- 5 Nisan 2014
- 832
- 606
- 333
kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu[/QUOTE
Umarım gelişirler. İlk denemeniz mi? Benim 7 gün sonunda kesti tedaviyi . 2 yumurtam olmuş ama hiç doz artışına falan girmedi kendisi.. Aynı dozda devam etti ve sonlandırdı
Kızlarrrr DİKKATTT!!! prlutonu bilmiyorum ama diğerlerini saglık ocagı yazıyo pahalıya almayın bilginiz olsunnnCanım ilaçlarım günde 1 dostinex
Proluton iğneler 5 gün arayla olacakmışım ilki yarın.
Estrofem 2 kutu yazmış sabah akşam tok.
Crinone vajinal jel
Transferden sonrada tutunmayı kolaylaştırıcı bişiyler yazacaklarmış.
Ve folic asite devam tabiki folio içiyorum onuda.
Yani benim yumurtlama sorunum şöylee çok yumurtam var 30a yakın ama gelişen az yani pkos oldugu için ve kilom oldıgu için yüksek doz uygulayarak elde ediyoruz yumurta işte kilo verirsem pko geçicek diyo ama vermeside cok zor insülin direnciyle alakalı oda yüksek olunca kilo vermesi zorlasıyo direniyolar işte gezi parkı gibiBirşey sorucam peki sende yumurtlama ilgili sorun. Var mı testte ya da vajinal muayenede , bana da iki yumurtan gelişti dedi önce 4 dü sonra iki dedi ve iptal etti. Fsh ve diğer testler iyiyken bunu dedi dr. Direnç gösterdin dedi ve kesti. Ama aklımda hala sorular var. Hep mi böyle olacak ne yapmalı. Bir sorun olmasa niye gelişmeZ. Sonuçta yumurtlaması olmayan kadına o iğneler uygulanıyor.. Direnç bana biraz atmasyon gibi geldi benim için yani. Ne doz yükseltti ne bir şey yaptı. 7 gün sonunda kesti tedavimi. Kafamda bu sorular var.. İyi bir hastane ve doktora ihtiyacım var.
Canım embriyolar 5. ve 6.günlerinde biyopsi alınarak donduruldular..cgh ye giden kendileri değil biyopsileri..
Dondurulmadan önce biyopsi yapılmalı diye biliyorum ben çözüldükten sonra embriyodan parça alındığını duymadım..
Kızlar KK nın EN leri yarışması sonlandı bilginiz var mı?
En canayakın/dostane KK üyesi
En yardımsever KK üyesi
En yardımsever KK moderatörü
dallarını sayenizde önde bitirmişim...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum tabii bu topikte olmayıp diğer oy verenlerede
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yili-kadinlar-kulubu-enleri.782906/
Canım bak ben de tiroid hastatısıyım. Tanı konulmadan ben bir kilo aldım 85 i gördüm ama nasıl iştahım var anlatamam o zamanlar. Boyumda 70 den uzun görüntüyü sen düşün. Neyse her gören kilo ver ne hale gelmişssin dedi durdu . Bir gaza geldim ve 74 e indim çok şükür.. Bak ben şöyle yaptım tatlıya eğilimim fazladır bu sebeple tatlı ihtiyacımı sabah giderdim . 12 den sonra kesinlikle kalorili şeyler yemedim. Salata ağırlıklı beslendim. Ama salatalarımı çok besleyici şekilde hazırladım. Ve o şekilde verdim. İnan zor değil .Yani benim yumurtlama sorunum şöylee çok yumurtam var 30a yakın ama gelişen az yani pkos oldugu için ve kilom oldıgu için yüksek doz uygulayarak elde ediyoruz yumurta işte kilo verirsem pko geçicek diyo ama vermeside cok zor insülin direnciyle alakalı oda yüksek olunca kilo vermesi zorlasıyo direniyolar işte gezi parkı gibi
Hayırlı uğurlu olsun gönlünden gecen gibi olsun inşSelam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.
Portakalım sana da geçmiş olsun canım. Yat dinlen bol bol. Bana da kanaman olabilir dediler ama hiç olmadı sadece oturup kalkarken bir ağrım var ama eve gelip kahvaltımı yatıp uyudum akşama kadar. Vücudun dinlensin.
alıntılamada sorun var sanırım mesaj tekrarı oldu[/QUOTE]D Dontleaveme bnım yumurtam varmıs ama fazla gelısmemısler ılk tedvım bugun 5 gunumdu dozları arttırdı eger salı gunune buyume olmazsa ıptal dedı ınsallah buyur benım anlamadıgım yumurta buyutme suresı 8 veya 9 gunmu 11 cı veya 12 cı gune kadar neden beklenılmıyor tedavıye devam edılmıyor anlamıs degılım acıkcası
Sağol canım tesekur ederizbıdığına geçmiş olsun canım çocukların hastalığı daha zor sende kendine dikkat et canım
Gerek yok canım bir teste daha..
Artık kese ve kalp atışı için beklemen yeterli..
İdrar testlerine göre ruh halini belirleme lütfen elinde kapı gibi pozitif kan değerin var..
İnan ben de anlamadım. Bana da tuhaf geldi. 7. Gün kesti ve 18 gün sürecek demişti oysa ki.. Hakkında hayırlısı[/QUOTE]Canım
alıntılamada sorun var sanırım mesaj tekrarı oldu
Sağol canım çok teşekkür ederim.Hayırlı uğurlu olsun gönlünden gecen gibi olsun inş
Transfer ne zaman canimCanım ilaçlarım günde 1 dostinex
Proluton iğneler 5 gün arayla olacakmışım ilki yarın.
Estrofem 2 kutu yazmış sabah akşam tok.
Crinone vajinal jel
Transferden sonrada tutunmayı kolaylaştırıcı bişiyler yazacaklarmış.
Ve folic asite devam tabiki folio içiyorum onuda.
Tutunmasina yardimci olacak ilaclarida soylersen sevinirim o gun benimde tutunup dustu gecen ay onun icin soruyorumSağol canım çok teşekkür ederim.
Kizlar selam...
Geriye donup okuyamiyorum. Sadece haber veriyim dedim..
20 tane yumi toplanmis ama benide kazidilar sanirim.. cok iyi degilim sanki karnimin icine bisi doldurmuslar gibi yatiyorum. Progestan yaptim simdi biraz agrim var uyumaya devam edicem hepinizi opuyoeum dilerim sabaha bisi kalmaz.
aynen canım ben de sağlıklı 2 tane olursa hepsi transfer olsun diye ısrarcı olmam..
olacağı varsa 1 tane ile de olur..
Selam kızlar anca geliyorum bende bütün gün dinlendim. 14 yumi toplanmış. İyi görünüyorlarmış. Uyanınca biraz ağrım vardı. Ağrı kesici yapmışlar. Bende voltaren aldım. Eve gelip yemek yiyince bir tane içtim, biraz öncede yemekten sonra bir tane içtim. Gayet iyiyim. Oturup kalkarken azcık ağrım oluyor onun dışında keyfim yerinde. Embriyolog geldi bilgi vermek için odama 5.gün transferine götürmek istediğini söyledi. Pzts arayıp bilgi vercekmiş.
Portakalım sana da geçmiş olsun canım. Yat dinlen bol bol. Bana da kanaman olabilir dediler ama hiç olmadı sadece oturup kalkarken bir ağrım var ama eve gelip kahvaltımı yatıp uyudum akşama kadar. Vücudun dinlensin.
prolutonu da sağlık ocağı yazyor canım :)Kızlarrrr DİKKATTT!!! prlutonu bilmiyorum ama diğerlerini saglık ocagı yazıyo pahalıya almayın bilginiz olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?