- 2 Ekim 2014
- 5.574
- 5.976
- 168
- 39
Yumurta sayısı çok diye mi ağrın oldu acaba...geçmiş olsun canım emin ol bütün bunlara değecek güzel bir sonuç alacaksın içime doğdu...
canım yatmak o kadarda iyi değil :) ben yatmadım şahsen 3-4 gün evde dinlendim yatmadım sürekli ama :) sonraki günler 2-3 saatliğine çok yürümemek şartı ile eşimle ve arkadaşlarımla dışarı çıktım cafede oturup sohbet ettik parklara gittik tavla kağıt oynadım yani kendimi oyaladım :) tutarsa da tutmazsa da allahtan :) yatıp yatmamayı takma :) inşallah bebişinin zamanı gelmiştir ve yarın güzel haberini alırız :)Ve yarın son gün artık Pazartesi test günüm ama neden içimde bu kadar korku endişe var bilmiyorum ki ya hayal kırıklığı olursa dışardan çok şey dediler tüp bebek yaptıranlar dokuz ay ayaklarını dikiyormuş bense transfer sonrası iş yapmadım ama yatmadımda iğneyede gittim bazılarının eve geliyormuş hemşire valla hangisi doğru anlayamıyorum
canım büyürler inşallah :) güldenin dediği gibi ilk günler o kadar hızlı büyümüyo dozunda az gelmiş olabilir ben mesela 225 gonalf 150 merional vurulduğum oldu :) dozunu arttırmış drun :) bu gazla büyür senin yumiler inşallah :) dua et sev onları :)
canımmmm hadi inşallah :) 15inde güzel haberlerini alacağızzzzzz :) hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız :)
hadi hayırlı olsun :) elde varrrrrr 1 :) 1 tanede oradan gelirse oldu sana ikiz anasıııııı güldennnn :) hadi inşallah canım :)
canım sıkı sıkı tutunsun bebişlerin inşallah :) ardarda alalım 2015in güzzel haberleriniiiiiiii :)
Amin kızlar inşallah bişey soracam bugün su gibi akınto geldi normalmi sizceayyyy Allahım yaa ard arda transfer haberleri geliyor
sıkı sıkı tutunsun kuzucuklar annesine..
oluverir
artık 24 saatten az kaldı teste allahım inşallah hayırlı haberler alırım senin kudretine sığınıyorum yardımı ancak snden diliyorum âminGunaydiinnn.
Sanirim o yuzden canim ama bu sabah daha iyiyim cok sukur.. insallah canim hepimiz guzel haberler aliriz artik:))
hatırladımm :)) tekrar geçmiş olsun canım benim Allah bir daha yaşatmasın,yeniden oldu diyosun çok sevindimm kaç haftalık oldu inşallah herşey yolundadır,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Fatih Hoca olmasa bende başaramazdım önce Allah sonra Fatih Hocanın hakkını asla ödeyemem çok emeği var çook bitanedir kendisi,Eskişehir ve civar iller için büyük bir değer olduğunu düşünüyorum Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de gösterir bize Allahım hepbirlikte...canım senle konuşmuştuk ya fatih hoca hakkında :) hatırlamadın herhalde :) çok kişi ile konusunca insan karıştırıyor :) eskişehirdeyim :) biz 4 kere tüp bebek yaptık fatih hocayla :) 2si burada yoktu istanbulda yaptık fatih hoca bülent hoca ortak yapım :) 2.de kızım tuttu 31. haftada erken doğdu maalesef kaybettikonun desteği olmasa ayağa kalkamazdım neyse :) uğraştık yeniden oldu şükür :) senin adına sevindim :) keseyi görür ve kalp atışlarını sağlıkla duyarsın inşallah :)
canım dualarımız seninle ama stres onların büyümesini kötü etkiliyor lütfen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış stresten uzak durmaya çalış Allahım yardımcın olsun herşey istediğin gibi olur inş..kızlar moralım cok bozuk merkezden geldım şimdi yumurtalarım dırenc gostermıs buyumemıs ek ıgne yazılıp doz arttırıldı eger salı guune kadar bı gelısme olmazsa tedavım ıptal edılcekmıs cok uzgunum ne yapmam lazım bılmıyorum sızce gelısırlermı 4tane 9 ml 3 tane 8 ml 2 tanede 10 ml olmus yumurtam var gelısırmı sızce 3 gune allahım nolur ıptal olmasın duva edın bana olurmu
hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah..Selam aleyküm arkadaşlar dün transfer oldu bebeklerimle evimizdeyiz inşallah Rabbimin izniyle tutunurlar pozitif sonuç alırız Allah cünlemizin yar ve yardımcısı olsun
hayır hayır korkma yerleşiyorda olabilir aklına kötü şeyler getirme bildiğim kadarıyla normal bir durum birçok kadın yaşıyor ve çoğu hamile..:))hayırlı haberlerini bekliyoruzz...Kızlar. Transferimin 5. Günü resmen adet sancım war ya.kahverengi akıntı gibi bişeyde geldi..ne yani adetimmi gelecek tutunmadımı bebişim
aslında tedavi ve sonuçlanması için bu süre yeterli ben İstanbul'dan geldim Eskişehir Acıbadem Ahmet Fatih Öğüç doktorum 1 ay oldu burdayım sonucumu aldım pozitif Allah izin verirse bu hafta perşembe görebilirsek keseyi görücez bakalım hayırlısıyla,ben kese ve kalp atışı için bekliyorum o yüzden 35 gün oldu yani yapabilirsin tabi sen eşin ve doktorun konuşarak daha sağlıklı karara varırsınız,sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun..Iyi geceler herkese,kalbim beynim fıkır fıkır bugunlerde,bizde tup bebege karar verdik,ancak ne kadar mantikli bi karar bilemiyorum,ogrenciyim,8 yillik evliyim,erken evlilik sebebiyle,evliliğim cok oldu neyse,8 yillik evliyim,25 yasindayim,size sorum şu olacak finalllerim bu hatfa bitiyor,tatile girmişken tup bebek yapalim dedik,ancak tatil cok degil en fazla 1,5 ay evde kalabilirim,sizce bu kadar zaman tedavi ve tedavi sonrasi dinlenmem icin yeterli mi?
Yoksa bekleyip yaz tatilinde yapalim diyoruz,1 defa asilama yaptik sadece,3 yiilik evliyken.su tatilde bi daha asilama mi yapsak acaba...
Off bi suru soru donuyor kafamda
hayırlı olsun cnm şimdidenBn diyarbakırdayim,bahceci tub bebek merkezinde Zeki Akkum var,ona gidicez ınşallah,yarin adetimin 2.gunu,ilk defa gidicez.
hayırlı olsun cnm :)aslında tedavi ve sonuçlanması için bu süre yeterli ben İstanbul'dan geldim Eskişehir Acıbadem Ahmet Fatih Öğüç doktorum 1 ay oldu burdayım sonucumu aldım pozitif Allah izin verirse bu hafta perşembe görebilirsek keseyi görücez bakalım hayırlısıyla,ben kese ve kalp atışı için bekliyorum o yüzden 35 gün oldu yani yapabilirsin tabi sen eşin ve doktorun konuşarak daha sağlıklı karara varırsınız,sen hangi şehirdesin hangi doktora gidiyorsun..
tebrik ederim canım..:)kızlaaaaaarrrr hamileyimmmmadet olduğumu sandım ama yerleşme kanamasıymış test yaptım hamileyim. şubatta tüp yaptıracaktık ama Rabbim bu ay nasip etti,olmazları oldurttu çok mutluyum . yarın değerin yükselip yükselmediğine bakacaz,inşallah yükselir ve kese kapl atışını da duyarsam içim rahat edecek. regl günüm yarın ama perşembeden kahverengi geldi,bebeğim erken haber verdi,4 haftalık hamişim. en son geçen ay 12 sinde adet görmüştüm.
tsk cnm tüm dualarım sizinle ins en kısa zamanda siz de hayırlı haberler yazarsınız :)tebrik ederim canım..:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?