Bir Bülent Tıraş bebeği ya da bebekleri geliyor yineeee süper bir haber bu canım çoooook ama çok sevindim..
Kuzularımız aynı merkezin kuzuları oldu...
Sağlıkla devamı gelsin inşallahh
gözün aydınKızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
nasılsın canım
Bir Bülent Tıraş bebeği ya da bebekleri geliyor yineeee süper bir haber bu canım çoooook ama çok sevindim..
Kuzularımız aynı merkezin kuzuları oldu...
Sağlıkla devamı gelsin inşallahh
Değerinin arttığını göreceksin canım hiiiç endişelenme..Cok Saol canımmm. Inşallah değerimin arttığını görürüm, sağlıkla devamı gelirr
nasılsın canım
canım ben eylül sonu başlıcam. kendime biraz zaman tanımak istedim. durumu kabullenmek istedim zaten tatile çıkıcaz tatil dönüşü daha sakin olurum dedim. o sebeple eylül sonu kısmetse. bende amerikan hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum şu anda.canım ben normalde haziran ayında doktorum adette gel dedi bana fakat ben seçim için istanbula geldim ve burada adet oldum seçimden önce adanaya dönemeyeceğim sanırım temmuza kaldı ama tüp bebek için adet zamanımı çağırıyorlar onu bilmiyorum haftaya salı adanaya döneceğim kadın doğum doktorum yönlendirecek zaten adana acıbadem tüp bebek merkezini düşünüyorum kadın doğum doktorumda acıbadem hastanesiyle anlaşmalı :) sen ne zaman başlıycan canım ?
iyiyim canım ooooooo yok öle ısırmalar vs o yapacak sen hoş görüyle karşılayacaksınDurum stabil..Bitkisel demeyimde gebesel bulantısal hayattayım mağdurum hala
Hassas ve narin bedenim çok zorlandı serumlar yemeğim yastık yatak kankam oldu
Bi doğsun kendileri ıssırcam her yerini
Sen nasılsın yavrucuum
ıssırcam morartcam her yerini bunca yıl beklemişken gelişini bu kez de annesi bebeğine şiddet uyguluyor diye sosyal hizmetler bebeğime el koyacak ben yine bebeğe hasretiyiyim canım ooooooo yok öle ısırmalar vs o yapacak sen hoş görüyle karşılayacaksın
cnm sizin probleminiz neydi?kaçıcı denemenizdi.bilgi verirsen sevinirim, bizlere de umut olursunuz.Teşekkür ederim canımmm
Allah razı olsun canım inşaAllah bende aynı mesajı senden görüp ayni sevinci yasiycam. Dediğin gibi biz bir birimizi anlariz. Yolunuz uzun ve meşakattli olsada inşaAllah sonu güzel olacak. Dualarim seninle ♡ ve bu yolda uğras veren tüm arkadaslarla. Canım cinsiyet bellidir artık ama biz söyletmiyoruz : )) sürpriz olsun dedik. Kendisi gösterirse öğreniriz ama doktoruma özel bi caba sarf ettirmedik görmek için.
Bu arada yazın inşaAllah güzel bir tatil yapip kafa dinlemeye calişin eşinle eylül ayina pozitif enerjiyle başlayin ve 9 ay sonrasını görün inşaAllah. Dualarımdasin.
canım ben eylül sonu başlıcam. kendime biraz zaman tanımak istedim. durumu kabullenmek istedim zaten tatile çıkıcaz tatil dönüşü daha sakin olurum dedim. o sebeple eylül sonu kısmetse. bende amerikan hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum şu anda.
ammmmiiiiiiinnnnnnnncanım yaa nasıl sevindimmm..tekrar nasip etmiş Rabbimm..
Sağ salim sağlıkla kavuşursun inşş bebeğine..
bize dargınmısın yada bana bilmiyorumm..
ama çok mutlu oldum inan..
inşş şimdi mmmousemede nasip eder Rabbim
canım ben çok yakın zamanda çektirdim. cok kısa sürüyor. biraz acılı seni kandırmıyım ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. anestezide yaptırabilirsin ama bence değmez..hakkınızda hayırlısı olsun canım..bende bu ay başlarım diyordum ama temmuza kalacak gibi hsg(rahim filmini) okudukça çektirenleri gözüm korktu =(
cnm sizin probleminiz neydi?kaçıcı denemenizdi.bilgi verirsen sevinirim, bizlere de umut olursunuz.
ammmmiiiiiiinnnnnnnn
canım ben çok yakın zamanda çektirdim. cok kısa sürüyor. biraz acılı seni kandırmıyım ama göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor. anestezide yaptırabilirsin ama bence değmez..
cevabın için teşekkür ederim cnm.Rabbim bizlere de nasip eylesin...Canım ikinci denememizdi. Esimin morfoloji ve ileri hızlı sperm sorunu vardı. Ilkinde doğrudan yaptık ama tutmadı maalesef. Ikinci denememizde bu sefer histereskopi oldum ilk önce 1 cm'lik polip vardı onu aldılar sknra da rahme çizik atıldı. Daa sonra yumurta toplandı. 5. Güne 7 tane embriyo kaldı 5 tanesinden örnek aldılar cgh'ye yolladılar ve dondurdular. Daha sonra 5 taneden 3 tanesi genetikten temiz geldi. Transferde de 2 tane 1. Kalite embriyomuzu transfer ettiler. Ilkinden daha farklıydı tabii bu seferki.
Hayirli olsun..Kaç tl ye tuttu tedaviniz toplamda..ikiz olcak sanirimCanım ikinci denememizdi. Esimin morfoloji ve ileri hızlı sperm sorunu vardı. Ilkinde doğrudan yaptık ama tutmadı maalesef. Ikinci denememizde bu sefer histereskopi oldum ilk önce 1 cm'lik polip vardı onu aldılar sknra da rahme çizik atıldı. Daa sonra yumurta toplandı. 5. Güne 7 tane embriyo kaldı 5 tanesinden örnek aldılar cgh'ye yolladılar ve dondurdular. Daha sonra 5 taneden 3 tanesi genetikten temiz geldi. Transferde de 2 tane 1. Kalite embriyomuzu transfer ettiler. Ilkinden daha farklıydı tabii bu seferki.
ahh çok sevindim canım maşallahDurum stabil..Bitkisel demeyimde gebesel bulantısal hayattayım mağdurum hala
Hassas ve narin bedenim çok zorlandı serumlar yemeğim yastık yatak kankam oldu
Bi doğsun kendileri ıssırcam her yerini
Sen nasılsın yavrucuum
canım gözün aydın darısı başımıza inşallahKızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?