ALLAHIM tamamına erdirsin inşallah hepimizin kalbindekiniBende kendi kendime yaptim ama su xatlama onoeyici igne zorladi biraz beni insallah bu aksm son kez vurulcm
Canım ikinci çizgi gördüm benKızlar, bugün blastokis transferi min o günü saymazsak 5.gunu.2 tane predictor erken gebelik testi yaptim.sizceee durum nedir?çıkmış olabilir mi?
2 tane yaptım emin olamadım. Bu günler geçmiyor zaten.sagol canımCanım ikinci çizgi gördüm ben
Öyle oluyo canım benim. Neyse çok şükür ikinci çizgiyi gördün ya. Sen bi kaç gün daha bekle kan testi yaptır tam emin olursun canım.2 tane yaptım emin olamadım. Bu günler geçmiyor zaten.sagol canım
Artik hergün idrar testi yaparım. 10 haziran da test günüm. O zaman da kanda baktiralim. İnşallah .ayyyyyyÖyle oluyo canım benim. Neyse çok şükür ikinci çizgiyi gördün ya. Sen bi kaç gün daha bekle kan testi yaptır tam emin olursun canım.
Orda bi hayalet çizgi gördüm sankiKızlar, bugün blastokis transferi min o günü saymazsak 5.gunu.2 tane predictor erken gebelik testi yaptim.sizceee durum nedir?çıkmış olabilir mi?
Hoşgeldin canım ilk ve son tedavin olur inş sonu bebekli olur endişelerinin olması çok normal yaşananları okuyunca biraz korkutucu gelebilir ama korktuğun kadar bişey yokmerhaba arkadaşlar klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra yumurtam çatlamadığı için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi 31 yaşındayım yumurta çatlamama sorunum var daha önce kimyasal gebelik geçirdim tüp bebek için adana acıbademi düşünüyorum doktorum adette gel dedi tek korkum tüp bebek için aşamalar
Hoşgeldin canım ilk ve son tedavin olur inş sonu bebekli olur endişelerinin olması çok normal yaşananları okuyunca biraz korkutucu gelebilir ama korktuğun kadar bişey yok
En basit yerleri toplama transfer işlemi canım hiç korkma yumurta toplamada anestezi alıyosun zaten 10 dakika falan sürüyo uyandığında çok hafif kasık ağrısı oluyo o kadar transferde 2 dakika sürüyo uyanık oluyosun ama hiçbişey hissetmiyosın vajinadan koyuyolar hemenhoşbuldum canım inşallah benim tek korkum yumurta toplanması ve yerleştirilmesi bildiğimiz ameliyat gibi mi oluyor =(
Ben çektirmiştim hatta histereskopide olmuştum ama benim doğal yolla düşükle sonuçlanan 2 gebeliğim vardı ondan mı istedi bilmiyorum ama genelde istiyolar sanırım rahim filmide çok zor bi işlem değil zaten sinek ısırığı kadar bişeypeki tatlım tüp bebek için rahim filmi istiyorlarmı ?
Kullandığın ilaçlardan olmuştur belki canım tabi doktorun daha iyi yönlendirir hakkında hayırlısı olur umarımaslında ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ilişki olmadı doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi 2 tanede yumurtam vardı fakat adetime 4 gün varken bugün koyu kahverengi akıntım oldu acaba yumurtalar kiste mi döndü seçim için istanbula geldim adana da yaşıyorum tedavimde adana oluyor bu akıntı çok midemi bulandırdı
Aynen öyle canım bi süre sonra giden paraya çektiğin acıya acımıyosun yeter ki olsun diyosun dediğim gibi benim 2 doğal yolla gebeliğim var düşükle sonuçlanan daha sonra hamilede kalamadım ve tüpe karar verdik benimde embriyolar bölünürken sağlıksız oluyo genetiğe gönderiyoruz embriyoları tüpte tuttu ama yine düştü çok ara vermeden yeniden denemek istedim şimdi transfer için ilaçlarımı kullanıyorum 15 güne Allah izin verirse transferim var inş bu sefer hayırlısıyla sağlıklısıyla bebeğimi kucağıma almak nasip olur isteyen herkes gibibebek için her acıya katlanırım burada tecrübeli arkadaşlardan tüp bebek hakkındaki tecrübelerini öğrenmek istedim sen yaptırdınmı canım sonuçmu bekliyorsun? rabbim hayırlısını versin inşallah tez zamanda
Son tedavin olur inş canım diğerlerinde hiç gebelik oluşmadı mı nerde yaptırıyosunselam bende 3. denemem için bu cuma ilk görüşmeye gidecem inşalllah bakalım doktorumla tanışayım
hayırlısı inşllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?