nasip işleri bu işler inşallah rüyan çıkar canımbende nasipse kasım ayında yaptırıcam. geçen akşam rüyamda bi sebeple hastanede kan vermişim. hemşire geliyo senin bişeyin yok hamilesin diyo. inanamıyorum nasıl ağlıyorum mutluluktan Allahım bu nasıl mümkün diyyorum ucuyorum mutlulktan.
geçen sene de hamile olduğum ay rüyamda biri bana hamilesin demişti ve o ay hamileydim sonu hüsrandı ama olsun.
pek mümkün değl ama belki yine malum olmuştur diyorum
Selamün aleyküm tekrar isyancim. ALLAH razı olsun inşaAllah bu defa Rabbim kucagımızda da görmeyi nasip eder. Sabır dua ve umutla gün sayıyoruz işte. Estaģfiruallah ne dargınlığı : ) mesajını da şimdi gördüm kusura bakma.canım yaa nasıl sevindimmm..tekrar nasip etmiş Rabbimm..
Sağ salim sağlıkla kavuşursun inşş bebeğine..
bize dargınmısın yada bana bilmiyorumm..
ama çok mutlu oldum inan..
inşş şimdi mmmousemede nasip eder Rabbim
benim de 6 embrıyodan 2 tanesi 5.güne geldı senınkılerın kalite durumu ne canımArkadaşlar benim 5. Güne 2 tane yumurtam kalmış sizce nasıl
teşekkür ederim cnım cevabın için sağol daha araştırıyorum bakalım hayırlısıBende 2 sene kadar önce burtomda çektirmiştim canım, sanırım 380 tl orada, tabi şimdi değişmiştir. Ben başka bir seçenek var mı diye araştırmadan orada çektirmiştim bir sorun olmadı çekimde ancak keşke arastirsaydım, bence özel hastaneleri arayıp bilgide alabilirsin.
Benim 1.kalite imiş öyle diyor ama zâten bana şu anda 2.gün transferi uygulandı onun sonucunu beklemekteyim çok da ümitli Değilim iki tane transfer edildi sonuç bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısını versinbenim de 6 embrıyodan 2 tanesi 5.güne geldı senınkılerın kalite durumu ne canım
Yetercim nasılsın kuzum gülden de haber yokmu iydir inş bebişyle bende bi rüya gördüm hayır olsun inş bir bebek varmış kundaklamışlar ölmüş boğulp çantada sonrada kendi bebeğimi olmuş yaramzlık yapmış döv diyorlar dövmem ben kıyamam on sene sonra buldum o benim herşeyim diyorum rabbim hayırlara çıkrır inş bu gelcek ocak ayında 10 senlik olcaz inş bebişimz gelirgünaydın kızlar
HAYIRA ÇIKSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİN HABERCİSİDİRYetercim nasılsın kuzum gülden de haber yokmu iydir inş bebişyle bende bi rüya gördüm hayır olsun inş bir bebek varmış kundaklamışlar ölmüş boğulp çantada sonrada kendi bebeğimi olmuş yaramzlık yapmış döv diyorlar dövmem ben kıyamam on sene sonra buldum o benim herşeyim diyorum rabbim hayırlara çıkrır inş bu gelcek ocak ayında 10 senlik olcaz inş bebişimz gelir
Canim bana da dün 2 adet embriyo transfer edildi. Evde dinleniyordu musun çalışıyor musun .benim kasik ağrılarım bel ağrısı ve gaz sancilarim var.Benim 1.kalite imiş öyle diyor ama zâten bana şu anda 2.gün transferi uygulandı onun sonucunu beklemekteyim çok da ümitli Değilim iki tane transfer edildi sonuç bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısını versin
Bence de çok sessizzzNiye bu kdr sessiz bugun burasi aceppp slm kizlarrrrr
kuzum HAYIRLARA ÇIKSIN inşşşş bebeğinin habercisi olsun gördüğün rüya güldenden haber yok malesef inş iyidir bende merak ediyorum amaYetercim nasılsın kuzum gülden de haber yokmu iydir inş bebişyle bende bi rüya gördüm hayır olsun inş bir bebek varmış kundaklamışlar ölmüş boğulp çantada sonrada kendi bebeğimi olmuş yaramzlık yapmış döv diyorlar dövmem ben kıyamam on sene sonra buldum o benim herşeyim diyorum rabbim hayırlara çıkrır inş bu gelcek ocak ayında 10 senlik olcaz inş bebişimz gelir
Ben çalışıyorum ama transfer Cumartesi yapıldı tatilde pazar da uzandım dinlendim gaz Sancısı beni mahvetti ama onun dışında bir sıkıntım olmadı bakalım Rabbim hayırlısını versin senin kiler 5.gün embriyosu muCanim bana da dün 2 adet embriyo transfer edildi. Evde dinleniyordu musun çalışıyor musun .benim kasik ağrılarım bel ağrısı ve gaz sancilarim var.
ne zaman transfer yaptırdın cnm sen belki bebiş vardır bi test yapsana kızhayırlı ramazanlar hanımlar. Bir sorum olacak ama sizlere ;
Tüp bebek tedavısı sonrası vücüdda ödem topladınız mı benım vucudum şiş resmen yaa topık oldum :) afedersınız goğuslerım kafam kadar oldu ve okadar acıyor kı anlatamam sızlere. burnum hassaslaştı en ufak koku mıdemı bulandırıyor.Halsizlik oluyor ayaklarım ve bel agrısı oluyor. adet olmama yakın ama benım hıcbırzaman goguslerım bole sısmedı acımadı yanı el degmıyor derler ya valla ole
Transfer sonrası kaçıncı gününüz sanki gebe gibisinizhayırlı ramazanlar hanımlar. Bir sorum olacak ama sizlere ;
Tüp bebek tedavısı sonrası vücüdda ödem topladınız mı benım vucudum şiş resmen yaa topık oldum :) afedersınız goğuslerım kafam kadar oldu ve okadar acıyor kı anlatamam sızlere. burnum hassaslaştı en ufak koku mıdemı bulandırıyor.Halsizlik oluyor ayaklarım ve bel agrısı oluyor. adet olmama yakın ama benım hıcbırzaman goguslerım bole sısmedı acımadı yanı el degmıyor derler ya valla ole
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?