Canım çok geçmiş olsun. İçini ferah tut. Kendini olumsuz tüm düşüncelereden uzak tut. Moral herşey demektir unutma.evet haklısın canım onemlı olan kalıtesı ama bır doktor bana dedıkı 5 yumurtam oldugunda ısın cok zor allah yardımcı olsun dedı benı cok uzdu. netten okudugumdada cogu kadında 10larca yumurta olusmus kezza embrıyoda ole 28 yasındayım ben ve ılk denemem.dun aradıklarında cok ıyı dedıler 3 embrıyo ıcın bugunde gelışımlerı hakkında bılgı verecekler . o nasıl oluyor bılmıyorum. 3 embrıyo olusmus suan. kalıtelı kalıtesız dıyemı ayıracaklar bılemedım.sonrasında embrıyoarımı dondurcaklar cunku amelıyat olcam sag tupumde dıs gebelık sebebı ıle hıdrosalpenks olustu tupu almaları gerekyıormus.
karmasık duygular ıcındeyım. Ins. embriyoalrım saglıklı olur :)
canım sanırım 7. haftadasın bende iilk hamileliğimde (gerçi başkada olamadım) 8. haftada kürtaj olamk zorunda kaldım. ama biz kesede bebeği göremedik. yani kese vardı eşi vardı ama bebek yoktu. kese büyümeye devam ediyo canım inş rabbime en içten dualarımla inş senin öyle olmaz diyorum. eğer bebek gördüyse ve büyümeye devam ediyosa sıkıntı yoktur. kendini rahatlatmaya calış olurmu. rabbim hayırlısıyla o kalp sesini duymanı nasip eder inşşgünaydın kızlar ben 1 haftadır hemen hemen bır gun durup dıer gun doktora gıdıp bktırıyorm kalp atısına ama malesef henuz o pıt pıt atan kalplerımızı göremedim ama dun doktorum ekran cıktısı verdıgınde gecen haftakının ıkı katı oldugunu farkettım yanı eğer sorun olsaydı ALLAH etmesın boş yada mol gebelık olsaydı kese buyumezdı dımı kendımı böyle avuttum dün gece cunku ekran cıktısında altta yazan cm boyu gecen haftyaya oranla ıkı kat artmıstı bırde benm kramplarım olmaya basladı bu ıkı oldu bır secımde calıstıgım cok yoruldugm gun oldu bırde dun gece dünde dgune gıttık 2 saat kuru sandelyede oturdm gece şiddetli bır krampla uyandım hamılelıgın ılerleyen zamanlardınsa oluyo bılıyorm ama bukadar erken kramp gırmesı neden olabılır
Transferimin bugun 9. Gunu 7. Gununden buyana sabahlari ishal oluyorum annemlerdeyim bu durum sadece bende var merkezi aradim ilaclar yapmaz bol bol su icin dediler ama korkmaya basladim boyle bir durumla karsilasan varmi?
Cok saolasin destegin icin simdilik bol bol su iciyorum insallah guzel sonuclar olursa cektiklrrimiz onemli degil :)Canım hiç merak etme. Ben transferden sonra da pozitiften sonra da 1'er hafta süren neredeyse şiddetli diyebileceğim ishaller yaşadım. Sorun etme. Benim doktorum günde 2-3 kez soda iç demişti. Geçmiş olsun
Doktorunda ne enteresanmis .. benim 4 yumurtam olmustu biri kaliteli degildi biri donllenmedi diger ikiside 1. Kalite embriyo oldu biri trabsfer edildi onun sayiyla alakasi yokevet haklısın canım onemlı olan kalıtesı ama bır doktor bana dedıkı 5 yumurtam oldugunda ısın cok zor allah yardımcı olsun dedı benı cok uzdu. netten okudugumdada cogu kadında 10larca yumurta olusmus kezza embrıyoda ole 28 yasındayım ben ve ılk denemem.dun aradıklarında cok ıyı dedıler 3 embrıyo ıcın bugunde gelışımlerı hakkında bılgı verecekler . o nasıl oluyor bılmıyorum. 3 embrıyo olusmus suan. kalıtelı kalıtesız dıyemı ayıracaklar bılemedım.sonrasında embrıyoarımı dondurcaklar cunku amelıyat olcam sag tupumde dıs gebelık sebebı ıle hıdrosalpenks olustu tupu almaları gerekyıormus.
canm ben anlamadım senınde mı kese buyumeye devam etmıstı ama içi boştu? cam banada ıcı dolu bebek var yada yok demedı doktor sadece ılk keseyı gecen hafta bugun görduk haftaya kalp atısı ıcın gel demıstı ben dayanamayıp bu hafta hemen hemen hergun gıttımcanım sanırım 7. haftadasın bende iilk hamileliğimde (gerçi başkada olamadım) 8. haftada kürtaj olamk zorunda kaldım. ama biz kesede bebeği göremedik. yani kese vardı eşi vardı ama bebek yoktu. kese büyümeye devam ediyo canım inş rabbime en içten dualarımla inş senin öyle olmaz diyorum. eğer bebek gördüyse ve büyümeye devam ediyosa sıkıntı yoktur. kendini rahatlatmaya calış olurmu. rabbim hayırlısıyla o kalp sesini duymanı nasip eder inşş
olumsuzlukları bir kenara birak pozitif ol inş her şey güzel olurevet haklısın canım onemlı olan kalıtesı ama bır doktor bana dedıkı 5 yumurtam oldugunda ısın cok zor allah yardımcı olsun dedı benı cok uzdu. netten okudugumdada cogu kadında 10larca yumurta olusmus kezza embrıyoda ole 28 yasındayım ben ve ılk denemem.dun aradıklarında cok ıyı dedıler 3 embrıyo ıcın bugunde gelışımlerı hakkında bılgı verecekler . o nasıl oluyor bılmıyorum. 3 embrıyo olusmus suan. kalıtelı kalıtesız dıyemı ayıracaklar bılemedım.sonrasında embrıyoarımı dondurcaklar cunku amelıyat olcam sag tupumde dıs gebelık sebebı ıle hıdrosalpenks olustu tupu almaları gerekyıormus.
bak gördünmüsımdı aradılar hastaneden. 3 embriyomunda gelısımı gayet guzelmıs. yarında haberdar edecegız ve dondurma ışlemıne baslayacagız dedılerr :) çok mutlu oldum.
sevindim güzel olmasına.gözün aydınsımdı aradılar hastaneden. 3 embriyomunda gelısımı gayet guzelmıs. yarında haberdar edecegız ve dondurma ışlemıne baslayacagız dedılerr :) çok mutlu oldum.
canm ben anlamadım senınde mı kese buyumeye devam etmıstı ama içi boştu? cam banada ıcı dolu bebek var yada yok demedı doktor sadece ılk keseyı gecen hafta bugun görduk haftaya kalp atısı ıcın gel demıstı ben dayanamayıp bu hafta hemen hemen hergun gıttımdun en son gıttıgımde en sn gecen hafta verdıgı resımle yenısını karsılastırdm kendım buyudugnu farkettm doktor yıne bısı demedı bu arada allahım sabrını versın en kısa zamanda yerını doldursun saglıkla kucagına alacagın hamılelık nasıp olsun hepımıze
ıssırcam morartcam her yerini bunca yıl beklemişken gelişini bu kez de annesi bebeğine şiddet uyguluyor diye sosyal hizmetler bebeğime el koyacak ben yine bebeğe hasrettöbe yarabbim ne biçim düşünceler bunlar..İşte psikolojimin geldiği son nokta
Bebiş i büyütsün gelecek insegunallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
kızzz nasıl bagırsamda duyursam sana sesimi bi denk gelemedik yahuuuuuu
yazdıklarımı okudun mu bilmiyorum tabiiiiiiiiözledikkk seniiiiiiiii
sevinmen lazım aslında sayı gayet güzel.inşallah güzel kalitede çıkar hepsiKızlar bugün kontrole gittim tekrar. Görünürde 17 yumurta var. Cuma günü sabah 8:30 da opu yapılacak. Bakalım kaçı kalacak kaçı gidecek. Çok boş hissediyorum. Ne bir heyecan ne başka bir duygu.
Bebiş i büyütsün gelecek inshem tek gitti çift dönecek
Haklısın ama şimdiye kadar sorun oynamasına rağmen döllenme olmadı ya yumurtanın çok olması bişi ifade etmiyor. Ya diyor insan ister istemez.sevinmen lazım aslında sayı gayet güzel.inşallah güzel kalitede çıkar hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?