maşallah maşallah arada gel
Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
Perşembe minnakı görmeye gittim ikili test ve ultrasonda ense kalınlığı vs..gibi ölçümler yapıldı ultrasondaki değerleri şahane kan sonucunu da pazartesi göstercem..
Maşallahı var kendilerinin
Cinsiyetine çok baktım ama anlamadım doktorcumda daha sonra netleşir erken dedi..
maşallah darısı damat olduğu günlere olsun inşcanım yumilerin büyüme hızına göre toplama günü değişebiliyor demekki seninkiler yeterli olgunluğa gelmiş aynı kişinin her tedavisinde bile farklılıklar olabiliyor :) druna güven iyi olacak diye düşün :) allahım yardımcın olsun :)
canım bu dozlar kişiden kişiye değişiyor :) bir dahaki kontrolünde bakar drun iyi gidiyorsa aynı dozda veya dozu arttırıp çoğaltabilir o senin yumilerin cevabına bağlı (dozun derecesi) :) sen tedaviye odaklan canım sayılara takılma :) herkesin tedavisi kendine özeldir tüp bebişte :) allahım yardımcın olsun :)
ohhhhh maşallah kuzuya :) allahım korusun annesine babasına bağışlasınnnnnn :)
canım allahım yardım etsin :) kuzunu korusunnnnn :) sıkı sıkı tutunmaya devam etsinnnn inşallah :)
canım biliyorum insan belirti arıyor ama takılma :) allahım yardım etsin sıkı sıkı tutunsun bebişin inşallah :)
kızlarrrrr
2 haftadır uğrayamadım oğlişi sunnet ettirdik teyzeleri iyileşti şükür :) küçükken daha çabuk iyileşiyor çok acı çekmiyor dediler :) gerçekten de acı çekmedi çok bebişim :)
hepinizi merak ediyorum :) allahım en yakın zamanda kuzularınızı kucaklarınızda sevdirsin :)
aminnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşşgünaydın
hayırlı kandiller herkese
rabbim yapılan duaları hayırlısıyla kabul etsin inşallah
rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
hamilelerede sağlıklıca kucaklarına almalarını nasip etsin inşallah
sağlıkla kucakla inşşMerhaba kızlar ben ilk defa yazıyorum.Benimde ikinci transferim ilkide tuttu ama ne yazıkki boş kese düşük yani şu anki transferimi 16 nisanda oldum bugün dokuz haftam bitti.Rabbim hepinize tattırsın bana da iki defa 1embriyo tranaferi yapıldı umutsuz olmayın Mevlam çok büyük ve dualarınızı hiç bırakmayın Rabbim hepinizi güldürsün
Çok teeşekkür ederimilaçların yan etkisi yok.bende hafif şişkinlik yaptı sadece.herkeste farklı olur yan etki olacağını düşünmeyin.düşünürseniz olur zaten.çalışmanıza devam edebilirsiniz.ben de öğretmenim.toplamanın ertesi günü işe gittim.hatta doktorum söyledi transfer günü işe dönmek zorunda kalan olmuş ve hamile kalmış.stres ypmayalım fazla o daha çok engel oluyor...
mrb ankarada nerede tedavi görüyorsunuz?eşinizde azospermi mi var?Allah yardımcınız olsunÇok teeşekkür ederimben de öğretmenim okulun son günleri mezun olacaklarımız var haliyle kıyamıyorum onlara ve son günler olduğu için de çok da zorlanmam diye düşündüm tedavi ankarada ama gidip geleceğim takip günlerim (5 gün doktor kontrolu gereken ) haftasonu ve boş günlerime denk geliyor o nedenle de çok sıkıntım yok gibi görünüyor transfer plursa inşallah zaten seminer dönemi .., ramazandan önce bitsin istiyoruz eşimin en yoğun dönemi yaz dönemi mecbur böyle bi tarihi uygun gördük yoksa koca yaz boş ama işte onun microtese olması gerekiyor o da yoğunluk içinde daha zor ;( hayırlısı şu tarih hesaplamaları bitse bi kere
hayırlısı olsun hakkınızda.biz de ramazandan sonra tekrar tedavi düşünüyoruz.hayırlısı artık.sıkıntı olmaz inşallah.okul bitti sayılır zaten...Çok teeşekkür ederimben de öğretmenim okulun son günleri mezun olacaklarımız var haliyle kıyamıyorum onlara ve son günler olduğu için de çok da zorlanmam diye düşündüm tedavi ankarada ama gidip geleceğim takip günlerim (5 gün doktor kontrolu gereken ) haftasonu ve boş günlerime denk geliyor o nedenle de çok sıkıntım yok gibi görünüyor transfer plursa inşallah zaten seminer dönemi .., ramazandan önce bitsin istiyoruz eşimin en yoğun dönemi yaz dönemi mecbur böyle bi tarihi uygun gördük yoksa koca yaz boş ama işte onun microtese olması gerekiyor o da yoğunluk içinde daha zor ;( hayırlısı şu tarih hesaplamaları bitse bi kere
hoşgeldin cnm.stres yapma asıl ondan etkilenir bebeğin.Allah korur onu.dualarımdasın cnmgünaydın hanımlar, 2 haftadır izin ve rapor derken bugun işe basladım ilk defa ve kendm araba kullanarak geldm korka korka ayrıca ısyerınde oturuyorm saatlerdır yaklasık 15 gundur yattım evde bugun ılk gunum iş yerinde korkuyorm bırde pantlun gıymek zorunda kaldım bebişime bısı olucak dıye nasıl tedırgınım ve progestan fıtıl atıyorm sabah ogle aksam sabahkını attm yarım saat sonra cıktım sureklı akıyor sanırm, kanama gıbı gelıyor devamlı bakıyorm akan fıtıl ama korkuyormhesabıma göre bugun 5+1 olmamız lazım hemen takvım 6.haftaya atmıs en guzel :) kandiliniz mübarek olsn kabul olunucak dualar etmek dileğiyle
sağol canm benm allah razı olsun kandilin mübarek olsun oturarak namaz kılmam da sakınca olmaz ınsallah cunku egılıp kalkmaya korkuyorm bu gecede berat gecesı bende burda evlt hasretıyle yanan tum arkadaslarıma dua edıyorm ısmını bıldklerıme bılmekdıklerıme allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah ettıgın dualar mılıyle sana dönsun canm şuan ısteym ama az once ıogrendım 2014 yılından 27 gun ıznım varmıs olmazsa bu haftada alıcam ızın rıske gırmeyım dıyorm korkuyorm ama kımse anlamıyo benı ama suan nasıl tedırgn oturuyorm anlatamamhoşgeldin cnm.stres yapma asıl ondan etkilenir bebeğin.Allah korur onu.dualarımdasın cnm
anlıyorum cnm.tedirginliğinin sebebini biliyorum.ama stres yapmamaya çalışki etkilenmesin bebişin.olmadı izin alırsın.Rabbim yardımcın olsun.sağol canm benm allah razı olsun kandilin mübarek olsun oturarak namaz kılmam da sakınca olmaz ınsallah cunku egılıp kalkmaya korkuyorm bu gecede berat gecesı bende burda evlt hasretıyle yanan tum arkadaslarıma dua edıyorm ısmını bıldklerıme bılmekdıklerıme allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah ettıgın dualar mılıyle sana dönsun canm şuan ısteym ama az once ıogrendım 2014 yılından 27 gun ıznım varmıs olmazsa bu haftada alıcam ızın rıske gırmeyım dıyorm korkuyorm ama kımse anlamıyo benı ama suan nasıl tedırgn oturuyorm anlatamam
canım stres yapacaksan izninde var madem bencede izin al evde yat dinlen. en azından 2 3 gün kafan rahat olsun en azından..sağol canm benm allah razı olsun kandilin mübarek olsun oturarak namaz kılmam da sakınca olmaz ınsallah cunku egılıp kalkmaya korkuyorm bu gecede berat gecesı bende burda evlt hasretıyle yanan tum arkadaslarıma dua edıyorm ısmını bıldklerıme bılmekdıklerıme allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah ettıgın dualar mılıyle sana dönsun canm şuan ısteym ama az once ıogrendım 2014 yılından 27 gun ıznım varmıs olmazsa bu haftada alıcam ızın rıske gırmeyım dıyorm korkuyorm ama kımse anlamıyo benı ama suan nasıl tedırgn oturuyorm anlatamam
Canim oncelikle kandilin mubarek olsun ben tranaferin ucuncu gunu namazlarimi kildim ve calismaya basladim otobusle ise gidip geliyorum hatta bir saatte yuruyorum otobuse binmek icin aksama kadarda ayak ustuyum sukur hicbir problem olmuyo stres yapma aksam eve gidince dinlen Allahin izniyle hic bisey olmaz saglikla kucagina al hepimizde darisi isteyen herkese insallahsağol canm benm allah razı olsun kandilin mübarek olsun oturarak namaz kılmam da sakınca olmaz ınsallah cunku egılıp kalkmaya korkuyorm bu gecede berat gecesı bende burda evlt hasretıyle yanan tum arkadaslarıma dua edıyorm ısmını bıldklerıme bılmekdıklerıme allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah ettıgın dualar mılıyle sana dönsun canm şuan ısteym ama az once ıogrendım 2014 yılından 27 gun ıznım varmıs olmazsa bu haftada alıcam ızın rıske gırmeyım dıyorm korkuyorm ama kımse anlamıyo benı ama suan nasıl tedırgn oturuyorm anlatamam
Dezavantaj değil bence.yani evet yumurtalar helak oluyor ama eğer hamile kalırsan biliyorsun ki sağlıklı bebek. Yani hiç olmazsa.ben olumsuz olan hiçbişeyi düşünmek istemiyorum artık.5 gün olması dezavantaj sanırım inşallah Bi sıkıntı olmadan güzel bir şekilde sonuçlanır olmadığını düşününce çok kötü hissediyorum kendimi.her seferinde pgt ile tüp bebek hem zor hem de çok masraflı bir süreç rabbim yardımcımız olsun
5. Gun olması niye dezavantaj oolsun ki,tam tersine embriyonun iyi bolundugune saglıkllı oldugunda 5. Gune gelir.avantaj aslında,Dezavantaj değil bence.yani evet yumurtalar helak oluyor ama eğer hamile kalırsan biliyorsun ki sağlıklı bebek. Yani hiç olmazsa.ben olumsuz olan hiçbişeyi düşünmek istemiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?