2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

allah razı olsun canım cok tesekkur derım dılerım allah hepımızın yuzunu guldursun hersey yolunda gıtsın evlatlarımızı alalım kucaklarımıza zor bı sınavdan gecıyoruz rabbım hepımıze yardım etsin

İyi akşamlar kızlar ben geldim gelebildim evime biraz uyuduk kalktık kayınvaldeciğime geldik şimdide
Yumoşları toplanan canlar hepside kaliteli kaliteli bebiş olur inş
Hamilelik haberi alan arkadaşlarımıda tebrik ediyorum sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin rabbim

Kızlarr benim sonuç negatiffff hayırlısı böyleymiş nasip bidahaki tedavilere size Allah kolaylık versinn

canım kesinlikle haklısın :) hayatımdaki enönemli insanlarından biri :) simdi başka bir dr yapıyor gebelik takibimi :) ama arada onun yanına 6. kata gidiyorum :) kızımı onda doğurmuştum ama bu sefer maddi sebeplerden olmuyor doğum yapayım hemen 3. kata çağıracam oğlumu görsün diye :) 30 hafta bitti canım :) hersey yolunda şükür :) darısı sana :)

canımmmmm süper haber :) bir mucize bebek dahaaaaaa :) allahım inşallah önce kese ve pıtpıtları sonrada kucağına almayı nasip etsin :)

Hayırlı olsun saglikla kucakladı

Canım aslında yaşın küçükmüş , ama evlilik Süren uzun. Bence aşılamayla ne Boşa paranı ne de zamanını kaybet. Tüp bebeğe Geçme vakti gelmiş. 1,5 ay da tüp bebek için çok yeterli bir süre. İğneler ortalama 15-18 gün Sürüyor. Transfer sonrası da malum 12 gün

Ay canım senin de mi mucize bebişini geldi gözün Aydın. Tedavi öncesi ilaç gibi olmuştur.

Canim saglikli kucaginada almak nasip olsun sorun neydi kendiligindenmi oldu mucizen kac yildir cocuk olmuyor tup bebek yaptirdinmi hic

Kızlar merhabalaR. Kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Benim ilk tedavi iptal olmuştu yumurta gelişmediğinden.. Şimdi başka bir hastaneyle devam etmeyi düşünüyorum. Bu yumurta toplama işleminden sonra ki oluşursa bu sefer tedavim yumurta 4. Ve ya 5 . Gün transferi olursamı iyidir.. İlla bu günler mi yani... O aşamaya gelemediğimdem her şeyi bilmek istiyorum.. Sırf para almak için transfer olmasın diye...bir doktor transfer yapmadan parayı almaz değil mi?

Canım benimde çok bilgim yok benden daha tecrübeli olanlar sana yardım edecektir ama benim bildiğim illa o günleri beklemene gerek yok daha doğrusu buna doktorun karar verebilir canım eğer 5.güne falan gitmicek gibiyde embriyo transfer ediyolar canım ama burda 2. Gün transferi olup hamile kalanda çok arkadaşımız var

Anladım canım.. Ben de 3 5 güne giderse daha mı iyi olur gibisinden düşündüm.. İlk yaşadığım tecrübesizlikten dolayı doktora karşı hiç bir bilgim yok imajı vermek istemediğimden sordum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…