2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

benim amh düşük.0,14.yaşım 28.4 kere tedaviye başladık.ilk ikisinde yumurta hiç gelişmedi.3.de erken çatladı.4.de ilk defa toplandı ama boş çıktı.kalite düşüyor rezerv düşünce.yaş da etkili tabi.ben yaptıkllarımı yazayım hangisi uygun olursa onları yapın.arı sütü bal polen yiyorum.aslanpençesi içiyorum.7-8 aydır biesteron kullanıyorum.d vitaminine baktırdım düşük çıktı.devit 3 kullanıyorum.mutlaka baktırın.omega 3 c vitamini b12 kullanıyorum.koenzim q10, maca, melatonin ilaçlarını kullanıyorum doktor kontrolünde.incir yiyorum.her gün ceviz badem fıstık yiyorum az az.en azından yumurta görülmeye başlandı.tavsiye ederim...

aa gerçektenmi çok sevindim arkadaşın adına. hangi dr a gitti acaba bilgin varmı canım

çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun bilgiler için. Umarım tuttuğumuz yollar hepimize fayda sağlar. Rabbim sebepleri işliyoruz mucizeni göster Ya Rabbim...

maşaşlah cnm inşl korkuların hep yersiz kalır sağlıkla kcağına alırsın bebeğini sen mutlu ol ii düşün yeter ki dualarında olmak bile güzel cnm bizleri unutma hiç.....

Evet canim aynı anda kullandım iki tedavi arasinda bekleme surecinde yaklasik 40 gun kullandım. Inofolic 2 aksam 2 sabah gunde 4 kere. Biesteron da gunde 3 kere kullandım
ooo baya fazla kullanmışsın, yani gün içersinde fazla almışsın.
Ben bir süre biosteron kullandım, doktor değiştirince onu bıraktım inofolic kullandım. İnofolic günde sabah akşam iki toz aldım. ve bir yıl boyunca kullandım

Çok çok tebrik ediyorum, Allaha dua ediyorum inşallah bebeğini sağlıkla mutlulukla kucağına alırsın. İnan çok sevindim.

Merhaba, bende transfer için gün sayıyorum. Cumartesi büyük ihtimalle transfer olacak. 14 yumurta toplandı. 7si embriyo olmuş. Ama genetik tahlil yapılacak. Acaba bu sayı yeterli mi?az mı yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…