2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

computertchr canım ben de ağustos gibi tekrar başlamayı düşünüyorum.inşallah ikimize de güzel bebisler getirir bu ağustos..Rabbim hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah..
inşallah cnm.çok düşük bir ihtimal olsa da o zamana kadar kendiliğinden olur belki diyorum.Allah büyük.bizlerin de yüzü güler inşallah...

Transferiniz hayırlı olsun. en son sizinle konuştuğumuzda tese olacaktı eşiniz.bulunan spermlerin durumu hakkında bilgi verdiler mi. Kaç yumurta toplandı kaçı döllendi. Ve pgt sonuçları nasıl geldi.bilgi verirmisiniz. Bende bu ayın sonunda histereskopi için gittim doktora bir şey çıkmadı.

Hiç bir şekilde tedirgin olma Allahın izniyle inşallah hiç bir şey olmaz bebeğine. Pantolon giydin diye, işe geldin diye, bir şeye uzandın diye sakın tedirgin olma gebeliğin sağlıklı ise bunlarla bebeğine hiç bir şey olmaz. Sakın vicdan azabı yapıp tedirgin olma dediğim gibi olacaksa bir şey Allah korusun bunlardan olmaz

Ay canım hamiş olmuşsun yeni gördüm çok çok sevindim, Rabbim sağlıkla devam ettirsin inş. Ne zaman aldın sonucunu?

Canım inan ki ne kadar rahat olursan, bebişin de o kadar rahat olur içerde. Sakınan Göze ÇÖP batar, diye bi söz var ya ben ona çok inanıyorum. Sen sadece ağır hareketlerden kaçın. Bence her hareketimde birşey olacak , tedirginliği ile hareket etmemeye çalış, - biliyorum çok zor-

Amin canım amin. Bu mübarek gün ve gecede ALLAHIM hepimizin kalbindekini verir inşallah.

henüz transfer aşamasına gelemedik canım 13 yumurta var şimdilik iğnelere devam.bi problem olmazsa iyi gidiyor bakalım haberleşiriz inşallah yine.bi sorun çıkmadığına sevindim sendede.bu güzel gecede dualarımız kabul olsun inşallah..

İnşallah çok sağlıklı olurlar da sizi anne yaparlar :)

Iyi akşamlar kızlar.
Ben pek yazamasamda girip bakiyorumm.
Güzel haberler var goruyorum.
Guldenime cok sevindim.
Sizleri çok seviyorum ve hep dualarımdasınız.
Hepibizin kandili mübarek olsun.rabbim bu güzel günde edilen dualarımızı kabul etsin.
Rabbim isteyen herkesin kucagını doldursunn.Amin...

hepinizin kandili mübarek olsun kızlar :) allahım en yakın zamanda sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlarınıza kavuştursun inşallah :)

canım nasılsın oğliş nasıl :)

Kızlar bu iğneler hormonlardan kaynaklı yan etki olarak bende duygu değişiklikleri yapıyor sanki..hiç gözüme batmayacak şeyler bile batar oldu..en ufak şeylerden duygusallaşıyorum normal mi ki?

Ben seni bir yerlerden hatırlıyorum ya sen?

Kızlar bu iğneler hormonlardan kaynaklı yan etki olarak bende duygu değişiklikleri yapıyor sanki..hiç gözüme batmayacak şeyler bile batar oldu..en ufak şeylerden duygusallaşıyorum normal mi ki?
Biraz etkisi olsa da ileri derecede etkileyeceğini düşünmüyorum, daha çok bu durumlar psikolojik. Bunun bile tadını çıkar derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…