- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
benim amh düşük.0,14.yaşım 28.4 kere tedaviye başladık.ilk ikisinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.4.de ilk defa toplandı ama boş çıktı.kalite düşüyor rezerv düşünce.yaş da etkili tabi.ben yaptıkllarımı yazayım hangisi uygun olursa onları yapın.arı sütü bal polen yiyorum.aslanpençesi içiyorum.7-8 aydır biesteron kullanıyorum.d vitaminine baktırdım düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka baktırın.omega 3 c vitamini b12 kullanıyorum.koenzim q10, maca, melatonin ilaçlarını kullanıyorum doktor kontrolünde.incir yiyorum.her gün ceviz badem fıstık yiyorum az az.en azından yumurta görülmeye başlandı.tavsiye ederim...arkadaşlar hayırlı akşamlar.. 14 mayıstan beri ilk tüp bebek denememize ilaç iğne vs başlamıştık. miyom ameliyatı, pco, vs vs sorunlarımı egale etmeye uğraşıp duruyoruz. dün 2. test ve ultrason kontrolüm vardı. yumurtalarımın 4 ü ne güzel büyümüştü. ama biz e2 nin yükselmesini beklerken o düştü progesteronumda 2,1 oldu. dr um sen yumurtlamışsın hemen çatlatma iğneni yaptır doğal yola yönlenin dedi. yaşım 38 amh 0.33 fsh lh vs değerlerim normal. ama yumurta kalitem kötüymüş o yüzden de 1 dış gebelik bi biyokimyasal gebelik geçirdim. sonrası içinde anladığım kadarıyla hep bu risklerim var. ya bu yumurta kalitesini artırmak için ne yapılır bilen var mı? saraçoğlu yayla balı polen aslanpençesi vs den oluşan amh düşüklüğü kürünü öneriyo. napsak bilemedik. bu halde önümüzdeki ay yeni tedaviye mi başlasak yoksa bıraksam 2-3 ay bu kürlerle kalite yükseltmeye çalışıp sonra mı baksak tüp bebeğe. bir akıl lütfen
aa gerçektenmi çok sevindim arkadaşın adına. hangi dr a gitti acaba bilgin varmı canımMerhaba canim bizim bi arkadas adanada olmamiza ragmen istanbula amerikan hastanesine gitti ve ilk tedavisinde tuttu ikincisi icinde gitti dondurulmuş larla yaptilar oda tuttu 2 ay once dogum yapti adanadaki doktor hicbiyere gitme direk oraya git demis
Doktorun adini bilmiyorum ama orasi cok iyiymis eger gorursem doktorun adını ogrenirim canim senide bilgilendiririm canimaa gerçektenmi çok sevindim arkadaşın adına. hangi dr a gitti acaba bilgin varmı canım
valla çok sevinirim teşekkürler..Doktorun adini bilmiyorum ama orasi cok iyiymis eger gorursem doktorun adını ogrenirim canim senide bilgilendiririm canim
Siz neden tup bebek yaptiriyosunuz canim ozel değilsevalla çok sevinirim teşekkürler..
çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bilgiler için. Umarım tuttuğumuz yollar hepimize fayda sağlar. Rabbim sebepleri işliyoruz mucizeni göster Ya Rabbim...benim amh düşük.0,14.yaşım 28.4 kere tedaviye başladık.ilk ikisinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.4.de ilk defa toplandı ama boş çıktı.kalite düşüyor rezerv düşünce.yaş da etkili tabi.ben yaptıkllarımı yazayım hangisi uygun olursa onları yapın.arı sütü bal polen yiyorum.aslanpençesi içiyorum.7-8 aydır biesteron kullanıyorum.d vitaminine baktırdım düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka baktırın.omega 3 c vitamini b12 kullanıyorum.koenzim q10, maca, melatonin ilaçlarını kullanıyorum doktor kontrolünde.incir yiyorum.her gün ceviz badem fıstık yiyorum az az.en azından yumurta görülmeye başlandı.tavsiye ederim...
Canim arkadasla simdi gorustum alman hastanesine gitmis halit beye gitmisler cok memnun kaldik diyo amerikan degilmis canim pardonvalla çok sevinirim teşekkürler..
Alman hastaneleri hala hizmet veriyo mu bir ara kapandı filan deniyordu.. ne zaman gitti arkadaşınız almana acabaCanim arkadasla simdi gorustum alman hastanesine gitmis halit beye gitmisler cok memnun kaldik diyo amerikan degilmis canim pardon
Canim gecen yil gittiler dondurulmuslar icin simdi konustum aralik ocak gibi ikinciyi dogurduAlman hastaneleri hala hizmet veriyo mu bir ara kapandı filan deniyordu.. ne zaman gitti arkadaşınız almana acaba
maşaşlah cnm inşl korkuların hep yersiz kalır sağlıkla kcağına alırsın bebeğini sen mutlu ol ii düşün yeter ki dualarında olmak bile güzel cnm bizleri unutma hiç.....Evet canım çok şükür bin şükür katlanmış Allah'ım devamı nasip etsin sağlıkla kucağıma versin inşallah dün pankreas dan dolayı tedavimi yapan Prof Uma ulaşamadık konferansı varmış ona ulaşsak ilaçlarımı değiştirirdi çünkü transferden bu yana kullanmıyorum kendimi değil bebeğimi düşünüyorm birde önceden Yaşadığım 3düşük olunca ister istemez korkuyo insan ama o düşüklerim deki hamileliğim normal yolla oldu ve hepsinde cay sigara kahve ağır iş hersey Yaptım bu sefer farklı diyorm kendş kendime BI kötü alışkanlıkların hic birini yapmıyorm Allah'ım isteyen herkese versin kaç gecedir dua EDİYOrum burda ismini bildiğim bilmediğim herkese dua EDİYORM Allah'ım isteyen herkese versin
Sizde ki sorun neydi peki?Inan ki mümkünmüş canım, bizzat ben yaşıyorum şu anda o mucizeyi.... Inan sadece inan canım ...
ooo baya fazla kullanmışsın, yani gün içersinde fazla almışsın.Evet canim aynı anda kullandım iki tedavi arasinda bekleme surecinde yaklasik 40 gun kullandım. Inofolic 2 aksam 2 sabah gunde 4 kere. Biesteron da gunde 3 kere kullandım
Çok çok tebrik ediyorum, Allaha dua ediyorum inşallah bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın. İnan çok sevindim.Evet canım çok şükür bin şükür katlanmış Allah'ım devamı nasip etsin sağlıkla kucağıma versin inşallah dün pankreas dan dolayı tedavimi yapan Prof Uma ulaşamadık konferansı varmış ona ulaşsak ilaçlarımı değiştirirdi çünkü transferden bu yana kullanmıyorum kendimi değil bebeğimi düşünüyorm birde önceden Yaşadığım 3düşük olunca ister istemez korkuyo insan ama o düşüklerim deki hamileliğim normal yolla oldu ve hepsinde cay sigara kahve ağır iş hersey Yaptım bu sefer farklı diyorm kendş kendime BI kötü alışkanlıkların hic birini yapmıyorm Allah'ım isteyen herkese versin kaç gecedir dua EDİYOrum burda ismini bildiğim bilmediğim herkese dua EDİYORM Allah'ım isteyen herkese versin
Canım pco ve kan pıhtılaşması var ben de.Sizde ki sorun neydi peki?
Kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor canım?Canım pco ve kan pıhtılaşması var ben de.
Canım trombofili testinde belli oluyor. Hastanelerde genetik bölümleri var orda Yapılıyor.Kan pıhtılaşması nasıl anlaşılıyor canım?
Bnm 14 yum. Oldu. 13 ü döllendi, 13 de 5. Gune gitti. 2 si tranfer edildi. 8 tanesi donduruldu.şimdi ikizlerime hamileyim.Sizlerin kaç yumurtanız olmuştu. ?
aklımızda olsun. baktım nette yorumlar bayağı iyi halit beyle ilgili de tabi kimbilir fiyat nedir. Alman hastanesi malum...Canim gecen yil gittiler dondurulmuslar icin simdi konustum aralik ocak gibi ikinciyi dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?