- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
inşallah cnm.çok düşük bir ihtimal olsa da o zamana kadar kendiliğinden olur belki diyorum.Allah büyük.bizlerin de yüzü güler inşallah...computertchr canım ben de ağustos gibi tekrar başlamayı düşünüyorum.inşallah ikimize de güzel bebisler getirir bu ağustos..Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..
Transferiniz hayırlı olsun. en son sizinle konuştuğumuzda tese olacaktı eşiniz.bulunan spermlerin durumu hakkında bilgi verdiler mi. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi. Ve pgt sonuçları nasıl geldi.bilgi verirmisiniz. Bende bu ayın sonunda histereskopi için gittim doktora bir şey çıkmadı.Sağlıklı olduğunu bilmek her şeye değer tabiki..bende olumsuz hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum.bu gün kandil rabbimin hazinesi büyük her isteyene istediğini verir elbette..hasta bir bebeğim de olabilirdi,bebeğim olmadığı için üzülürken şimdi şükrediyorum artık.. inşallah isteyen herkesin gönlündekini versin rabbim..sonucunuzdan haberdar ederseniz mutlu olurum
sağlıkla kucakla inşş
Allah razı olsun sizinde kandiliniz mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin.günaydın mutluluğun huzurun bol olduğu bir hafta olsun hayırlı kandiller tüm dualrımızın kabul olduğu bir gün gece olsun inş
Hiç bir şekilde tedirgin olma Allahın izniyle inşallah hiç bir şey olmaz bebeğine. Pantolon giydin diye, işe geldin diye, bir şeye uzandın diye sakın tedirgin olma gebeliğin sağlıklı ise bunlarla bebeğine hiç bir şey olmaz. Sakın vicdan azabı yapıp tedirgin olma dediğim gibi olacaksa bir şey Allah korusun bunlardan olmazsağol canm benm allah razı olsun kandilin mübarek olsun oturarak namaz kılmam da sakınca olmaz ınsallah cunku egılıp kalkmaya korkuyorm bu gecede berat gecesı bende burda evlt hasretıyle yanan tum arkadaslarıma dua edıyorm ısmını bıldklerıme bılmekdıklerıme allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah ettıgın dualar mılıyle sana dönsun canm şuan ısteym ama az once ıogrendım 2014 yılından 27 gun ıznım varmıs olmazsa bu haftada alıcam ızın rıske gırmeyım dıyorm korkuyorm ama kımse anlamıyo benı ama suan nasıl tedırgn oturuyorm anlatamam
Ay canım hamiş olmuşsungünaydın hanımlar, 2 haftadır izin ve rapor derken bugun işe basladım ilk defa ve kendm araba kullanarak geldm korka korka ayrıca ısyerınde oturuyorm saatlerdır yaklasık 15 gundur yattım evde bugun ılk gunum iş yerinde korkuyorm bırde pantlun gıymek zorunda kaldım bebişime bısı olucak dıye nasıl tedırgınım ve progestan fıtıl atıyorm sabah ogle aksam sabahkını attm yarım saat sonra cıktım sureklı akıyor sanırm, kanama gıbı gelıyor devamlı bakıyorm akan fıtıl ama korkuyormhesabıma göre bugun 5+1 olmamız lazım hemen takvım 6.haftaya atmıs en guzel :) kandiliniz mübarek olsn kabul olunucak dualar etmek dileğiyle
Canım inan ki ne kadar rahat olursan, bebişin de o kadar rahat olur içerde. Sakınan Göze ÇÖP batar, diye bi söz var ya ben ona çok inanıyorum. Sen sadece ağır hareketlerden kaçın. Bence her hareketimde birşey olacak , tedirginliği ile hareket etmemeye çalış, - biliyorum çok zor-sağol canm benm allah razı olsun kandilin mübarek olsun oturarak namaz kılmam da sakınca olmaz ınsallah cunku egılıp kalkmaya korkuyorm bu gecede berat gecesı bende burda evlt hasretıyle yanan tum arkadaslarıma dua edıyorm ısmını bıldklerıme bılmekdıklerıme allahım isteyen herkese nasıp etsın ınsallah ettıgın dualar mılıyle sana dönsun canm şuan ısteym ama az once ıogrendım 2014 yılından 27 gun ıznım varmıs olmazsa bu haftada alıcam ızın rıske gırmeyım dıyorm korkuyorm ama kımse anlamıyo benı ama suan nasıl tedırgn oturuyorm anlatamam
Amin canım amin. Bu mübarek gün ve gecede ALLAHIM hepimizin kalbindekini verir inşallah.Sağlıklı olduğunu bilmek her şeye değer tabiki..bende olumsuz hiçbir şey düşünmemeye çalışıyorum.bu gün kandil rabbimin hazinesi büyük her isteyene istediğini verir elbette..hasta bir bebeğim de olabilirdi,bebeğim olmadığı için üzülürken şimdi şükrediyorum artık.. inşallah isteyen herkesin gönlündekini versin rabbim..sonucunuzdan haberdar ederseniz mutlu olurum
henüz transfer aşamasına gelemedik canım 13 yumurta var şimdilik iğnelere devam.bi problem olmazsa iyi gidiyor bakalım haberleşiriz inşallah yine.bi sorun çıkmadığına sevindim sendede.bu güzel gecede dualarımız kabul olsun inşallah..Transferiniz hayırlı olsun. en son sizinle konuştuğumuzda tese olacaktı eşiniz.bulunan spermlerin durumu hakkında bilgi verdiler mi. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi. Ve pgt sonuçları nasıl geldi.bilgi verirmisiniz. Bende bu ayın sonunda histereskopi için gittim doktora bir şey çıkmadı.
İnşallah çok sağlıklı olurlar da sizi anne yaparlar :)henüz transfer aşamasına gelemedik canım 13 yumurta var şimdilik iğnelere devam.bi problem olmazsa iyi gidiyor bakalım haberleşiriz inşallah yine.bi sorun çıkmadığına sevindim sendede.bu güzel gecede dualarımız kabul olsun inşallah..
Ya ben bu testi nasıl beklicem bilmiyorum.keske transferde sonra bizi uyutsalar:)12 gün sonra uyandirsalar:)))
canım nasılsın oğliş nasıl :)Iyi akşamlar kızlar.
Ben pek yazamasamda girip bakiyorumm.
Güzel haberler var goruyorum.
Guldenime cok sevindim.
Sizleri çok seviyorum ve hep dualarımdasınız.
Hepibizin kandili mübarek olsun.rabbim bu güzel günde edilen dualarımızı kabul etsin.
Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursunn.Amin...
Ne güzel olurduuuYa ben bu testi nasıl beklicem bilmiyorum.keske transferde sonra bizi uyutsalar:)12 gün sonra uyandirsalar:)))
inşallah hepimiz için bu gece dua ediyorum..,inanıyorum ki sizin için de güzel gelişmeler olacak...ben duamı ettim gerisi ona kalmış...hayırlı geceler hayırlı kandiller...İnşallah çok sağlıklı olurlar da sizi anne yaparlar :)
Ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ya sen?Iyi akşamlar kızlar.
Ben pek yazamasamda girip bakiyorumm.
Güzel haberler var goruyorum.
Guldenime cok sevindim.
Sizleri çok seviyorum ve hep dualarımdasınız.
Hepibizin kandili mübarek olsun.rabbim bu güzel günde edilen dualarımızı kabul etsin.
Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursunn.Amin...
Biraz etkisi olsa da ileri derecede etkileyeceğini düşünmüyorum, daha çok bu durumlar psikolojik. Bunun bile tadını çıkar derim.Kızlar bu iğneler hormonlardan kaynaklı yan etki olarak bende duygu değişiklikleri yapıyor sanki..hiç gözüme batmayacak şeyler bile batar oldu..en ufak şeylerden duygusallaşıyorum normal mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?