Çok üzüldüm gerçekten Rabbim sabrımızı artırsın dondurulmuş var mıydıKızlar bugün transferimin 9. Günü. 0.379 çıktı hcg.12. Günü bekleyemedik.ama negatif sanırım.1 bile degil.tutmamis demekki.cok Üzgünüm cok
Yok. 14 yumurta toplandı 7si döllendi ama 1 tane sağlıklı kaldı donduracak bişey kalmadı kiÇok üzüldüm gerçekten Rabbim sabrımızı artırsın dondurulmuş var mıydı
Böyle şeyleri paylaşmak acıyı biraz olsun azaltır inşallah bi daha ki sefere olur Rabbim yardımcımız olsun sabrımızı artırsınKendim gibi içinizi kararttim kızlar ya kusura bakmayın. Sizi öpüyorum
cnm ne desek boş.inşallah kolay toparlanırsın.Rabbim dayanma ve devam etme gücü versinKızlar bugün transferimin 9. Günü. 0.379 çıktı hcg.12. Günü bekleyemedik.ama negatif sanırım.1 bile degil.tutmamis demekki.cok Üzgünüm cok
belki kan tahililinde yanlışlık olmuştur.duymuştum karışıklık yapanları.sen tekrarlat mutlaka fazla umutlanmadanKendim gibi içinizi kararttim kızlar ya kusura bakmayın. Sizi öpüyorum
Bahçelievler medical park ayşe jane özcan benim doktorum. Ön görüşmeye gitiğimizde sırf görüşme için bile 12 tl katkı payı almışlardı. Çok sinirlenmiştik eşimle. Sonra randevumu yanlış güne almışlar mecburen bekledik 1 saat araya sıkıştıdılar. Eşimle burası olmaz bu ne böyle dedik. Latif küpelioğlundan randevu almıştım ama karışıklık nedeniyle jane hanımla görüşmek zorunda kaldık. Buna da çok kızmıştık. Ama Allahımın bir bildiği varmış. Jane hanıma bayıldık. Biz sormadan herşeyi anlattı. Eşimle benim be kadar manyak olduğumuzu anladı ve bizi rahatlattı. Cep numarasını verdi. 9 da başlıyorsa muayenesi ben 8.30 da gelebiliyorum dediğimde benim için erken Gelebiliyor daha ne diyim. Harika bir doktor.Evet istanbuldayim
Hakkında hayırlısı olsun cnm, Allahım en kısa zamanda tattırsın bu guzel duyguyu cnm bnm.Yok. 14 yumurta toplandı 7si döllendi ama 1 tane sağlıklı kaldı donduracak bişey kalmadı ki
geçmiş olsun canımmKızlar bugün transferimin 9. Günü. 0.379 çıktı hcg.12. Günü bekleyemedik.ama negatif sanırım.1 bile degil.tutmamis demekki.cok Üzgünüm cok
canım ilaçalrını bırakma iki gün sonra yeniden kan testi yaptırEvet 5.gün embriyosuydu .saat 6 gibi idrar testi yaptim.resmen 2.cizgi çıktı. Eşime gösterdim. Git bi kan testi yaptır dedi.boyumuzun ölçüsünü aldik
canım çok erken yapmışsınnn bekle günü geldiğinde kandan baktırUmutsuz olmayayim degilmi
hiiiççççç olurmu öyle şey üzmek ne demek biz burada dertleşiyoruz derdimizi bölüşüyoruz kiii azalsın deneyimlerimizi paylaşıyorz kii olmusuzluları aza indigeyelim hiç öyle düşünme gek içini dökKendim gibi içinizi kararttim kızlar ya kusura bakmayın. Sizi öpüyorum
Kızlar bu topiği yeni fark ettim. Umarım hepimiz 2016 yılında bebişlerimize kavuşmuş oluruz.
Ben İzmir Kaan Bozkurtta tedavi görüyorum. Bendeki sorun FSH yüksekliği ve 1,8 cm boyutundaki çikolata kisti. Amh değerim yani rezervim iyi ama aşılama ve tüp bebekteki yumurta büyütme aşamalarından anladığım kadarıyla sayı var gibi görünüyor ama azı büyüyor. Örneğin bu ay gerçekleşen yumurta toplama işlemi esnasında 12 taslak görünüyordu 7 si büyüdü 6 tanesi toplandı. Toplananlardan biri boş çıktı biri döllenmedi. 4 ü döllendi. Döllenenlerden dondurmak üzere biri 6 diğeri 7 hücreli olmak üzere 2 tane embriyo kaldı.
Sizce içlerinde 8 hücreli olmadığı için bunların tutma olasılığı düşük mu? Biri cözulurken bozulur mu acaba? Kistim olduğu için tranferden önce 2 ay yalancı menapoza gireceğim.O kadar cabadan sonra tutmazsa yıkılırım ve başa dönmek için enerji bulabilir miyim bilmiyorum. Sorum şu benim yerimde olsanız transferi dener miydiniz. Bir kere daha yumurta toplatip embriyo biriktirip Başa donmekten kacinir miydiniz?
Canım hepimiz öyle evhamlıyız ki seninki çok normal. Zor elde ediyoruz zaten kaybetmek istemiyoruz. Allahım hiç kimseye yaşatmasın büyük bi sevinçten sonra hayal kırıklıgını. Canım ben 7+4 te gördüm kalp atışını. Seninki ne kadar oldukızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı dün seçimde görev almıstm çok ihtiyacım var b ara bu yuzden cok oruldm tum gun ayaktaydım ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm benbana çoğunuz elhamlı dıyorsunuz bılıyorm bastan berı ama allahım kımseye yasatmasın 3 düşüğüm oldu korkmam bu yuzden yoksa hıc dusuk yapmadan önce böyle degıldım hevesım kursagımda klak dıye korkuyorm klınıkte smdıye dyulurdu dıyor
tam kaç haftalıksın ben transferden sonra 7+0 iken gittim o zaman duydum ama usg ye göre 6+1 günlüktülerkızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı dün seçimde görev almıstm çok ihtiyacım var b ara bu yuzden cok oruldm tum gun ayaktaydım ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm benbana çoğunuz elhamlı dıyorsunuz bılıyorm bastan berı ama allahım kımseye yasatmasın 3 düşüğüm oldu korkmam bu yuzden yoksa hıc dusuk yapmadan önce böyle degıldım hevesım kursagımda klak dıye korkuyorm klınıkte smdıye dyulurdu dıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?