6 yıldır evliyim, düzenli olarakta korunmadık ama hiç hamile kalmadım canım o yüzden doğal yollarla pek umudum yok.Bildiğim kadarıyla rahim filmi farklı canım benim doktorumda bana rahim filmi çektirmedi. Sonbahara kadar çalışmalara devam :) Allah ol derse olur hiçbir zaman ümidini kesmeonun dışında fazla kilon varsa tedaviye kadar zayıflamaya çalışabilirsin ben öyle yapıyorum :)
anladım tedavi sonrası sonuç negatif olunca doktorlar ne dedi?6 yıldır evliyim, düzenli olarakta korunmadık ama hiç hamile kalmadım canım o yüzden doğal yollarla pek umudum yok.
MerHaba arkadaslar inanın yeni kendime geldim mutluluktan ağlıyorm saatlerdir bu duyguyu size anlatamam bugun ikinci çizgi silikte olsa çıkınca test Yaptım sonuç pozitif ama suan için hamilelik dememiz için cok erken Salı tekrar edicez dedi doktorm Salı günü katlanırsa Ozman burda hamileyimmm diye bağırıcam pozitif sonucu aldım alalı sizlere dua EDİYORM aklıma geldikçe ama hala inanamıyorum şaka gibi bu arada HİÇ BI BELIRTIM YOK HALA YOK SADECE ARADA PEOGESTAN fitil akıyor ben ade oldm sanıp BAKIYORM korkuyla baska hic Birşey yok yoksa yerinde mi sayıyo kan tahlili aramayacakmı diye KORKUYORM çünkü hiç belirti yok Salı günü eğer artmamışsa değer malesef gebelik ilerlemeyecek ben 3düşğk Yaptım bu Yüzden korkum cok bu arada şu çok istediğim hamile takvimi varya hani imrendiğim hep yapmak istediğim düşündüm ve hamile de olsam yapmamaya karar verdim çünkü SONUCU NEGATIF olan Arkadaşlarımın gözüne batmasın ve HAMILE kalamamış Arkadaşlarım A nispet Olmasın ben bu duyguyu çok iyi biliyorm Benm Yaşadığım ı baskalarına yaşatmak istemem hepinizin dualarını beklerim inşallah değerim kat kat katlar 3düşüğüm olduğundan dolayı korkuyo doktorum ilk düşüğüm 7haftalık dierleri 4.5haftalık tu ben sizlere dua EDİYORM sizde bana edin lütfen (Saricicek)) duasını esirgemeyen tedavim boyunca dua eden tüm arkadaslardan Allah Razı olsun inşallah Salı GÜNÜDE değerim katlar Ozman gelip hamileyim yazarım
Inan ki mümkünmüş canım, bizzat ben yaşıyorum şu anda o mucizeyi.... Inan sadece inan canım ...Mümkün değil bu mucize
Regl olunca gel bi durumu değerlendirelim dedi doktor. Bekliyorum şu anda yanianladım tedavi sonrası sonuç negatif olunca doktorlar ne dedi?
Çok güzel bişey mucize gerçekten, inşallah bir ömür evladından ayrılmazsın...Inan ki mümkünmüş canım, bizzat ben yaşıyorum şu anda o mucizeyi.... Inan sadece inan canım ...
Canım sizde sorun neydiInan ki mümkünmüş canım, bizzat ben yaşıyorum şu anda o mucizeyi.... Inan sadece inan canım ...
Canım ben de pco ve kan pıhtılaşması var. 2 defa tüp bebek tedavisi gördük. 2 . De tuttu fakat 10 haftalıkken kalp atışı durduğundan geçen sene 1 temmuzda alındı bebeğimCanım sizde sorun neydi
aynı gün aynı merkezdeymişiz cnm.ben de ilk defa 29 aralıkta gitmiştim.inşallah bize de seninki gibi mucizeler nasip olur..Canım ben de pco ve kan pıhtılaşması var. 2 defa tüp bebek tedavisi gördük. 2 . De tuttu fakat 10 haftalıkken kalp atışı durduğundan geçen sene 1 temmuzda alındı bebeğimardından 29 Aralık'ta kendiliğinden ILK defa hamile olduğumu öğrendik ki 3 . Tedaviye başlamak için konuşmaya gitmiştik doktora. Yani mucizelere inanmak gerekmiş, Rabbim zamanı var Demiş ve o zaman da geldi çok şükür.
arkadaşlar hayırlı akşamlar.. 14 mayıstan beri ilk tüp bebek denememize ilaç iğne vs başlamıştık. miyom ameliyatı, pco, vs vs sorunlarımı egale etmeye uğraşıp duruyoruz. dün 2. test ve ultrason kontrolüm vardı. yumurtalarımın 4 ü ne güzel büyümüştü. ama biz e2 nin yükselmesini beklerken o düştü progesteronumda 2,1 oldu. dr um sen yumurtlamışsın hemen çatlatma iğneni yaptır doğal yola yönlenin dedi. yaşım 38 amh 0.33 fsh lh vs değerlerim normal. ama yumurta kalitem kötüymüş o yüzden de 1 dış gebelik bi biyokimyasal gebelik geçirdim. sonrası içinde anladığım kadarıyla hep bu risklerim var. ya bu yumurta kalitesini artırmak için ne yapılır bilen var mı? saraçoğlu yayla balı polen aslanpençesi vs den oluşan amh düşüklüğü kürünü öneriyo. napsak bilemedik. bu halde önümüzdeki ay yeni tedaviye mi başlasak yoksa bıraksam 2-3 ay bu kürlerle kalite yükseltmeye çalışıp sonra mı baksak tüp bebeğe. bir akıl lütfen
benim toplanamadı bile. erken yumurtladığımı anladık yumurtalarım gelişmesini tamamlamadan yumurtluyormuşum galiba nasıl oluyorsa anlamadım. bu ilaçlar yumurta sayısını mı artırır kalitesini mi ? ve sen de işe yaradı derken ne konuda işe yaradı acaba çok sağol bu arada cevabın için Allah razı olsun hepinizden.Canim merhaba benim de ilk tedavimde sadece 5 yumurtam toplandi ve sadece 2si dollendi. 2si de transfer edildi ama tutmadi. Diger tedaviye kadar bekleme aşamasında doktorum bana inofolic ve biesteron dhea verdi. Yaklaşık 40 gün kullandım. Inofolic sabah 2 aksam 2 olacak sekilde gunde 4 adet kullandim. Biesteron da gunde 3 kere kullandım. Ikinci yedavimde doktorum ilaclarimi degistirdi ve 16 yumurta toplandi. Bi arastir istersen. Bende ise yaradi
benim toplanamadı bile. erken yumurtladığımı anladık yumurtalarım gelişmesini tamamlamadan yumurtluyormuşum galiba nasıl oluyorsa anlamadım. bu ilaçlar yumurta sayısını mı artırır kalitesini mi ? ve sen de işe yaradı derken ne konuda işe yaradı acaba çok sağol bu arada cevabın için Allah razı olsun hepinizden.
ayyy ne güzell Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşaAllah :) Hepimize de nasib etsin inşaAllah (amin ) :))Bu ilaclar yumurta sayi ve kalitesini arttirmak icin. Bazi doktorlar etkisine inanmiyor. Bazilari da tavsiye ediyor. O yuzden bende ise yaradi dedim. En iyi iki tanesi transfer edildi simdi hamileyim.
Ben de meraktayim senin gibi.. insallah kan degeri artmistir.. sonuc istedigi gibidir.KızlarYalandunyaa dan haber alanınız yok mu? Merak ettim ses çıkmadı
evetKızlarYalandunyaa dan haber alanınız yok mu? Merak ettim ses çıkmadı
Evet canım çok şükür bin şükür katlanmış Allah'ım devamı nasip etsin sağlıkla kucağıma versin inşallah dün pankreas dan dolayı tedavimi yapan Prof Uma ulaşamadık konferansı varmış ona ulaşsak ilaçlarımı değiştirirdi çünkü transferden bu yana kullanmıyorum kendimi değil bebeğimi düşünüyorm birde önceden Yaşadığım 3düşük olunca ister istemez korkuyo insan ama o düşüklerim deki hamileliğim normal yolla oldu ve hepsinde cay sigara kahve ağır iş hersey Yaptım bu sefer farklı diyorm kendş kendime BI kötü alışkanlıkların hic birini yapmıyorm Allah'ım isteyen herkese versin kaç gecedir dua EDİYOrum burda ismini bildiğim bilmediğim herkese dua EDİYORM Allah'ım isteyen herkese versinYaaaa sonucun katlanmis miiii cok merak ediyorum. Insallah guzel sonuclariniz olur, kalp atislarini duyarsiniz ve saglikla kucaginiza almak da nasip olsun insallahh... sonucunu bildir acilen
Canm yeter Yazmış Sağolsun evet katladıcanö ama dün hafif bir leke görünce kalpten gidicek gibi oldum zaten panik Atğım dünya yansa umrumda değil ayağımı. Diktim Yatıyorm artk hepiniE dua ediyorum etmeye devam edicem her gece .bu arada tedavidekş arkadaslar ben her gğn kenzül arş Duası okudum ve mutluluk reçetesi yazına Google'dan da cıkan kısa bi dua daha pc de olsam duayı buraya yazardımKızlarYalandunyaa dan haber alanınız yok mu? Merak ettim ses çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?