Ben geçen kıştan 750 vermiştim sadece Transfer için. Başkada vermedim.Gerçekten daha uygunmuş, ben bi yerlerde okumuştum çözdürmek için 2200 filan verdik diyorlardı, bide üstüne transfer ücreti filan gelir diye düşünmüştüm.
KİM NE KOPARIRSA DEMEKKİ BİZİMKİ BÖYLE ALDI 3. TRANSFERDE 1500 ALDIGerçekten daha uygunmuş, ben bi yerlerde okumuştum çözdürmek için 2200 filan verdik diyorlardı, bide üstüne transfer ücreti filan gelir diye düşünmüştüm.
Doktorlar ikiye ayırıyor ya genelde vakaları. Bir embriyosu kaliteli olup tutunma sorunu olanlar. Birde tutup düşük yapanlar bizde de tutma problemi olduğu için embriyoların üstüne düşüyorlar daha çok. Bugün doktor öyle dedi. Embriyoların üstüne düşeceğiz onların genetiği de çok önemli dedi. Bence bu konuyuda bir araştırın.
Daha bugün doktorla konuştum. Çoğu yapılan şey gereksiz önemli olan embriyoların sağlıklı olması dedi. Bunun için embriyolara genetik tarama yapacağız. Bir 5li tarama varmış. Birde 24 lü tarama dedİ.hastanın maddi ve embriyonun durumuna göre değişiyormuş. Sanırım pgt ve cgh den bahsetti. Bununla ilgili kk da topik var orayıda takip edebilirsiniz bence.mrb benim normal üç düşüğüm var ve banada bülent bey genetikli tüp bebek dedi. benim rezervim çok iyi yaşım 38 olmasına rağmen amh 3.56 ama sanırım yinede bu genetik önemli si bu konuda ne biliyorsunuz bana ne aktarabilirsiniz
Canım benim inşallah onu da yaparım ama şu riskli durumu bir atlatalım inşallah o zaman yaparım. Sizin kırılmanızı tabi ki istemem Allah kimsenin hakkını üzerimizde bırakmasın ama derdim o değil aslında. Çünkü biliyorum ki sizlerin dualarınızla bu günlere geldik. Sizden duadan başka birşey gelmeyeceğinden eminim ama şu riskli durumu atlatmak umudum. İnşallah o zaman ben de yaparım. İnşallah sizde yaparsınız en yakın zamanda. Biliyorsun ki bizim dualarımız birbirimiz için en içten olanlar çünkü en iyi birbirimizi bizler anlayabiliyoruz.canım benimcnm senden de rica ediyorum hamile takvimini yapar mısın.ben daha çok mutlu oluyorum, daha çok umutlanıyorum. dualarımdasın cnm. inşallah düşük riskini hayırlısıyla atlatırsın
çok teşekkür ederim en kısa zamanda yaptıracağımmerhaba, fsh yumurta rezervlerinin durumunu gösteren ancak değişken bir hormon. 1 kere çıkması bile azalmaya başladığının göstergesi.. 10 çok yüksek bir değer değil ama rezervlerle ilgili durumunu tam olarak öğrenmek istersen amh baktırmalısın. amh değişken değil. siklusun istediğin zamanı bakılıyor.
tamam teşekkür ederimbence başka bir doktora diğer adetinde tekrar test yaptır
sakın tek doktorla bırakma
Bende ikinci denemeyi sonbaharda düşünüyorum ama o zamana kadar neler yapabilirim, nasıl araştırılacak onu merak ettim bide ben önceden rahim filmi çektirmiştim ama histeroskopi farklı bişey sanırımmarmelatli kurabiye
Merhaba canim bizim bi arkadas adanada olmamiza ragmen istanbula amerikan hastanesine gitti ve ilk tedavisinde tuttu ikincisi icinde gitti dondurulmuş larla yaptilar oda tuttu 2 ay once dogum yapti adanadaki doktor hicbiyere gitme direk oraya git demiskızlar merhaba bende eylül ayında yaptırıcam kısmetse. amerikan hastanesi ve mikroenjeksiyon yaptırmayı düşünüyorum. sizinde fikirlerinizi almk istiyorum. amerikan hastanesine giden ve mikroenjeksiyon yaptıran varmı aranızda.
Merhaba canim iyiyiz sen nasilsinmrhb kızlar nasılsınız
iyiyim canım yeğenim has olmuştu dünle bu gün has idik onun dışında normal yaşantımıza devam ediyoruz sen ne yaptınMerhaba canim iyiyiz sen nasilsin
canım inanabana kısmet benim buradan tarsustan (aslında başkentte tedavide tanıştık ama sonra bir baktıkkı bir kaç sokak var aramızda )amerikan has denemiş düşükle sonuçlanmış sonra adanada başkentte denedi kimyasal oldu düşük oldu ve en son turan çetinde denedik bir oğlu oldu elbette iyi merkez önemli elbette ehil ellerde olmak önemli ama olacaksa ve rabbim verecekse merdiven altı (tabiricaizsse) yerlerde bile tüp bebek yapılıyor ve insanlar anne baba oluyorMerhaba canim bizim bi arkadas adanada olmamiza ragmen istanbula amerikan hastanesine gitti ve ilk tedavisinde tuttu ikincisi icinde gitti dondurulmuş larla yaptilar oda tuttu 2 ay once dogum yapti adanadaki doktor hicbiyere gitme direk oraya git demis
Valla kusmet dogru diyosun canim arkadaş bize de soyledi istanbul amerikan hastanesine gidin diye onlardada sperm.yumurtaligi delemiyo mus 6 yil beklemisler sinra tup bebege karar vermisler ve ilk denemede tuttu dedi allah hepimize yasatsin bu duyguyu canimcanım inanabana kısmet benim buradan tarsustan (aslında başkentte tedavide tanıştık ama sonra bir baktıkkı bir kaç sokak var aramızda )amerikan has denemiş düşükle sonuçlanmış sonra adanada başkentte denedi kimyasal oldu düşük oldu ve en son turan çetinde denedik bir oğlu oldu elbette iyi merkez önemli elbette ehil ellerde olmak önemli ama olacaksa ve rabbim verecekse merdiven altı (tabiricaizsse) yerlerde bile tüp bebek yapılıyor ve insanlar anne baba oluyor
Cok gecmis olsun canim usuttumu canim insallah hemen iyilesir canim bende ne yapayim canim esim bu persembe test vermeye gidecek pazartesi doktora gidecek heyecanla bekliyoruz insallah olumsuz biseyle karsilasmayiziyiyim canım yeğenim has olmuştu dünle bu gün has idik onun dışında normal yaşantımıza devam ediyoruz sen ne yaptın
pronjit olmuş teyzesi evde devam edeceğiz tedaviye inş her şey istediğiniz gibi olur canımCok gecmis olsun canim usuttumu canim insallah hemen iyilesir canim bende ne yapayim canim esim bu persembe test vermeye gidecek pazartesi doktora gidecek heyecanla bekliyoruz insallah olumsuz biseyle karsilasmayiz
Cok gecmis olsun canim allah acil sifalar versin canimpronjit olmuş teyzesi evde devam edeceğiz tedaviye inş her şey istediğiniz gibi olur canım
inofolic ve biesteronu kaç ay kullandın. İkisinide aynı anda mı aldın
Evet mantıklı bi tez. Bunları hep not alıyorum. sağol canımDoktorlar ikiye ayırıyor ya genelde vakaları. Bir embriyosu kaliteli olup tutunma sorunu olanlar. Birde tutup düşük yapanlar bizde de tutma problemi olduğu için embriyoların üstüne düşüyorlar daha çok. Bugün doktor öyle dedi. Embriyoların üstüne düşeceğiz onların genetiği de çok önemli dedi. Bence bu konuyuda bir araştırın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?