2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Yumurta sayısı çok diye mi ağrın oldu acaba...geçmiş olsun canım emin ol bütün bunlara değecek güzel bir sonuç alacaksın içime doğdu...

Gunaydiinnn.
Sanirim o yuzden canim ama bu sabah daha iyiyim cok sukur.. insallah canim hepimiz guzel haberler aliriz artik:))

canım yatmak o kadarda iyi değil :) ben yatmadım şahsen 3-4 gün evde dinlendim yatmadım sürekli ama :) sonraki günler 2-3 saatliğine çok yürümemek şartı ile eşimle ve arkadaşlarımla dışarı çıktım cafede oturup sohbet ettik parklara gittik tavla kağıt oynadım yani kendimi oyaladım :) tutarsa da tutmazsa da allahtan :) yatıp yatmamayı takma :) inşallah bebişinin zamanı gelmiştir ve yarın güzel haberini alırız :)

Tünaydın kızlar hayırlı pazarlar...ben ekşın devam işe geldim şimdi..pazar ekşını

ayyyy Allahım yaa ard arda transfer haberleri geliyor
sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar annesine..
Amin kızlar inşallah bişey soracam bugün su gibi akınto geldi normalmi sizce

İyi pazarlar kızlar..
Bugün test yaptıracaklar ve yumilerinden döllenme haberleri alacaklar var inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur..
Gerçi pazar diye yumilerden bugün haber gelmeyebilir pazartesi son durumlarını söylerler..

hatırladımm :)) tekrar geçmiş olsun canım benim Allah bir daha yaşatmasın,yeniden oldu diyosun çok sevindimm kaç haftalık oldu inşallah herşey yolundadır,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Fatih Hoca olmasa bende başaramazdım önce Allah sonra Fatih Hocanın hakkını asla ödeyemem çok emeği var çook bitanedir kendisi,Eskişehir ve civar iller için büyük bir değer olduğunu düşünüyorum Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de gösterir bize Allahım hepbirlikte...

canım dualarımız seninle ama stres onların büyümesini kötü etkiliyor lütfen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış stresten uzak durmaya çalış Allahım yardımcın olsun herşey istediğin gibi olur inş..

Kızlar. Transferimin 5. Günü resmen adet sancım war ya.kahverengi akıntı gibi bişeyde geldi..ne yani adetimmi gelecek tutunmadımı bebişim
hayır hayır korkma yerleşiyorda olabilir aklına kötü şeyler getirme bildiğim kadarıyla normal bir durum birçok kadın yaşıyor ve çoğu hamile..:))hayırlı haberlerini bekliyoruzz...

aslında tedavi ve sonuçlanması için bu süre yeterli ben İstanbul'dan geldim Eskişehir Acıbadem Ahmet Fatih Öğüç doktorum 1 ay oldu burdayım sonucumu aldım pozitif Allah izin verirse bu hafta perşembe görebilirsek keseyi görücez bakalım hayırlısıyla,ben kese ve kalp atışı için bekliyorum o yüzden 35 gün oldu yani yapabilirsin tabi sen eşin ve doktorun konuşarak daha sağlıklı karara varırsınız,sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun..

kızlaaaaaarrrr hamileyimmmm adet olduğumu sandım ama yerleşme kanamasıymış test yaptım hamileyim. şubatta tüp yaptıracaktık ama Rabbim bu ay nasip etti,olmazları oldurttu çok mutluyum . yarın değerin yükselip yükselmediğine bakacaz,inşallah yükselir ve kese kapl atışını da duyarsam içim rahat edecek. regl günüm yarın ama perşembeden kahverengi geldi,bebeğim erken haber verdi,4 haftalık hamişim. en son geçen ay 12 sinde adet görmüştüm.

hayırlı olsun cnm :)

tebrik ederim canım..:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…