2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

teşekkürler canım inşallah güzel bir transfer geçirirsin ve bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar. keşke benim ramazandan hemen sonra yapabilme imkanım olsaydı hiç düşünmezdim bile ama dediğim gibi kasımı bulabilir. Halen kararsızım bakalım hayırlısı artık, sanırım adet tarihim belirleyecek herşeyi.

Arkadaşlar benim yumurtalarım normalde 12. Gün toplanacaktı ama ben gidemiyorum 13. Gün gitsem sıkıntı olurmu acaba

Yo hayır yapmadım doktorumun dediği saat de yapacagım
Catlatma iğnesini yaptıktan 35-36 saat sonra yumurtaları toplamaları lazım. Yoksa yumurtalar rahime dökülür ve toplanmaz.çatlatma iğnesini yaptıgın saat onemli ona gore hastaneye gitmelisin.

Bugün gonal f de 7. Günüm. Orlagutan da 3. Günüm. Doktor bugün muayene etti. 12 -15 arası yumurta var yarında kontrol edelim. Duruma göre cuma ya da cumartesi toplayacağız dedi. Şimdi yarın bakıp tamam derse işleyiş nasıl olacak. Hangi ilaçları verecek.

Selam hanımlar dun yumurtalarım toplandı ve yedi yumurtam toplanmış besı olgun çıkmış ucu dollenmıs yarında embrıyoların durumunu bıldırcekler.ılk denemem benım.embrıyoları dondurup amelıyat olcam sonra transferım olcak.embrıyo sayım cok dusuk degıl mı

Toplama işlemini halletmişsin. Darısı başımıza hiç değilse 3 embriyon var. 1 tanesi tutunsa yeter. Ben cunartesi senin gibi yorum yapabilicem. Daha belli değil kaç tane toplanacak kaçımolgun kaçı döllenecek.

az değil.benim 1 yumurta zor gelişiyor.Allah izin verirse 1 embriyo da yeter.

günaydın kızlar ben 1 haftadır hemen hemen bır gun durup dıer gun doktora gıdıp bktırıyorm kalp atısına ama malesef henuz o pıt pıt atan kalplerımızı göremedim ama dun doktorum ekran cıktısı verdıgınde gecen haftakının ıkı katı oldugunu farkettım yanı eğer sorun olsaydı ALLAH etmesın boş yada mol gebelık olsaydı kese buyumezdı dımı kendımı böyle avuttum dün gece cunku ekran cıktısında altta yazan cm boyu gecen haftyaya oranla ıkı kat artmıstı bırde benm kramplarım olmaya basladı bu ıkı oldu bır secımde calıstıgım cok yoruldugm gun oldu bırde dun gece dünde dgune gıttık 2 saat kuru sandelyede oturdm gece şiddetli bır krampla uyandım hamılelıgın ılerleyen zamanlardınsa oluyo bılıyorm ama bukadar erken kramp gırmesı neden olabılır

Transferimin bugun 9. Gunu 7. Gununden buyana sabahlari ishal oluyorum annemlerdeyim bu durum sadece bende var merkezi aradim ilaclar yapmaz bol bol su icin dediler ama korkmaya basladim boyle bir durumla karsilasan varmi?

benım 3 ü dollenmıs bugun bılgı verecekelr gelışımlerı hakkında nasıl olduklarının. ne bıleyım netten baktıgımda bır suru embrıyo yumurtalık olusuyor benım neden bole oldu anlamaıdm yas olarakda ıdeal yastayım. normal yolla gebelık gecıren bırısıyım. dıs gebelık gecırdım. ıns 3de saglıklı olurda embrıyolarımın dondurduklarında kaybetmem onları.

ne kadar şanslısın tek yumoş ebiryo olsun diye bekleyenler var önemli olan kaliteli olup sana tutunması 1 tane yeter sana canım

yaşadığın şeylerden dolayı aceleci olman normal ama 1 gün durup diğer dr gitmen seni stra yapmaktan başka hiç bir işe yaramaz işinin uzmanı dr sana şu gün gel der ve o gün normal ilerleyen gebelikte kalp atışı yada kese görünür sen kendini üzüyorsun bu şekilde yapma böyle inşş her şey yolundadır bebeğin kalp atışalrnı duyarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…