canım ben 2008 gittim ilk başkentte o zaman tüp bebek sorumlusu TAYFUN BAĞIŞ tı yardımcısıda ESRA HANIMDI(o dönemde tayun ÇOK vardı ekipte esra hanım bülent bey tayFUN BAĞIŞ EBRU HANIM )ama 2010 YILINDA TAYFUN BAĞIŞ ACIBADEME gidince tüp bebek sorumlusu esra hanım oldu ve ekipte şimdiki kişilerden oluştuEvet canim bende acaba tayfun bagismi dedim esra hanim la calisan tayfun bagismi canim
canım inşallah hamilesindir :) kat kat artarak devam eder değerin inşaaaaaaalllllaaaah :) sağlıklı hayırlı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin rabbim inşalllahhhh :)Kızlar beni bugün birşey dürttü idrar testi yaptım çift çizgi çıktı silik milikte değil. Sonra gittim kan verdim beta hcg 165 çıktı. Sizce nedir bu çatlatma iğnesinin etkisi mi yoksa bir mucize mi
Kayseri acibadem Hastanesi ancak başka bir merkez düşünüyorum sen hangi merkeze gidiyorsun?hangi merkeze gidiyorsun?
hadi inşşallah bebiş bu ay gelirkızlar merhaba,
3 ay sonunda basladım tup bebek tedavısını bugun 3. gunum 225 ml gonolf ve menopular alıyoum ama ben cok sınırlıyım hem aglıyorum sureklı hemde elımden gelse esımı evden atıcamnıye boyle oldumkı nasıl sakınlesırım onuda bılmıyorum
hayırlı olsun canım hormonlardan canım ve tedavi stresinden hep böyle hisettemenkızlar merhaba,
3 ay sonunda basladım tup bebek tedavısını bugun 3. gunum 225 ml gonolf ve menopular alıyoum ama ben cok sınırlıyım hem aglıyorum sureklı hemde elımden gelse esımı evden atıcamnıye boyle oldumkı nasıl sakınlesırım onuda bılmıyorum
ama canavara donustum resmen dua okuyorum hersey yapıyorum olmuyor hem sınırlenıyorum hem aglıyorumhayırlı olsun canım hormonlardan canım ve tedavi stresinden hep böyle hisettemen
bu gergınlıkle cok or sanırım canım ya cok gergınımhadi inşşallah bebiş bu ay gelir
onlar ılaçların etkısı ben de cok gergınım kı dusun bu ay sadece klomen ıctım çarsamba gunu de çatlatma iğnesı vurundum ona ragmen gergınım sakın olmaya çalış olucak inşallahbu gergınlıkle cok or sanırım canım ya cok gergınım
ÇOK normal canım herkes aynı etkiyi yapmaz ilaç ama bazı kişilerde oluyor böyle sıkıntılarama canavara donustum resmen dua okuyorum hersey yapıyorum olmuyor hem sınırlenıyorum hem aglıyorum
sanada canımiyi pazarlar..
amin insallah canımonlar ılaçların etkısı ben de cok gergınım kı dusun bu ay sadece klomen ıctım çarsamba gunu de çatlatma iğnesı vurundum ona ragmen gergınım sakın olmaya çalış olucak inşallah
Canım cok şükür sağlıkla devam ediyorsun maşallahMutlu hafta sonları kızlaarrr
Ben bildiğiniz gibiyim..
Zaman zaman acillerde serum bağlatıyorum,çoğu zaman yatar haldeyim,yemek yemek işkence,kocacımla kanka olduk artıkyanımda bile yatırmıyorum..Bitecek geçecek bugünler de diye bekliyorum...Perşembe kontrolüm var ama ben acillerde olduğumdan minnakımı görebiliyorum kontrole gitmeden tosun yayılmış içerde yan gelip yatıyor
Herkes iyidir inşallah
Tesekkur ederim canim sence tayfun bey iyimi korkuyorum biraz esim baskentte tedavi gordugu icin biz baskentte baslayalim dedik insallah hayirlisiyla iyi sonuclar alirizcanım ben 2008 gittim ilk başkentte o zaman tüp bebek sorumlusu TAYFUN BAĞIŞ tı yardımcısıda ESRA HANIMDI(o dönemde tayun ÇOK vardı ekipte esra hanım bülent bey tayFUN BAĞIŞ EBRU HANIM )ama 2010 YILINDA TAYFUN BAĞIŞ ACIBADEME gidince tüp bebek sorumlusu esra hanım oldu ve ekipte şimdiki kişilerden oluştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?