- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
cnm inşallah pozitif sonucunu alırsın.buradan sonucu yazmayı sakın unutma.çok merak ediyorum arayamıyorum da.negatif sonuç alanlara ben de üzülüyorum ama imtihan içindeyiz.kiminki ne zaman bitecek bilinmez...Allah sabrını versin senin sonucu öğrenmek için gitmiştim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorm inşallah en kısa zamanda Yüzün Güler bende şimdi kan verdim geldim katlarını düştümğ korku sardı az önce Phala arkadaşımız çatlatma iğnesinden miş Yazmış acaba benmde çatlatma iğnesinden pozitif çıkarmı bi yandan mutluyum bi yandan negatif haberlere mutsuz oldum ben sizler ağlarken Gülemem hem bende daa belli değil kan verdim geldim herseye hazırlıklıyım
Ilık suda bal ve limon bana iyi geliyor bi deneKizlar grip oldum tavsiyelerinizi bekliyorum napim bogazlarim cok kotu mide bulantim yoktu simdi su icsem bulaniyo napim ne yiyip icim yardimci olun birde tansiyon.problemi cikti 14.15si dusmuyo
bence histeroskopi yaptırdıktan sonra denemeyi yap yaşın kaç çokta ertelemeBende ikinci denemeyi sonbaharda düşünüyorum ama o zamana kadar neler yapabilirim, nasıl araştırılacak onu merak ettim bide ben önceden rahim filmi çektirmiştim ama histeroskopi farklı bişey sanırım
Tamam canim saol denicemIlık suda bal ve limon bana iyi geliyor bi dene
canım benim ilk denememde tutmadı 2. dondurulmuş oldu oda kimyasal oldu sonra histeroskopi yapıldı ve 3. dondurulmuş embriyo transferi oldu ona ek olarak prednol kullandım rabbim nasip etti şükür
dondurulmuşlarda şans daha fazla
sizin ne gibi sorunlarınız var
Güleceksin canım inşallah, evet ben üzgünüm ama atlatıyorum Güzel haberler duydukçada mutlu oluyorum, olacağına inanıyorum. Sen çatlatma iğnesi vurulmadın kiAllah sabrını versin senin sonucu öğrenmek için gitmiştim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorm inşallah en kısa zamanda Yüzün Güler bende şimdi kan verdim geldim katlarını düştümğ korku sardı az önce Phala arkadaşımız çatlatma iğnesinden miş Yazmış acaba benmde çatlatma iğnesinden pozitif çıkarmı bi yandan mutluyum bi yandan negatif haberlere mutsuz oldum ben sizler ağlarken Gülemem hem bende daa belli değil kan verdim geldim herseye hazırlıklıyım
Birde ben transfer günlerimde öksürüyodum. Annem pekmezin içinde tereyağı eritip sıcak sıcak birkaç kaşık içindi bana çok faydasını gördüm şimdi aklıma geldiTamam canim saol denicem
cnm histereskopiye gerek görseler söylerler sana rahim filminde belli olur zaten.doktoruna güveniyorsan o gerekli testleri ister.nasip değilmiş demek ki bu sefer...Güleceksin canım inşallah, evet ben üzgünüm ama atlatıyorum Güzel haberler duydukçada mutlu oluyorum, olacağına inanıyorum. Sen çatlatma iğnesi vurulmadın ki
Canım yaşım 27,5bence histeroskopi yaptırdıktan sonra denemeyi yap yaşın kaç çokta erteleme
öksürük varsa elma kabuğnu kaynatıp için.çubuk tarçın da koyabilirsiniz.çok iyi geliyor...Tamam canim saol denicem
YOK ONLARIN TRANSFERİ DAHA UYGUN MESELA BENİM TÜP BEBEK MALİYETİM 5,500 TL İDİ DONDURULMUŞA SADECE 2000 VERDİKCanım yaşım 27,5dr lâ konuşmadım daha ama maddi manevi toparlanmak lazım yazın eşim için ölü dönem. donmuş embriyolarımız var ama onlar transfer ettirmek tüp bebek parası eder diye düşünüyorum, daha maddi boyutuyla ilgilenmedik bile.
RABBİM TEZ VAKİTTE NASİP EYLESİN İNŞALLAHEşimde hızlı sperm hareketi yok ama o da mikroenjeksiyon sayesinde sorun olmaktan çıktı zaten. Onun haricinde bende bi problem yok rahim filmi de çekilmiştim, en az 10 dr gördü hepsi gayet iyi demişti. Transfer edilenler de donmuştu zaten bi sebep bulamadık yani kısmet
Canım Allah sabır versin. Bugün bende üçüncü deneme için doktora gittim. Bizde de sıkıntı eşimde microtese oldu. Doktor sende bir şey yok dedi. Rahim filmide çektirmiştim temiz çıktı. Ben çok ısrar ettim histereskopi yapalım çizik atalım dİye. Israr edince yaptı. Yine bir şey çıkmadı.Bende burda çok araştırdım en ince ayrıntısına kadar. Doktora soruyorum şu var bu var şunudamı yapsak bunuda mı yapsak diye. Sorduklarımın çoğunu kabul etmedi. çoğu para için yapılan yada hastayı rahatlatmak için yapılan şeyler dedi. Ama önemli olan sağlıklı embriyolar dedi. Yani biz üçüncü için inşallah her şey yolunda giderse genetik test yaptıracağız. Bence sizde kesinlikle bunu yaptırın. O zaman tutma şansıda artıyor. Allah yardımcınız olsun.Canım yaşım 27,5dr lâ konuşmadım daha ama maddi manevi toparlanmak lazım yazın eşim için ölü dönem. donmuş embriyolarımız var ama onlar transfer ettirmek tüp bebek parası eder diye düşünüyorum, daha maddi boyutuyla ilgilenmedik bile.
Saol oksuruk yok suan pekmez yiyiyorum insallah faydasini gorurumöksürük varsa elma kabuğnu kaynatıp için.çubuk tarçın da koyabilirsiniz.çok iyi geliyor...
Amin Canım. Allah uzun ömürler verir inşallah bebişlerinle, size. bendende bunları isterler heralde istemezlerse doktor değiştiririmBenim ilki negatifti canim. Negatiften sonra doktorum bana inofolic ve biesteron dhea verdi yumurta sayi ve kalitesini arttirmak icin. Bu arada karyotip analiz ve pihtilasma testlerimi yaptirdim egitim ve arastirma hastanesinde ve kanda pihtilasma cikti. 2.tedavide ilaclarimi degistirdi ve 16 yumurta toplandi. Ilk tedavide sadece 5 tane toplanmisti. Spermler icin imsi yontemi kullanildi 3.gune gelen 11 tanesi donduruldu. 2 adet sonra da dondurulmus tedavisine basladik. Vucudunun dinlenmis olmasi ve hormonlardan arınmış olmasi önemliymiş. 7 tanesi cozduruldu ve 5.gune gelmesi beklendi. Iclerinden en iyi iki tanesi transfer edildi simdi ikizlerime hamileyim. Doguma kadar kan sulandirici igne kullanicam. Ilk negatiften sonra insan yıkılıyor tabii ama bence kendini toparla ve denemeye devam et. Allahim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun inşallah
Yani birinci kalite olmaları yetmiyor mu? ne çok ayrıntı varCanım Allah sabır versin. Bugün bende üçüncü deneme için doktora gittim. Bizde de sıkıntı eşimde microtese oldu. Doktor sende bir şey yok dedi. Rahim filmide çektirmiştim temiz çıktı. Ben çok ısrar ettim histereskopi yapalım çizik atalım dİye. Israr edince yaptı. Yine bir şey çıkmadı.Bende burda çok araştırdım en ince ayrıntısına kadar. Doktora soruyorum şu var bu var şunudamı yapsak bunuda mı yapsak diye. Sorduklarımın çoğunu kabul etmedi. çoğu para için yapılan yada hastayı rahatlatmak için yapılan şeyler dedi. Ama önemli olan sağlıklı embriyolar dedi. Yani biz üçüncü için inşallah her şey yolunda giderse genetik test yaptıracağız. Bence sizde kesinlikle bunu yaptırın. O zaman tutma şansıda artıyor. Allah yardımcınız olsun.
Evet canım kısmetten ötesine geçemeyiz. Ama biraz araştırıp, bi sıkıntı varsa giderilir inşallah.cnm histereskopiye gerek görseler söylerler sana rahim filminde belli olur zaten.doktoruna güveniyorsan o gerekli testleri ister.nasip değilmiş demek ki bu sefer...
Gerçekten daha uygunmuş, ben bi yerlerde okumuştum çözdürmek için 2200 filan verdik diyorlardı, bide üstüne transfer ücreti filan gelir diye düşünmüştüm.YOK ONLARIN TRANSFERİ DAHA UYGUN MESELA BENİM TÜP BEBEK MALİYETİM 5,500 TL İDİ DONDURULMUŞA SADECE 2000 VERDİK
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN KENDİLİĞİNDEN GELİR İNŞALLAH BEBEĞİN BU BEKLEME SÜRECİNDE
Doktorlar ikiye ayırıyor ya genelde vakaları. Bir embriyosu kaliteli olup tutunma sorunu olanlar. Birde tutup düşük yapanlar bizde de tutma problemi olduğu için embriyoların üstüne düşüyorlar daha çok. Bugün doktor öyle dedi. Embriyoların üstüne düşeceğiz onların genetiği de çok önemli dedi. Bence bu konuyuda bir araştırın.Yani birinci kalite olmaları yetmiyor mu? ne çok ayrıntı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?