2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

 
Embriyoları genetik taramaya göndermiyo musunuz canım direk transfer mi yapıyo doktorun
Canim daha önceki gebelik lerim kendiliğinden oldu.o nedenle mecburen 3. Ayda cvs falan yapıldı. Ama bu kez 5.gun genetik pcd yapıldı. Olursa inşallah sağlıklı olur umarım.
 
Canim daha önceki gebelik lerim kendiliğinden oldu.o nedenle mecburen 3. Ayda cvs falan yapıldı. Ama bu kez 5.gun genetik pcd yapıldı. Olursa inşallah sağlıklı olur umarım.
Anladım canım benimde embriyolarım sağlıksız oluşuyo o yüzden dedim canım bende cgh gönderiyorum
 
canım eylülde tatile gidicez eşimle biraz kafamızı toparlayalım dedik eylül sonuda kısmetse başlıcaz. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
canım nasılsın evlendin yokoldun buralardan. görünce şaşırdım seni de. ikimizde aynı yoldayız canım. bende ist da amerikan hast yaptırıcam sanırım ordaki dr laarda çok iyiymiş. aynen dediğin gibi hayatta herşey sınav. rabbim şu zor günleri mutlu bitirmemizi nasip eder inş. sakın üzme kendini okuduğum araştırdığım kadarıyla tüp bebek zor birşey değil sadece masraflı. psikolojini sağlam tut. eşinle tatile gidin biraz kafanı toparla ondan sonra başlarsın sende canım.
 
Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM
 
Gunaydım cnm, benım ikiz oldugu halde mide bulantısı olmadı. Ve drum dedi ki çok şanslısın. Baska bir arkadasım şu an 5 aylık hamile onda da hiç olmadı ve bebegi sağlıklı Allaha şükür. Herkesin yapısı farklı. Ablamın 2 kızı var. İlk olan yıgenımde hiç midesi bulanmadı . Şkincisinde 4 ay yemek yiyemedi.10 kg verdi,onun için bunlara takıp canını sıkma, hamileliğin keyfini çıkar cnm bnm, cok zor gunler gecirdin. Artık mutlu olmanın zamanı gelmedi mi? :)
 
İlk tedavimde benim sorun genetik.adana acıbadem de volkan beye gidiyorum.umarim sen de hemen hamile kalirsin

Mrb benim üç normal yolla düşüğüm oldu ve bu ay tüp bebeğe ilk kez başladım, eşim ve benim genetik temiz çıktı ama yaşım 38 ondan genetikli tüp bebek yapılacak sizin genetik olarak sorun ne?
 


canııııım demek burdada karşılaşmak varmış ne yapalım hayatım bizim de böyle sınanmamız gerekiyormuş şükretmek lazım ki tüp bebek bir nebze olsa çare bizim için artık burdayız :=
 
aynen oyle canım sen ne zaman başlıcaksın tedaviye

canım ben normalde haziran ayında doktorum adette gel dedi bana fakat ben seçim için istanbula geldim ve burada adet oldum seçimden önce adanaya dönemeyeceğim sanırım temmuza kaldı ama tüp bebek için adet zamanımı çağırıyorlar onu bilmiyorum haftaya salı adanaya döneceğim kadın doğum doktorum yönlendirecek zaten adana acıbadem tüp bebek merkezini düşünüyorum kadın doğum doktorumda acıbadem hastanesiyle anlaşmalı :) sen ne zaman başlıycan canım ?
 
Canım ben şu an 27 haftalık hamileyim, ne BAŞINDA ne de sonra hiç bulantı yaşamadım çok şükür. Doktor Şanslı hamilelerden olduğumu söyledi . Inş sen de öylesindir. Canım bu arada karından olmasa da alttan gözükür.
 
Herkesin Bulancak diye bişey yokki.benim de hiç bulanmamisti oğluma hamileyken.doktora sormuştum sorun yok demişti. Merak Etme bence
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…