Evet 5.gün embriyosuydu .saat 6 gibi idrar testi yaptim.resmen 2.cizgi çıktı. Eşime gösterdim. Git bi kan testi yaptır dedi.boyumuzun ölçüsünü aldikCnm 5. Gün embriyosumuydu senin
Canım idrarda çıktıysa kanda çıkmaması ilginç sen yarın tekrar kan yaptır bence inşallah sonuç yanlıştırEvet 5.gün embriyosuydu .saat 6 gibi idrar testi yaptim.resmen 2.cizgi çıktı. Eşime gösterdim. Git bi kan testi yaptır dedi.boyumuzun ölçüsünü aldik
Canım sen 6. Gün de idrar testi yapmamışmıydın?? Ama o testlerde ikinci çizgi vardı yaa.Evet 5.gün embriyosuydu .saat 6 gibi idrar testi yaptim.resmen 2.cizgi çıktı. Eşime gösterdim. Git bi kan testi yaptır dedi.boyumuzun ölçüsünü aldik
Sorma ya.sureklo 2. Çizgi vardı. Hala da var.ilaclardan mi acaba?progesteron iğne vuruluyorum. Estrofem tablet içiyorum. Delirecem gerçekten.2. Çizgiler çıkması bu kadar üzülmez dim. Neden böyle oldu bilmiyorum.Canım sen 6. Gün de idrar testi yapmamışmıydın?? Ama o testlerde ikinci çizgi vardı yaa.
İnşallah ama sanmam.umudumu tamamen kaybettim. Doktor dedi diye 10 unda bir kan testi yaptır cam o kadar.zaten sonuç belliCanım idrarda çıktıysa kanda çıkmaması ilginç sen yarın tekrar kan yaptır bence inşallah sonuç yanlıştır
Canım başka yere mi yaptırsan acaba. O ilaçları ben de kullanıyorum. Ben 7 gün yaptım ikinci çizgi çıktı 9. Gün yaptım onda çıkmamıstı. Sonra tekrar tekrar yaptım çıktı yineSorma ya.sureklo 2. Çizgi vardı. Hala da var.ilaclardan mi acaba?progesteron iğne vuruluyorum. Estrofem tablet içiyorum. Delirecem gerçekten.2. Çizgiler çıkması bu kadar üzülmez dim. Neden böyle oldu bilmiyorum.
Canim zaten 3 gün sonra yaptırcam.o kadar moralim bozuk ki anlatamam.en azinda azda olsa bişe çıkar demiştim. 0.379 cikti nasıl bir değerse bu artikCanım başka yere mi yaptırsan acaba. O ilaçları ben de kullanıyorum. Ben 7 gün yaptım ikinci çizgi çıktı 9. Gün yaptım onda çıkmamıstı. Sonra tekrar tekrar yaptım çıktı yine
Canım en azından benim gibi boş yere umutlanmazsin..Gerçi erken daha ama...ben 6. Gün bile 2. Çizgiyi görmüştüm. Sonuç sifirKizlar benim 1 haziranda 2. Gun embiryo transferi yapilmisti simdi idrar testi yaptim hayalet cizgi bile yoksindi sonuc negatif
bence sen baska labaratuarda da yaptirCanım en azından benim gibi boş yere umutlanmazsin..Gerçi erken daha ama...ben 6. Gün bile 2. Çizgiyi görmüştüm. Sonuç sifir
Canım erken olabilir senin için biraz daha beklesen iyi olur. Inşallah pozitiftir canım. Bi de 2. Gün embriyosu oldugu içib geç çıkar muhtemelenKizlar benim 1 haziranda 2. Gun embiryo transferi yapilmisti simdi idrar testi yaptim hayalet cizgi bile yoksindi sonuc negatif
Ayın 10 una kadar beklicem artık canım. Onu da başka bi yerde yaptırcam.Kizlar benim 1 haziranda 2. Gun embiryo transferi yapilmisti simdi idrar testi
bence sen baska labaratuarda da yaptir
Sen hangi marka testle yaptınCanim zaten 3 gün sonra yaptırcam.o kadar moralim bozuk ki anlatamam.en azinda azda olsa bişe çıkar demiştim. 0.379 cikti nasıl bir değerse bu artik
Umutsuz olmayayim degilmiCanım erken olabilir senin için biraz daha beklesen iyi olur. Inşallah pozitiftir canım. Bi de 2. Gün embriyosu oldugu içib geç çıkar muhtemelen
Evet canım erken daha. Moralini bozma inşallah vereceksin bize o güzel haberiUmutsuz olmayayim degilmi
Miratech ile yaptım bugün. Normal gebelik testiydi.Sen hangi marka testle yaptın
Canim inşallah sen bebeğine kavuşursun.Umutsuz olmayayim degilmi
O markayı bilmiyorum canım ama bazı markalar var negatif de olsa hayalet çizgi oluyo. Acaba o markalardan mı dedim. Inşallah bi mucize olur bi yanlışlık olmuştur da sonucun pozitiftir canımMiratech ile yaptım bugün. Normal gebelik testiydi.
Amin insallahEvet canım erken daha. Moralini bozma inşallah vereceksin bize o güzel haberi
İnşallah canım. İşte ayin 10 una kadar beklicem.mecburO markayı bilmiyorum canım ama bazı markalar var negatif de olsa hayalet çizgi oluyo. Acaba o markalardan mı dedim. Inşallah bi mucize olur bi yanlışlık olmuştur da sonucun pozitiftir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?