2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Adına çok sevindim. İnşallah salı günü içinden geldiğinde bağırırsın :)

Inslh kan degerlerin artar sali gunu tam anlamiyla hamileyim dersin .duaa edecegim sana bol bol zaten dualarimdasiniz ama ayriyeten dua edecegim..sali harika haberler bekliyoruzzzz inslh...

Canım gözün Aydın Değerin kaç çıktı?

Canım çok sevindim. İnşallah salı günü hepimiz sevinelim senin hamile haberine. Canı gönülden çok istiyorum. Bana da dua eder misin , adım müjde

Tesekkur ederim canim sence tayfun bey iyimi korkuyorum biraz esim baskentte tedavi gordugu icin biz baskentte baslayalim dedik insallah hayirlisiyla iyi sonuclar aliriz
caım iyidir güler yüzlü sakin bir dr kendisi bildiğim kadarıyla protokolere ortak karar veriyorlar ekip olarak yani için rahat olsun

hadi gözün aydın devamı sağlıkla gelsin

Yalandunyaa . Canım çok sevindim hadi inşallah değerin de katlanır. Değerin ka' bu arada. Benim 7.gün 91 çıkmıştı ikiz oldu çok şükür. İnşallah Rabbim sana da gönlünüzden geçeni yaşatsın. Benim de duaya ihtiyacım var bu ara düşük riski yaşıyorum. Rabbim esirgesin inşallah bu günleri de geçiririz. Dua edeceğim inşallah değerin güzel katlanır canım.

Malesef hiçbirşey hissetmiyorum ebos arada yorulduğumda Kasıklarım ağrıyor, dinlenince geçiyor ama bişey olduğundan mı yoksa kendimizi fazlaca dinlediğimizden mi bilmiyorum. aslında test yaptırmaya da korkuyorum, öss sınavından daha stresli bi bekleyişmiş

benim de rahimde perde görüldü ve alındı.ben hsg çektirmedim.ilk defa yumurta toplandı ve o sırada gördü doktorum ve aldı.ayrıca histereskopi olmadım yani.ilk denemede görüp aldığı için mutlu oldum.nasıl görmezler sizinkini şimdiye kadar.hem de hsg de çekilmiş.doktor ilk defa bana kendiliğinden bile olabilir dedi.benim rezerv düşük.hakkımızda hayırlısı artık.olmazsa ben de temmuzda tekrar denemeyi düşünüyorum...

cnm çokkkk sevindim inşallah değerin artar da bu sevincimiz devam eder.sürekli dua ediyorum sana.sen de bana edersen sevinirim.ama senden bir ricam var.lütfen salı günü belli olunca pozitif olursa inşallah hamilelik takvimini yap.ben görünce daha mutlu oluyorum, daha çok umutlanıyorum.Allah yardımcımız olsun.bebişin sana tutunmuştur ve seni hiç bırakmaz inşallah...

cnm senden de rica ediyorum hamile takvimini yapar mısın.ben daha çok mutlu oluyorum, daha çok umutlanıyorum. dualarımdasın cnm. inşallah düşük riskini hayırlısıyla atlatırsın

Cok sevindim cnm.Allah yüzünü güldürsün..

Haydi hayırlı haberler ınsallah..

test yaptınmı hadi haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…