2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

nasip işleri bu işler inşallah rüyan çıkar canım

Selamün aleyküm tekrar isyancim. ALLAH razı olsun inşaAllah bu defa Rabbim kucagımızda da görmeyi nasip eder. Sabır dua ve umutla gün sayıyoruz işte. Estaģfiruallah ne dargınlığı : ) mesajını da şimdi gördüm kusura bakma.

teşekkür ederim cnım cevabın için sağol daha araştırıyorum bakalım hayırlısı

benim de 6 embrıyodan 2 tanesi 5.güne geldı senınkılerın kalite durumu ne canım
Benim 1.kalite imiş öyle diyor ama zâten bana şu anda 2.gün transferi uygulandı onun sonucunu beklemekteyim çok da ümitli Değilim iki tane transfer edildi sonuç bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısını versin

günaydın kızlar
Yetercim nasılsın kuzum gülden de haber yokmu iydir inş bebişyle bende bi rüya gördüm hayır olsun inş bir bebek varmış kundaklamışlar ölmüş boğulp çantada sonrada kendi bebeğimi olmuş yaramzlık yapmış döv diyorlar dövmem ben kıyamam on sene sonra buldum o benim herşeyim diyorum rabbim hayırlara çıkrır inş bu gelcek ocak ayında 10 senlik olcaz inş bebişimz gelir

HAYIRA ÇIKSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİN HABERCİSİDİR

Niye bu kdr sessiz bugun burasi aceppp slm kizlarrrrr

Benim 1.kalite imiş öyle diyor ama zâten bana şu anda 2.gün transferi uygulandı onun sonucunu beklemekteyim çok da ümitli Değilim iki tane transfer edildi sonuç bekliyorum bakalım Rabbim hayırlısını versin
Canim bana da dün 2 adet embriyo transfer edildi. Evde dinleniyordu musun çalışıyor musun .benim kasik ağrılarım bel ağrısı ve gaz sancilarim var.

kuzum HAYIRLARA ÇIKSIN inşşşş bebeğinin habercisi olsun gördüğün rüya güldenden haber yok malesef inş iyidir bende merak ediyorum ama

Canim bana da dün 2 adet embriyo transfer edildi. Evde dinleniyordu musun çalışıyor musun .benim kasik ağrılarım bel ağrısı ve gaz sancilarim var.
Ben çalışıyorum ama transfer Cumartesi yapıldı tatilde pazar da uzandım dinlendim gaz Sancısı beni mahvetti ama onun dışında bir sıkıntım olmadı bakalım Rabbim hayırlısını versin senin kiler 5.gün embriyosu mu

hayırlı ramazanlar hanımlar. Bir sorum olacak ama sizlere ;
Tüp bebek tedavısı sonrası vücüdda ödem topladınız mı benım vucudum şiş resmen yaa topık oldum :) afedersınız goğuslerım kafam kadar oldu ve okadar acıyor kı anlatamam sızlere. burnum hassaslaştı en ufak koku mıdemı bulandırıyor.Halsizlik oluyor ayaklarım ve bel agrısı oluyor. adet olmama yakın ama benım hıcbırzaman goguslerım bole sısmedı acımadı yanı el degmıyor derler ya valla ole

ne zaman transfer yaptırdın cnm sen belki bebiş vardır bi test yapsana kız

Transfer sonrası kaçıncı gününüz sanki gebe gibisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…