2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kizlar size birsey sorabilirmiyim benim bugun transferde 6. Gunum ama siddetli kasik agrisi ve adet olacagim gibi belirti var yani sanki o an adet olacakmisim gibi bende korkuyorum acaba tutunamadi reglmi olacagim
Canım inşallah iyi haberleri alırsın hayırlısıyla. Bende sancı olmadı hiç hala da yok. Ama bazı arkadaşlarda olmuştu böyle adet olacakmış gibi sancılar. Bebek rahime yerleştigi için olabiliyomuş. Ben 7. Gün idrar testi yaptım çıkmıstı. Sen de istersen 1 -2 gün sonra bi kan testi yaptır. Her gün dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin diye. Senin bebişin de tutunmuştur inşallah annecigine. Bize de haber vermeyi unutma canım

canım en net sonuç adetin 2. 3. günü belli olur inşş düşmüş olur

Insallah canim bebegim tutunur bilmiorum ya sancilar korkutuyor acikcasi beni

Kizlar size birsey sorabilirmiyim benim bugun transferde 6. Gunum ama siddetli kasik agrisi ve adet olacagim gibi belirti var yani sanki o an adet olacakmisim gibi bende korkuyorum acaba tutunamadi reglmi olacagim
BENİMDE ADET OLACAKMIŞIM GİBİ SANCILARIM VARDI VE BAYA 3 AYA KADARDA ARA ARA SÜRDÜ HALA DAHA BAZEN OLUYOR

hakkınızda hayırlısı olsun canım..bende bu ay başlarım diyordum ama temmuza kalacak gibi hsg(rahim filmini) okudukça çektirenleri gözüm korktu =(
nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben istanbulda radyomarda çektirdim. inanın adet sancısından kademelerce az bir sancı ki o da bir kaç saniye.. onun için ertelemeyin bir an önce çektirin yolunuz daha açılsın. inanın korkulacak bir şey yok.. bakmayın her yazılana ne her merkez aynı ne de her vücud..

aman çatlama önleyen iğnene dikkat et. benim dr um atladı bu durumu ( hoş atlatan da Rabbim sonuçta ve budur bizim için hayırlı olan ) adetin 10. ya da 11 günü benim yumurtalarım çatladı 12 günü testlerinde öğrendikki çatlamışım. tedavi iptal oldu. öyle olunca benim güvenim de kayboldu. şimdi mustafa acet diye bir drdan bahsettiler medipolde. salıya onda randevum var. bakalım ne diyecek...

Merhaba kizlar. Bugün ikili test icin hastaneye gittik. Tabii bizim ikiz olduğu icin sadece ultrasonla bakıldı. Bebislerimin durumu gayet iyi. Onlari tekrar görmek icin 3 hafta beklemek isin en zor kısmı. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Kucaklarimizi minik mucizeleriyle doldursun inşallah

Kızlar nasılsınız ben bi süredir yoğunluktan giremiyorum pozitif Alanları tebrik ederim bugün adet oldum pazartesi kontrol var ve ilaçlara baslıyıcam ama korkusu şimdiden Aldı ben 12 gün nasıl bekliyicem bilmiyorum dua edin nolur

Medical parkta Jane Hanım'a gidiyorum. Hemşireleri her detayı anlatıyor. Doktorumda çok ilgili. Hamilelik olursa şayet devamındada onla olsun istiyoruz eşimle. Gerçi yapar mı bilmiyoruz ama teklif edeceğiz.

içime su serptiniz allah razı olsun erteleyemem zaten ölümde olsa bebeğim için değer =)

Medical parkta Jane Hanım'a gidiyorum. Hemşireleri her detayı anlatıyor. Doktorumda çok ilgili. Hamilelik olursa şayet devamındada onla olsun istiyoruz eşimle. Gerçi yapar mı bilmiyoruz ama teklif edeceğiz.
Hayirlisi ile pozitif sonucuda alirsiniz inşaAllah. Tum detaylari yazin ki bilgilenelim. Ben yeni dr arayisina olduğum için her bilgiye ihtiyacım var inanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…