Tşkl
tşkler canım benim Allah Razı olsun... Doktor da bugün Gülüyor Kahraman Bebek mi diyelim buna diye, ben de Mucize Bebek dedik ama inş sağlıkla devam eder dedim:)[/QUOTE/)
CNM MAAŞALAH PIT PITLARI DUYMUSUN GÖZÜNAYDIN DEVAMI HEP BÖLE İİİ GİDER İNŞLH...
CNM BENİM BİLDİĞİM ADET KANI GİBİ KAN GELMEDEN KORKMA CÜNKİ BAZEN JELELR Falan böle lekeler getirebiliyormuş tecrübeliler öle diyor da kan kırmızı mı geldi yok o yüzden korkmamaya calış cnm..inşlh bebeğin sana tutunmuştur..Kızlar. Transferimin 5. Günü resmen adet sancım war ya.kahverengi akıntı gibi bişeyde geldi..ne yani adetimmi gelecek tutunmadımı bebişim
Yumurta sayısı çok diye mi ağrın oldu acaba...geçmiş olsun canım emin ol bütün bunlara değecek güzel bir sonuç alacaksın içime doğdu...kızlar geriye dönük okuyamıyorum şuan özür dilerimm.. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim..
Lovely35 cnm hayırlı olsunn çok sevindim iyi olmana... Bana minoset verdiler..
öyle bariz bi agrım yok ama yürüyemiyorum gülemiyorum öksüremiyorum öyle bi agrım var sanki taş doldurmuşlar gibi gerçekten.. Dilerim yarın geçer rabbim şifa versin..
Hepinizi bu gecelik öpüyoorum yatarken yazamıyorumm
Kahverengi geldi cok az yaCNM BENİM BİLDİĞİM ADET KANI GİBİ KAN GELMEDEN KORKMA CÜNKİ BAZEN JELELR Falan böle lekeler getirebiliyormuş tecrübeliler öle diyor da kan kırmızı mı geldi yok o yüzden korkmamaya calış cnm..inşlh bebeğin sana tutunmuştur..
canım inan ayak dikmek, kıpırdamadan yatmak falan hep hikaye. rabbm verecekse zaten onun bahane aramasına gerek yok. bak benim önceki gebeliğimde bebeğim 3. gün embriyosu idi, tuttu, 6. haftalarda kalp atışı görüldü, fakat 10 . haftada öğrendik k kalp atışını gördüğümüzün ertesi gün bizi terk etmşVe yarın son gün artık Pazartesi test günüm ama neden içimde bu kadar korku endişe var bilmiyorum ki ya hayal kırıklığı olursa dışardan çok şey dediler tüp bebek yaptıranlar dokuz ay ayaklarını dikiyormuş bense transfer sonrası iş yapmadım ama yatmadımda iğneyede gittim bazılarının eve geliyormuş hemşire valla hangisi doğru anlayamıyorum
CNm çok sağ ol inşşş dediğin gibi olur okudukça kafam bılanıyor umudumu kaybediyorum birde sekizinci gün idrarda negtifticanım inan ayak dikmek, kıpırdamadan yatmak falan hep hikaye. rabbm verecekse zaten onun bahane aramasına gerek yok. bak benim önceki gebeliğimde bebeğim 3. gün embriyosu idi, tuttu, 6. haftalarda kalp atışı görüldü, fakat 10 . haftada öğrendik k kalp atışını gördüğümüzün ertesi gün bizi terk etmşpeki ben ne yaptım tutunması için, sadece birazcık daha dkkatli oldum, ilk 2 gün çok kalkmadan yattım, sonra da normal hayatıma döndüm. sen hiç sıkma canını eğer o bebiş size gelecekse, zaten şimd içinde sana gülümsüyor annesi:)
canım sana şöyle söyleyeym ben 12 . gün sabah idrar testi yaptım negatifti, neyse dedim gidelim kanı da verelm nasılsa olmamış. ama kan sonucu 289 du. düşün yan 8. gün ne ki?????CNm çok sağ ol inşşş dediğin gibi olur okudukça kafam bılanıyor umudumu kaybediyorum birde sekizinci gün idrarda negtifti
CNm ne güzel moral oluyorsun ben çok fazla belirti yaşadım mide bulantısı kasık ağrısı karın Şişliği yanlız dünden beri azalma var sanki bu konuda ne dersin kabızdım oda geçti bu seferde neden belirti yok diye üzülüyorumcanım sana şöyle söyleyeym ben 12 . gün sabah idrar testi yaptım negatifti, neyse dedim gidelim kanı da verelm nasılsa olmamış. ama kan sonucu 289 du. düşün yan 8. gün ne ki?????
canım herkes de garip gaarip belirtiler olabiliyor, kimisi gerçek kimisi psikolojik bence:) sen rahat ol pazartesiydi değil mi, o gün umarım sevindirici haberini alırsın:)CNm ne güzel moral oluyorsun ben çok fazla belirti yaşadım mide bulantısı kasık ağrısı karın Şişliği yanlız dünden beri azalma var sanki bu konuda ne dersin kabızdım oda geçti bu seferde neden belirti yok diye üzülüyorum
amin canım hakkımızda hayırlısı sans ıste hep ıyı bı doktor ıstedım ama kısmet işi[/QUOTE]İnan ben de anlamadım. Bana da tuhaf geldi. 7. Gün kesti ve 18 gün sürecek demişti oysa ki.. Hakkında hayırlısı
Canım hayırlısı bende yarın kan vermeye gitcem uyku tutmuyoo nasipte varsa tutar inşAllah ta tutunmuşlardırVe yarın son gün artık Pazartesi test günüm ama neden içimde bu kadar korku endişe var bilmiyorum ki ya hayal kırıklığı olursa dışardan çok şey dediler tüp bebek yaptıranlar dokuz ay ayaklarını dikiyormuş bense transfer sonrası iş yapmadım ama yatmadımda iğneyede gittim bazılarının eve geliyormuş hemşire valla hangisi doğru anlayamıyorum
İyi geceler cnm 1.5 ay tedavi için yeterli bebeği tutunduktan sonra calısan bi sürü arkadasımız var ilaç tedavisi 10-15 gün sürüyo transfer sonrası 12 beklersen 1 ay sonra 15 günde dinlenirsin yeter bence ama hamilelikten sonra yatmak isterim dersen bekle bi kac ay daha bekleyebilirsen insan sabırsız oluyo çünkü hakkınızda hayırlısıIyi geceler herkese,kalbim beynim fıkır fıkır bugunlerde,bizde tup bebege karar verdik,ancak ne kadar mantikli bi karar bilemiyorum,ogrenciyim,8 yillik evliyim,erken evlilik sebebiyle,evliliğim cok oldu neyse,8 yillik evliyim,25 yasindayim,size sorum şu olacak finalllerim bu hatfa bitiyor,tatile girmişken tup bebek yapalim dedik,ancak tatil cok degil en fazla 1,5 ay evde kalabilirim,sizce bu kadar zaman tedavi ve tedavi sonrasi dinlenmem icin yeterli mi?
Yoksa bekleyip yaz tatilinde yapalim diyoruz,1 defa asilama yaptik sadece,3 yiilik evliyken.su tatilde bi daha asilama mi yapsak acaba...
Off bi suru soru donuyor kafamda
merhaba canım bende 03.01.2015 te transfer oldum çarşamba test günüm sen neden uyuyamıyorsun diceksin :) adet sancılarım var ve bu çok canımı sıkıyor.umarım yarın olumlu sonuç alırsınCanım hayırlısı bende yarın kan vermeye gitcem uyku tutmuyoo nasipte varsa tutar inşAllah ta tutunmuşlardır
Ben bekliyorum vee mideme bulantılar giriyoooo Allah ım nasıl bi heyecann alışveriş yaptıgım mağazanın %50 indirime girmesi gibiiii töbe töbeeemerhaba canım bende 03.01.2015 te transfer oldum çarşamba test günüm sen neden uyuyamıyorsun diceksin :) adet sancılarım var ve bu çok canımı sıkıyor.umarım yarın olumlu sonuç alırsın
heyecanin mutlulukla devam etsin insallah benim 4.gun daha beklemek zormusBen bekliyorum vee mideme bulantılar giriyoooo Allah ım nasıl bi heyecann alışveriş yaptıgım mağazanın %50 indirime girmesi gibiiii töbe töbeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?