2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

6 yıldır evliyim, düzenli olarakta korunmadık ama hiç hamile kalmadım canım o yüzden doğal yollarla pek umudum yok.

Yaaaa sonucun katlanmis miiii cok merak ediyorum. Insallah guzel sonuclariniz olur, kalp atislarini duyarsiniz ve saglikla kucaginiza almak da nasip olsun insallahh... sonucunu bildir acilen

Canım sizde sorun neydi
Canım ben de pco ve kan pıhtılaşması var. 2 defa tüp bebek tedavisi gördük. 2 . De tuttu fakat 10 haftalıkken kalp atışı durduğundan geçen sene 1 temmuzda alındı bebeğim ardından 29 Aralık'ta kendiliğinden ILK defa hamile olduğumu öğrendik ki 3 . Tedaviye başlamak için konuşmaya gitmiştik doktora. Yani mucizelere inanmak gerekmiş, Rabbim zamanı var Demiş ve o zaman da geldi çok şükür.

"
aynı gün aynı merkezdeymişiz cnm.ben de ilk defa 29 aralıkta gitmiştim.inşallah bize de seninki gibi mucizeler nasip olur..

arkadaşlar hayırlı akşamlar.. 14 mayıstan beri ilk tüp bebek denememize ilaç iğne vs başlamıştık. miyom ameliyatı, pco, vs vs sorunlarımı egale etmeye uğraşıp duruyoruz. dün 2. test ve ultrason kontrolüm vardı. yumurtalarımın 4 ü ne güzel büyümüştü. ama biz e2 nin yükselmesini beklerken o düştü progesteronumda 2,1 oldu. dr um sen yumurtlamışsın hemen çatlatma iğneni yaptır doğal yola yönlenin dedi. yaşım 38 amh 0.33 fsh lh vs değerlerim normal. ama yumurta kalitem kötüymüş o yüzden de 1 dış gebelik bi biyokimyasal gebelik geçirdim. sonrası içinde anladığım kadarıyla hep bu risklerim var. ya bu yumurta kalitesini artırmak için ne yapılır bilen var mı? saraçoğlu yayla balı polen aslanpençesi vs den oluşan amh düşüklüğü kürünü öneriyo. napsak bilemedik. bu halde önümüzdeki ay yeni tedaviye mi başlasak yoksa bıraksam 2-3 ay bu kürlerle kalite yükseltmeye çalışıp sonra mı baksak tüp bebeğe. bir akıl lütfen

Canim merhaba benim de ilk tedavimde sadece 5 yumurtam toplandi ve sadece 2si dollendi. 2si de transfer edildi ama tutmadi. Diger tedaviye kadar bekleme aşamasında doktorum bana inofolic ve biesteron dhea verdi. Yaklaşık 40 gün kullandım. Inofolic sabah 2 aksam 2 olacak sekilde gunde 4 adet kullandim. Biesteron da gunde 3 kere kullandım. Ikinci yedavimde doktorum ilaclarimi degistirdi ve 16 yumurta toplandi. Bi arastir istersen. Bende ise yaradi

benim toplanamadı bile. erken yumurtladığımı anladık yumurtalarım gelişmesini tamamlamadan yumurtluyormuşum galiba nasıl oluyorsa anlamadım. bu ilaçlar yumurta sayısını mı artırır kalitesini mi ? ve sen de işe yaradı derken ne konuda işe yaradı acaba çok sağol bu arada cevabın için Allah razı olsun hepinizden.

Bu ilaclar yumurta sayi ve kalitesini arttirmak icin. Bazi doktorlar etkisine inanmiyor. Bazilari da tavsiye ediyor. O yuzden bende ise yaradi dedim. En iyi iki tanesi transfer edildi simdi hamileyim.

Bu ilaclar yumurta sayi ve kalitesini arttirmak icin. Bazi doktorlar etkisine inanmiyor. Bazilari da tavsiye ediyor. O yuzden bende ise yaradi dedim. En iyi iki tanesi transfer edildi simdi hamileyim.
ayyy ne güzell Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaAllah :) Hepimize de nasib etsin inşaAllah (amin ) :))
Mutlaka araştırıp dr uma da soracağım. çok sağol Allah razı olsun

Yaaaa sonucun katlanmis miiii cok merak ediyorum. Insallah guzel sonuclariniz olur, kalp atislarini duyarsiniz ve saglikla kucaginiza almak da nasip olsun insallahh... sonucunu bildir acilen
Evet canım çok şükür bin şükür katlanmış Allah'ım devamı nasip etsin sağlıkla kucağıma versin inşallah dün pankreas dan dolayı tedavimi yapan Prof Uma ulaşamadık konferansı varmış ona ulaşsak ilaçlarımı değiştirirdi çünkü transferden bu yana kullanmıyorum kendimi değil bebeğimi düşünüyorm birde önceden Yaşadığım 3düşük olunca ister istemez korkuyo insan ama o düşüklerim deki hamileliğim normal yolla oldu ve hepsinde cay sigara kahve ağır iş hersey Yaptım bu sefer farklı diyorm kendş kendime BI kötü alışkanlıkların hic birini yapmıyorm Allah'ım isteyen herkese versin kaç gecedir dua EDİYOrum burda ismini bildiğim bilmediğim herkese dua EDİYORM Allah'ım isteyen herkese versin

C
Kızlar Yalandunyaa dan haber alanınız yok mu? Merak ettim ses çıkmadı
Canm yeter Yazmış Sağolsun evet katladıcanö ama dün hafif bir leke görünce kalpten gidicek gibi oldum zaten panik Atğım dünya yansa umrumda değil ayağımı. Diktim Yatıyorm artk hepiniE dua ediyorum etmeye devam edicem her gece .bu arada tedavidekş arkadaslar ben her gğn kenzül arş Duası okudum ve mutluluk reçetesi yazına Google'dan da cıkan kısa bi dua daha pc de olsam duayı buraya yazardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…