2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canm benm transferın 25.gunu gebelık takvimine göre suan 7 haftalık olduk ama transferden sonrakı 25.gun bugun

Cnm bnm drumda 9. Haftda dinletti. Birsey soracagım.sen ekranda kalp atışını gördün mü?

bu gün gittiğinde usg görüntüsü nasıldı kese ve göbek kordonunu gördünmü bebeği gördünmü

ben 28. gün duymuşum
iyi barı cnm rahatladım
Cnm bnm drumda 9. Haftda dinletti. Birsey soracagım.sen ekranda kalp atışını gördün mü?
hayır cnm ekrandada hıc bırsey yok ama doktor bugun sankı oldu olucak elı kulagında gıbı dedı her an ekrandan gorebılırım dedı baktı baktı goremedı bu arda bırısı önden deırı cok arkadan

usg görüntüsü verdimi

bu gün gittiğinde usg görüntüsü nasıldı kese ve göbek kordonunu gördünmü bebeği gördünmü
hayır görmedım gecen hafta gıttıgımde cok nettı o doktor bana bıraz uzaktı bugun oğlen baska bı klınıge gıttm bu bıaz acele baktı yemege cıkıcaktı ben sadece hafıf bı karartı gördum duğme kadar ama gecen hafta carsmba gıttıgım doktorum resm bıle vermıstı ekrandan bu pek bırsey vermedı zaten kese gordm ben keseıcın degıl kalp atısı ıcın gıtmıstım ondan kalp atısı yok dıyınce uzatmadım

Canım ben de bunu merak ediyorum. Ekranda kalp atısını görmek de aynı şey dmi? Çünkü ben duymadım kalp atişlarını gördüm sadece

Canım ben de bunu merak ediyorum. Ekranda kalp atısını görmek de aynı şey dmi? Çünkü ben duymadım kalp atişlarını gördüm sadece
bende ıkısıde yok canm ekrandan görecektık zaten cunku bende sordm hanı sesı acmadınız nasıl duyamadık dıyorsunuz sesı acın dedm guldu ekrandan bız kalp atısını göruyoruz sese gerek yok dedı görmeden ses duyamayıs dedı

arkadaşlar bir şey sormak istiyorum diyelim ki temmuz ayında tüp bebeğe başladım,temmuz ayında bütün işlemler bitiyormu opu falan ? bu ay yaptıracaktım fakat adet günümde istanbul da olduğum için adana da olamayacağım için temmuza erteledim...

Ewet cnm aynı şey, erken dinletmek çok iyi değilmiş.onun için bazı drlar dinletmiyor, bnm drumda sadece bir tanesini 9. Haftada 3 sn dinletti.

bu arada inşallah en kısa zamanda kalp atışlarını duyarsınız bence her bünyede farklıdır allahın izniyle bir daha ki kontrolde duyarsınız kalp atışlarını

Tranfere kadar 15-17 gun geçiyor cnm.temmuz ayında biter işlemlerin,

15 gün içinde bitiyor herşey

üsten baktıysada görünmeyebilir benim vajinal bakılmıştı

Aynn üstten bakılınca görilmüyor. Bnm drum o haftalarda once göbekten baktı sonra goremeyice vajinal baktı. Hemen gorduk kalp atışını.
ben vajinal baktırmadım kızlar karından baktırdım vajinal cesaret edemedım bu hafta cuma tekrar gel dedı ama ben dayanamam cumaya kadar carsamba gıderm sanırm allah ızın verırse:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…