2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Gunaudin kizlaaar:) bugun opum oldum 11 yumurta toplandi ama kaci olgun henuz bilgim yok isleme alindilae yarin haber verckler cok heycanliymis ya:)
inşallah güzel kalitede çıkar hepsi döllenir inşallah.Rabbim hayırlı haberler vermeyi nasip etsin.bizlere de haber vermeyi unutma

Kızlar selamun aleyküm. Ben ankaradaki dr umdan vazgeciyor gibiyim. İstanbulda basari orani yuksek ve bizim etimizden Sütümüzden derimizden faydalanilacak biri gibi gormeyip sadece gerekene yonlendirecek bir merkez dr vs adi verir misiniz? Yasim 40 neredeyse onumde uzun zaman dilimleri oraya buraya kosturacak ne hal ne de fazla maddi guc var. Mustafa aceti medipol dusunuyordum. O da hemen herkese histereskopi yapip rahime balon koyup filan ediyormus o da en kotu fazladan 4.500 lira. Fikirlerinizi bekliyorum.

Kadıköy acıbadem tayfun bağışı öneririm cnm paraya önem vermeyen sana gereken ne ise onu söyleyip tedavini yapacak güvenilir bir doktor

Insallah ya zaten ruya gibide degil kabus insallah tersi cikar
Kotu ruya gordugunuz de kalkarkalkmaz uc dea solunuza tukurun ve euzubillahimineşşeytan deyin. Ve kotu ruyayi asla anlatmayin.. Guzel ruya gordugunuzde de bu konuda ilmi olana youmlatin ehil olmayana degil.. Rabbim korktuklarimizdan emin eylesin bizleri

Amin saol canim insallah oyle ruya olarak kalir sadece

Cnm.memorial E="vuzuu, post: 41292961, member: 576061"]Sağol canim. Bi yerde daha duymustum sanki tayfun beyi onu da bi arastiralim bakalim.[/QUOTE]
Cnm.memorila burada en meshuru aslnda ben medikal park goztepede tedavi goruyorum doktorumda embriyologda memorialdn gelme memorialin tek skntisi asiri yogun..

Kızlar bugün transferimin 9. Günü. 0.379 çıktı hcg.12. Günü bekleyemedik.ama negatif sanırım. 1 bile degil.tutmamis demekki.cok Üzgünüm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…