- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
kızlar 1 haziranda transferim oldu 3.gün embriyosu test yapsam çıkar mı 11 haziran test günüm ama beklemek çok zorrrr
teşekkürler canım inşallah güzel bir transfer geçirirsin ve bebişlerin sana sımsıkı tutunurlar. keşke benim ramazandan hemen sonra yapabilme imkanım olsaydı hiç düşünmezdim bile ama dediğim gibi kasımı bulabilir. Halen kararsızım bakalım hayırlısı artık, sanırım adet tarihim belirleyecek herşeyi.cnm bende bunu cok dusunmustum hatta baslık bıle açmıştım ama sukur adetım oyle bı zamanlamayla geldıkı benı celıskıde bırakmadı ben suan transfer gunumu bekliyorum.. gelelim ramazan da olurmu kısmına eger denk gelmeseydı ben ramazanda deneyecektim cunku ıgnelerı aksm olacaktım ztn sadece ıgne oluyosun bu surede sonra opu tabı opu gunu oruç tutamazsın ama opudan sonra 3 günde oruç tutamazsın cunku opu günüde dahıl olmak uzere 4 gun ılaclar kullanıyosun hadı hepsını ayarlarsın ama antıbıyotık var 4 günlük sabah aksam onu ayarlayamazsın ama 4 gun borçla bır günde transfer olsa 5 gun borçla kapatabılırsın ben göze almıştım transfer sonrası saatlı bı ılac yok sanırım hepsını ıftarla sahur arasına denk getırırsın ılk aylar ztn embrıyo kucrelerden beslenıyo ben kendı doktoruma sormuştum karar verme aşamasında kendısı bana bır zararının olmayacağını soylemıstı ozmn karar vermıstım ztn durum bu yanı he temmuza denerim deseydın beklet derdım ama eylüllere ekımlere kalacaksa bılmıyorum yınede senın kararın sonucta
yok canım ya temmuza erteleyemiyorum. hayırlısı olsun artık ya ramazanda ya da ekim kasım gibiiğneler sorun olmaz belki de toplama transferde nasıl olur bilmiyorum.o günler tutmazsınız.temmuza erteleme ihtimaliniz yok mu
Ee catlatma iğnesini yaptınmı?Arkadaşlar benim yumurtalarım normalde 12. Gün toplanacaktı ama ben gidemiyorum 13. Gün gitsem sıkıntı olurmu acaba
Yo hayır yapmadım doktorumun dediği saat de yapacagımEe catlatma iğnesini yaptınmı?
Catlatma iğnesini yaptıktan 35-36 saat sonra yumurtaları toplamaları lazım. Yoksa yumurtalar rahime dökülür ve toplanmaz.çatlatma iğnesini yaptıgın saat onemli ona gore hastaneye gitmelisin.Yo hayır yapmadım doktorumun dediği saat de yapacagım
Gerekli açıklamayı arkadaş yapmışArkadaşlar benim yumurtalarım normalde 12. Gün toplanacaktı ama ben gidemiyorum 13. Gün gitsem sıkıntı olurmu acaba
Toplama işlemini halletmişsin. Darısı başımıza hiç değilse 3 embriyon var. 1 tanesi tutunsa yeter. Ben cunartesi senin gibi yorum yapabilicem. Daha belli değil kaç tane toplanacak kaçımolgun kaçı döllenecek.Selam hanımlar dun yumurtalarım toplandı ve yedi yumurtam toplanmış besı olgun çıkmış ucu dollenmıs yarında embrıyoların durumunu bıldırcekler.ılk denemem benım.embrıyoları dondurup amelıyat olcam sonra transferım olcak.embrıyo sayım cok dusuk degıl mı
az değil.benim 1 yumurta zor gelişiyor.Allah izin verirse 1 embriyo da yeter.Selam hanımlar dun yumurtalarım toplandı ve yedi yumurtam toplanmış besı olgun çıkmış ucu dollenmıs yarında embrıyoların durumunu bıldırcekler.ılk denemem benım.embrıyoları dondurup amelıyat olcam sonra transferım olcak.embrıyo sayım cok dusuk degıl mı
ne kadar şanslısın tek yumoş ebiryo olsun diye bekleyenler var önemli olan kaliteli olup sana tutunması 1 tane yeter sana canımbenım 3 ü dollenmıs bugun bılgı verecekelr gelışımlerı hakkında nasıl olduklarının. ne bıleyım netten baktıgımda bır suru embrıyo yumurtalık olusuyor benım neden bole oldu anlamaıdmyas olarakda ıdeal yastayım. normal yolla gebelık gecıren bırısıyım. dıs gebelık gecırdım. ıns 3de saglıklı olurda embrıyolarımın dondurduklarında kaybetmem onları.
yaşadığın şeylerden dolayı aceleci olman normal ama 1 gün durup diğer dr gitmen seni stra yapmaktan başka hiç bir işe yaramaz işinin uzmanı dr sana şu gün gel der ve o gün normal ilerleyen gebelikte kalp atışı yada kese görünür sen kendini üzüyorsun bu şekilde yapma böyle inşş her şey yolundadır bebeğin kalp atışalrnı duyarsıngünaydın kızlar ben 1 haftadır hemen hemen bır gun durup dıer gun doktora gıdıp bktırıyorm kalp atısına ama malesef henuz o pıt pıt atan kalplerımızı göremedim ama dun doktorum ekran cıktısı verdıgınde gecen haftakının ıkı katı oldugunu farkettım yanı eğer sorun olsaydı ALLAH etmesın boş yada mol gebelık olsaydı kese buyumezdı dımı kendımı böyle avuttum dün gece cunku ekran cıktısında altta yazan cm boyu gecen haftyaya oranla ıkı kat artmıstı bırde benm kramplarım olmaya basladı bu ıkı oldu bır secımde calıstıgım cok yoruldugm gun oldu bırde dun gece dünde dgune gıttık 2 saat kuru sandelyede oturdm gece şiddetli bır krampla uyandım hamılelıgın ılerleyen zamanlardınsa oluyo bılıyorm ama bukadar erken kramp gırmesı neden olabılır
ben kendimden örnek vermiştim ama sende vardın değilmi benzer şeyler yaşayanaz değil.benim 1 yumurta zor gelişiyor.Allah izin verirse 1 embriyo da yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?