2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet 5.gün embriyosuydu .saat 6 gibi idrar testi yaptim.resmen 2.cizgi çıktı. Eşime gösterdim. Git bi kan testi yaptır dedi.boyumuzun ölçüsünü aldik
Canım sen 6. Gün de idrar testi yapmamışmıydın?? Ama o testlerde ikinci çizgi vardı yaa.

Canım sen 6. Gün de idrar testi yapmamışmıydın?? Ama o testlerde ikinci çizgi vardı yaa.
Sorma ya.sureklo 2. Çizgi vardı. Hala da var.ilaclardan mi acaba?progesteron iğne vuruluyorum. Estrofem tablet içiyorum. Delirecem gerçekten.2. Çizgiler çıkması bu kadar üzülmez dim. Neden böyle oldu bilmiyorum.

Sorma ya.sureklo 2. Çizgi vardı. Hala da var.ilaclardan mi acaba?progesteron iğne vuruluyorum. Estrofem tablet içiyorum. Delirecem gerçekten.2. Çizgiler çıkması bu kadar üzülmez dim. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Canım başka yere mi yaptırsan acaba. O ilaçları ben de kullanıyorum. Ben 7 gün yaptım ikinci çizgi çıktı 9. Gün yaptım onda çıkmamıstı. Sonra tekrar tekrar yaptım çıktı yine

Canım başka yere mi yaptırsan acaba. O ilaçları ben de kullanıyorum. Ben 7 gün yaptım ikinci çizgi çıktı 9. Gün yaptım onda çıkmamıstı. Sonra tekrar tekrar yaptım çıktı yine
Canim zaten 3 gün sonra yaptırcam.o kadar moralim bozuk ki anlatamam.en azinda azda olsa bişe çıkar demiştim. 0.379 cikti nasıl bir değerse bu artik

Kizlar benim 1 haziranda 2. Gun embiryo transferi yapilmisti simdi idrar testi yaptim hayalet cizgi bile yok sindi sonuc negatif

Kizlar benim 1 haziranda 2. Gun embiryo transferi yapilmisti simdi idrar testi
Canım en azından benim gibi boş yere umutlanmazsin..Gerçi erken daha ama...ben 6. Gün bile 2. Çizgiyi görmüştüm. Sonuç sifir
bence sen baska labaratuarda da yaptir

Kizlar benim 1 haziranda 2. Gun embiryo transferi yapilmisti simdi idrar testi yaptim hayalet cizgi bile yok sindi sonuc negatif
Canım erken olabilir senin için biraz daha beklesen iyi olur. Inşallah pozitiftir canım. Bi de 2. Gün embriyosu oldugu içib geç çıkar muhtemelen

Miratech ile yaptım bugün. Normal gebelik testiydi.
O markayı bilmiyorum canım ama bazı markalar var negatif de olsa hayalet çizgi oluyo. Acaba o markalardan mı dedim. Inşallah bi mucize olur bi yanlışlık olmuştur da sonucun pozitiftir canım

O markayı bilmiyorum canım ama bazı markalar var negatif de olsa hayalet çizgi oluyo. Acaba o markalardan mı dedim. Inşallah bi mucize olur bi yanlışlık olmuştur da sonucun pozitiftir canım
İnşallah canım. İşte ayin 10 una kadar beklicem.mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…