- 5 Mart 2015
- 981
- 792
- 23
- 38
Allah kolaylık versin.imtihan bitmiyor işte yaşadığımız sürece.sabretmeye çalış Allaha havale et cnmIyiki oglumun daha kötü hastalıgı yokmuş yoksa kıyameti koparırmışsınız siz diyo bana ya. Suçlu ben oldum. Ben aramışım güya hakaretler etmişim daha neler saklıyosunuz herşeyi tek tek söyleyeceksin demişim. Allahım ben bu kadınla nasıl baş edecegim bilmiyorum sen bana güç ver Ya Rabbim. Oglu strese girmesin diye söylememiş. Ben de daha önce bazı şeyleri gidip yetiştirdigim için bunu da yetiştiririm diye söylememiş. Daha neler neler.
Sagol canım. Allah kimseyi haklıyken haksız duruma düşürmesin kötü insanlarla karşılaştırmasın.Allah kolaylık versin.imtihan bitmiyor işte yaşadığımız sürece.sabretmeye çalış Allaha havale et cnm
Yok canım kötü bi hastalık degil ama Allah korusun kötü bile olsa böyle bişeye hakkı yokSaklanacak kadar kötü bi hastalık miymis gut?
Selamün aleyküm mouse canım en son yazistigimizdan beri aklimdasin dualarimdasin insaAllah Rabbim gönlüne gore versin imtihan dunyasi iste kimi ailesiyle kili kocasiyla kimi parasiyla imtihan oluyor bizim payimiza düsende cocuk konusunda imtihan olmakmis. Bir arkadasim 32 yasinda 7 sene sonra tüp bebekle kavustu bebegine. Hep anlatiyordum zaten. Ameliyat gecirdi rahimden farkli problemleri vardi yani sorun kocasinda degil ondaydi fakat ilk tup bebek denemesi tuttu. Ayrieten oksapar igne vuruldu. Izmit umuttepe de yaptirdi hatta. Ilaclari pahaliymis bir tek. Kaynim ise istanbul acibadem de yaptirdi. Bu sefer sorun eltimde degil kaynimdaydi ama ilk denemeleri tutmadi malesef. Rabbim insaAllah ikinciye nasip eder. Cunku ilkinde tek sperm ikincide cift sperm yerlestirilecek. Kaynim yaklasik 5-6 bin civari odedi hersey dahil. Ikinci deneme 3 bin civari tutacak. Benim cevremde edindigim bilgiler bu kadar ama yine de yazmak istedim. Guzel haberlerini bekliyorum.canım stres yapacaksan izninde var madem bencede izin al evde yat dinlen. en azından 2 3 gün kafan rahat olsun en azından..
Kızlaaarrr
Hayalet egunal geldi..
Bir görünüp bir kaybolan
Perşembe minnakı görmeye gittim ikili test ve ultrasonda ense kalınlığı vs..gibi ölçümler yapıldı ultrasondaki değerleri şahane kan sonucunu da pazartesi göstercem..
Maşallahı var kendilerinin
Cinsiyetine çok baktım ama anlamadım doktorcumda daha sonra netleşir erken dedi..
Ya hatırladım canım yaaa, bende çok sık girmiyorum epey uzak kaldım. Bebeğinide büyütüyorsun ya helal olsun sana. Bizde daha orta da hiç bir şey yokYaa tabikiside hatırlıyoruz yanii.
Unutmam mümkünmü sadece ufakliktan firsat bulamiyorum.uyku zamanlarinda temizlik yemek sagolsun gunduz uykusuda pek yok.
Seviyorum seni bi düşün bakalım belki hatırlarsınn
cnm nasıl erken çatladı ya yumurtaların???? benım en korktuğum bu cunku aşılamada da çatlatma ıgnesınden 36 saat sonra asılamam yapıldı ve ultrasonda catlamıs gozukuyodu e sımdıde yıne 36 saat sonra toplanıyomus gene catlarsa kı neden çatlamasınYa hatırladım canım yaaa, bende çok sık girmiyorum epey uzak kaldım. Bebeğinide büyütüyorsun ya helal olsun sana. Bizde daha orta da hiç bir şey yokSon tedavimde maalesef yumurtalarım erken çatladı. Zaten zar zor yapıyoruz onca hormon iğnelerini boşu boşuna aldık...
merhaba :) ben de başladım iğnelere kendim yapacağım saırım başarabilirim... o kadar cesaretim vardır inşallah :) siz kendiniz mi yaptınız iğneleri.. ben ilk iğnelerimde yardım aldım ama bugun iş başa düşeccek gibi ...
rapor vs istiyorlar mu sanırım ben de öyle yapıcam :) saat yaklaştıkça yapabilir miyimden yapamama doğru gidiyorum :)))ben 8 gündür iğneyi her akşam 7 olmadan özel bir hastaneye gidip yaptırıyorum
rapor vs istiyorlar mu sanırım ben de öyle yapıcam :) saat yaklaştıkça yapabilir miyimden yapamama doğru gidiyorum :)))
Bende iğneden çok korkardım. Ama hepsini kendim ysptım. Cok kolay ve hissetmıyorsun bile. Gereksiz yere strese sokma kendini. O iğnelerin ucu cok ince .hissetmiorsun.rapor vs istiyorlar mu sanırım ben de öyle yapıcam :) saat yaklaştıkça yapabilir miyimden yapamama doğru gidiyorum :)))
Selamün aleyküm mouse canım en son yazistigimizdan beri aklimdasin dualarimdasin insaAllah Rabbim gönlüne gore versin imtihan dunyasi iste kimi ailesiyle kili kocasiyla kimi parasiyla imtihan oluyor bizim payimiza düsende cocuk konusunda imtihan olmakmis. Bir arkadasim 32 yasinda 7 sene sonra tüp bebekle kavustu bebegine. Hep anlatiyordum zaten. Ameliyat gecirdi rahimden farkli problemleri vardi yani sorun kocasinda degil ondaydi fakat ilk tup bebek denemesi tuttu. Ayrieten oksapar igne vuruldu. Izmit umuttepe de yaptirdi hatta. Ilaclari pahaliymis bir tek. Kaynim ise istanbul acibadem de yaptirdi. Bu sefer sorun eltimde degil kaynimdaydi ama ilk denemeleri tutmadi malesef. Rabbim insaAllah ikinciye nasip eder. Cunku ilkinde tek sperm ikincide cift sperm yerlestirilecek. Kaynim yaklasik 5-6 bin civari odedi hersey dahil. Ikinci deneme 3 bin civari tutacak. Benim cevremde edindigim bilgiler bu kadar ama yine de yazmak istedim. Guzel haberlerini bekliyorum.
korkuyorsanız sağlık ocakları bile yapar.hatta acili olan özeller istediğin saatte yapıyor.reçete olmasa da olur.kaç doz ne kadar yapacağını söyleyin yeter...rapor vs istiyorlar mu sanırım ben de öyle yapıcam :) saat yaklaştıkça yapabilir miyimden yapamama doğru gidiyorum :)))
Allah razı olsun canım inşaAllah bende aynı mesajı senden görüp ayni sevinci yasiycam. Dediğin gibi biz bir birimizi anlariz. Yolunuz uzun ve meşakattli olsada inşaAllah sonu güzel olacak. Dualarim seninle ♡ ve bu yolda uğras veren tüm arkadaslarla. Canım cinsiyet bellidir artık ama biz söyletmiyoruz : )) sürpriz olsun dedik. Kendisi gösterirse öğreniriz ama doktoruma özel bi caba sarf ettirmedik görmek için.canım seni görmek özellikle hamile olduğunu görmek beni nasıl mutlu etti ve duygulandırdı anlatamam. senin adına çok çok sevindim inan. ama benim durumum daha zor maalesef tüp bebek aşamasına giriyoruz. rabbim böyle uygun görmüş napaalım. eylülde kısmetse tüp bebek yapıcz. dualarını benden esirgeme olurmu beni en iyi anlayanlardan birisin çünkü. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu arada cinsiyet belli olmuştur :)
Valla bilmiyorum canım benim başıma geldi işte, sen doktorunu uyarcnm nasıl erken çatladı ya yumurtaların???? benım en korktuğum bu cunku aşılamada da çatlatma ıgnesınden 36 saat sonra asılamam yapıldı ve ultrasonda catlamıs gozukuyodu e sımdıde yıne 36 saat sonra toplanıyomus gene catlarsa kı neden çatlamasınkorkuyoum ya yarın doktoruma da dıcem ama ya olmaz olmaz der gecıstırırse
Ben tüm iğneleri kendim göbeğime yaptim:)ben 8 gündür iğneyi her akşam 7 olmadan özel bir hastaneye gidip yaptırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?