2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlarrrr DİKKATTT!!! prlutonu bilmiyorum ama diğerlerini saglık ocagı yazıyo pahalıya almayın bilginiz olsunnn

Yani benim yumurtlama sorunum şöylee çok yumurtam var 30a yakın ama gelişen az yani pkos oldugu için ve kilom oldıgu için yüksek doz uygulayarak elde ediyoruz yumurta işte kilo verirsem pko geçicek diyo ama vermeside cok zor insülin direnciyle alakalı oda yüksek olunca kilo vermesi zorlasıyo direniyolar işte gezi parkı gibi

anladım canım biraz karışık bi durum gibi sen neden kalan dördünüde göndermiyosun yada onları istediğin zaman gönderebiliyomusun

D Dontleaveme bnım yumurtam varmıs ama fazla gelısmemısler ılk tedvım bugun 5 gunumdu dozları arttırdı eger salı gunune buyume olmazsa ıptal dedı ınsallah buyur benım anlamadıgım yumurta buyutme suresı 8 veya 9 gunmu 11 cı veya 12 cı gune kadar neden beklenılmıyor tedavıye devam edılmıyor anlamıs degılım acıkcası[/QUOTE]
alıntılamada sorun var sanırım mesaj tekrarı oldu

Canım bak ben de tiroid hastatısıyım. Tanı konulmadan ben bir kilo aldım 85 i gördüm ama nasıl iştahım var anlatamam o zamanlar. Boyumda 70 den uzun görüntüyü sen düşün. Neyse her gören kilo ver ne hale gelmişssin dedi durdu . Bir gaza geldim ve 74 e indim çok şükür.. Bak ben şöyle yaptım tatlıya eğilimim fazladır bu sebeple tatlı ihtiyacımı sabah giderdim . 12 den sonra kesinlikle kalorili şeyler yemedim. Salata ağırlıklı beslendim. Ama salatalarımı çok besleyici şekilde hazırladım. Ve o şekilde verdim. İnan zor değil .

Hayırlı uğurlu olsun gönlünden gecen gibi olsun inş

Canım
alıntılamada sorun var sanırım mesaj tekrarı oldu[/QUOTE]
İnan ben de anlamadım. Bana da tuhaf geldi. 7. Gün kesti ve 18 gün sürecek demişti oysa ki.. Hakkında hayırlısı

Gerek yok canım bir teste daha..
Artık kese ve kalp atışı için beklemen yeterli..
İdrar testlerine göre ruh halini belirleme lütfen elinde kapı gibi pozitif kan değerin var..

Sağol cnm darısı senin başına inşallah seninde bukez olucak.genetik inceleme yaptırman çok iyi olmuş, bende bu olmazsa duşunuyordum. Bugün dayanamadım idrar testi iki çizgiyi aynı renk görünce rahatladım çok şukur inşallah keseyide kalp atışınıda gorurum rabbim hepimize nasip eder inşallah.

Canım

alıntılamada sorun var sanırım mesaj tekrarı oldu
İnan ben de anlamadım. Bana da tuhaf geldi. 7. Gün kesti ve 18 gün sürecek demişti oysa ki.. Hakkında hayırlısı[/QUOTE]
amin canım hakkımızda hayırlısı sans ıste hep ıyı bı doktor ıstedım ama kısmet işi

Transfer ne zaman canim

aynen canım ben de sağlıklı 2 tane olursa hepsi transfer olsun diye ısrarcı olmam..
olacağı varsa 1 tane ile de olur..

portakales Lovely35 kizlar gecmis olsun masaallah yumyumlarin sayilari iyi bundan sonrasid her dakikasiyla iyi olsun ins
E egunal cok mantikli ikiz diye israr etmemek benim neler yasadigimi biliyorsunuz surekli kanamalar hep yuregim agzindaydi nitekim birini kaybettim sonra da aman o kaybettigimiz duser mi duserse saglikli olani goturur mu hep risk var denildi dr hala bile o kese kaybolana kadar risk dedi. Hakkimizda hayirli neyse en guzeli neyse o olsun. İns senin de bu son tedavin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…