2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Haklısın ama şimdiye kadar sorun oynamasına rağmen döllenme olmadı ya yumurtanın çok olması bişi ifade etmiyor. Ya diyor insan ister istemez.
endişelenmekte haklısın.şu an yapabileceğin en güzel şey dua etmek.elinden geleni yapıyorsundur zaten.bir de olumlu düşün olumlu olsun.ben son tedavide boş çıkacağını o kadar çok düşündümki hatta rüyasını da gördüm.sonuç ne oldu boş çıktı.lütfen olumlu düşünmeye çalış zor olsa da...

Sağol canım. Sorun şu ki ben ne düşüneceğimi bilmiyorum. :)) ilaçlar bünyeme fazla geldi. Eşimi boğabilirim. Onla uğraşmaktan da düşünmeye vakit bulamıyorum. Herdefasında bu ay benimle iyi geçin hergün 2 iğne bünyem hormon manyağı oldu diyorum. Adam sanki iğneleri o yiyor gibi trip yapıyor. Bugün neye taktı. Opu Gününe karar verilecek benim doktorumun işi vardı erkek doktora yönlendirdi. Tek gittim muayene oldum çıkınca Aradım anlattım. Ses soğuk cevaplar hı hııııı hıhı şeklinde. Bu arada dünden biliyor erkek doktora yöneldirildiğimizi. Hayırdır ne oluyo dedim. Erkek doktora gösterdin sonunda dedi. Allah'ım sana geliyorum dedim. Zaten ilaçlar sinir yapıyo gerisini anlatmayayım haşladım Telefonda kendisini.

Kızlar bugün kontrole gittim tekrar. Görünürde 17 yumurta var. Cuma günü sabah 8:30 da opu yapılacak. Bakalım kaçı kalacak kaçı gidecek. Çok boş hissediyorum. Ne bir heyecan ne başka bir duygu.
Maşallah sayın çok güzel inş hepside kaliteli dölenir

Yuh ya.hiii çok meraklıydım o çatala yatmaya.bayiliyorum deseydin...sinir oluyorum bi tiplere ya.yaşadıklarımız çok kolay geliyor galiba bu insanlara..

Canm benmde kesenin içinde bebek olup olmadığı belli değil daha dün gitti. Sordm benek varmı içinde diye daha Görünmüyor dediler Benmkide erken Değilki Canm karından kese gecen hafta göründü karından bir hafta önce Görülen karından bir hafta onda Görünür bana göre Allah etmesin sanki benmde aynı şey olacak gibi geliyor zYen şüphelenıyordm şimdi seninkinde aynı olunca iyiden iyiye gıcık girdi banada Allah etmesin ya Benmkide Boşaa Canm transferin üstünden 1ay geçti şimdiye kalp atışını almam lazımdı korku sardı içimi ya

saçmalamıs . bır defada onu cıkartmak lazım çatala nasıl oluyormus dıye :) dokorda cok meraklı zaten gormek ıcın deseydın :) neyse sen sakın ol sınırlerını yıpratma ben kendımı bıldım bılelı erkek doktora muayene oluyorum tup bebek tedavımıde bulent tıras yapıyor ona gelene kadarda bır cok doktor muayene ettı :) esımın ole takıntısı yokda sadece ondan da sperm alacaklar dıye ben ona bolbol fındık fıstık kecıboynuzu bal aklınıza gelecek herseyı yedırdım adam mıde fetası gecırcektı ona dırdır ettı :)

güler yüzlü cana yakın ve herşeyden önce çok tecrübeli konusunda isteğin zaman ulaşabiliyorsun sorduğun her soruya cevap alıyorsun. ilaçlarla birlikte 10 bin canm... hangi şehirdesin ?
siz 10.000 lira tuttuğuna emin misiniz? Sırf verdiği iğneler 4000 lira tutuyor. Tedavi 6000 lira. CGH isimli genetik test embriyo başına 450 dolar, ayrıca 1000 lira biyopsi ücreti var. Tabii bunların yanında anlaşmalı olduğu e-lab'dan istediği tahliller var. Serumdan ya da diğer iğnelerden bahsetmiyorum bile. Eğer 25.000 liranız varsa gidin. (bununla da bitmiyor çünkü en az 2-3 sefer yumurta toplamak isteyecek kendisi)

merhaba arkadaşım. Ben sana biraz anlatayım. Halit bey maslak acıbadem'de tedavi yapıyor. Tüp bebek tedavi ücreti 6000 lira. Ancak, verdiğ iğneler çok çok pahalı. Kendi muayenehanesinde bir çocuk var. Reçeteni ona veriyorsun, çünkü bu 1500 liralık iğneyi dışarıda zor bulacağını söylüyorlar. Sonra da başka ilaçlar devam ediyor. İlaçlar 4000lirayı geçiyor. Ama bununla da bitmiyor. Genetik test istiyor mutlaka. Hem de pgt değil, cgh diye başka bir test. Embriyo başına 450 dolar alıyorlar, ayrıca 1000 lira biyopsi parası. Bütün bunların dışında halit bey seni murat berksoy'a yönlendirebilir büyük ihtimalle. Tekrar 400 lira muayene ücreti vereceksin. Murat bey bir sürü tahlil isteyecek. Hatta istediği bir tahlili Biruni'ye bile sordum ama ne olduğunu bile bilen yok. Zaten orada kan alıp anlaşmalı oldukjları E-Lab'a gönderiyorlar. Murat bey, değerlerin normal olsa bile sana "daha alt seviyeye indirelim" diyor ve mutaka transferden önce 1400 liralık bir serum bağlamak istiyor. Ayrıca bir iğne veriyor mesela, 400 lira. 2 haftada bir murat beye gidiyorsaun. Tabii ki kontrol dışındaki gidişlerinde muayene parasını yine alıyor. Bir de 4000-5000 liralık vitamin veriyor. GNC olması gerek çünkü kendileri GNC satıyorlar. Günde 20 tane vitamin! Öyle bahsedildiği gibi halit beye telefonlar falan ulaşamıyorsun. Sekreterleri ismini alıyor, anca 1-2 gün sonra arar seni. Murat beyle işin bitince yine halit beye gidiyorsun. Eğer genetik test için 2-3 yumurtan kaldıysa, halit bey beğenmiyor. Bir daha yumurta toplayacağız diyor. Yeniden yumurta toplamak 3500 lira. Tekrar iğneler 3000-4000 lira. Tabii bu arada benim gibi genetik testten sağlıklı çıkan embriyon da tutmayabiliyor. O zaman da hepsi "çok üzüldük" diyorlar. Hadi bir daha randevu veriyorlar ver herşeye baştan başlıyotrsun. Eğer sadece 1 deneme için 25.000-30.000 liran varsa gidebilirsin. Ama yazık günah. Ben şu an başka doktorda tedavi oluyorum. Ve ibret olsun diye b u reçeteyi duvara asacağım dedi bana. Sakın gidip paranı bu insanlara verme. İnan çok daha onurlu doktorlarımız var, sadece para için yapmayan bu işi.

masallah bu nasıl bır ıstır boyle yaa okudukca ben bunaltım ben ıst maslak acıbademde bulent beyde tedavı goruyorum muayene 400 tl ama bır seferlık verdım. sonra yumurta toplama ışlemınde 5,750 tl verdım ılaçlar 1770,00tl tuttu 3 embriyom olustu gayet ıyı dedıler bugun dondurulacak. sonrakı asamada amelıyat olacagım cunku. embrıyo dondurma cozdurmek ıcınde 1.195,00 tl ıstedıler toplamda ılaclarla beraber 8.715 tl tuttu benım suan ıcın.

Cnm Allah kimseyi bu para düşkünlerine düşürmesin. Piyasada cok pahalı olanlarla birlikte daha idealist .işini bilen düzgün çok dr var. İyi araştırmak lazım. Her adı duyulan dr iyi demek değil.bnm tedavim ilaçlarla birlikte 5500 tl ye mal oldu. Senden bu rakamları duyunca cok şaşırdım, insanları soyuyorlar

kötü düşünme bol bol dua et inan bende çok iiçten dua ediyorum benimki gibi olmasın diye. rabbim o pıtpıtları sana duyurur inş moralini yüksek tut

sanki keyfimizden muayene oluyoruz erkek doktora.benim eşim çok şükür hiç sorun yapmıyor.hatta doktordan memnun olduğumuz için kendi gidelim diyor.Rabbim sabır versin size ne diyeyim...

Haha
ha çok güzel fikir. Hiç düşünmemmiştim.

sanki keyfimizden muayene oluyoruz erkek doktora.benim eşim çok şükür hiç sorun yapmıyor.hatta doktordan memnun olduğumuz için kendi gidelim diyor.Rabbim sabır versin size ne diyeyim...
Valla bu ay sabır limitimi sonsuz istiyorım. Acayip hassaslaştım.

Oncelikle geçmiş olsun ve yeni tedavinin hayırlı olsun .inşallah bu tdevinke bebeğini kucağına alırsın . Bilgilerin i cin de ayrıca teşekkür ediyorum. Yok canım ha deyince nerden bulunur 25 bin. Beni suan 10 bin bile aşıyor. Okadar hazirda param olsaydida verilir miydi bilmiyorum 25 30 az para değil bu zamanda. En azından bana göre. eylül ayında tekrar başlamayı düşünüyorum. Ama jararszim. Eşim ilk gittiğimiz merkezde farklı bi doktor var ona gidelim diyor. Galiba tekrar oraya gidicem. Şehir dışına gitmek sıkıntı olacak. Hakkımızda hayırlı olanı Rabbim tez vakitte verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…