- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
Aynen öyle bu da bizim sınavımız canım inş sınavımız bitmiştir de bebeklerimize kavuşuruz en önemlisi bu süreçte lafa rahatlığıamin canım cümlemizi rabbim isteyen herkesi bebek sahibi yapsın inşallah buda bizim için bir sınav rabbbim ol derse olur sadece dua etmek lazım tüp bebek değince doktor muaynehanede ağlamaya başladım sanki çok sorunlu bir hastaymışım gibi doktorum hiç bir problemi olmayıp hamile kalamayan o kadar çok bayan varki dedi hatta beklemek istemeyip direk tüp bebeğe giren çok bayan var dedi tüp bebek merkezleri kaynıyor dedi =) sonra mantıklı düşününce rabbim belki beni sınıyor dedim sabrımı deniyor dedim şükretmeye başladım içimde bir umut ile tüp bebek tedavisine başlayacağım allahın izniyle... allah herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah anne olmak her bayanın hakkı =)
oluşmamıştı canım ilkini gürgan klinik 2. si memorialSon tedavin olur inş canım diğerlerinde hiç gebelik oluşmadı mı nerde yaptırıyosun
Merhaba canım hayırlı olsun şimdiden tedavinMerhaba kızlar. Bugün gonal F 225 ile tedaviye başladım. Ilk iğnemi hemşire vurdu. Nasıl kendime yapacağımı anlattı. Perşembe ve cuma tekrar vurup Cumartesi kontrole gideceğim. O gün bir test istedi onu yapacakmışım. Hadi Bismillah Allah Hakkımızda hayırlı olanı versin.
Aynı şehirde olunca bile ne kadar yorucu oluyo bide git gel yapmak çok daha zordur eminim hakkında hayırlısı olsun canımoluşmamıştı canım ilkini gürgan klinik 2. si memorial
3. de çorumdaa evimde yaptıracam canım
bunaltıcı oluyo başka yerde evimde olmak istyorum
Merhaba; adana da nerde tedavi oluyorsun?bende tüp Bebeğimi acıbadem adana hastanesinde yaptırdım. Bugün transferimin 5.gunuaslında ben geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum ilişki olmadı doktora gittim yumurtan çatlamamış dedi 2 tanede yumurtam vardı fakat adetime 4 gün varken bugün koyu kahverengi akıntım oldu acaba yumurtalar kiste mi döndü seçim için istanbula geldim adana da yaşıyorum tedavimde adana oluyor bu akıntı çok midemi bulandırdı
Merhaba; adana da nerde tedavi oluyorsun?bende tüp Bebeğimi acıbadem adana hastanesinde yaptırdım. Bugün transferimin 5.gunu
özellikle duygu kontrolleri çok zor yaaAynı şehirde olunca bile ne kadar yorucu oluyo bide git gel yapmak çok daha zordur eminim hakkında hayırlısı olsun canım
Birincide hayalet çizgiyi gördüm diğerinde göremedim canım ama çok şükür hayalet çizgi mevcut,daha çok erken idrar tahlili için inşallah kanda güzel olumlu sonuç alırsın arkadasim bu kaçıncı tedavindi? Adana da hangi doktora gidiyorsun? Bende 4.deneme için merkez araştırıyorum da canımKızlar, bugün blastokis transferi min o günü saymazsak 5.gunu.2 tane predictor erken gebelik testi yaptim.sizceee durum nedir?çıkmış olabilir mi?
Sağol canımMerhaba canım hayırlı olsun şimdiden tedavin
İlk tedavimde benim sorun genetik.adana acıbadem de volkan beye gidiyorum.umarim sen de hemen hamile kalirsinBirincide hayalet çizgiyi gördüm diğerinde göremedim canım ama çok şükür hayalet çizgi mevcut,daha çok erken idrar tahlili için inşallah kanda güzel olumlu sonuç alırsın arkadasim bu kaçıncı tedavindi? Adana da hangi doktora gidiyorsun? Bende 4.deneme için merkez araştırıyorum da canım
Evet ben volkan beye gidiyorum.cansun beyi de çok iyi tanırım. Benim hamilelik lerimde cvs ve amniyosentezleri o yaptı bana.ama işte genetik açıdan şans tutmadı bir türlü sağlıklı bebeğimiz denk gelmedi.merhaba baran11 ben henüz tüp bebek merkezine gitmedim doktorum klomen ve çatlatma iğnesiyle yumurtam çatlamadığı için tüp bebeğe yönlendirdi bu ay adette gel dedi onun tavsiyesiyle başlayacağım adana acıbadem düşünüyorum bende doktorumda o hastanede anlaşmalı prof.dr.S. Cansun Demir'in hastasıyım ...
memnunmusun adana acıbademden canım orada bir doktor varmış volkan noyan galiba adı ?
Evet ben volkan beye gidiyorum.cansun beyi de çok iyi tanırım. Benim hamilelik lerimde cvs ve amniyosentezleri o yaptı bana.ama işte genetik açıdan şans tutmadı bir türlü sağlıklı bebeğimiz denk gelmedi.
Zaten bunu konuda uzman sınırlı. Hataydan Mersin den falan hep buraya geliyorlar hep.gide gele öğrendim. 60 yaş civarında bile tüp bebeğe gelen çift bile vardı.volkan beyin adını çok duyuyorum
Normal doğum doktoruna gitcez canım. Ben orda Erdal beye gidiyordum.hayırlısı olsunhakkınızda anlamadığım diyelimki tüp bebekte hamile kaldık hamilelik boyunca kontrollere tüp bebek merkezlerinemi gidiyoruz yoksa kadın doğum doktorlarımızamı ?
Embriyoları genetik taramaya göndermiyo musunuz canım direk transfer mi yapıyo doktorunEvet ben volkan beye gidiyorum.cansun beyi de çok iyi tanırım. Benim hamilelik lerimde cvs ve amniyosentezleri o yaptı bana.ama işte genetik açıdan şans tutmadı bir türlü sağlıklı bebeğimiz denk gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?