Sizden razı olsun Rabbim inşaAllah. Evet onlara kavuşma umudu her zorluğa göğüs gerdiriyor bizlere. Umudu yitirtmeyen ve tüm gayretimizle ilerleten Rabbim e elhamdulillah..içime su serptiniz allah razı olsun erteleyemem zaten ölümde olsa bebeğim için değer =)
inşallah güzel kalitede çıkar hepsi döllenir inşallah.Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.bizlere de haber vermeyi unutmaGunaudin kizlaaar:) bugun opum oldum 11 yumurta toplandi ama kaci olgun henuz bilgim yok isleme alindilae yarin haber verckler cok heycanliymis ya:)
Tahmini kaç gün sonra haber veriliyor kalite mi diye ben de hiç yaptırmadım daGunaudin kizlaaar:) bugun opum oldum 11 yumurta toplandi ama kaci olgun henuz bilgim yok isleme alindilae yarin haber verckler cok heycanliymis ya:)
Ayyy hadi inşaAllah Rabbim. hepsi sağliklidir ve sen de kavusursun bebislerine.Gunaudin kizlaaar:) bugun opum oldum 11 yumurta toplandi ama kaci olgun henuz bilgim yok isleme alindilae yarin haber verckler cok heycanliymis ya:)
1 gün sonra arayıp bilgi veriyorlar canımTahmini kaç gün sonra haber veriliyor kalite mi diye ben de hiç yaptırmadım da
Kadıköy acıbadem tayfun bağışı öneririm cnm paraya önem vermeyen sana gereken ne ise onu söyleyip tedavini yapacak güvenilir bir doktorKızlar selamun aleyküm. Ben ankaradaki dr umdan vazgeciyor gibiyim. İstanbulda basari orani yuksek ve bizim etimizden Sütümüzden derimizden faydalanilacak biri gibi gormeyip sadece gerekene yonlendirecek bir merkez dr vs adi verir misiniz? Yasim 40 neredeyse onumde uzun zaman dilimleri oraya buraya kosturacak ne hal ne de fazla maddi guc var. Mustafa aceti medipol dusunuyordum. O da hemen herkese histereskopi yapip rahime balon koyup filan ediyormus o da en kotu fazladan 4.500 lira. Fikirlerinizi bekliyorum.
İstanbul damısın?Hayirlisi ile pozitif sonucuda alirsiniz inşaAllah. Tum detaylari yazin ki bilgilenelim. Ben yeni dr arayisina olduğum için her bilgiye ihtiyacım var inanın..
Evet istanbuldayimİstanbul damısın?
Kotu ruya gordugunuz de kalkarkalkmaz uc dea solunuza tukurun ve euzubillahimineşşeytan deyin. Ve kotu ruyayi asla anlatmayin.. Guzel ruya gordugunuzde de bu konuda ilmi olana youmlatin ehil olmayana degil.. Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin bizleriInsallah ya zaten ruya gibide degil kabusinsallah tersi cikar
Sağol canim. Bi yerde daha duymustum sanki tayfun beyi onu da bi arastiralim bakalim.Kadıköy acıbadem tayfun bağışı öneririm cnm paraya önem vermeyen sana gereken ne ise onu söyleyip tedavini yapacak güvenilir bir doktor
Amin saol canim insallah oyle ruya olarak kalir sadeceKotu ruya gordugunuz de kalkarkalkmaz uc dea solunuza tukurun ve euzubillahimineşşeytan deyin. Ve kotu ruyayi asla anlatmayin.. Guzel ruya gordugunuzde de bu konuda ilmi olana youmlatin ehil olmayana degil.. Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin bizleri
Cnm yarin haber verilck aslnda bugun de arayabilirdim enazindan kaci olgun diye ama eniyisi yarin dollenenleri ogrenirken sorarim detaylariTahmini kaç gün sonra haber veriliyor kalite mi diç yaptırmadım da
Teşekkür ederim yardimci oldugunuz içinbence önce onları transfer ettirin.rahim ilaçtan etkilenmemiş olur.hem daha kısa sürer.Rabbim kolaylık versin
aret kamarı da bir araştır cnm.fiyat olarak uygunmuş.iyi bir doktor.Sağol canim. Bi yerde daha duymustum sanki tayfun beyi onu da bi arastiralim bakalim.
rica ederimTeşekkür ederim yardimci oldugunuz için
Cnm 5. Gün embriyosumuydu seninKızlar bugün transferimin 9. Günü. 0.379 çıktı hcg.12. Günü bekleyemedik.ama negatif sanırım.1 bile degil.tutmamis demekki.cok Üzgünüm cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?