o acablar yokmu off bitirdi biziselam kızlarrrrrnasılsınızzz? kendimden bahsedecek olursam
bu ay ki hamilelik maceram biraz acabalarla geçti benim için
uzun bi aradan sonra ilk defa acaba hamilemiyim şüphesini oluşturcak bişeyler yaşamıştım
geçen hafta rüyamda düşük yaptıgımı gördüm Allah korusun
sonra neyse o gün misafirim gelecek diye dip köşe temizliiğe giriştim
temizlik yaparken birden ıslaklık hissettim bi baktım bir miktar kahverengi leke
dedim rüyam mı çıktı ne oluyor hemen eczaneye gittim test aldım
tabiki negatiffffff çıktı.......
acaba yerleşme kanaması mı demiştim sonrasında
çünkü regl zamnından bi hafta önce yerleşme kanaması görülebilirmiş
neyseeee umudum hızla yeşermeye başlamışken
bgn yeniden kahve leke geldi yani devamı kırmızı kart olacakkkkk malesefff
kendimede mustafa ceceliden yineeee hüsran şarkısını armagan ediyorummmm
gözün aydın canım maşallahKızlar embriyoluğum aradı. Ölüyordum heyecandan. 15 tane toplanmış 12 si olgun bunlatdan 7 tane döllenmiş. Yarında izleyip transfer gününü haber vercek. Pazartesi, salı ya da çarşamga günü transferolacak. Yarın ya da pazartesi sabahı haner vericem dedi.
Amiiingözün aydın canım maşallahdevamıda böyle güzel gelsin inş
Sana da canımmmmmm... Nasılsın?herkese iyi pazarlar....
slm cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelikSana da canımmmmmm... Nasılsın?
Slm canım iyiyim şükür , hamilelikte iyi gidiyor şükür canım 29. Haftaya girdim inş. Sen nasılsın?slm cnm nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
ben de iyiyim şükür.ramazandan sonra tekrar tedavi düşünüyorum.yumurta kaliteli olsun diye sürekli birşeyler yapmaya çalışıyorum.1 yıldır ilk defa ilaçsız adet oldum.incir kürüne tekrar başladım.hayırlısı artık...Slm canım iyiyim şükür , hamilelikte iyi gidiyor şükür canım 29. Haftaya girdim inş. Sen nasılsın?
Canım inş ramazandan sonraki tedavin sana uğurlu gelir de bebişini de getirir.ben de iyiyim şükür.ramazandan sonra tekrar tedavi düşünüyorum.yumurta kaliteli olsun diye sürekli birşeyler yapmaya çalışıyorum.1 yıldır ilk defa ilaçsız adet oldum.incir kürüne tekrar başladım.hayırlısı artık...
Bende 2 sene kadar önce burtomda çektirmiştim canım, sanırım 380 tl orada, tabi şimdi değişmiştir. Ben başka bir seçenek var mı diye araştırmadan orada çektirmiştim bir sorun olmadı çekimde ancak keşke arastirsaydım, bence özel hastaneleri arayıp bilgide alabilirsin.kızlar uzun bi aradan sonra selamlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür doktor benden bir kaç ay önce hsg istemişti ben de araştırma yapayım dedim bursada nerede rahim filmi çektirebilirim diye yardımcı olursanız sevininrim burtomu tavsiye etti doktor ama bilemiyorum sizin memnun kaldığınız veye duyduğunuz iyi bi hsg çeken doktor varmı
yumurta çözdürmek için para alındığını ilk kez duydum :)masallah bu nasıl bır ıstır boyle yaa okudukca ben bunaltımben ıst maslak acıbademde bulent beyde tedavı goruyorum muayene 400 tl ama bır seferlık verdım. sonra yumurta toplama ışlemınde 5,750 tl verdım ılaçlar 1770,00tl tuttu 3 embriyom olustu gayet ıyı dedıler bugun dondurulacak. sonrakı asamada amelıyat olacagım cunku. embrıyo dondurma cozdurmek ıcınde 1.195,00 tl ıstedıler toplamda ılaclarla beraber 8.715 tl tuttu benım suan ıcın.
senin iyi tutmuş dondurma çözdürme bende 760 dondurma 760 çözdürme istediler 2 gun sonra karar verirsin dedileryumurta çözdürmek için para alındığını ilk kez duydum :)
cnm 2sinin gelişimi iyidir, diğer 2sinin gelişimi biraz daha yavaştır.5. güne gelmelerini bekleyebilirler.o zaman çarşamba-perşembe gibi transfer olur.arayıp söylerler size bugün ya da yarın.3. gün transferi de yapabilirler...arkadaşlar cumartesi yumurta toplama işemim yapıldı pazar günüde 8 adetten sadece 2 tanesi embriyo elde edilmiş ve hala bekleme süresindeyim ve daha ne kadar beklemem gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?