canm benm transferın 25.gunu gebelık takvimine göre suan 7 haftalık olduk ama transferden sonrakı 25.gun bugunCanım hepimiz öyle evhamlıyız ki seninki çok normal. Zor elde ediyoruz zaten kaybetmek istemiyoruz. Allahım hiç kimseye yaşatmasın büyük bi sevinçten sonra hayal kırıklıgını. Canım ben 7+4 te gördüm kalp atışını. Seninki ne kadar oldu
canm bugun transferden sonrakı 25.gun herkes 20.gune duyarmıstam kaç haftalıksın ben transferden sonra 7+0 iken gittim o zaman duydum ama usg ye göre 6+1 günlüktüler
ben 28. gün duymuşumcanm bugun transferden sonrakı 25.gun herkes 20.gune duyarmıs
Cnm bnm drumda 9. Haftda dinletti. Birsey soracagım.sen ekranda kalp atışını gördün mü?kızlar başka topıklrde okudum kalp atısını benden sonra olanlar bıle duymus ben duyamadm malesef esımın haberı yok bugunde gıttım ıcım raha etsın dıye ama malesef duyamadım duymamız gerekıyordu bana kalırsa ama neden duyamadık budamı hevesı kursagımda kalacak acaba ıste benm sevınememe nedenım bu çok fazla korkuyorm gecede 2 defa kamp gırdı dün seçimde görev almıstm çok ihtiyacım var b ara bu yuzden cok oruldm tum gun ayaktaydım ınternettede hemen arastırdım önceden dusuk yaptıysanız ve kramp gırıyorsa dusuk yapma belırtısıdır kramp dıyor nasıl korktum anlatamam oğle arsı doktorada bu yuzden gıttm transfer 25.gunu kalp atısını karında bıle almamız gerekirmiş cok korkuyorm benbana çoğunuz elhamlı dıyorsunuz bılıyorm bastan berı ama allahım kımseye yasatmasın 3 düşüğüm oldu korkmam bu yuzden yoksa hıc dusuk yapmadan önce böyle degıldım hevesım kursagımda klak dıye korkuyorm klınıkte smdıye dyulurdu dıyor
iyi barı cnm rahatladımben 28. gün duymuşum
hayır cnm ekrandada hıc bırsey yok ama doktor bugun sankı oldu olucak elı kulagında gıbı dedı her an ekrandan gorebılırım dedı baktı baktı goremedı bu arda bırısı önden deırı cok arkadanCnm bnm drumda 9. Haftda dinletti. Birsey soracagım.sen ekranda kalp atışını gördün mü?
usg görüntüsü verdimiiyi barı cnm rahatladım
hayır cnm ekrandada hıc bırsey yok ama doktor bugun sankı oldu olucak elı kulagında gıbı dedı her an ekrandan gorebılırım dedı baktı baktı goremedı bu arda bırısı önden deırı cok arkadan
hayır görmedım gecen hafta gıttıgımde cok nettı o doktor bana bıraz uzaktı bugun oğlen baska bı klınıge gıttm bu bıaz acele baktı yemege cıkıcaktı ben sadece hafıf bı karartı gördum duğme kadar ama gecen hafta carsmba gıttıgım doktorum resm bıle vermıstı ekrandan bu pek bırsey vermedı zaten kese gordm ben keseıcın degıl kalp atısı ıcın gıtmıstım ondan kalp atısı yok dıyınce uzatmadımbu gün gittiğinde usg görüntüsü nasıldı kese ve göbek kordonunu gördünmü bebeği gördünmü
Canım ben de bunu merak ediyorum. Ekranda kalp atısını görmek de aynı şey dmi? Çünkü ben duymadım kalp atişlarını gördüm sadeceCnm bnm drumda 9. Haftda dinletti. Birsey soracagım.sen ekranda kalp atışını gördün mü?
gecen hafta gıttıgımde baska doktorm vermıstı canm telefndan pc ye aktarabılrısem ekleyeyımusg görüntüsü verdimi
bende ıkısıde yok canm ekrandan görecektık zaten cunku bende sordm hanı sesı acmadınız nasıl duyamadık dıyorsunuz sesı acın dedm guldu ekrandan bız kalp atısını göruyoruz sese gerek yok dedı görmeden ses duyamayıs dedıCanım ben de bunu merak ediyorum. Ekranda kalp atısını görmek de aynı şey dmi? Çünkü ben duymadım kalp atişlarını gördüm sadece
Ewet cnm aynı şey, erken dinletmek çok iyi değilmiş.onun için bazı drlar dinletmiyor, bnm drumda sadece bir tanesini 9. Haftada 3 sn dinletti.Canım ben de bunu merak ediyorum. Ekranda kalp atısını görmek de aynı şey dmi? Çünkü ben duymadım kalp atişlarını gördüm sadece
üsten baktıysada görünmeyebilir benim vajinal bakılmıştıgecen hafta gıttıgımde baska doktorm vermıstı canm telefndan pc ye aktarabılrısem ekleyeyım
Tranfere kadar 15-17 gun geçiyor cnm.temmuz ayında biter işlemlerin,arkadaşlar bir şey sormak istiyorum diyelim ki temmuz ayında tüp bebeğe başladım,temmuz ayında bütün işlemler bitiyormu opu falan ? bu ay yaptıracaktım fakat adet günümde istanbul da olduğum için adana da olamayacağım için temmuza erteledim...
Tranfere kadar 15-17 gun geçiyor cnm.temmuz ayında biter işlemlerin,
Aynn üstten bakılınca görilmüyor. Bnm drum o haftalarda once göbekten baktı sonra goremeyice vajinal baktı. Hemen gorduk kalp atışını.üsten baktıysada görünmeyebilir benim vajinal bakılmıştı
15 gün içinde bitiyor herşeyarkadaşlar bir şey sormak istiyorum diyelim ki temmuz ayında tüp bebeğe başladım,temmuz ayında bütün işlemler bitiyormu opu falan ? bu ay yaptıracaktım fakat adet günümde istanbul da olduğum için adana da olamayacağım için temmuza erteledim...
üsten baktıysada görünmeyebilir benim vajinal bakılmıştı
ben vajinal baktırmadım kızlar karından baktırdım vajinal cesaret edemedım bu hafta cuma tekrar gel dedı ama ben dayanamam cumaya kadar carsamba gıderm sanırm allah ızın verırse:)Aynn üstten bakılınca görilmüyor. Bnm drum o haftalarda once göbekten baktı sonra goremeyice vajinal baktı. Hemen gorduk kalp atışını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?