Rabbim sağlıkla doğumunu da nasib etsin inşaAllah :.-)Evet canım çok şükür bin şükür katlanmış Allah'ım devamı nasip etsin sağlıkla kucağıma versin inşallah dün pankreas dan dolayı tedavimi yapan Prof Uma ulaşamadık konferansı varmış ona ulaşsak ilaçlarımı değiştirirdi çünkü transferden bu yana kullanmıyorum kendimi değil bebeğimi düşünüyorm birde önceden Yaşadığım 3düşük olunca ister istemez korkuyo insan ama o düşüklerim deki hamileliğim normal yolla oldu ve hepsinde cay sigara kahve ağır iş hersey Yaptım bu sefer farklı diyorm kendş kendime BI kötü alışkanlıkların hic birini yapmıyorm Allah'ım isteyen herkese versin kaç gecedir dua EDİYOrum burda ismini bildiğim bilmediğim herkese dua EDİYORM Allah'ım isteyen herkese versin
Nerde yaptiriyosun canim?baran11 .!.:Merhaba, bende transfer için gün sayıyorum. Cumartesi büyük ihtimalle transfer olacak. 14 yumurta toplandı. 7si embriyo olmuş. Ama genetik tahlil yapılacak. Acaba bu sayı yeterli mi?az mı yoksa?
ooo baya fazla kullanmışsın, yani gün içersinde fazla almışsın.
Ben bir süre biosteron kullandım, doktor değiştirince onu bıraktım inofolic kullandım. İnofolic günde sabah akşam iki toz aldım. ve bir yıl boyunca kullandım
Benim de 14 ten 7 kalmış. 5.gune kadar kalır mı acaba çok merak ediyorumBnm 14 yum. Oldu. 13 ü döllendi, 13 de 5. Gune gitti. 2 si tranfer edildi. 8 tanesi donduruldu.şimdi ikizlerime hamileyim.
Adana da acıbadem deNerde yaptiriyosun canim?
İnşallah kalır cnm merak etme,gönlünü ferah tut,7 az bir sayı değilBenim de 14 ten 7 kalmış. 5.gune kadar kalır mı acaba çok merak ediyorum
İnşallah canım ya teşekkürler. Bende bide genetik arastirilacagi için tedirginim aslında.İnşallah kalır cnm merak etme,gönlünü ferah tut,7 az bir sayı değil
Genetiği kaçıncı gün inceliyorlar cnm. Olsun 1 tane kaliteli olsun ,senin olsun,İnşallah canım ya teşekkürler. Bende bide genetik arastirilacagi için tedirginim aslında.
5.gun netleşecek. Çağırıp kalan olursa sağlıklıysa transfer yapılacak. Artık kaç tane olur bilmiyorum ama.Genetiği kaçıncı gün inceliyorlar cnm. Olsun 1 tane kaliteli olsun ,senin olsun,
Gider inşallah, içini ferah tut..Benim de 14 ten 7 kalmış. 5.gune kadar kalır mı acaba çok merak ediyorum
Sağol canım inşallah her isteyen yavrusunu kavusurGider inşallah, içini ferah tut..
Evet pahaliymis canim ama tup bebekte basariliymis canimaklımızda olsun. baktım nette yorumlar bayağı iyi halit beyle ilgili de tabi kimbilir fiyat nedir. Alman hastanesi malum...
Hayırlısı artık napalım canım , Rabbim nasib eder inşaAllah ta emeklerimiz boşa gitmez. Benim ikinci deneme ramazan sonuna kalır herhalde. hoş dr uma göre hemen önümüzdeki ay diyo ama ben hem rahat rahat orucumu tutayım hem de bu ay aldığım ilaçları bir nebze olsun atayım istiyorum. bu arada da bir araştırayım halit beyi ne ne kadar filan diye.Evet pahaliymis canim ama tup bebekte basariliymis canim
günaydınnn, sıkıcı boğucu bir havadan merhabagünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?