2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Aynen öyle bu da bizim sınavımız canım inş sınavımız bitmiştir de bebeklerimize kavuşuruz en önemlisi bu süreçte lafa rahatlığı

Merhaba kızlar. Bugün gonal F 225 ile tedaviye başladım. Ilk iğnemi hemşire vurdu. Nasıl kendime yapacağımı anlattı. Perşembe ve cuma tekrar vurup Cumartesi kontrole gideceğim. O gün bir test istedi onu yapacakmışım. Hadi Bismillah Allah Hakkımızda hayırlı olanı versin.

Merhaba canım hayırlı olsun şimdiden tedavin

oluşmamıştı canım ilkini gürgan klinik 2. si memorial
3. de çorumdaa evimde yaptıracam canım
bunaltıcı oluyo başka yerde evimde olmak istyorum
Aynı şehirde olunca bile ne kadar yorucu oluyo bide git gel yapmak çok daha zordur eminim hakkında hayırlısı olsun canım

Merhaba; adana da nerde tedavi oluyorsun?bende tüp Bebeğimi acıbadem adana hastanesinde yaptırdım. Bugün transferimin 5.gunu

Merhaba; adana da nerde tedavi oluyorsun?bende tüp Bebeğimi acıbadem adana hastanesinde yaptırdım. Bugün transferimin 5.gunu

merhaba baran11 ben henüz tüp bebek merkezine gitmedim doktorum klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurtam çatlamadığı için tüp bebeğe yönlendirdi bu ay adette gel dedi onun tavsiyesiyle başlayacağım adana acıbadem düşünüyorum bende doktorumda o hastanede anlaşmalı prof.dr.S. Cansun Demir'in hastasıyım ...

memnunmusun adana acıbademden canım orada bir doktor varmış volkan noyan galiba adı ?

Aynı şehirde olunca bile ne kadar yorucu oluyo bide git gel yapmak çok daha zordur eminim hakkında hayırlısı olsun canım
özellikle duygu kontrolleri çok zor yaa
abimlerde ve ikincisinde kayınbiraderimde kaldım
beni hoş tutmak için ellerinden gelieni yaptılar sağolsunlar
ama ani duygu değişimlerim oluyordu
şimdi tatil de yaptıracam birde inşallah rahat olacam

Kızlar, bugün blastokis transferi min o günü saymazsak 5.gunu.2 tane predictor erken gebelik testi yaptim.sizceee durum nedir?çıkmış olabilir mi?
Birincide hayalet çizgiyi gördüm diğerinde göremedim canım ama çok şükür hayalet çizgi mevcut,daha çok erken idrar tahlili için inşallah kanda güzel olumlu sonuç alırsın arkadasim bu kaçıncı tedavindi? Adana da hangi doktora gidiyorsun? Bende 4.deneme için merkez araştırıyorum da canım

İlk tedavimde benim sorun genetik.adana acıbadem de volkan beye gidiyorum.umarim sen de hemen hamile kalirsin

Evet ben volkan beye gidiyorum.cansun beyi de çok iyi tanırım. Benim hamilelik lerimde cvs ve amniyosentezleri o yaptı bana.ama işte genetik açıdan şans tutmadı bir türlü sağlıklı bebeğimiz denk gelmedi.

Evet ben volkan beye gidiyorum.cansun beyi de çok iyi tanırım. Benim hamilelik lerimde cvs ve amniyosentezleri o yaptı bana.ama işte genetik açıdan şans tutmadı bir türlü sağlıklı bebeğimiz denk gelmedi.

hayırlısı olsunhakkınızda anlamadığım diyelimki tüp bebekte hamile kaldık hamilelik boyunca kontrollere tüp bebek merkezlerinemi gidiyoruz yoksa kadın doğum doktorlarımızamı ?

volkan beyin adını çok duyuyorum
Zaten bunu konuda uzman sınırlı. Hataydan Mersin den falan hep buraya geliyorlar hep.gide gele öğrendim. 60 yaş civarında bile tüp bebeğe gelen çift bile vardı.
hayırlısı olsunhakkınızda anlamadığım diyelimki tüp bebekte hamile kaldık hamilelik boyunca kontrollere tüp bebek merkezlerinemi gidiyoruz yoksa kadın doğum doktorlarımızamı ?
Normal doğum doktoruna gitcez canım. Ben orda Erdal beye gidiyordum.

canım çok teşekkür ederim adana acıbademde yaptırdığını öğrenince içime su serptin istanbul'dan adana'ya gelin geldim ben ailem istanbul'da acaba dedim istanbul maslak acıbadem'de Bülent Tıraş 'a mı yaptırsam diye düşünüyordum ama eşim evinde istirahat etmen daha doğru olur değince adana'da yaptırmaya karar verdim...birde seni tanıyanca daha bir güven geldi bana =)

Embriyoları genetik taramaya göndermiyo musunuz canım direk transfer mi yapıyo doktorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…