korkma görünür o zaman hayırlısı olur inşallahben vajinal baktırmadım kızlar karından baktırdım vajinal cesaret edemedım bu hafta cuma tekrar gel dedı ama ben dayanamam cumaya kadar carsamba gıderm sanırm allah ızın verırse:)
amin cnm inşallah özelden ulrtrason resmını attım sana kordon gördunmu dıye sormustun bı bakarmısın kordon gorunuyormu ben anlamıyorm kordon hangısı göbek bagı hangısıkorkma görünür o zaman hayırlısı olur inşallah
Cnm göbekten görünmez, içinş ferah tutben vajinal baktırmadım kızlar karından baktırdım vajinal cesaret edemedım bu hafta cuma tekrar gel dedı ama ben dayanamam cumaya kadar carsamba gıderm sanırm allah ızın verırse:)
onda gözükmüyor ama o zaten bugünkü değilmiş ondan yok yani bugünkünün resmi yokmuamin cnm inşallah özelden ulrtrason resmını attım sana kordon gördunmu dıye sormustun bı bakarmısın kordon gorunuyormu ben anlamıyorm kordon hangısı göbek bagı hangısı
15 gün içinde bitiyor herşey
haYIR CANM ben bugun kalp atısı ıcın gıttıgım ıcın üstüne düşmedim kalp atısı olmayınca kese zaten gormustum resmıde vardı tekrar ıstemedım cok korkuyorm ama hayırlısı ınsallah kalp atısınıda görurumonda gözükmüyor ama o zaten bugünkü değilmiş ondan yok yani bugünkünün resmi yokmu
canım karından görünmez tabiben vajinal baktırmadım kızlar karından baktırdım vajinal cesaret edemedım bu hafta cuma tekrar gel dedı ama ben dayanamam cumaya kadar carsamba gıderm sanırm allah ızın verırse:)
onda gözükmüyor ama o zaten bugünkü değilmiş ondan yok yani bugünkünün resmi yokmu
İğnelere başladıktan sonra 15 gün içinde opu transfer hepsi bitmiş olur.arkadaşlar bir şey sormak istiyorum diyelim ki temmuz ayında tüp bebeğe başladım,temmuz ayında bütün işlemler bitiyormu opu falan ? bu ay yaptıracaktım fakat adet günümde istanbul da olduğum için adana da olamayacağım için temmuza erteledim...
Sağol canım.kimseyede soylememistik.esimle ben sadece.o yüzden çok bunaldimBöyle şeyleri paylaşmak acıyı biraz olsun azaltır inşallah bi daha ki sefere olur Rabbim yardımcımız olsun sabrımızı artırsın
Bakacak canım. Umut kalmadı zaten de. Progestan igneyi de kestim.yaptirmicam artık. 10.gu zaten bugün. Bari canım yanmaz.belki kan tahililinde yanlışlık olmuştur.duymuştum karışıklık yapanları.sen tekrarlat mutlaka fazla umutlanmadan
Sanırım 0,1 demek.hayırlısı olsun. Dra sordunuz mu?Cumartesi testgunumdu
sonuc ,1 cikti
virgul 1 ilkkez goruyorumtum adet belirtilerim yok oldu
hic birsey hissetmiyorum
adet olmadim
kafam cok karisik
iğneler sorun olmaz belki de toplama transferde nasıl olur bilmiyorum.o günler tutmazsınız.temmuza erteleme ihtimaliniz yok mumrb arkadaşlar ramazanda tüp bebek denemesi olur mu acaba. eğer bu ay yapmazsam kasım ayını bulabilir. bu ayda ramazana takıldım evimde de olamayacağım tedavi için başka şehirde otel odalarında ne yapacağım bilemiyorum.
cnm bende bunu cok dusunmustum hatta baslık bıle açmıştım ama sukur adetım oyle bı zamanlamayla geldıkı benı celıskıde bırakmadı ben suan transfer gunumu bekliyorum.. gelelim ramazan da olurmu kısmına eger denk gelmeseydı ben ramazanda deneyecektim cunku ıgnelerı aksm olacaktım ztn sadece ıgne oluyosun bu surede sonra opu tabı opu gunu oruç tutamazsın ama opudan sonra 3 günde oruç tutamazsın cunku opu günüde dahıl olmak uzere 4 gun ılaclar kullanıyosun hadı hepsını ayarlarsın ama antıbıyotık var 4 günlük sabah aksam onu ayarlayamazsın ama 4 gun borçla bır günde transfer olsa 5 gun borçla kapatabılırsın ben göze almıştım transfer sonrası saatlı bı ılac yok sanırım hepsını ıftarla sahur arasına denk getırırsın ılk aylar ztn embrıyo kucrelerden beslenıyo ben kendı doktoruma sormuştum karar verme aşamasında kendısı bana bır zararının olmayacağını soylemıstı ozmn karar vermıstım ztn durum bu yanı he temmuza denerim deseydın beklet derdım ama eylüllere ekımlere kalacaksa bılmıyorum yınede senın kararın sonuctamrb arkadaşlar ramazanda tüp bebek denemesi olur mu acaba. eğer bu ay yapmazsam kasım ayını bulabilir. bu ayda ramazana takıldım evimde de olamayacağım tedavi için başka şehirde otel odalarında ne yapacağım bilemiyorum.
Cnm sikma canini, Allah hakkinda hayirlisi ne ise onu versin cnm bnm, insallah kisa zamanda olumlu bir sonuc alirsin.Sonuca internetten baktim
gitmedim hastaneye
canim cok sıkıldı
umitliydim bu kez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?