2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Kızlar bugün transferimin 9. Günü. 0.379 çıktı hcg.12. Günü bekleyemedik.ama negatif sanırım. 1 bile degil.tutmamis demekki.cok Üzgünüm cok
tekrarladın mı testini, inşallah artmıştır. Bende iki test yaptırmıştım 2 gün arayla ve 0,1 di değer yani senden bile düşük diyorum ki o kadar içtiğim ilaçlar bile değerimi yükseltmemiş bu nasıl iş ???

Ne kadar tatlı ya pıt pıt pıt, eskiden korkutucu gelirdi bebiş düşünmediğimiz zamanlarda
Aynen cnm, ben su son zamana kadar cocuk istemiyordym.neyse su son 4-5 ayda oldu, Allah kalbime bir sey verdi sanki:)Sükürler olsun. Allah isteyen herkese versin.

Ya
aret kamarı da bir araştır cnm.fiyat olarak uygunmuş.iyi bir doktor.
gözümü kapadım mustafa acet e yarın gidicem inşaAllah. Sabah zeynekamile gidip tum hormon vs tetkiklerimi yaptiricam. Oglen 3.5 tada dr da olucam inşaAllah. Adetiminde tam 3 gunu. Onceki yarim kalan denemedem ilaclarimda duruyo. Keske deseki hemen baslayabiliriz. 1 haftadir kendimi yedim bitirdim. Yumurta kalitesine mi yogunlassam, ona mi gitsem buna mi gitsem. Beklesem mi filan diye. Annemden paparayi yiyince oturdum düsumdüm dedim gideyim bi bakayim. Belki icime sinmez baska dr bakarim belkide devam ederim..Nasibimde nasibimizde hep hayirli seyler olur inşaAllah..

Cnm.memorial E="vuzuu, post: 41292961, member: 576061"]Sağol canim. Bi yerde daha duymustum sanki tayfun beyi onu da bi arastiralim bakalim.
Cnm.memorila burada en meshuru aslnda ben medikal park goztepede tedavi goruyorum doktorumda embriyologda memorialdn gelme memorialin tek skntisi asiri yogun..[/QUOTE]
Sağol canım bilgi icin..

Sağol canim bilgi icin. Bunu da yazayım defterime. Su mustaa acet le gorustukten sonra bakarim artik..

kızlar cok sacma olucak ama cok mrak edıyorm sızler tuvaletı klozettemı normal tuvalettemı gıdıyorsunuz ben klozet dısında gıtmedım az once mecburıyetten ısyerınde normal wc ye gıdınce cok kasıldım ve cıktım cıkalı karnımda bı bıcak saplanması oldu acaba bırsey olurmu cunku ıkı buklum oldm karnımda oldukca şiş zaten bebişlere bişi olmasından korktum olmaz dımı mutlaka vardır sureklı normal tuvalet kullanan

ERSU canım napıyosun cinsiyet belli mi? merak ettim ? :)
iyiyim canım benim bebeğim erkekmiş sağlıklı olsunda farketmez sen nasılsın ne zaman adet olacaksın

canım ben evde klozette ama dışarıda hiçbir şekilde klozete oturmam normal wc ye gidiyorum endişelenecek bişey yok

aynen bende canm evde olmadıgım ıcın mecburen normale gıttm ınsallah canm ıcım cok rahatladı ılk önce cok korkmuştum. bu arada şehzaden gelıyor demek maşallah

OLUR canım yaptırabilirisin ramazanda

aynen bende canm evde olmadıgım ıcın mecburen normale gıttm ınsallah canm ıcım cok rahatladı ılk önce cok korkmuştum. bu arada şehzaden gelıyor demek maşallah

sakin ol hemşireler zaten klozet zorunlu değil diyorlar

OLUR canım yaptırabilirisin ramazanda

sakin ol hemşireler zaten klozet zorunlu değil diyorlar
evde kesınlıkle klozet kullanıyrom ama ıste klozet kullanamam mecburıytten ılk defa normale gıttm ve gıttıkten sonra kasıgıma agrı gırdı korkudanmı oldu bılmıyorm sukur bırsey yok işteym bu arada ıkı gundur . .pazarda secıdme görevlıydum son 3 gunde cok yoruldm evde yatmaya alısınca zor geldı :)

Keşke seçimde kendini yormasaydın yorucu bir günolmuştur

Keşke seçimde kendini yormasaydın yorucu bir günolmuştur
aynen öyle oldu para kazanmak ıcın gıttm ama sonrada parası batsaydı dedım cok pişmanım perişan oldm ah su geçim derdi bu tedavılerden sonra mahvoldm mecburen gıtmk zorunda kaldm canm ama pişman oldm ama sureklı okudugum ıcın allahım korudu

Belki kendiliğinden gelmiştir bebeğin baktın mı

yok bakmadım canım biraz imkansız çünkü... histeroskopi oldum diye yumurtlama döneminde hiç bişey olmadı, bu ay bir kere ilişki oldu o da ovulasyon dönemiyle hiç alakası olmayan bir günde ondan sonra lekeler başlayınca bıraktık zaten

kızlar 1 haziranda transferim oldu 3.gün embriyosu test yapsam çıkar mı 11 haziran test günüm ama beklemek çok zorrrr

uzun bir süre yoktum malesef o doktor senin bu doktor benim gezdim. bu ay rahim filmi çekildi bugün adet günüm ama daha olmadım olunca hemen hastaneyi arıcam adana baskenti. baya bi kişi o hastaneyi önerdi bana ondan sonra tedaviye baslıcaz bakalım hayırlısı herseyinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…