Allah yardımcımız olsun. Cumamız hayırlı olsun.
çok güzel bir sayı cnm maşallah.inşallah hepsi döllenir de bir kısmını dondurursunuz.Rabbim yardımcınız olsun...Kızlar opu işlemi yapıldı. O anestesi ne güzel bişi. Akşama kadar uyutun beni dedim:)))toplam 15 yumurta toplandı. Kalitesi vs embriyolog tarafından bildirilecekmiş. 2-5 gün arası transfer olacak diyo. Bir sürü ilaç verdi jel verdi. Harika anlattı hemşiren o anestezinin etkisi ile anladım. Eşim nasıl anladın çok karışık diyor. Ekipten çok memnunum.
slm hikayenizi tedavinizi kısaca anlatırsanız daha çok umut olursunuz.:)selam öncelikle sizlere moral olsun diye ilk denememde hamile kalan bir anne Ada'yı olarak iyi akşamlar demek istedim
İleri derecede Polikistik Ankara anatolia canımhangi şehirde hangi hastanede yaptırdın canım. sorununuz neydi
ne güzel.inşallah sağlıkla kucağınıza alır, büyütürsünüz oğlunuzu.tedavi sırasında veya öncesinde uyguladığınız kürler, yediğiniz farklı şeyler varsa paylaşır mısınız.bunları duymak bize de umut oluyor...Ileri derecede Polikistik tim. Ilaç olmadan regl olmazdım ikiz kere aşılama yaptırdım sonuç kocaman kist ve ağrılar tüp bebeğe karar verdim soluğu anatoliada aldım orta kalitede 3. Gün embriyosu 2 adet transfer edildi hiç umudum yoktu ama bir tanesi Oğluşum bana sıkı sıkı tutunmuş :)
Senin nasıl gidiyor canım. Ne aşamadasınne güzel.inşallah sağlıkla kucağınıza alır, büyütürsünüz oğlunuzu.tedavi sırasında veya öncesinde uyguladığınız kürler, yediğiniz farklı şeyler varsa paylaşır mısınız.bunları duymak bize de umut oluyor...
ben tedavide değilim şu an.ramazandan sonra başlamayı düşünüyorum inşallah.kürleri deniyorum şimdilikSenin nasıl gidiyor canım. Ne aşamadasın
Hayırlısı olsun cnm. Yumurta sayısı gayet iyi. Kalitesi de yumurta sayısı kadar iyi olur inşallah.Kızlar opu işlemi yapıldı. O anestesi ne güzel bişi. Akşama kadar uyutun beni dedim:)))toplam 15 yumurta toplandı. Kalitesi vs embriyolog tarafından bildirilecekmiş. 2-5 gün arası transfer olacak diyo. Bir sürü ilaç verdi jel verdi. Harika anlattı hemşiren o anestezinin etkisi ile anladım. Eşim nasıl anladın çok karışık diyor. Ekipten çok memnunum.
Sağol canım. Sayıdan ziyade kaliteli ve döllenen sayısı önemli. Bakalım en erken yarın belli olacakHayırlısı olsun cnm. Yumurta sayısı gayet iyi. Kalitesi de yumurta sayısı kadar iyi olur inşallah.
kızlar kilo vermek rezervi az olanlarda faydalı olur mu?doktora sorduğumda çok az faydası olur demişti.7-8 kilo fazlam var.ramazan da geliyor.ramazandan sonra tedavi düşünüyorum tekrardan.ne yapsam bilemedim...
cnm pkolu olsam zaten doktor ilk önce kilo ver derdi.ama insülin direnci yok bende normal yani.tsh biraz yüksek onun etkisi olabilir diye düşünüyorum.saol cevabın için.dikkat etmeye çalışıyorum.ramazanda veririm belki biraz.
benım kız kardeşim pkoluydu yılardır kendi başına kilo vermeye uğraştı durdu ama olmadı (bekarken 45 evlendikten sonra 80 ve üzeriydi) 10 yılık evlilğinde 3 aşılama 3 tüp bebek 7 defa doğal yoldan düşük yaşadı ve gecen yıl diyetisyen eşilinde kilo verdi ve hamile kaldı (kız kardeşimle birlikte giden başka bir komşuda kilo verdi ve hamile kaldı) yani bence çok olmasada etkili
cnm vakti gelmemiş henüz demekki.ben de sana hüsran şarkısındaki sözleri hatırlatu-ıyorum ben artık sadece o kısmı önemsiyorum:selam kızlarrrrrnasılsınızzz? kendimden bahsedecek olursam
bu ay ki hamilelik maceram biraz acabalarla geçti benim için
uzun bi aradan sonra ilk defa acaba hamilemiyim şüphesini oluşturcak bişeyler yaşamıştım
geçen hafta rüyamda düşük yaptıgımı gördüm Allah korusun
sonra neyse o gün misafirim gelecek diye dip köşe temizliiğe giriştim
temizlik yaparken birden ıslaklık hissettim bi baktım bir miktar kahverengi leke
dedim rüyam mı çıktı ne oluyor hemen eczaneye gittim test aldım
tabiki negatiffffff çıktı.......
acaba yerleşme kanaması mı demiştim sonrasında
çünkü regl zamnından bi hafta önce yerleşme kanaması görülebilirmiş
neyseeee umudum hızla yeşermeye başlamışken
bgn yeniden kahve leke geldi yani devamı kırmızı kart olacakkkkk malesefff
kendimede mustafa ceceliden yineeee hüsran şarkısını armagan ediyorummmm
cnm vakti gelmemiş henüz demekki.ben de sana hüsran şarkısındaki sözleri hatırlatu-ıyorum ben artık sadece o kısmı önemsiyorum:
hep bir ümit yüreğimde, hep aynı cesaret, içimden bir ses der sabret sabret...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?