Merhaba, bizim eşimle beta talasemi taşıyıcılığı var.o yuzdenMrb benim üç normal yolla düşüğüm oldu ve bu ay tüp bebeğe ilk kez başladım, eşim ve benim genetik temiz çıktı ama yaşım 38 ondan genetikli tüp bebek yapılacak sizin genetik olarak sorun ne?
Tebrikler canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin:)Kızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
Ayuy hayirli olsun insallah tum bekleyen arkadaslarda bende olumlu haber veririzKızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
Tebrikler darısı başımızaKızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
A alchera_85 caniiiiiiiiimmmm...çok sevindim.maşallah...
Tebrikler canim rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin:)
Ayuy hayirli olsun insallah tum bekleyen arkadaslarda bende olumlu haber veririz
Tebrikler darısı başımıza
Çok güzel maşallah Rabbim Hayırlısı ile doğurmayı da nasip etsin sizin ilk denememiydiKızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
Çok güzel maşallah Rabbim Hayırlısı ile doğurmayı da nasip etsin sizin ilk denememiydi
AmiiiiiiiiiiiinCok teşekkürler. Inşallah sizin de güzel haberlerinizi paylaşıcaz canım
çok sevindim cnm.Rabbim sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir evlat nasip eylesin..Cok Saol canımm. Bu yolda hepimiz madden manen yıpranıyorum tek umudumuz bu haberi almak. Allah herkese nasip etsin bu duyguyu
Maşallah hayırlı olsun arkadaşım Rabbim değerinin katlanmasini nasip etsin hangi merkezde tedavi görmüştün?Teşekkür ederim inşallah. Ikinci denememdi.
Canım tebrikler. Sağlıkla kucağına aldığını da duyalım inşallahTeşekkür ederim inşallah. Ikinci denememdi.
Maşallah hayırlı olsun arkadaşım Rabbim değerinin katlanmasini nasip etsin hangi merkezde tedavi görmüştün?
Canım tebrikler. Sağlıkla kucağına aldığını da duyalım inşallah
çok sevindim cnm.Rabbim sağlıklı bir hamilelik sağlıklı bir evlat nasip eylesin..
Tesekkür ederim canım.. Allahım hepimize nasip eder inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?