allah razı olsun canım cok tesekkur derım dılerım allah hepımızın yuzunu guldursun hersey yolunda gıtsın evlatlarımızı alalım kucaklarımıza zor bı sınavdan gecıyoruz rabbım hepımıze yardım etsincanım dualarımız seninle ama stres onların büyümesini kötü etkiliyor lütfen kafanı başka şeylerle meşgul etmeye çalış stresten uzak durmaya çalış Allahım yardımcın olsun herşey istediğin gibi olur inş..
senın de hayırlı olsuntebrik ederim canım..:)
canım kesinlikle haklısın :) hayatımdaki enönemli insanlarından biri :) simdi başka bir dr yapıyor gebelik takibimi :) ama arada onun yanına 6. kata gidiyorum :) kızımı onda doğurmuştum ama bu sefer maddi sebeplerden olmuyorhatırladımm :)) tekrar geçmiş olsun canım benim Allah bir daha yaşatmasın,yeniden oldu diyosun çok sevindimm kaç haftalık oldu inşallah herşey yolundadır,güzel dileklerin için çok teşekkür ederim Fatih Hoca olmasa bende başaramazdım önce Allah sonra Fatih Hocanın hakkını asla ödeyemem çok emeği var çook bitanedir kendisi,Eskişehir ve civar iller için büyük bir değer olduğunu düşünüyorum Allah onu başımızdan eksik etmesin inşallah sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri de gösterir bize Allahım hepbirlikte...
canımmmmm süper haber :) bir mucize bebek dahaaaaaa :) allahım inşallah önce kese ve pıtpıtları sonrada kucağına almayı nasip etsin :)kızlaaaaaarrrr hamileyimmmmadet olduğumu sandım ama yerleşme kanamasıymış test yaptım hamileyim. şubatta tüp yaptıracaktık ama Rabbim bu ay nasip etti,olmazları oldurttu çok mutluyum . yarın değerin yükselip yükselmediğine bakacaz,inşallah yükselir ve kese kapl atışını da duyarsam içim rahat edecek. regl günüm yarın ama perşembeden kahverengi geldi,bebeğim erken haber verdi,4 haftalık hamişim. en son geçen ay 12 sinde adet görmüştüm.
canım üzüldümKızlarr benim sonuç negatiffff hayırlısı böyleymiş nasip bidahaki tedavilere size Allah kolaylık versinn
Kızlarr benim sonuç negatiffff hayırlısı böyleymiş nasip bidahaki tedavilere size Allah kolaylık versinn
canım akıntı çok normal :) bende hala var akıntı mesela :)Amin kızlar inşallah bişey soracam bugün su gibi akınto geldi normalmi sizce
Geçmiş olsun canımKızlarr benim sonuç negatiffff hayırlısı böyleymiş nasip bidahaki tedavilere size Allah kolaylık versinn
Hayırlı olsunkızlaaaaaarrrr hamileyimmmmadet olduğumu sandım ama yerleşme kanamasıymış test yaptım hamileyim. şubatta tüp yaptıracaktık ama Rabbim bu ay nasip etti,olmazları oldurttu çok mutluyum . yarın değerin yükselip yükselmediğine bakacaz,inşallah yükselir ve kese kapl atışını da duyarsam içim rahat edecek. regl günüm yarın ama perşembeden kahverengi geldi,bebeğim erken haber verdi,4 haftalık hamişim. en son geçen ay 12 sinde adet görmüştüm.
Cnm uzuldum sabir versin mevlam ins bi dahaki sefere olur..Kızlarr benim sonuç negatiffff hayırlısı böyleymiş nasip bidahaki tedavilere size Allah kolaylık versinn
Hayırlısı böyleymiş demekten başka bişey gelmiyo malesef canım elimizden bidahakine inş bebeğini kucağını alırsınKızlarr benim sonuç negatiffff hayırlısı böyleymiş nasip bidahaki tedavilere size Allah kolaylık versinn
Canım aslında yaşın küçükmüş , ama evlilik Süren uzun. Bence aşılamayla ne Boşa paranı ne de zamanını kaybet. Tüp bebeğe Geçme vakti gelmiş. 1,5 ay da tüp bebek için çok yeterli bir süre. İğneler ortalama 15-18 gün Sürüyor. Transfer sonrası da malum 12 günIyi geceler herkese,kalbim beynim fıkır fıkır bugunlerde,bizde tup bebege karar verdik,ancak ne kadar mantikli bi karar bilemiyorum,ogrenciyim,8 yillik evliyim,erken evlilik sebebiyle,evliliğim cok oldu neyse,8 yillik evliyim,25 yasindayim,size sorum şu olacak finalllerim bu hatfa bitiyor,tatile girmişken tup bebek yapalim dedik,ancak tatil cok degil en fazla 1,5 ay evde kalabilirim,sizce bu kadar zaman tedavi ve tedavi sonrasi dinlenmem icin yeterli mi?
Yoksa bekleyip yaz tatilinde yapalim diyoruz,1 defa asilama yaptik sadece,3 yiilik evliyken.su tatilde bi daha asilama mi yapsak acaba...
Off bi suru soru donuyor kafamda
Ay canım senin de mi mucize bebişini geldikızlaaaaaarrrr hamileyimmmmadet olduğumu sandım ama yerleşme kanamasıymış test yaptım hamileyim. şubatta tüp yaptıracaktık ama Rabbim bu ay nasip etti,olmazları oldurttu çok mutluyum . yarın değerin yükselip yükselmediğine bakacaz,inşallah yükselir ve kese kapl atışını da duyarsam içim rahat edecek. regl günüm yarın ama perşembeden kahverengi geldi,bebeğim erken haber verdi,4 haftalık hamişim. en son geçen ay 12 sinde adet görmüştüm.
Canim saglikli kucaginada almak nasip olsun sorun neydi kendiligindenmi oldu mucizen kac yildir cocuk olmuyor tup bebek yaptirdinmi hickızlaaaaaarrrr hamileyimmmmadet olduğumu sandım ama yerleşme kanamasıymış test yaptım hamileyim. şubatta tüp yaptıracaktık ama Rabbim bu ay nasip etti,olmazları oldurttu çok mutluyum . yarın değerin yükselip yükselmediğine bakacaz,inşallah yükselir ve kese kapl atışını da duyarsam içim rahat edecek. regl günüm yarın ama perşembeden kahverengi geldi,bebeğim erken haber verdi,4 haftalık hamişim. en son geçen ay 12 sinde adet görmüştüm.
Kızlar KK nın EN leri yarışması sonlandı bilginiz var mı?
En canayakın/dostane KK üyesi
En yardımsever KK üyesi
En yardımsever KK moderatörü
dallarını sayenizde önde bitirmişim...
hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum tabii bu topikte olmayıp diğer oy verenlerede
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2014-yili-kadinlar-kulubu-enleri.782906/
Canım benimde çok bilgim yok benden daha tecrübeli olanlar sana yardım edecektir ama benim bildiğim illa o günleri beklemene gerek yok daha doğrusu buna doktorun karar verebilir canım eğer 5.güne falan gitmicek gibiyde embriyo transfer ediyolar canım ama burda 2. Gün transferi olup hamile kalanda çok arkadaşımız varKızlar merhabalaR. Kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Benim ilk tedavi iptal olmuştu yumurta gelişmediğinden.. Şimdi başka bir hastaneyle devam etmeyi düşünüyorum. Bu yumurta toplama işleminden sonra ki oluşursa bu sefer tedavim yumurta 4. Ve ya 5 . Gün transferi olursamı iyidir.. İlla bu günler mi yani... O aşamaya gelemediğimdem her şeyi bilmek istiyorum.. Sırf para almak için transfer olmasın diye...bir doktor transfer yapmadan parayı almaz değil mi?
Anladım canım.. Ben de 3 5 güne giderse daha mı iyi olur gibisinden düşündüm.. İlk yaşadığım tecrübesizlikten dolayı doktora karşı hiç bir bilgim yok imajı vermek istemediğimden sordum....Canım benimde çok bilgim yok benden daha tecrübeli olanlar sana yardım edecektir ama benim bildiğim illa o günleri beklemene gerek yok daha doğrusu buna doktorun karar verebilir canım eğer 5.güne falan gitmicek gibiyde embriyo transfer ediyolar canım ama burda 2. Gün transferi olup hamile kalanda çok arkadaşımız var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?