2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

evet haklısın canım onemlı olan kalıtesı ama bır doktor bana dedıkı 5 yumurtam oldugunda ısın cok zor allah yardımcı olsun dedı benı cok uzdu. netten okudugumdada cogu kadında 10larca yumurta olusmus kezza embrıyoda ole 28 yasındayım ben ve ılk denemem.dun aradıklarında cok ıyı dedıler 3 embrıyo ıcın bugunde gelışımlerı hakkında bılgı verecekler . o nasıl oluyor bılmıyorum. 3 embrıyo olusmus suan. kalıtelı kalıtesız dıyemı ayıracaklar bılemedım.sonrasında embrıyoarımı dondurcaklar cunku amelıyat olcam sag tupumde dıs gebelık sebebı ıle hıdrosalpenks olustu tupu almaları gerekyıormus.
karmasık duygular ıcındeyım. Ins. embriyoalrım saglıklı olur :)

Canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Kendini olumsuz tüm düşüncelereden uzak tut. Moral herşey demektir unutma.

canım sanırım 7. haftadasın bende iilk hamileliğimde (gerçi başkada olamadım) 8. haftada kürtaj olamk zorunda kaldım. ama biz kesede bebeği göremedik. yani kese vardı eşi vardı ama bebek yoktu. kese büyümeye devam ediyo canım inş rabbime en içten dualarımla inş senin öyle olmaz diyorum. eğer bebek gördüyse ve büyümeye devam ediyosa sıkıntı yoktur. kendini rahatlatmaya calış olurmu. rabbim hayırlısıyla o kalp sesini duymanı nasip eder inşş

Transferimin bugun 9. Gunu 7. Gununden buyana sabahlari ishal oluyorum annemlerdeyim bu durum sadece bende var merkezi aradim ilaclar yapmaz bol bol su icin dediler ama korkmaya basladim boyle bir durumla karsilasan varmi?

Canım hiç merak etme. Ben transferden sonra da pozitiften sonra da 1'er hafta süren neredeyse şiddetli diyebileceğim ishaller yaşadım. Sorun etme. Benim doktorum günde 2-3 kez soda iç demişti. Geçmiş olsun

Canım hiç merak etme. Ben transferden sonra da pozitiften sonra da 1'er hafta süren neredeyse şiddetli diyebileceğim ishaller yaşadım. Sorun etme. Benim doktorum günde 2-3 kez soda iç demişti. Geçmiş olsun
Cok saolasin destegin icin simdilik bol bol su iciyorum insallah guzel sonuclar olursa cektiklrrimiz onemli degil :)

Doktorunda ne enteresanmis .. benim 4 yumurtam olmustu biri kaliteli degildi biri donllenmedi diger ikiside 1. Kalite embriyo oldu biri trabsfer edildi onun sayiyla alakasi yok

Benım doktorum degıl arkd doktoruna yazmıstım 5 yumurtam olustu dıye ısın cok zor allah yardımcın olsun dedı bana
benım doktorum bırsey solemek ıcın henuz erken. emprıyo sayısına kalıtesıne bakılması lazım dedı bugun haber verecekler embrıyo gelısımlerı hakkında. kalıtelı oldugunu mu soyluyorlar.

canlar selamlar. size sormak istediğim birşey var. benim 3. denemem hamdolsun pozitifi gördük ikşncide de görmüştük ama sonlanmak zorunda kaldı. şimdi bunda da pazar günü hafif adet ağrısı ve kahverengi akıntı ile dr agittik. ultrasonda keseyi gördük daha 4+4 nşüktü ogün kese arkasında kanama alanı vardı. o gece progestan ertesi gün proluton depot iğne yaptılar. ultrsaon esnasında spektrumu yeleştirince çok olmasa da kahverengi akıntı oldu sonra tamamen kesil. şimdi sadece cronone jel de ara sıra siyah noktalar halinde geliyor ama okadar. yarın kontrol var. benim gibi olan var mı aranızda?

canm ben anlamadım senınde mı kese buyumeye devam etmıstı ama içi boştu? cam banada ıcı dolu bebek var yada yok demedı doktor sadece ılk keseyı gecen hafta bugun görduk haftaya kalp atısı ıcın gel demıstı ben dayanamayıp bu hafta hemen hemen hergun gıttım dun en son gıttıgımde en sn gecen hafta verdıgı resımle yenısını karsılastırdm kendım buyudugnu farkettm doktor yıne bısı demedı bu arada allahım sabrını versın en kısa zamanda yerını doldursun saglıkla kucagına alacagın hamılelık nasıp olsun hepımıze

olumsuzlukları bir kenara birak pozitif ol inş her şey güzel olur

sımdı aradılar hastaneden. 3 embriyomunda gelısımı gayet guzelmıs. yarında haberdar edecegız ve dondurma ışlemıne baslayacagız dedılerr :) çok mutlu oldum.

sımdı aradılar hastaneden. 3 embriyomunda gelısımı gayet guzelmıs. yarında haberdar edecegız ve dondurma ışlemıne baslayacagız dedılerr :) çok mutlu oldum.
bak gördünmü he rşey güzel olacak

evt canım kese büyümeye devam etmişti. 8. hafta sonunda kürtaj oldum ve kese o haftaya göreydi ama içi boştu. bence sende öyle bişey yok. çünkü bende bebeği 2. kontrolden itibaren göremediler doğal olarak kalp atışıda yoktu. ama bence biraz sabret.. tam zamanında gitseydin kafanda böyle soru işaretleri olmazdı. rabbim bana da isteyen herkes enasip etsin. bende eylül sonu deneyeceğim kısmetse.. hamile hamile bize bol bol dua et

egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kızzz nasıl bagırsamda duyursam sana sesimi bi denk gelemedik yahuuuuuu
yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum tabiiiiiiii özledikkk seniiiiiiiii

egunallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kızzz nasıl bagırsamda duyursam sana sesimi bi denk gelemedik yahuuuuuu
yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum tabiiiiiiii özledikkk seniiiiiiiii
Bebiş i büyütsün gelecek inshem tek gitti çift dönecek

Kızlar bugün kontrole gittim tekrar. Görünürde 17 yumurta var. Cuma günü sabah 8:30 da opu yapılacak. Bakalım kaçı kalacak kaçı gidecek. Çok boş hissediyorum. Ne bir heyecan ne başka bir duygu.

Kızlar bugün kontrole gittim tekrar. Görünürde 17 yumurta var. Cuma günü sabah 8:30 da opu yapılacak. Bakalım kaçı kalacak kaçı gidecek. Çok boş hissediyorum. Ne bir heyecan ne başka bir duygu.
sevinmen lazım aslında sayı gayet güzel.inşallah güzel kalitede çıkar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…