Adına çok sevindim. İnşallah salı günü içinden geldiğinde bağırırsın :)MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
Inslh kan degerlerin artar sali gunu tam anlamiyla hamileyim dersin .duaa edecegim sana bol bol zaten dualarimdasiniz ama ayriyeten dua edecegim..sali harika haberler bekliyoruzzzz inslh...MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
Canım kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?Kızlar selam transferin 9. Günü dayanamadım kan testi yaptırdım 7.78 çıktı gebelik var mı sizce
Canım gözün AydınMerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
Canım çok sevindim. İnşallah salı günü hepimiz sevinelim senin hamile haberine. Canı gönülden çok istiyorum. Bana da dua eder misin , adım müjdeMerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
caım iyidir güler yüzlü sakin bir dr kendisi bildiğim kadarıyla protokolere ortak karar veriyorlar ekip olarak yani için rahat olsunTesekkur ederim canim sence tayfun bey iyimi korkuyorum biraz esim baskentte tedavi gordugu icin biz baskentte baslayalim dedik insallah hayirlisiyla iyi sonuclar aliriz
hadi gözün aydın devamı sağlıkla gelsinMerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
Canım kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti?
Canım değerin normale göre biraz düşük fakat gebelik yok denemez, inş 2 gün sonraki değerin artarak devam eder4.gün embriyosu.
Benim de Salı gunu test gunün. transferden sonra 12. Günüm. Çatlayacağım meraktan. Farklı bir sey hissediyor musun ?Kızlar yarın test günüm dua edin nolur
benim de rahimde perde görüldü ve alındı.ben hsg çektirmedim.ilk defa yumurta toplandı ve o sırada gördü doktorum ve aldı.ayrıca histereskopi olmadım yani.ilk denemede görüp aldığı için mutlu oldum.nasıl görmezler sizinkini şimdiye kadar.hem de hsg de çekilmiş.doktor ilk defa bana kendiliğinden bile olabilir dedi.benim rezerv düşük.hakkımızda hayırlısı artık.olmazsa ben de temmuzda tekrar denemeyi düşünüyorum...Canım cok şükür sağlıkla devam ediyorsun maşallah
Bende dün acıbademdeydim kulaklarını çınlattık Bülent hoca ile
Veeee süprizi aynen sendeki gibi bende de perde varmış
Nutkum tutuldu
5.denemem olacak nasıl atlatır böyle bir şey inanamıyorum dilerim sonu güzel olsun inşallah senin arkandan bende gelirim
Aslında cok da sevindim ilk defa farklı bir şey söylendi Allahım nolur bu son olsun
Onun dışında herşey güzel CGH yapıp dondurucaz
Era için cok gerekli değil diyor hoca
Histereskopi yapacak dün tekrar hsg çekildim
İyikide çekilmişim perde orda göründü daha önce 2011 de cekilmiştim cok da doğru çekilmemizin demekki
Canım histereskopiyi temmuzda çektirip ağustosdada yumi geliştirme yapayım diyorum
Yumurta takibini burda başka bi doktorla yapıp İstanbul'a mı gitsem yoksa herşeyi oradaki yaptırsam bilemedim
Çalışıyorum izin çok problem yıllık izin kuş kadar hangi birine yetecek bilmiyorum kızlar yorumlarını bekliyorum
He birde sizce histereskopiyi önce mi yaptırsam yoksa yumurta toplamayı mı karar veremedim
cnm çokkkk sevindim inşallah değerin artar da bu sevincimiz devam eder.sürekli dua ediyorum sana.sen de bana edersen sevinirim.ama senden bir ricam var.lütfen salı günü belli olunca pozitif olursa inşallah hamilelik takvimini yap.ben görünce daha mutlu oluyorum, daha çok umutlanıyorum.Allah yardımcımız olsun.bebişin sana tutunmuştur ve seni hiç bırakmaz inşallah...MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim ka t kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
cnm senden de rica ediyorum hamile takvimini yapar mısın.ben daha çok mutlu oluyorum, daha çok umutlanıyorum. dualarımdasın cnm. inşallah düşük riskini hayırlısıyla atlatırsınYalandunyaa . Canım çok sevindim hadi inşallah değerin de katlanır. Değerin ka' bu arada. Benim 7.gün 91 çıkmıştı ikiz oldu çok şükür. İnşallah Rabbim sana da gönlünüzden geçeni yaşatsın. Benim de duaya ihtiyacım var bu ara düşük riski yaşıyorum. Rabbim esirgesin inşallah bu günleri de geçiririz. Dua edeceğim inşallah değerin güzel katlanır canım.
Cok sevindim cnm.Allah yüzünü güldürsün..MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
Haydi hayırlı haberler ınsallah..Malesef hiçbirşey hissetmiyorumebos arada yorulduğumda Kasıklarım ağrıyor, dinlenince geçiyor ama bişey olduğundan mı yoksa kendimizi fazlaca dinlediğimizden mi bilmiyorum. aslında test yaptırmaya da korkuyorum, öss sınavından daha stresli bi bekleyişmiş
Icimi rahatlattın canim tesekkur ederimcaım iyidir güler yüzlü sakin bir dr kendisi bildiğim kadarıyla protokolere ortak karar veriyorlar ekip olarak yani için rahat olsun
test yaptınmı hadi haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallahMalesef hiçbirşey hissetmiyorumebos arada yorulduğumda Kasıklarım ağrıyor, dinlenince geçiyor ama bişey olduğundan mı yoksa kendimizi fazlaca dinlediğimizden mi bilmiyorum. aslında test yaptırmaya da korkuyorum, öss sınavından daha stresli bi bekleyişmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?