İnşallah canım sağolasın...Rabbim hepimize nasip etsin..Kıyamam ya inşallah gerçeğini de görürsün
BENCE HİÇ BIRINIZ MORALINI BOZMASINNN. BENIM AMH DEGERIM 0,2 CIKTI DOKTOR TUP BEBEK DEDI VE BIR YUMURTAM CANLI KALDI ODA TUTMADI. BİR SENE GECTI USTUNDEN VE BN HEP DU ETTIM VE SU AN HAMILEYIMMM HEMDE KENDILIGINDEN.... ALLAHIN GUCU O KDR BUYUKKI INANIN BUNA COK FAZLA...
Hoşbuldum canım..
Bebeğimle yatıyorum bol bol o içerde yayılmış ben evde..
Zor günlerden geçiyorum Rabbim tüm kızçelerime mide bulantısız gebelikler versin ya da katlanılabilir kısa süren mide bulantıları olsun..
Ben acile gidiyorum serum bağlatıyorum mide bulantısı ve sıvı kaybımdan ötürü bu arada da ultrasona giriyorum..
2 gün önce gördüm en son kuzuyu maşallahı vardı..
Asıl doktorumla randevum bu perşembe sanırım ikili test zamanı geliyor..
Göreceksin, göreceğiz canım. Tek içimizdeki inancı yitirmeyelimah şu hamilelik takvimini yayınlayacağım günleri görebilecek miyim hayırlısıyla..
Bende hwp oyle derdim sukur simdi var insallah aenin takvimide gorecez burda canimah şu hamilelik takvimini yayınlayacağım günleri görebilecek miyim hayırlısıyla..
Canım inşallah doğrudur bilmiyorum ki ama 6. Gün betahcg üretilmeye başlanıyomuş, 7. Gün erken bence idrar testi için.Arkadaslar merhaba bugun transferin 7.günü sabah idrar testi Yaptım ilk önce hiç Birşey cıkmadı cok üzüldüm testi Alıp balkona koydum on dak sonra bi baktım Atalet gibi silik ikinci çizgi ama okadar uzak ki görmek imkansız acaba benmi yanlış GÖRÜYORM dedim eşime gösterdim oda ikinciyi gördü ama şimdi testin Şekli değişmiş o hafif çizgi gitmiş yerine çizgiye dahi benzemeyen bişi olmuş bi karartı ama ben sabah 6.30da Yaptım yani bu hali 8saat sonra olan hali hayalet çizgi dediğim bu hale gelmiş ben bugun 8.günüm sanıp Yaptım ama ben transfer Gününü sayıyordum saymazsam 7.gün YARIN sabah tekrar yapıcam bu arada sabah test yaptıgım idrardan beri tutuyorum yine yapsammı bilemedim ama en azından hayalet gibi bişi gördüm bu sefer oda çıkmazda Boşa moralimi bozmayım dedim kızlar bi bakın lütfen bu hale gelmesi anlamı sizce nedir çok idrardan olabilir sanki fazlamı damlattm acaba
cnm inşallah hamilesindir.ümitsizliğe kapılma sakın.idrar testi için erken olabilir.herkesin idrara geçme süresi farklı olabiliyormuş.ayrıca 6 aylık hamile olup testte negatif çıkan olmuş.çok güvenilir değil yani.kan testine az kaldı cnm.az daha sabır...Arkadaslar merhaba bugun transferin 7.günü sabah idrar testi Yaptım ilk önce hiç Birşey cıkmadı cok üzüldüm testi Alıp balkona koydum on dak sonra bi baktım Atalet gibi silik ikinci çizgi ama okadar uzak ki görmek imkansız acaba benmi yanlış GÖRÜYORM dedim eşime gösterdim oda ikinciyi gördü ama şimdi testin Şekli değişmiş o hafif çizgi gitmiş yerine çizgiye dahi benzemeyen bişi olmuş bi karartı ama ben sabah 6.30da Yaptım yani bu hali 8saat sonra olan hali hayalet çizgi dediğim bu hale gelmiş ben bugun 8.günüm sanıp Yaptım ama ben transfer Gününü sayıyordum saymazsam 7.gün YARIN sabah tekrar yapıcam bu arada sabah test yaptıgım idrardan beri tutuyorum yine yapsammı bilemedim ama en azından hayalet gibi bişi gördüm bu sefer oda çıkmazda Boşa moralimi bozmayım dedim kızlar bi bakın lütfen bu hale gelmesi anlamı sizce nedir çok idrardan olabilir sanki fazlamı damlattm acaba
ben anestezisiz hiç duymamıştım. rahat olur mu bilmiyorumArkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Anestezisiz ilaç alarak histereskopi yaptıran varmı. Çok ağrılı oluyor mu. Doktor aletlerimiz çok ince çok ağrı olmaz dedi.
Doktor ilaç verdi. bunları iki gün kullan sonra yapalım dedi. bu ilaçlar rahim ağzını mı ne genişletiyormuş. Aletlerimiz çok ince çok acı duymazsın dedi. Yani anestezisiz olunca ücretide az oldu.ben anestezisiz hiç duymamıştım. rahat olur mu bilmiyorum
Anestezili yaptır, verdiğin paraya kesinlikle değer...Doktor ilaç verdi. bunları iki gün kullan sonra yapalım dedi. bu ilaçlar rahim ağzını mı ne genişletiyormuş. Aletlerimiz çok ince çok acı duymazsın dedi. Yani anestezisiz olunca ücretide az oldu.
Doktor histereskopiyide yapmıyordu.senin rahmin temiz dedi Ama ben zorladım. Ağrı eşiyim yüksektir ama yinede korkuyorum.Anestezili yaptır, verdiğin paraya kesinlikle değer...
Anestezili 2400 anestezisiz 1500 oluyor. Parasında bende değilim ama doktor öyle söyleyince bende kabul ettim. Ama korkuyorum yinede :)Ne kadar oluyor anestezisiz?
rica ederim canım hayırlı olsun sonu güzel bitsinnn (2009 yada 2010 da tayfun BAĞIŞ adana başkentte idi ama 2010 da sanırım ist acı bademle anlaşıp oraya gitti bazan has bu yüzden kafaları karışıyor )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?