Ne kadar tatlı ya pıt pıt pıt, eskiden korkutucu gelirdi bebiş düşünmediğimiz zamanlardaAynn üstten bakılınca görilmüyor. Bnm drum o haftalarda once göbekten baktı sonra goremeyice vajinal baktı. Hemen gorduk kalp atışını.
tekrarladın mı testini, inşallah artmıştır. Bende iki test yaptırmıştım 2 gün arayla ve 0,1 di değer yani senden bile düşükKızlar bugün transferimin 9. Günü. 0.379 çıktı hcg.12. Günü bekleyemedik.ama negatif sanırım.1 bile degil.tutmamis demekki.cok Üzgünüm cok
Aynen cnm, ben su son zamana kadar cocuk istemiyordym.neyse su son 4-5 ayda oldu, Allah kalbime bir sey verdi sanki:)Sükürler olsun. Allah isteyen herkese versin.Ne kadar tatlı ya pıt pıt pıt, eskiden korkutucu gelirdi bebiş düşünmediğimiz zamanlarda
gözümü kapadım mustafa acet e yarın gidicem inşaAllah. Sabah zeynekamile gidip tum hormon vs tetkiklerimi yaptiricam. Oglen 3.5 tada dr da olucam inşaAllah. Adetiminde tam 3 gunu. Onceki yarim kalan denemedem ilaclarimda duruyo. Keske deseki hemen baslayabiliriz. 1 haftadir kendimi yedim bitirdim. Yumurta kalitesine mi yogunlassam, ona mi gitsem buna mi gitsem. Beklesem mi filan diye. Annemden paparayi yiyince oturdum düsumdüm dedim gideyim bi bakayim. Belki icime sinmez baska dr bakarim belkide devam ederim..Nasibimde nasibimizde hep hayirli seyler olur inşaAllah..aret kamarı da bir araştır cnm.fiyat olarak uygunmuş.iyi bir doktor.
Cnm.memorila burada en meshuru aslnda ben medikal park goztepede tedavi goruyorum doktorumda embriyologda memorialdn gelme memorialin tek skntisi asiri yogun..[/QUOTE]Cnm.memorial E="vuzuu, post: 41292961, member: 576061"]Sağol canim. Bi yerde daha duymustum sanki tayfun beyi onu da bi arastiralim bakalim.
Sağol canim bilgi icin. Bunu da yazayım defterime. Su mustaa acet le gorustukten sonra bakarim artik..Bahçelievler medical park ayşe jane özcan benim doktorum. Ön görüşmeye gitiğimizde sırf görüşme için bile 12 tl katkı payı almışlardı. Çok sinirlenmiştik eşimle. Sonra randevumu yanlış güne almışlar mecburen bekledik 1 saat araya sıkıştıdılar. Eşimle burası olmaz bu ne böyle dedik. Latif küpelioğlundan randevu almıştım ama karışıklık nedeniyle jane hanımla görüşmek zorunda kaldık. Buna da çok kızmıştık. Ama Allahımın bir bildiği varmış. Jane hanıma bayıldık. Biz sormadan herşeyi anlattı. Eşimle benim be kadar manyak olduğumuzu anladı ve bizi rahatlattı. Cep numarasını verdi. 9 da başlıyorsa muayenesi ben 8.30 da gelebiliyorum dediğimde benim için erken Gelebiliyor daha ne diyim. Harika bir doktor.
iyiyim canım benim bebeğim erkekmiş sağlıklı olsunda farketmez sen nasılsın ne zaman adet olacaksınERSU canım napıyosun cinsiyet belli mi? merak ettim ? :)
canım ben evde klozette ama dışarıda hiçbir şekilde klozete oturmam normal wc ye gidiyorum endişelenecek bişey yokkızlar cok sacma olucak ama cok mrak edıyorm sızler tuvaletı klozettemı normal tuvalettemı gıdıyorsunuz ben klozet dısında gıtmedım az once mecburıyetten ısyerınde normal wc ye gıdınce cok kasıldım ve cıktım cıkalı karnımda bı bıcak saplanması oldu acaba bırsey olurmu cunku ıkı buklum oldm karnımda oldukca şiş zaten bebişlere bişi olmasından korktum olmaz dımı mutlaka vardır sureklı normal tuvalet kullanan
aynen bende canm evde olmadıgım ıcın mecburen normale gıttm ınsallah canm ıcım cok rahatladı ılk önce cok korkmuştum. bu arada şehzaden gelıyor demek maşallahiyiyim canım benim bebeğim erkekmiş sağlıklı olsunda farketmez sen nasılsın ne zaman adet olacaksın
canım ben evde klozette ama dışarıda hiçbir şekilde klozete oturmam normal wc ye gidiyorum endişelenecek bişey yok
sağol canım darısı herkesin başınaaynen bende canm evde olmadıgım ıcın mecburen normale gıttm ınsallah canm ıcım cok rahatladı ılk önce cok korkmuştum. bu arada şehzaden gelıyor demek maşallah
OLUR canım yaptırabilirisin ramazandamrb arkadaşlar ramazanda tüp bebek denemesi olur mu acaba. eğer bu ay yapmazsam kasım ayını bulabilir. bu ayda ramazana takıldım evimde de olamayacağım tedavi için başka şehirde otel odalarında ne yapacağım bilemiyorum.
kızlar cok sacma olucak ama cok mrak edıyorm sızler tuvaletı klozettemı normal tuvalettemı gıdıyorsunuz ben klozet dısında gıtmedım az once mecburıyetten ısyerınde normal wc ye gıdınce cok kasıldım ve cıktım cıkalı karnımda bı bıcak saplanması oldu acaba bırsey olurmu cunku ıkı buklum oldm karnımda oldukca şiş zaten bebişlere bişi olmasından korktum olmaz dımı mutlaka vardır sureklı normal tuvalet kullanan
aynen bende canm evde olmadıgım ıcın mecburen normale gıttm ınsallah canm ıcım cok rahatladı ılk önce cok korkmuştum. bu arada şehzaden gelıyor demek maşallah
evde kesınlıkle klozet kullanıyrom ama ıste klozet kullanamam mecburıytten ılk defa normale gıttm ve gıttıkten sonra kasıgıma agrı gırdı korkudanmı oldu bılmıyorm sukur bırsey yok işteym bu arada ıkı gundur . .pazarda secıdme görevlıydum son 3 gunde cok yoruldm evde yatmaya alısınca zor geldı :)OLUR canım yaptırabilirisin ramazanda
sakin ol hemşireler zaten klozet zorunlu değil diyorlar
Keşke seçimde kendini yormasaydın yorucu bir günolmuşturevde kesınlıkle klozet kullanıyrom ama ıste klozet kullanamam mecburıytten ılk defa normale gıttm ve gıttıkten sonra kasıgıma agrı gırdı korkudanmı oldu bılmıyorm sukur bırsey yok işteym bu arada ıkı gundur . .pazarda secıdme görevlıydum son 3 gunde cok yoruldm evde yatmaya alısınca zor geldı :)
aynen öyle oldu para kazanmak ıcın gıttm ama sonrada parası batsaydı dedım cok pişmanım perişan oldm ah su geçim derdi bu tedavılerden sonra mahvoldm mecburen gıtmk zorunda kaldm canm ama pişman oldm ama sureklı okudugum ıcın allahım koruduKeşke seçimde kendini yormasaydın yorucu bir günolmuştur
iyiyim canım benim bebeğim erkekmiş sağlıklı olsunda farketmez sen nasılsın ne zaman adet olacaksın
hadi gözün aydın canım prensin geliyor deseneBenim haftasonu adet olmam gerekiyordu ama olmadım hala sıkıntı yaptı artık
Belki kendiliğinden gelmiştir bebeğin baktın mı
MERHABA. BEN İSTANBULDAYIM AMA ÇOK YAKIN BİR ARKADAŞIM YAPTIRDI GEÇEN SENE ADANADA BAŞKENT HASTANESİNDE DR. ESRA BULGAN KILIÇDAĞ'A. 7 DENEMESİ OLMUŞTU FARKLI YERLERDE AMA EN SON BUNDA HAMİLE KALDI VE ŞİMDİ 1YAŞINDA İKİZLERİ VAR. BİR ARAŞTIRIN DERİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?