2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hayirli olsun..Kaç tl ye tuttu tedaviniz toplamda..ikiz olcak sanirim

Yarınki değerime bağlı sanırım. Hiçbir fikrim yok suan. Son tedavimde 6.500 civarı ilaç ve paket tüp bebek paketi tuttu sanırım. 6000 tl genetik tuttu 5 embriyo gitti embriyo basına 400 dolar. Daha sonra Donmuş transferi icin çözdürme 1200 ve 1 tane kalan embriyomuz için dondurma parası da 1200. Toplamda 15.000 civarı tutmuş. He bir de histereskopi de oldum o da 2.750'ydi

canım gözün aydın darısı başımıza inşallah
sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah

Teşekkür ederim canımm aminn.,,zaten tüm dualarımda benimle birlikte benim gibi bu yolda emek harcayan tüm anne Adaylarının da vir gün evlatlarına kavuşmasını, bu duyguyu tatmalarını diliyorum allahımdan...

kızlar birşey soracam ben bugün kontrole gitmiştim tüp bebeğe başlamak için
bugün adetin 1o. günü fsh 51 bu kadar yükselirmi adetin 2. günü daha düşükmü olyyo biraz moralim bozuldu yaa

bugün adetin 1o. günü fsh 51 bu kadar yükselirmi adetin 2. günü daha düşükmü olyyo biraz moralim bozuldu yaa
adetin 2. ya da 3. günü bakılmalı fsha.diğer türlü yüksek çıkar.

canım ben adetin 21. günü yaptırmıştım sanırım 11 yada 13 gibi çıkmıştı ( o zaman bilmiyordum adetin 2. 3. günü yapılacağını) dr bana yüksek bu değer dedi sonrasında defalarca adetle birlikte yaptırdım hep normal çıktı ama dr bir kez bile böyle yüksek çıkması riskli demişti

Merhaba kızlar istanbuldan misafirim vardı şimdi yolcu ettim Perşembe günü kesemizi gördük ama kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gel dedi doktorum inşallah Allah'ımın iziniyle kalp atışınıda duyarsam biraz daha rahat olucam bukadar Mutluluğa alışkın Değilim ben Hayırlısı :)

İnsallah duyarsin canim bende yedinci haftasinda duyduk rabbim .isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin mutlulugun daim olsun mutlu olmaktan korkma ki her zaman.mutlu olasin

ben tüp bebeeğe ramazan sonrası başlamak istiyordum
öğretmenim boş günümde gittim doktora ama bu kadar yüksek çıkması beni biraz şaşırttı
hiç bu kadar yükselmemişti
neyse hakkımızda hayırlısı adetle tekrar ölçüm yaptıracam bakalım

İnsallah duyarsin canim bende yedinci haftasinda duyduk rabbim .isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin mutlulugun daim olsun mutlu olmaktan korkma ki her zaman.mutlu olasin
Kizlar size birsey sorabilirmiyim benim bugun transferde 6. Gunum ama siddetli kasik agrisi ve adet olacagim gibi belirti var yani sanki o an adet olacakmisim gibi bende korkuyorum acaba tutunamadi reglmi olacagim

Herkese merhaba. 3 gün gonal f 225 kullandıktan sonra bugün sabah kontrole gittim. E2 için kan aldılar ne işe yarıyor açıkçası bilmiyorum. Vajinal muayene yapıldı 12 tane yumurta saydı doktor 8-12 mm arasında. Vücudun ilaca cevap vermiş bu sayı artacak daha dedi. Normal mi onu da bilmiyorum. Bugün iğnemi yaptım yine. Yarın iğne ile birlikte başka bir ipne daha verdi erken çatlamayı önlemek içinmiş. Salı günü tekrar kontrol var. Haftaya cuma toplar salı günüde transferi yaparız dedi. Bakalım salı gününden sonra fikri değişir mi?

Insallah hersey istediginden daha guzel gider Arkadasim rabbim zorlastirmasin kolaylastirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…