yumurta çözdürmek için para alındığını ilk kez duydum :)
nasıl neye gore karar verıyormussun onu anlamadım ben canım. mecbur dondurulması gerekmıyor mu benım embrıyolarım 3. gunu donduruldu suan annecıgını beklıyor :) amelıyat oldukdan sonra tuplerımı aldırcam hıdrosalpens oldugu ıcın ıyıleşme suresı falan mecbur kasıma kalıyorum o zamana kadar embrıyomu kalır dondurmazsam :) sonrada ben onları bekleyecegım.senin iyi tutmuş dondurma çözdürme bende 760 dondurma 760 çözdürme istediler 2 gun sonra karar verirsin dediler
hayırlısı olsun tatlım. 2 embrıyo mu olusmustu senın. valla tatlım günleri takma sen bosuna kafanı ole seylerle mesgul etme olumlu guzel seyler dusun kı rabbım guzel seylerle karsılaştırsın senı. :)biraz önce aradılar gelişmede bir sıkıntı olmadığını yarın transfer için tekrar arayacaklarını söylediler. cumartesi yumurtaları topladılar salı transfer olursa 4. lük embriyomu oluyor
kasıma kadar işlemin bekletildiği için dondurmuşlar canım senın yumoşlarınınasıl neye gore karar verıyormussun onu anlamadım ben canım. mecbur dondurulması gerekmıyor mu benım embrıyolarım 3. gunu donduruldu suan annecıgını beklıyor :) amelıyat oldukdan sonra tuplerımı aldırcam hıdrosalpens oldugu ıcın ıyıleşme suresı falan mecbur kasıma kalıyorum o zamana kadar embrıyomu kalır dondurmazsam :) sonrada ben onları bekleyecegım.
senden de cok ıstemısler
niye hemen translerını yapmıyolar canım ? benımde ılk tüp bebek tecrübem ama anlayamadım sorunmu warEvetbende ılk defa yaptıyorum tup bebekde dondurma cozdürme ucretıde alıyorlar.3 embrıyom olustu benım dondurduk kasım gıbıde transfer ışlemı yaptıracagım :)
8 embriyo oluşmuştu ama 4 adet anormal dediler 2 si geriden geliyormus 2 si iyi dedile...hayırlısı olsun tatlım. 2 embrıyo mu olusmustu senın. valla tatlım günleri takma sen bosuna kafanı ole seylerle mesgul etme olumlu guzel seyler dusun kı rabbım guzel seylerle karsılaştırsın senı. :)
hayırlısı canım. Oncelık sızlerde sızlerden guzel haberler beklıyor olacagım ben :)kasıma kadar işlemin bekletildiği için dondurmuşlar canım senın yumoşlarınıbenimkiler daha 5.gün transfer olacaklar rahıme yerleştircekler kalanı da daha sonra tutmama ıhtımalıne veya tekrar yaptırma ıhtımalıne karşı dondurulacaklar cnm
8 embriyo oluşmuştu ama 4 adet anormal dediler 2 si geriden geliyormus 2 si iyi dedile...
maşallahh...
3. gün embriyosu oluyorbiraz önce aradılar gelişmede bir sıkıntı olmadığını yarın transfer için tekrar arayacaklarını söylediler. cumartesi yumurtaları topladılar salı transfer olursa 4. lük embriyomu oluyor
benım tuplerımde sıkıntı var canım. daha oncesınde dıs gebelık gecırdım. Aralık ayında evlendım 2014 de ocak ayında dıs gebelık gecırdım ocakdan bu zamana kadar gıtmedıgım doktor kalmadı benım. 2015 yılı ıyı gecmedı aslında bana kalsa 2016da yaptırırım 2015 begenmedım pek :) sol tupum kapalı sag tupdede şişme vardı . sol yumuyrtalıgımda almıslardı benım tek sag tarafım var o yuzden acele ettım. 27 yasında olmama ragmen 7 yumurtam olustu 7 de 5 oldun cıktı 5taneden de 3 emprıyo olustu. Şİmdi ılk ıs amelıyat olacagım şiş olan tupu aldırcam sonrasında transfer yapılacak. bır yanım da 2016 yı bekle dıyor :) 2015ın hayrını goremedıgım ıcınniye hemen translerını yapmıyolar canım ? benımde ılk tüp bebek tecrübem ama anlayamadım sorunmu war
inşallah duaların ve dualarımız kabul olur. senin transferin ne zaman41. kere masallah benım yumurta rezervvım dusukmus neler ogrenıyorum yarabbım dedım. bakalım daha neler gorecegım :) 7 yumurtam toplantı 5 olgun dedıler 5 yumurtadan 3 embrıyo elde etmısler 1 cok ıyı kalıtede dedıler bana 2 tanesıde normalmıs. bende neye gore normal dedım meraklı meraklı bırının gelısımı guzelmıs dıger ıkısıde ılkıne gore daha yavasmıs ama genel olarak ıyı dedıler. pek fazla yedek koyamadım :) ıns ılk denemede tutarda 2 embrıyo koyarlae bırı kız bırı erkek olur o bana yeter haha :)
Benım daha cok var Kasımda yaptırcam bana kalsa gercı 2016 yılını dusunuyorum. 2015 benım ıcın pek ıyı gecmedı belkı 2016 ıyı gecer :)inşallah duaların ve dualarımız kabul olur. senin transferin ne zaman
3. Gun oluyor cnm,biraz önce aradılar gelişmede bir sıkıntı olmadığını yarın transfer için tekrar arayacaklarını söylediler. cumartesi yumurtaları topladılar salı transfer olursa 4. lük embriyomu oluyor
Saol canım hepimiz hamiş kalırız ınsallah bebişlerimiz transfler sonrası tutunurlarhayırlısı canım. Oncelık sızlerde sızlerden guzel haberler beklıyor olacagım ben :)
27 yaşında epey şey yaşamıssın canım sende ama Rabbim dağına göre kar verir bide bakcan bebişini alcan kucagına herseyı unutuvercen inşalahbenım tuplerımde sıkıntı var canım. daha oncesınde dıs gebelık gecırdım. Aralık ayında evlendım 2014 de ocak ayında dıs gebelık gecırdım ocakdan bu zamana kadar gıtmedıgım doktor kalmadı benım. 2015 yılı ıyı gecmedı aslında bana kalsa 2016da yaptırırım 2015 begenmedım pek :) sol tupum kapalı sag tupdede şişme vardı . sol yumuyrtalıgımda almıslardı benım tek sag tarafım var o yuzden acele ettım. 27 yasında olmama ragmen 7 yumurtam olustu 7 de 5 oldun cıktı 5taneden de 3 emprıyo olustu. Şİmdi ılk ıs amelıyat olacagım şiş olan tupu aldırcam sonrasında transfer yapılacak. bır yanım da 2016 yı bekle dıyor :) 2015ın hayrını goremedıgım ıcın
3. gün oluyor galiba.bazı kurumlar gelişmezse diye 5. günü beklemiyorlar.ama merak etmeyin 3. gün embriyosuyla hamile kalan da çok.biraz önce aradılar gelişmede bir sıkıntı olmadığını yarın transfer için tekrar arayacaklarını söylediler. cumartesi yumurtaları topladılar salı transfer olursa 4. lük embriyomu oluyor
Haklısın canım cok arastırdım ocak ayından berı gıtmedıgım doktor kalmadı ozelınden ssksına nettede arastırdım hep aynı seyı soledıler. Benım dıs gebelıkten kaynaklı sag tuğum hısrosalpenks olmus ıcı su dolmus. bu sekılde zaten tup bebek transferı yapamazlarmıs. sıvı akımı oldugu ıcın dusuk yada dıs gebelık olur dedı hatta tutmama ıhtımalı normal yolla hamıle kalamama ıhtımalınde var dedı. %10 mucızeyle normal yolla hamıle kalırmısım. tup bebek tedavısınde %70 tutma ıhtımalın var dedı yasım genç oldugu ıcın ama ılk once yumurtaları toplamamız lazım dedıler rezervı dusuk oldugu ıcın dahada kotusu olmasın dıye galıba sonrada tuplerı aldırman lazım dedıler. ondan sonra transfer ışlemım gercekleşecekmıs. benım evlenelı 6ay oldu gulsem mı aglasam mı bılemıyorum evlendım 15. hastanelere dustum dıs gebelık yuzunden ve 2 defa ıgne oldumkı anca beta kan degerım dustu. ocagın 2. haftasından berı hastanelerdetyım. evlılık hıc yaramadı bana27 yaşında epey şey yaşamıssın canım sende ama Rabbim dağına göre kar verir bide bakcan bebişini alcan kucagına herseyı unutuvercen inşalahkaç yıllık evlisin cnm sen ... ve ayrıca o şişliği yok etmenın bi çözumu yokmuymuş almasınlar ya banene yap bebişini sonra yaptır güzel bi araştır bence illaki araştırmıssındır tabikide önemli konular sonucta bunlar cnm tek yere güvenme derim ben
Allah ım yardımcın olsun canım Rabbim daha fazla imtihan etmeden dermanını bebişini ve sağlıgını verır ınsallahHaklısın canım cok arastırdım ocak ayından berı gıtmedıgım doktor kalmadı ozelınden ssksına nettede arastırdım hep aynı seyı soledıler. Benım dıs gebelıkten kaynaklı sag tuğum hısrosalpenks olmus ıcı su dolmus. bu sekılde zaten tup bebek transferı yapamazlarmıs. sıvı akımı oldugu ıcın dusuk yada dıs gebelık olur dedı hatta tutmama ıhtımalı normal yolla hamıle kalamama ıhtımalınde var dedı. %10 mucızeyle normal yolla hamıle kalırmısım. tup bebek tedavısınde %70 tutma ıhtımalın var dedı yasım genç oldugu ıcın ama ılk once yumurtaları toplamamız lazım dedıler rezervı dusuk oldugu ıcın dahada kotusu olmasın dıye galıba sonrada tuplerı aldırman lazım dedıler. ondan sonra transfer ışlemım gercekleşecekmıs. benım evlenelı 6ay oldu gulsem mı aglasam mı bılemıyorum evlendım 15. hastanelere dustum dıs gebelık yuzunden ve 2 defa ıgne oldumkı anca beta kan degerım dustu. ocagın 2. haftasından berı hastanelerdetyım. evlılık hıc yaramadı bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?