2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

merhaba benim bi sorum olacak, benim bu ay tüp bebek tedavim iptal olup aşılama yapıldı doktor eğer bu aşılama başarısız olursa yeni tüp bebek tedavisi için bir ay beklemelisin dedi. Sebebini anlayamadım doktora da sormadım o zaman aklım çok başımda değildi. Neden bir ay beklemek gerekiyor bilgisi olan var mı.

Arkadaşlar tüp bebek de uzun tedavi protokolü ne demek acaba bilgisi olan var mı
canım ilaçlara adetin 21. günü başlıyorsun adet oluyorsun ilaçalrı kulanırken sonra kısa protokoldeki ialçlarla devam ediyorsun uzun protokol bu oluyor

kulandığın ilçalrı vicudun atsın ve tabiki pskolojik olarakta rahatlaman için hatta benim ilk dr 6 ay ara ver sonra görüşelim demişti

Ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ya sen?
Yaa tabikiside hatırlıyoruz yanii.
Unutmam mümkünmü sadece ufakliktan firsat bulamiyorum.uyku zamanlarinda temizlik yemek sagolsun gunduz uykusuda pek yok.

Seviyorum seni bi düşün bakalım belki hatırlarsınn

sperm hareketliliğinin kalitesinin yeniden artması için bekle demiş olabilir.

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar :) allahım en yakın zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarınıza kavuştursun inşallah :)

canım nasılsın oğliş nasıl :)
Iyiyim çok şükürr.
Yusuf erende büyüyor çok şükürr.
Sen nasılsınn

kulandığın ilçalrı vicudun atsın ve tabiki pskolojik olarakta rahatlaman için hatta benim ilk dr 6 ay ara ver sonra görüşelim demişti

Tüp bebekte başarısız olanlar için hiç öyle demedi hatta onlara sonraki ay tekrar diyor, bana da aşılama olunca mecburen bir ay bekleyeceksin dedi aşılama olup da ekstra bir ilaç kullanmadım hiç bişey anlamadım neden bir ay diye

Eşimin değerlerinde bir problem yok ama

Özellikle beklenecek diye bir sebep de araştırdım bulamadım
ben bir programda dinlemiştim.erkekte spermler 3 ay sonra yenileniyormuş.bu yüzden 2-3 ay ara veriliyor genelde.doktorum da o programdaydı zaten.tüp bebekte bazen sperm kullanılmıyor çünkü dondurma işlemi yapılıyor.yumurta donduruluyor.ama aşılamada mecbur kullanılacak

Kiźlar şu an o kadar kötüyüm ki demin sinir krizi geçirdim. Bebeklerime bişey olur diye korkuyorum. Eşimde gut hastalıgı varmış kaynanam bunu yaklaşık 1 yıldan beri biliyomuş ama bana söylememiş. Eşimde bilmiyomuş. Ilacını da bize mide ilacı diye kandırmıs midesinde de rahatsızlık var diye. Hep farklı kutularda gönderiyodu ilacı. Şüphe vardı ama konduramıyodum. Geçen ilacın adını sordum yalan söyledı. Farklı bi ilaç ismi verdi araştırdım o degilmiş. Bugün de gittim eczaneye sordum gut ilacı deyince beynimden kaynar sular aktı. Hastalıgına mı üzülsem aptal yerine konduguma mı üzülsen bilemedim. Kaynanamla konuştum bana neler dedi. Suçlu ben oldum resmen. Söyleyin siz olsanız napardınız böyle durumda. Sinirden elim ayagım titruyo resmen deli olacam

cnm sakin ol bebeklerini düşün.senden saklamaları hoş birşey değil ama sakin sakin konuşup nedenini sormalısın eşine.elbet bir nedeni olmalı.lütfen soğukkanlı olmaya çalış.sonra pişman olursun değmezmiş kendimi üzmeye dersin...

Şu an bebişlerin her şeyden önemli cnm. Lütfen üzme kendini.neden söylememiş anlamış değilim,saklamanın manrıgı ne anlamadın.sen kendin aakin ol .su an tapılacak şey senin kendine iyi bakman olacak.

Iyiki oglumun daha kötü hastalıgı yokmuş yoksa kıyameti koparırmışsınız siz diyo bana ya. Suçlu ben oldum. Ben aramışım güya hakaretler etmişim daha neler saklıyosunuz herşeyi tek tek söyleyeceksin demişim. Allahım ben bu kadınla nasıl baş edecegim bilmiyorum sen bana güç ver Ya Rabbim. Oglu strese girmesin diye söylememiş. Ben de daha önce bazı şeyleri gidip yetiştirdigim için bunu da yetiştiririm diye söylememiş. Daha neler neler.

başka bir fikrim yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…