2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Rabbim sağlıkla doğumunu da nasib etsin inşaAllah :.-)

baran11 .!.:
Merhaba, bende transfer için gün sayıyorum. Cumartesi büyük ihtimalle transfer olacak. 14 yumurta toplandı. 7si embriyo olmuş. Ama genetik tahlil yapılacak. Acaba bu sayı yeterli mi?az mı yoksa?
Nerde yaptiriyosun canim?

Evet canim ben hemen bir sonraki adetimle tekrar denemek istedim o yüzden vaktim azdi gün içerisinde kullandığım doz fazlaydı dedigim gibi ortalama 40 gün bu sekilde kullandım.

B baran11 inşallah hepsi 5.güne gelir ve hepsi sağlıklı olur.ben de ayni süreçten geçtim 20 gün öncesine kadar.benim sadece 3 embriyom genetiğe gidebildi ve maalesef 3u de sağlıksızdı (

Arkadaşlar ben bişey sorucam... 3cü tüp bebegimizi denemiştik eylül ekim gibi tekrar denicez ama doktorum yumurta kaliteleşsin die bana bi ilaç verdi ama daha almadım..Advanced Antioxidant formula...... acaba sizin bi fikriniz var mı bu konu da ne kullansam iyi olur ?

Evet pahaliymis canim ama tup bebekte basariliymis canim
Hayırlısı artık napalım canım , Rabbim nasib eder inşaAllah ta emeklerimiz boşa gitmez. Benim ikinci deneme ramazan sonuna kalır herhalde. hoş dr uma göre hemen önümüzdeki ay diyo ama ben hem rahat rahat orucumu tutayım hem de bu ay aldığım ilaçları bir nebze olsun atayım istiyorum. bu arada da bir araştırayım halit beyi ne ne kadar filan diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…