2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

o acablar yokmu off bitirdi bizi

gözün aydın canım maşallah devamıda böyle güzel gelsin inş

kızlar uzun bi aradan sonra selamlar nasılsınız ben iyiyim çok şükür doktor benden bir kaç ay önce hsg istemişti ben de araştırma yapayım dedim bursada nerede rahim filmi çektirebilirim diye yardımcı olursanız sevininrim burtomu tavsiye etti doktor ama bilemiyorum sizin memnun kaldığınız veye duyduğunuz iyi bi hsg çeken doktor varmı

Slm canım iyiyim şükür , hamilelikte iyi gidiyor şükür canım 29. Haftaya girdim inş. Sen nasılsın?
ben de iyiyim şükür.ramazandan sonra tekrar tedavi düşünüyorum.yumurta kaliteli olsun diye sürekli birşeyler yapmaya çalışıyorum.1 yıldır ilk defa ilaçsız adet oldum.incir kürüne tekrar başladım.hayırlısı artık...

Canım inş ramazandan sonraki tedavin sana uğurlu gelir de bebişini de getirir.

Selam arkadaşlar cumartesi 8 adet toplanan yumurtalardan sadece 2 adeti dollenip 2 tanesi de ne demekse geriden geliyormuş. Bu durum iyi mi kötü mu bir turlu anlayamadım. Şimdi transfer ne zaman yaoilir

günaydınlar herkese hayırlı haftalar inşallah herkesden hakira haberler alırız

Bende 2 sene kadar önce burtomda çektirmiştim canım, sanırım 380 tl orada, tabi şimdi değişmiştir. Ben başka bir seçenek var mı diye araştırmadan orada çektirmiştim bir sorun olmadı çekimde ancak keşke arastirsaydım, bence özel hastaneleri arayıp bilgide alabilirsin.

arkadaşlar cumartesi yumurta toplama işemim yapıldı pazar günüde 8 adetten sadece 2 tanesi embriyo elde edilmiş ve hala bekleme süresindeyim ve daha ne kadar beklemem gerek

mutlu haftalar şimdiden kızlar ve selam olsun bebek düşünenlere tüp bebek evresinde bekleyenlere ... Rabbim İnsallah bizleri boş çevirmez bu güzel ayın başlangıcında inşallah hasretini çektiğimiz bebeklerimize kavuşuruz bu ay .. Herşey in hayırlısı hayırlısının en tezini nasip etsin Yüce Mevlam ... Amin :)

yumurta çözdürmek için para alındığını ilk kez duydum :)

ya kızlar bişey sorcam 2 gün sonra transferim olacak Allah ın izniyle inşallah ama miğde yanması ve ağrısı aşıyorum bunu yaşıyan oldumu hiç aranızda

arkadaşlar cumartesi yumurta toplama işemim yapıldı pazar günüde 8 adetten sadece 2 tanesi embriyo elde edilmiş ve hala bekleme süresindeyim ve daha ne kadar beklemem gerek
cnm 2sinin gelişimi iyidir, diğer 2sinin gelişimi biraz daha yavaştır.5. güne gelmelerini bekleyebilirler.o zaman çarşamba-perşembe gibi transfer olur.arayıp söylerler size bugün ya da yarın.3. gün transferi de yapabilirler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…