Yaptırdık sabah , ama aramaya cesaretim yok şimdi belli olmuştur. 8. gün idrar testi yapmıştım öğleden sonra kocaman tek çizgi gördüm , cesaretim kırıldı.test yaptınmı hadi haberlerini bekliyoruz hayırlısı inşallah
ümidini kesme ne sonuç gelirse gelsin rabbim hayırlısını versin inşallah ara öğrenYaptırdık sabah , ama aramaya cesaretim yok şimdi belli olmuştur. 8. gün idrar testi yapmıştım öğleden sonra kocaman tek çizgi gördüm , cesaretim kırıldı.
Yaptırdık sabah , ama aramaya cesaretim yok şimdi belli olmuştur. 8. gün idrar testi yapmıştım öğleden sonra kocaman tek çizgi gördüm , cesaretim kırıldı.
ümidini kesme ne sonuç gelirse gelsin rabbim hayırlısını versin inşallah ara öğren
Cnm insallah hayırlı haberlerini alacagız. Bu ay bu topik bayaa ugurlu geldi. güzel haberler paylasıyoruz üst üste..seninkini de bugun paylasacagız inanıyorum
Herkese gunaydinlarr
Bltsr arkadasim inslh sonucun pozitif cikar
hala aramadınmıİşteyim şimdi, negatif olursa ne tepki vereceğimi bilemiyorum :-(
Sabahın köründe hastanenin aciline gittik, test yaptırdık görevliler uyuyodugebelik testi diyoruz hı filan diyolar, ilk başta anlamadılar ne alaka oldular Şu bebişler gelsin düştüğümüz durumların hesabını sorucaz inşallah
Hayır, arayamıyorum. Siz nasıl cesaret ettiniz yahala aramadınmı
Amin Canım hepimizin yüzü güler inşallahbugün test yaptıracak arkadaşlar.inşllah pozitif sonuç alırsınız.Rabbim yüzünüzü güldürsün.yalandünya01, btrsdr.phala güzel haberlerinizi bekliyoruz.
Ara kurtul:) bende cok zorlanmıştım. Hayırlısı olsun.Hayır, arayamıyorum. Siz nasıl cesaret ettiniz ya
Beni uyutsalar çarşamba günü 2. Test te yapıldıktan sonra uyandırıp sonucu söyleselerAra kurtul:) bende cok zorlanmıştım. Hayırlısı olsun.
Beni uyutsalar çarşamba günü 2. Test te yapıldıktan sonra uyandırıp sonucu söyleseleriğneler falan hikaye, en zoru bu kısımmış
hayırlı haberler alırsın umarımBeni uyutsalar çarşamba günü 2. Test te yapıldıktan sonra uyandırıp sonucu söyleseleriğneler falan hikaye, en zoru bu kısımmış
BAK HELE HALA ARAMAMIŞ NASILDA DAYANIYORSUN GEÇ ARASANDA SONUÇ DEĞİŞMEYECEK HAYIRLI SONUÇLAR İNŞALLAHBeni uyutsalar çarşamba günü 2. Test te yapıldıktan sonra uyandırıp sonucu söyleseleriğneler falan hikaye, en zoru bu kısımmış
CANIM TEŞEKKÜRLER CVBIN İÇİNbenim de rahimde perde görüldü ve alındı.ben hsg çektirmedim.ilk defa yumurta toplandı ve o sırada gördü doktorum ve aldı.ayrıca histereskopi olmadım yani.ilk denemede görüp aldığı için mutlu oldum.nasıl görmezler sizinkini şimdiye kadar.hem de hsg de çekilmiş.doktor ilk defa bana kendiliğinden bile olabilir dedi.benim rezerv düşük.hakkımızda hayırlısı artık.olmazsa ben de temmuzda tekrar denemeyi düşünüyorum...
benim tedaviyi kısaca anlatayım.4 kere tedaviye başladık.ilk ikisinde hiç yumurta gelişmedi.3. kez başladık 1 tane gelişti ama erken çatladı.son tedavide sadece toplama aşamasına gelebildik.ama yumurta boş çıktı.o sırada gördü perdeyi ve aldı.benim rezerv çok düşük olduğundan böyle bir sıkıntı yaşıyoruz.amh 0,14 benim şu an ara verdik 2-3 ay.temmuzda yeniden denemeyi düşünüyoruz o zamana kadar mucizemi yaşamazsam eğer.sizin probleminiz neydi?CANIM TEŞEKKÜRLER CVBIN İÇİN
ŞAŞKINIM HALA BENDE Bİ YANDAN SEVİNİYORUM
ARTIK YURTDIŞINA GİDİP DONASYON İLE DENEME YAPMAYI BİLE DÜŞÜNÜYODUK İNŞALLAH BU DERMANIMIZ OLUR
SEN ŞİMDİ NE AŞAMADASIN PEKİ
çok üzüldüm cnm ya.var bunda da bir hayır.çabuk toparlanırsın inşallah...Maalesef değer düştü, çatlatma iğnesinin etkisiymiş
Yani bakalım ne olacak halimizçok üzüldüm cnm ya.var bunda da bir hayır.çabuk toparlanırsın inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?