canım çok teşekkür ederim adana acıbademde yaptırdığını öğrenince içime su serptin istanbul'dan adana'ya gelin geldim ben ailem istanbul'da acaba dedim istanbul maslak acıbadem'de Bülent Tıraş 'a mı yaptırsam diye düşünüyordum ama eşim evinde istirahat etmen daha doğru olur değince adana'da yaptırmaya karar verdim...birde seni tanıyanca daha bir güven geldi bana =)[/Q
Sağol canım. Git gel sürekli hastaneye gitceksin.bide transfer sonrası ve yumurta toplama işlemi sonrasında emin ol evinde olmak istersin.sonucta acıbadem heryerde aynı kalitede. Hayirlisi ile birlikte olsun inşallah.
Canim daha önceki gebelik lerim kendiliğinden oldu.o nedenle mecburen 3. Ayda cvs falan yapıldı. Ama bu kez 5.gun genetik pcd yapıldı. Olursa inşallah sağlıklı olur umarım.Embriyoları genetik taramaya göndermiyo musunuz canım direk transfer mi yapıyo doktorun
Anladım canım benimde embriyolarım sağlıksız oluşuyo o yüzden dedim canım bende cgh gönderiyorumCanim daha önceki gebelik lerim kendiliğinden oldu.o nedenle mecburen 3. Ayda cvs falan yapıldı. Ama bu kez 5.gun genetik pcd yapıldı. Olursa inşallah sağlıklı olur umarım.
İnş canımALLAHIM yardımcımız olsun.kalbimize göre versin inşallah
canım eylülde tatile gidicez eşimle biraz kafamızı toparlayalım dedik eylül sonuda kısmetse başlıcaz. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..Allah razı olsun canım inşaAllah bende aynı mesajı senden görüp ayni sevinci yasiycam. Dediğin gibi biz bir birimizi anlariz. Yolunuz uzun ve meşakattli olsada inşaAllah sonu güzel olacak. Dualarim seninle ♡ ve bu yolda uğras veren tüm arkadaslarla. Canım cinsiyet bellidir artık ama biz söyletmiyoruz : )) sürpriz olsun dedik. Kendisi gösterirse öğreniriz ama doktoruma özel bi caba sarf ettirmedik görmek için.
Bu arada yazın inşaAllah güzel bir tatil yapip kafa dinlemeye calişin eşinle eylül ayina pozitif enerjiyle başlayin ve 9 ay sonrasını görün inşaAllah. Dualarımdasin.
canım nasılsın evlendin yokoldun buralardan. görünce şaşırdım seni de. ikimizde aynı yoldayız canım. bende ist da amerikan hast yaptırıcam sanırım ordaki dr laarda çok iyiymiş. aynen dediğin gibi hayatta herşey sınav. rabbim şu zor günleri mutlu bitirmemizi nasip eder inş. sakın üzme kendini okuduğum araştırdığım kadarıyla tüp bebek zor birşey değil sadece masraflı. psikolojini sağlam tut. eşinle tatile gidin biraz kafanı toparla ondan sonra başlarsın sende canım.merhaba arkadaşlar klomen kullanıp çatlatma iğnesi olduktan sonra yumurtam çatlamadığı için doktorum tüp bebeğe yönlendirdi 31 yaşındayım yumurta çatlamama sorunum var daha önce kimyasal gebelik geçirdim tüp bebek için adana acıbademi düşünüyorum doktorum adette gel dedi tek korkum tüp bebek için aşamalar
Gunaydım cnm, benım ikiz oldugu halde mide bulantısı olmadı. Ve drum dedi ki çok şanslısın. Baska bir arkadasım şu an 5 aylık hamile onda da hiç olmadı ve bebegi sağlıklı Allaha şükür. Herkesin yapısı farklı. Ablamın 2 kızı var. İlk olan yıgenımde hiç midesi bulanmadı . Şkincisinde 4 ay yemek yiyemedi.10 kg verdi,onun için bunlara takıp canını sıkma, hamileliğin keyfini çıkar cnm bnm, cok zor gunler gecirdin. Artık mutlu olmanın zamanı gelmedi mi? :)Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM
Ben tüm iğneleri kendim göbeğime yaptim:)
İlk tedavimde benim sorun genetik.adana acıbadem de volkan beye gidiyorum.umarim sen de hemen hamile kalirsin
Canim belirti arama daha cok erken insallah olumlu sonuclar alacaksin bebisin sana sıkı sıkı tutunacakKizlar biliyorsunuz pazaresi transferim yapildi hic agri sizi kalmadi acaba tutnamadimi
Slm canim iyiyiz sen nasilsinslmmm kızlar nasılsınız
canım eylülde tatile gidicez eşimle biraz kafamızı toparlayalım dedik eylül sonuda kısmetse başlıcaz. rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin..
canım nasılsın evlendin yokoldun buralardan. görünce şaşırdım seni de. ikimizde aynı yoldayız canım. bende ist da amerikan hast yaptırıcam sanırım ordaki dr laarda çok iyiymiş. aynen dediğin gibi hayatta herşey sınav. rabbim şu zor günleri mutlu bitirmemizi nasip eder inş. sakın üzme kendini okuduğum araştırdığım kadarıyla tüp bebek zor birşey değil sadece masraflı. psikolojini sağlam tut. eşinle tatile gidin biraz kafanı toparla ondan sonra başlarsın sende canım.
aynen oyle canım sen ne zaman başlıcaksın tedaviyecanııııım demek burdada karşılaşmak varmış ne yapalım hayatım bizim de böyle sınanmamız gerekiyormuş şükretmek lazım ki tüp bebek bir nebze olsa çare bizim için artık burdayız :=
aynen oyle canım sen ne zaman başlıcaksın tedaviye
iyiyim çok şükür sen nasılsınSlm canim iyiyiz sen nasilsin
Canım ben şu an 27 haftalık hamileyim, ne BAŞINDA ne de sonra hiç bulantı yaşamadım çok şükür. Doktor Şanslı hamilelerden olduğumu söyledi . Inş sen de öylesindir. Canım bu arada karından olmasa da alttan gözükür.Günaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM
Herkesin Bulancak diye bişey yokki.benim de hiç bulanmamisti oğluma hamileyken.doktora sormuştum sorun yok demişti. Merak Etme benceGünaydın Kızlar 2gün sonra 7.haftaya giricez ve bende hiç mide bulantısı yok İntenette okuduğum kadarıyla mide bulantısı herseyın normal gittiğine işaretmiş benle birlikte aynı hafta olanlar mide bulantısından şikayetçi ben cok korkuyorum bugün gitsem kese ve kalp atışını duyabilir görebilirmiyim(karından) tranafer tarihi 16mayıs .azıcık midem bulansa beklicem ama midem bulanmayıncaKORKUYORM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?