2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Allah kolaylık versin.imtihan bitmiyor işte yaşadığımız sürece.sabretmeye çalış Allaha havale et cnm

canım stres yapacaksan izninde var madem bencede izin al evde yat dinlen. en azından 2 3 gün kafan rahat olsun en azından..
Selamün aleyküm mouse canım en son yazistigimizdan beri aklimdasin dualarimdasin insaAllah Rabbim gönlüne gore versin imtihan dunyasi iste kimi ailesiyle kili kocasiyla kimi parasiyla imtihan oluyor bizim payimiza düsende cocuk konusunda imtihan olmakmis. Bir arkadasim 32 yasinda 7 sene sonra tüp bebekle kavustu bebegine. Hep anlatiyordum zaten. Ameliyat gecirdi rahimden farkli problemleri vardi yani sorun kocasinda degil ondaydi fakat ilk tup bebek denemesi tuttu. Ayrieten oksapar igne vuruldu. Izmit umuttepe de yaptirdi hatta. Ilaclari pahaliymis bir tek. Kaynim ise istanbul acibadem de yaptirdi. Bu sefer sorun eltimde degil kaynimdaydi ama ilk denemeleri tutmadi malesef. Rabbim insaAllah ikinciye nasip eder. Cunku ilkinde tek sperm ikincide cift sperm yerlestirilecek. Kaynim yaklasik 5-6 bin civari odedi hersey dahil. Ikinci deneme 3 bin civari tutacak. Benim cevremde edindigim bilgiler bu kadar ama yine de yazmak istedim. Guzel haberlerini bekliyorum.

kaçak gebe hatun nerelerdesin sen yaaaa
özelden de yazdım cvp almadım iyisiniz maşallah
inşallah bir an önce mide bulantıların geçer ve daha sık buralarda görürüz seni canımmmm

İyi akşamlar kızlar pazartesi transferim oldu perşembe günü vurulmam için iğne verdiler gonapeptyle ama ben bu iğneyi çatlatma iğnesi olarak vurulmuştum transfer sonrası niye verdiler ki kullanan var mı kafam karıştı

Yaa tabikiside hatırlıyoruz yanii.
Unutmam mümkünmü sadece ufakliktan firsat bulamiyorum.uyku zamanlarinda temizlik yemek sagolsun gunduz uykusuda pek yok.

Seviyorum seni bi düşün bakalım belki hatırlarsınn
Ya hatırladım canım yaaa, bende çok sık girmiyorum epey uzak kaldım. Bebeğinide büyütüyorsun ya helal olsun sana. Bizde daha orta da hiç bir şey yok Son tedavimde maalesef yumurtalarım erken çatladı. Zaten zar zor yapıyoruz onca hormon iğnelerini boşu boşuna aldık...

cnm nasıl erken çatladı ya yumurtaların???? benım en korktuğum bu cunku aşılamada da çatlatma ıgnesınden 36 saat sonra asılamam yapıldı ve ultrasonda catlamıs gozukuyodu e sımdıde yıne 36 saat sonra toplanıyomus gene catlarsa kı neden çatlamasın korkuyoum ya yarın doktoruma da dıcem ama ya olmaz olmaz der gecıstırırse

merhaba :) ben de başladım iğnelere kendim yapacağım saırım başarabilirim... o kadar cesaretim vardır inşallah :) siz kendiniz mi yaptınız iğneleri.. ben ilk iğnelerimde yardım aldım ama bugun iş başa düşeccek gibi ...

ben 8 gündür iğneyi her akşam 7 olmadan özel bir hastaneye gidip yaptırıyorum

rapor vs istiyorlar mu sanırım ben de öyle yapıcam :) saat yaklaştıkça yapabilir miyimden yapamama doğru gidiyorum :)))

yok rapor istemiyorlar sadece reçete ile gidiyorsun bana 3 ile 6 arası dediler ama iş çıkışı ancak 7 gibi yaptırıyorum

Slm kızlar eşimde sperm azlığı var 4. Denemeyi yaptık cuma günü test günüm cok fazla sancım var bu neden oluyor bns yardım edebilecek varmı 22 yaşındayım

rapor vs istiyorlar mu sanırım ben de öyle yapıcam :) saat yaklaştıkça yapabilir miyimden yapamama doğru gidiyorum :)))
Bende iğneden çok korkardım. Ama hepsini kendim ysptım. Cok kolay ve hissetmıyorsun bile. Gereksiz yere strese sokma kendini. O iğnelerin ucu cok ince .hissetmiorsun.

canım seni görmek özellikle hamile olduğunu görmek beni nasıl mutlu etti ve duygulandırdı anlatamam. senin adına çok çok sevindim inan. ama benim durumum daha zor maalesef tüp bebek aşamasına giriyoruz. rabbim böyle uygun görmüş napaalım. eylülde kısmetse tüp bebek yapıcz. dualarını benden esirgeme olurmu beni en iyi anlayanlardan birisin çünkü. rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bu arada cinsiyet belli olmuştur :)

korkuyorsanız sağlık ocakları bile yapar.hatta acili olan özeller istediğin saatte yapıyor.reçete olmasa da olur.kaç doz ne kadar yapacağını söyleyin yeter...

Allah razı olsun canım inşaAllah bende aynı mesajı senden görüp ayni sevinci yasiycam. Dediğin gibi biz bir birimizi anlariz. Yolunuz uzun ve meşakattli olsada inşaAllah sonu güzel olacak. Dualarim seninle ♡ ve bu yolda uğras veren tüm arkadaslarla. Canım cinsiyet bellidir artık ama biz söyletmiyoruz : )) sürpriz olsun dedik. Kendisi gösterirse öğreniriz ama doktoruma özel bi caba sarf ettirmedik görmek için.
Bu arada yazın inşaAllah güzel bir tatil yapip kafa dinlemeye calişin eşinle eylül ayina pozitif enerjiyle başlayin ve 9 ay sonrasını görün inşaAllah. Dualarımdasin.

Valla bilmiyorum canım benim başıma geldi işte, sen doktorunu uyar

Kızlar, bugün blastokis transferi min o günü saymazsak 5.gunu.2 tane predictor erken gebelik testi yaptim.sizceee durum nedir?çıkmış olabilir mi?

Eklentiler

• 20150603_184706.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 118
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…