- 6 Şubat 2015
- 281
- 269
- 23
Hayirli olsun..Kaç tl ye tuttu tedaviniz toplamda..ikiz olcak sanirim
canım gözün aydın darısı başımıza inşallah
sağlıkla sıhhatle kucağına al inşallah
ALLAHIM kucağına almayi da nasip etsin inşallah. Darisi da başımıza. Ben de bekliyorum transferimin 7.gunu.ama idrar testi yaptim çıkmadı.Kızlaaar bugün 9. günüm dayanamadım kan testi yaptırdım....282.2 cıktı sonucum sanırım hamileyimmm
ALLAHIM kucağına almayi da nasip etsin inşallah. Darisi da başımıza. Ben de bekliyorum transferimin 7.gunu.ama idrar testi yaptim çıkmadı.
adetin 2. ya da 3. günü bakılmalı fsha.diğer türlü yüksek çıkar.kızlar birşey soracam ben bugün kontrole gitmiştim tüp bebeğe başlamak için
bugün adetin 1o. günü fsh 51 bu kadar yükselirmi adetin 2. günü daha düşükmü olyyo biraz moralim bozuldu yaa
canım ben adetin 21. günü yaptırmıştım sanırım 11 yada 13 gibi çıkmıştı ( o zaman bilmiyordum adetin 2. 3. günü yapılacağını) dr bana yüksek bu değer dedi sonrasında defalarca adetle birlikte yaptırdım hep normal çıktı ama dr bir kez bile böyle yüksek çıkması riskli demiştikızlar birşey soracam ben bugün kontrole gitmiştim tüp bebeğe başlamak için
bugün adetin 1o. günü fsh 51 bu kadar yükselirmi adetin 2. günü daha düşükmü olyyo biraz moralim bozuldu yaa
5. Gün embriyosuydu. Canimamin canımm...inşallah size de nasip eder. Kacıncı gün embriyosuydu canım?
merhaba sizin probleminiz neydi.sormak istediğiniz sorularınız olursa cevaplayabilirim.
- Merhaba bende bu yıl tüp bebek yaptırmayı dusunuyorum
İnsallah duyarsin canim bende yedinci haftasinda duyduk rabbim .isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin mutlulugun daim olsun mutlu olmaktan korkma ki her zaman.mutlu olasinMerhaba kızlar istanbuldan misafirim vardı şimdi yolcu ettim Perşembe günü kesemizi gördük ama kalp atışını duyamadık haftaya tekrar gel dedi doktorum inşallah Allah'ımın iziniyle kalp atışınıda duyarsam biraz daha rahat olucam bukadar Mutluluğa alışkın Değilim ben Hayırlısı :)
Benim dondurulmuş embriyom var ama iki yıl dır duruyo şimdi onlarimi transfer ettirsem yoksa yeniden mi tedaviye başlasam bilemedim sizce ne yapmaliyimmerhaba sizin probleminiz neydi.sormak istediğiniz sorularınız olursa cevaplayabilirim.
ben tüp bebeeğe ramazan sonrası başlamak istiyordumcanım ben adetin 21. günü yaptırmıştım sanırım 11 yada 13 gibi çıkmıştı ( o zaman bilmiyordum adetin 2. 3. günü yapılacağını) dr bana yüksek bu değer dedi sonrasında defalarca adetle birlikte yaptırdım hep normal çıktı ama dr bir kez bile böyle yüksek çıkması riskli demişti
Evet oradaki tedavi sonucu hamileyim:)Bahçeci kliniğinde Tedavi olan varmi
Kizlar size birsey sorabilirmiyim benim bugun transferde 6. Gunum ama siddetli kasik agrisi ve adet olacagim gibi belirti var yani sanki o an adet olacakmisim gibi bende korkuyorum acaba tutunamadi reglmi olacagimİnsallah duyarsin canim bende yedinci haftasinda duyduk rabbim .isteyen herkese hayirli saglikli evlatlar versin mutlulugun daim olsun mutlu olmaktan korkma ki her zaman.mutlu olasin
Insallah hersey istediginden daha guzel gider Arkadasim rabbim zorlastirmasin kolaylastirsinHerkese merhaba. 3 gün gonal f 225 kullandıktan sonra bugün sabah kontrole gittim. E2 için kan aldılar ne işe yarıyor açıkçası bilmiyorum. Vajinal muayene yapıldı 12 tane yumurta saydı doktor 8-12 mm arasında. Vücudun ilaca cevap vermiş bu sayı artacak daha dedi. Normal mi onu da bilmiyorum. Bugün iğnemi yaptım yine. Yarın iğne ile birlikte başka bir ipne daha verdi erken çatlamayı önlemek içinmiş. Salı günü tekrar kontrol var. Haftaya cuma toplar salı günüde transferi yaparız dedi. Bakalım salı gününden sonra fikri değişir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?