2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

korkma görünür o zaman hayırlısı olur inşallah
amin cnm inşallah özelden ulrtrason resmını attım sana kordon gördunmu dıye sormustun bı bakarmısın kordon gorunuyormu ben anlamıyorm kordon hangısı göbek bagı hangısı

amin cnm inşallah özelden ulrtrason resmını attım sana kordon gördunmu dıye sormustun bı bakarmısın kordon gorunuyormu ben anlamıyorm kordon hangısı göbek bagı hangısı
onda gözükmüyor ama o zaten bugünkü değilmiş ondan yok yani bugünkünün resmi yokmu

onda gözükmüyor ama o zaten bugünkü değilmiş ondan yok yani bugünkünün resmi yokmu
haYIR CANM ben bugun kalp atısı ıcın gıttıgım ıcın üstüne düşmedim kalp atısı olmayınca kese zaten gormustum resmıde vardı tekrar ıstemedım cok korkuyorm ama hayırlısı ınsallah kalp atısınıda görurum

Gebelikte bebeğin kalp atışı ne zaman duyulur?

Anne adayları bebeklerinin kalp atışı hakkında stres yaşamamalıdır. Bunun sebebi stresin gebelik üzerindeki olumsuz etkileridir. Stresli bir anne adayı hem kendine, hem de bebeğine zarar verecektir. Aynı zamanda gebeliğin hassas olan ilk trimesterinde gebeliğini riske atacaktır. Gebelikte bebeğin kalp atışları bazen farklı haftalarda izlenebilir. Gebelik döneminde bazı anne adaylarında 5 haftalık bir süreçte yapılan gebelik kontrolünde bebeğin kalp atışları görülebilir. Ancak çoğu gebede bu izlenim 6 haftalık hamilelik döneminde gerçekleşir. Anne adayına yapılacak doppler ultrasonsayesinde bebeğin kalp atışlarını dinlemek mümkün olur. Gebelerde en rahat şekilde 10 ve 12 haftalarda bebeğin kalp atışları dinlenebilir. Bebeğin kalp atışlarının duyulmasından itibaren, gebelik süresince kalp atışlarının izlenmesi gerekmektedir. Gebelikte 5 haftada bebeğin kalp atışlarının izlenmesi için, transvajinal ultrason yapılması gerekebilir. Bu yöntem riskli gebeliklerde uygulanabilir. Ancak anne adaylarının bu konuda acele etmemesi ve stres yaşamaması tavsiye edilmektedir. Bebeğin kalp atma ritmi ve kalbinin yapısı farklı dönemlerde değerlendirilmektedir. Ancak değerlendirmenin sağlıklı olarak yapılabilmesi için, gebeliğin 20 haftalık olması gerekmektedir. Bu şekilde kalp kapakçıklarında, kalpte herhangi bir sorun olup olmadığı tespit edilebilir.

ben vajinal baktırmadım kızlar karından baktırdım vajinal cesaret edemedım bu hafta cuma tekrar gel dedı ama ben dayanamam cumaya kadar carsamba gıderm sanırm allah ızın verırse:)
canım karından görünmez tabi
benim 7+6 ydı alttan görünüodu karından nasıl görünsün annesi küçük daha o:)

İğnelere başladıktan sonra 15 gün içinde opu transfer hepsi bitmiş olur.

Kızlar e2 değeri ne işe yarıyor. Reglin 2. Günü 34 idi. 3 gün ilaç sonrası 314 olmuş. Nasıl yorumlamalıyım. Birde akıntım arttı normalden fazla normal mi?

Cumartesi testgunumdu
sonuc ,1 cikti
virgul 1 ilkkez goruyorumtum adet belirtilerim yok oldu
hic birsey hissetmiyorum
adet olmadim
kafam cok karisik

mrb arkadaşlar ramazanda tüp bebek denemesi olur mu acaba. eğer bu ay yapmazsam kasım ayını bulabilir. bu ayda ramazana takıldım evimde de olamayacağım tedavi için başka şehirde otel odalarında ne yapacağım bilemiyorum.

iğneler sorun olmaz belki de toplama transferde nasıl olur bilmiyorum.o günler tutmazsınız.temmuza erteleme ihtimaliniz yok mu

cnm bende bunu cok dusunmustum hatta baslık bıle açmıştım ama sukur adetım oyle bı zamanlamayla geldıkı benı celıskıde bırakmadı ben suan transfer gunumu bekliyorum.. gelelim ramazan da olurmu kısmına eger denk gelmeseydı ben ramazanda deneyecektim cunku ıgnelerı aksm olacaktım ztn sadece ıgne oluyosun bu surede sonra opu tabı opu gunu oruç tutamazsın ama opudan sonra 3 günde oruç tutamazsın cunku opu günüde dahıl olmak uzere 4 gun ılaclar kullanıyosun hadı hepsını ayarlarsın ama antıbıyotık var 4 günlük sabah aksam onu ayarlayamazsın ama 4 gun borçla bır günde transfer olsa 5 gun borçla kapatabılırsın ben göze almıştım transfer sonrası saatlı bı ılac yok sanırım hepsını ıftarla sahur arasına denk getırırsın ılk aylar ztn embrıyo kucrelerden beslenıyo ben kendı doktoruma sormuştum karar verme aşamasında kendısı bana bır zararının olmayacağını soylemıstı ozmn karar vermıstım ztn durum bu yanı he temmuza denerim deseydın beklet derdım ama eylüllere ekımlere kalacaksa bılmıyorum yınede senın kararın sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…