2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Canım Allah yardımcın olsun benimde cok farklı dil ekonomik durum aslında varımı yoğumu koyacam bidaha cok zor dua ediyorum tutsun diye yaşda Aldı başını gitti Rabbim acısın bize yardım etsin
İşte bi ümitlendim perde varmış o alınınca şansım artar inşallah dua ediyorum Rabbim duysun sesimizi hayırlısı hakkımızda

ilk değil canım ilk tedavide gebelik elde ettik ama kaybettik inşallah güzel sonuçlarımız olur bu defa....

Kizlar tedaviye basladiktan sonra kac gun yumurta gelistirici igne oldunuz?yumileriniz kacinci gun toplandi?

Kizlar tedaviye basladiktan sonra kac gun yumurta gelistirici igne oldunuz?yumileriniz kacinci gun toplandi?
ilk tedavimde 13 ikinci de 14 üçüncü de 15 ya da 16. ilk tedavimde olgunlaşmadan alındı ama. kişiden kişiye değişir ama bu durum. 10-17 gün arası...

herkese selam yeniden 2 haftadır izmirdeydim koşturmacadan telaştan giremedim hiç kk ya
görümcemin nişanı vardı da
herkes iyidir umarım

kuzummmm maşallah minnakına
ben 2 haftadır kk da yoktum merak ettim hepinizi vala
inşallah herkes pozitif sonuç almıştır bu arada
zor bi hamilelik geçiriyosun sanırım ama siz sağlıklı olunda bu günler geçer yakın zamanda inşallah
Allaha emanet olun ikinizde canım

Hakkında hayırlısı buymuş canım. İnşallah bir sonraki seferde Allah kucağını, karnını boş bırakmasın

Allah dayanma gücü versin canim. Emeklerinin karsiligini en kisa zamanda cifter cifter bebeklerle alirsin insallah.

Canım Allah hakkında hayırlısını versin. İnşallah en kısa zamanda Allah nadip eder anne olmayı,

inşallah kolay atlatırsın cnm.Allah devam etme gücü versin.vakti gelmemiş henüz demekki

Amin arkadaşlar inşallah , ama hiç benim olmamış bebekler için bu kadar üzüleceğimi tahmin etmezdim. Eşim üzülmesin diye ağlayamadım , hala boğazım düğüm düğüm....

Hakkımızda hayırlısı canım benim de düşük çıktı yarın tekrar baktıracağım.
İnşallah , olumlu sonuçlar alırsın. Kaç çıktı canım ?

hayırlısı arkadaşım inşallah rabbim tez vakitte nasip eder dondurulmuş embriyon varmı
3 tane daha embriyom var ; ama 3 'kü gruplamışlar ve ilk transferimde biri iyi çözünemediğinden çöpe gitmişti mesela .. donmuşlara güvenmeli miyim ?

Kızlar aranızda daha önce negatif sonuç alan var mı ve nasıl bir yol izlediniz sebepleri nasıl araştırıldı yardımcı olur musunuz ?

Kızlar aranızda daha önce negatif sonuç alan var mı ve nasıl bir yol izlediniz sebepleri nasıl araştırıldı yardımcı olur musunuz ?
2 defa negatif sonuç aldım. :) ilk negatif sonuçtan sonra rahime kamera ile baktılar ilaçlarımı ve dozunu değiştirerek 2. denemeyi yaptık. 2. denemem 1. denemeye göre daha başarılıydı 5. gün embriyoları transfer edildi ama kimyasal gebelik oluştu. herşey normal olmasına rağmen 2. de olmayınca 3. denemeden önce kanda genetik bir test yaptırmamızı istedi doktorum. eylül ayı gibi 3. denemeyi düşündüğüm için şuan hiç birşey yaptırmadım.

canım benim ilk denememde tutmadı 2. dondurulmuş oldu oda kimyasal oldu sonra histeroskopi yapıldı ve 3. dondurulmuş embriyo transferi oldu ona ek olarak prednol kullandım rabbim nasip etti şükür

dondurulmuşlarda şans daha fazla

sizin ne gibi sorunlarınız var

Benim ilki negatifti canim. Negatiften sonra doktorum bana inofolic ve biesteron dhea verdi yumurta sayi ve kalitesini arttirmak icin. Bu arada karyotip analiz ve pihtilasma testlerimi yaptirdim egitim ve arastirma hastanesinde ve kanda pihtilasma cikti. 2.tedavide ilaclarimi degistirdi ve 16 yumurta toplandi. Ilk tedavide sadece 5 tane toplanmisti. Spermler icin imsi yontemi kullanildi 3.gune gelen 11 tanesi donduruldu. 2 adet sonra da dondurulmus tedavisine basladik. Vucudunun dinlenmis olmasi ve hormonlardan arınmış olmasi önemliymiş. 7 tanesi cozduruldu ve 5.gune gelmesi beklendi. Iclerinden en iyi iki tanesi transfer edildi simdi ikizlerime hamileyim. Doguma kadar kan sulandirici igne kullanicam. Ilk negatiften sonra insan yıkılıyor tabii ama bence kendini toparla ve denemeye devam et. Allahim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun inşallah

Allah tamamına erdirsin inşallah :)

Kızlar dualarınız için çok teşekkürler, ama umutlar başka bahara kaldı. Değerim ne yazıkki 0,1.... İnşallah diğer arkadaşlarımın emekleri boşa gitmez, pozitif haberler alırız.
Allah sabrını versin senin sonucu öğrenmek için gitmiştim çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorm inşallah en kısa zamanda Yüzün Güler bende şimdi kan verdim geldim katlarını düştümğ korku sardı az önce Phala arkadaşımız çatlatma iğnesinden miş Yazmış acaba benmde çatlatma iğnesinden pozitif çıkarmı bi yandan mutluyum bi yandan negatif haberlere mutsuz oldum ben sizler ağlarken Gülemem hem bende daa belli değil kan verdim geldim herseye hazırlıklıyım

Kizlar grip oldum tavsiyelerinizi bekliyorum napim bogazlarim cok kotu mide bulantim yoktu simdi su icsem bulaniyo napim ne yiyip icim yardimci olun birde tansiyon.problemi cikti 14.15si dusmuyo

Mümkün değil bu mucize

inofolic ve biesteronu kaç ay kullandın. İkisinide aynı anda mı aldın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…