2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bir Bülent Tıraş bebeği ya da bebekleri geliyor yineeee süper bir haber bu canım çoooook ama çok sevindim..
Kuzularımız aynı merkezin kuzuları oldu...
Sağlıkla devamı gelsin inşallahh

Cok Saol canımmm. Inşallah değerimin arttığını görürüm, sağlıkla devamı gelirr

Bir Bülent Tıraş bebeği ya da bebekleri geliyor yineeee süper bir haber bu canım çoooook ama çok sevindim..
Kuzularımız aynı merkezin kuzuları oldu...
Sağlıkla devamı gelsin inşallahh
nasılsın canım

nasılsın canım

Durum stabil..Bitkisel demeyimde gebesel bulantısal hayattayım mağdurum hala
Hassas ve narin bedenim çok zorlandı serumlar yemeğim yastık yatak kankam oldu
Bi doğsun kendileri ıssırcam her yerini
Sen nasılsın yavrucuum

canım ben eylül sonu başlıcam. kendime biraz zaman tanımak istedim. durumu kabullenmek istedim zaten tatile çıkıcaz tatil dönüşü daha sakin olurum dedim. o sebeple eylül sonu kısmetse. bende amerikan hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum şu anda.

iyiyim canım ooooooo yok öle ısırmalar vs o yapacak sen hoş görüyle karşılayacaksın

iyiyim canım ooooooo yok öle ısırmalar vs o yapacak sen hoş görüyle karşılayacaksın
ıssırcam morartcam her yerini bunca yıl beklemişken gelişini bu kez de annesi bebeğine şiddet uyguluyor diye sosyal hizmetler bebeğime el koyacak ben yine bebeğe hasrettöbe yarabbim ne biçim düşünceler bunlar..İşte psikolojimin geldiği son nokta

canım yaa nasıl sevindimmm..tekrar nasip etmiş Rabbimm..
Sağ salim sağlıkla kavuşursun inşş bebeğine..
bize dargınmısın yada bana bilmiyorumm..
ama çok mutlu oldum inan..
inşş şimdi mmmousemede nasip eder Rabbim

hakkınızda hayırlısı olsun canım..bende bu ay başlarım diyordum ama temmuza kalacak gibi hsg(rahim filmini) okudukça çektirenleri gözüm korktu =(

ammmmiiiiiiinnnnnnnn
hakkınızda hayırlısı olsun canım..bende bu ay başlarım diyordum ama temmuza kalacak gibi hsg(rahim filmini) okudukça çektirenleri gözüm korktu =(
canım ben çok yakın zamanda çektirdim. cok kısa sürüyor. biraz acılı seni kandırmıyım ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. anestezide yaptırabilirsin ama bence değmez..

cnm sizin probleminiz neydi?kaçıcı denemenizdi.bilgi verirsen sevinirim, bizlere de umut olursunuz.

Canım ikinci denememizdi. Esimin morfoloji ve ileri hızlı sperm sorunu vardı. Ilkinde doğrudan yaptık ama tutmadı maalesef. Ikinci denememizde bu sefer histereskopi oldum ilk önce 1 cm'lik polip vardı onu aldılar sknra da rahme çizik atıldı. Daa sonra yumurta toplandı. 5. Güne 7 tane embriyo kaldı 5 tanesinden örnek aldılar cgh'ye yolladılar ve dondurdular. Daha sonra 5 taneden 3 tanesi genetikten temiz geldi. Transferde de 2 tane 1. Kalite embriyomuzu transfer ettiler. Ilkinden daha farklıydı tabii bu seferki.

topiklerde bayağ abartanlar olmuş bayılanlar olmuş falan dedim ne oluyor =) bebiş için mecburuz o acıya yapacak bişey yok =)

cevabın için teşekkür ederim cnm.Rabbim bizlere de nasip eylesin...

Hayirli olsun..Kaç tl ye tuttu tedaviniz toplamda..ikiz olcak sanirim

ahh çok sevindim canım maşallah
ben sana ulaşamadım bende gittim bülent hoca ya aynı senin gibi banada perde var dedi cgh da yapıcaz inşallah sonumuz senin gibi olur temmuz ya da ekim gibi gidicem başlıycam sua et bize hamiş insan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…