2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende kendi kendime yaptim ama su xatlama onoeyici igne zorladi biraz beni insallah bu aksm son kez vurulcm

2 tane yaptım emin olamadım. Bu günler geçmiyor zaten.sagol canım
Öyle oluyo canım benim. Neyse çok şükür ikinci çizgiyi gördün ya. Sen bi kaç gün daha bekle kan testi yaptır tam emin olursun canım.

merhaba arkadaşlar klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra yumurtam çatlamadığı için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi 31 yaşındayım yumurta çatlamama sorunum var daha önce kimyasal gebelik geçirdim tüp bebek için adana acıbademi düşünüyorum doktorum adette gel dedi tek korkum tüp bebek için aşamalar

Hoşgeldin canım ilk ve son tedavin olur inş sonu bebekli olur endişelerinin olması çok normal yaşananları okuyunca biraz korkutucu gelebilir ama korktuğun kadar bişey yok

Hoşgeldin canım ilk ve son tedavin olur inş sonu bebekli olur endişelerinin olması çok normal yaşananları okuyunca biraz korkutucu gelebilir ama korktuğun kadar bişey yok

hoşbuldum canım inşallah benim tek korkum yumurta toplanması ve yerleştirilmesi bildiğimiz ameliyat gibi mi oluyor =(

hoşbuldum canım inşallah benim tek korkum yumurta toplanması ve yerleştirilmesi bildiğimiz ameliyat gibi mi oluyor =(
En basit yerleri toplama transfer işlemi canım hiç korkma yumurta toplamada anestezi alıyosun zaten 10 dakika falan sürüyo uyandığında çok hafif kasık ağrısı oluyo o kadar transferde 2 dakika sürüyo uyanık oluyosun ama hiçbişey hissetmiyosın vajinadan koyuyolar hemen

peki tatlım tüp bebek için rahim filmi istiyorlarmı ?
Ben çektirmiştim hatta histereskopide olmuştum ama benim doğal yolla düşükle sonuçlanan 2 gebeliğim vardı ondan mı istedi bilmiyorum ama genelde istiyolar sanırım rahim filmide çok zor bi işlem değil zaten sinek ısırığı kadar bişey

aslında ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ilişki olmadı doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi 2 tanede yumurtam vardı fakat adetime 4 gün varken bugün koyu kahverengi akıntım oldu acaba yumurtalar kiste mi döndü seçim için istanbula geldim adana da yaşıyorum tedavimde adana oluyor bu akıntı çok midemi bulandırdı

bebek için her acıya katlanırım burada tecrübeli arkadaşlardan tüp bebek hakkındaki tecrübelerini öğrenmek istedim sen yaptırdınmı canım sonuçmu bekliyorsun? rabbim hayırlısını versin inşallah tez zamanda

Kullandığın ilaçlardan olmuştur belki canım tabi doktorun daha iyi yönlendirir hakkında hayırlısı olur umarım

Aynen öyle canım bi süre sonra giden paraya çektiğin acıya acımıyosun yeter ki olsun diyosun dediğim gibi benim 2 doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra hamilede kalamadım ve tüpe karar verdik benimde embriyolar bölünürken sağlıksız oluyo genetiğe gönderiyoruz embriyoları tüpte tuttu ama yine düştü çok ara vermeden yeniden denemek istedim şimdi transfer için ilaçlarımı kullanıyorum 15 güne Allah izin verirse transferim var inş bu sefer hayırlısıyla sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma almak nasip olur isteyen herkes gibi

amin canım cümlemizi rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah buda bizim için bir sınav rabbbim ol derse olur sadece dua etmek lazım tüp bebek değince doktor muaynehanede ağlamaya başladım sanki çok sorunlu bir hastaymışım gibi doktorum hiç bir problemi olmayıp hamile kalamayan o kadar çok bayan varki dedi hatta beklemek istemeyip direk tüp bebeğe giren çok bayan var dedi tüp bebek merkezleri kaynıyor dedi =) sonra mantıklı düşününce rabbim belki beni sınıyor dedim sabrımı deniyor dedim şükretmeye başladım içimde bir umut ile tüp bebek tedavisine başlayacağım allahın izniyle... allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah anne olmak her bayanın hakkı =)

selam bende 3. denemem için bu cuma ilk görüşmeye gidecem inşalllah bakalım doktorumla tanışayım
hayırlısı inşllah
Son tedavin olur inş canım diğerlerinde hiç gebelik oluşmadı mı nerde yaptırıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…