Tabi canım 5. Güne giderse daha iyi ama bazen embriyonun gelişimine bakarak 2. 3.gün transferi yapıyorlar ayrıca aklına takılan herşeyi sor doktoruna bilmediğini düşünürse düşünsün önemli olan bizim içimizin rahat etmesi bidahaki tedavinde kavuşursun inş canım bebeğineAnladım canım.. Ben de 3 5 güne giderse daha mı iyi olur gibisinden düşündüm.. İlk yaşadığım tecrübesizlikten dolayı doktora karşı hiç bir bilgim yok imajı vermek istemediğimden sordum....
Canım benim üzüldüm ne desem boş biliyorum ama lütfen güzel düşün. Biz bizler güçlü insanlarız... İnanıyorum bu kadar sıkıntıdan sonra Allah hepimize ferahlık verecek..,Kızlarr benim sonuç negatiffff hayırlısı böyleymiş nasip bidahaki tedavilere size Allah kolaylık versinn
Yumilerden yarın haber alıcam ben canım. 2. Gün kaç ve üstüne bölünmesi iyidir canım?İyi pazarlar kızlar..
Bugün test yaptıracaklar ve yumilerinden döllenme haberleri alacaklar var inşallah güzel haberler aldığımız bir gün olur..
Gerçi pazar diye yumilerden bugün haber gelmeyebilir pazartesi son durumlarını söylerler..
Kizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)
Benim merkezde yapılan çok fena yakmıştı yapılırken bile 1 hafta sonra yine vardı gittim eczacıya yaptırdım onunki ne yaparken ne sonrasında hiç acımadıKızlar bu proluton iğne bu kadar ağrıtır mı ya? Yaparlarken bir şey yok sonradan oturamıyorsun bile totonun üstüne.
2.gün en az 4 hücreli olmalı canım..Yumilerden yarın haber alıcam ben canım. 2. Gün kaç ve üstüne bölünmesi iyidir canım?
Amin cnm nasibi yokmuş öbürü tutunup düşmüştüü hepsi tutuncak değil yaa Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinCanım benim üzüldüm ne desem boş biliyorum ama lütfen güzel düşün. Biz bizler güçlü insanlarız... İnanıyorum bu kadar sıkıntıdan sonra Allah hepimize ferahlık verecek..,
Yok canım yapılırken hiç hissetmedim bile 1 saat kadar dışarıdaydım sonra eve geldim baktım oturamıyorum yanmasından nasıl bir acıyla ağrı karışımı anlatamam.Benim merkezde yapılan çok fena yakmıştı yapılırken bile 1 hafta sonra yine vardı gittim eczacıya yaptırdım onunki ne yaparken ne sonrasında hiç acımadı
İnşallah yarın güzel haber veririm canım. Kızlar blasta gidilirse tek embriyo mu konuyor?2.gün en az 4 hücreli olmalı canım..
yoo, durumuna göre 2 tane de konulabilirİnşallah yarın güzel haber veririm canım. Kızlar blasta gidilirse tek embriyo mu konuyor?
CNm bende senin gibi sürekli belirti arıyorum yemeklerden iğreti oldum daha beşinci günde yarın test günüm ama belirtiler azaldı mide bulantısı dışında bı seferde neden belirti yok diye kafaya takıyorum hakkımızdan hayırlısıiyi akşamlar herkese, negatif sonuç alan arkadaşlara sabır diliyorum çok zor bir süreç gerçekten,Allah tez zamanda yüzlerini güldürsün inşallah.
kızlar progestan iğne kullanan varmı? bu iğne beni mahvetti ya, ne kadar acı veriyo, bu gece yatamadım acısından. bu arada benim transferimin 5.günü. bir ton ilaç hormon alıyoruz, belirtiye takılmamak lazım biliyorum ama insan yinede umut edecek birşey arıyor.
gerçi ben çok umutluyum, transferimin olduğu gün gelip hamileyim diye haykırdım burda
gözümün üstünde kaşımı görsem hamilelik belirtisi saycam o haldeyim
göğüslerimde çatlatma iğnesini vurduğumdan beri biraz acı vardı, 2 gündür acı arttı ve şişti iyice, yok yok kesin hamileyim
Kızlar merhpabalaR. Kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Benim ilk tedavi iptal olmuştu yumurta gelişmediğinden.. Şimdi başka bir hastaneyle devam etmeyi düşünüyorum. Bu yumurta toplama işleminden sonra ki oluşursa bu sefer tedavim yumurta 4. Ve ya 5 . Gün transferi olursamı iyidir.. İlla bu günler mi yani... O aşamaya gelemediğimdem her şeyi bilmek istiyorum.. Sırf para almak için transfer olmasın diye...bir doktor transfer yapmadan parayı almaz değil mi?
Kizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)
Maşallah canım sağlıkla devam etsinler inşKizlar haber geldi 14 tanesi döllenmiş:)) rabbime emanet olsunlar inşallah salı arayıp haber verecekler:)
Canım embriyonun kaçıncı gün transfer edileceğine Dr karar verir ama embiryonun kalitesi Dr fikir verecektir yeterli sayı ve kalitede embriyo olursa 5. Günü beklemeyi ister DT ve embiryologAnladım canım.. Ben de 3 5 güne giderse daha mı iyi olur gibisinden düşündüm.. İlk yaşadığım tecrübesizlikten dolayı doktora karşı hiç bir bilgim yok imajı vermek istemediğimden sordum....
CNm bende senin gibi sürekli belirti arıyorum yemeklerden iğreti oldum daha beşinci günde yarın test günüm ama belirtiler azaldı mide bulantısı dışında bı seferde neden belirti yok diye kafaya takıyorum hakkımızdan hayırlısı
Canım sırf para almak için 5 . Güne götürmeye çalışmazlar korkma. Zaten genelde 3. Ayda 5. Gün transferi Yapılıyor. 5 . Gün transferi yapmak için ellerinde fazla yumurta olursa, 5 . Güne götürmeye çalışıyorlar. Ama hiç korkma benim 3 . Gün transferim tutmuştu.Kızlar merhabalaR. Kafama takılan bir şeyi sormak istiyorum. Benim ilk tedavi iptal olmuştu yumurta gelişmediğinden.. Şimdi başka bir hastaneyle devam etmeyi düşünüyorum. Bu yumurta toplama işleminden sonra ki oluşursa bu sefer tedavim yumurta 4. Ve ya 5 . Gün transferi olursamı iyidir.. İlla bu günler mi yani... O aşamaya gelemediğimdem her şeyi bilmek istiyorum.. Sırf para almak için transfer olmasın diye...bir doktor transfer yapmadan parayı almaz değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?