2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

maşallah maşallah arada gel

maşallah darısı damat olduğu günlere olsun inş

aminnnnnnnnn inşşşşşşşşşşşşşşşşş

günaydın hanımlar, 2 haftadır izin ve rapor derken bugun işe basladım ilk defa ve kendm araba kullanarak geldm korka korka ayrıca ısyerınde oturuyorm saatlerdır yaklasık 15 gundur yattım evde bugun ılk gunum iş yerinde korkuyorm bırde pantlun gıymek zorunda kaldım bebişime bısı olucak dıye nasıl tedırgınım ve progestan fıtıl atıyorm sabah ogle aksam sabahkını attm yarım saat sonra cıktım sureklı akıyor sanırm, kanama gıbı gelıyor devamlı bakıyorm akan fıtıl ama korkuyorm hesabıma göre bugun 5+1 olmamız lazım hemen takvım 6.haftaya atmıs en guzel :) kandiliniz mübarek olsn kabul olunucak dualar etmek dileğiyle

sağlıkla kucakla inşş

Çok teeşekkür ederim ben de öğretmenim okulun son günleri mezun olacaklarımız var haliyle kıyamıyorum onlara ve son günler olduğu için de çok da zorlanmam diye düşündüm tedavi ankarada ama gidip geleceğim takip günlerim (5 gün doktor kontrolu gereken ) haftasonu ve boş günlerime denk geliyor o nedenle de çok sıkıntım yok gibi görünüyor transfer plursa inşallah zaten seminer dönemi .., ramazandan önce bitsin istiyoruz eşimin en yoğun dönemi yaz dönemi mecbur böyle bi tarihi uygun gördük yoksa koca yaz boş ama işte onun microtese olması gerekiyor o da yoğunluk içinde daha zor ;( hayırlısı şu tarih hesaplamaları bitse bi kere

mrb ankarada nerede tedavi görüyorsunuz?eşinizde azospermi mi var?Allah yardımcınız olsun

hayırlısı olsun hakkınızda.biz de ramazandan sonra tekrar tedavi düşünüyoruz.hayırlısı artık.sıkıntı olmaz inşallah.okul bitti sayılır zaten...

hoşgeldin cnm.stres yapma asıl ondan etkilenir bebeğin.Allah korur onu.dualarımdasın cnm

hoşgeldin cnm.stres yapma asıl ondan etkilenir bebeğin.Allah korur onu.dualarımdasın cnm
sağol canm benm allah razı olsun kandilin mübarek olsun oturarak namaz kılmam da sakınca olmaz ınsallah cunku egılıp kalkmaya korkuyorm bu gecede berat gecesı bende burda evlt hasretıyle yanan tum arkadaslarıma dua edıyorm ısmını bıldklerıme bılmekdıklerıme allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah ettıgın dualar mılıyle sana dönsun canm şuan ısteym ama az once ıogrendım 2014 yılından 27 gun ıznım varmıs olmazsa bu haftada alıcam ızın rıske gırmeyım dıyorm korkuyorm ama kımse anlamıyo benı ama suan nasıl tedırgn oturuyorm anlatamam

anlıyorum cnm.tedirginliğinin sebebini biliyorum.ama stres yapmamaya çalışki etkilenmesin bebişin.olmadı izin alırsın.Rabbim yardımcın olsun.

canım stres yapacaksan izninde var madem bencede izin al evde yat dinlen. en azından 2 3 gün kafan rahat olsun en azından..

Canim oncelikle kandilin mubarek olsun ben tranaferin ucuncu gunu namazlarimi kildim ve calismaya basladim otobusle ise gidip geliyorum hatta bir saatte yuruyorum otobuse binmek icin aksama kadarda ayak ustuyum sukur hicbir problem olmuyo stres yapma aksam eve gidince dinlen Allahin izniyle hic bisey olmaz saglikla kucagina al hepimizde darisi isteyen herkese insallah

Dezavantaj değil bence.yani evet yumurtalar helak oluyor ama eğer hamile kalırsan biliyorsun ki sağlıklı bebek. Yani hiç olmazsa.ben olumsuz olan hiçbişeyi düşünmek istemiyorum artık.

Sağlıklı olduğunu bilmek her şeye değer tabiki..bende olumsuz hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum.bu gün kandil rabbimin hazinesi büyük her isteyene istediğini verir elbette..hasta bir bebeğim de olabilirdi,bebeğim olmadığı için üzülürken şimdi şükrediyorum artık.. inşallah isteyen herkesin gönlündekini versin rabbim..sonucunuzdan haberdar ederseniz mutlu olurum

computertchr canım ben de ağustos gibi tekrar başlamayı düşünüyorum.inşallah ikimize de güzel bebisler getirir bu ağustos..Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..

Dezavantaj değil bence.yani evet yumurtalar helak oluyor ama eğer hamile kalırsan biliyorsun ki sağlıklı bebek. Yani hiç olmazsa.ben olumsuz olan hiçbişeyi düşünmek istemiyorum artık.
5. Gun olması niye dezavantaj oolsun ki,tam tersine embriyonun iyi bolundugune saglıkllı oldugunda 5. Gune gelir.avantaj aslında,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…