemı nasıp ettı şimdiden kandiliniz mübarek olsun Allahım kabul edılıcek dualar etmemizi nasip etsin

canm onlar eşini çıkarırlarsa işkurun ekranına gidiyor zaten ama benm esımınde basına buna benzer bır olay geldi benm eşim haklı sebeble ıstıfa ettı haklı sebeb olunca faydalanır dıye umduk ama firma kendi işten ayrıldı dıye yazmıs sıgorta sonlandırırken yanı alamadık sigortası bıtınce ısten ayrılına en yakın ıskura bı gıtsn zaten onlar gerekenı yapar

Canımmm benim bebişlerin seni bekliyo olacaklar Allah'ın izniyle ben inanıyorummmm

Kızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım . desteklerinizden dolayı teşekkürler..
Gözün aydın sağlıkla ilerlesin gebeliğin

Kızlar biz iyiyiz.burda olumsuz yorumlardan olumsuz etkilendigim icic esim izin vermiyor
Keseyi ve kalp atısini duydum.elhamdúllah.ikizler.arada fırsat buldukça yazarım . desteklerinizden dolayı teşekkürler..
çok şükür çok merak etmiştim bende gözün aydın rabbim kucağına aldığın günleride gösterir inşallah

Kizlar benim sevinc kursagimda kaldi tuvalete gittim ve kanamam oldu biraz tuvalet kagidina geldi doktor yarin sabaha cagirdi kan testi yapcak bana dua edin lutfen

Kizlar benim sevinc kursagimda kaldi tuvalete gittim ve kanamam oldu biraz tuvalet kagidina geldi doktor yarin sabaha cagirdi kan testi yapcak bana dua edin lutfen

Canım kanama olabilir telaş yapma. Büyük bi ihtimal yerleşme kanamasıdır. Ferah tut içini.

geçen hfta perşembe aynısı bana oldu canım tranferimin 9. günü .sonucu aldım bi sa sonra kanamam başladı bi sa flan srdü iki gün aryla kan tetsi yptrdm değrlerm 2ye ktlmştı şimdi yarn yptrcam inş srn çıkmaz.isteyen herkese hyrlı sağlıklı ebbeler nsp eder Allahım

Slm kizlar bende nisan ayinda tup bebek yaptirdim ve kimyasal gebelikle sonuclandi bi dahaki ay donrulmuslarla devam edicez ama üstüste yaptirmak nasil olur kararsizim acikcasi

Canım hamile kalmışsın çok sevindim. Gözün Aydın canım. Ne kadarlık oldular?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…