Benim 3. Gün embriyosu. Bu gaz sancisi ne zaman geçecek. Bir de kalçadan yapılan iğne yakıyor demişlerdi ben de hic yanma olmuyor sizler de oldu muBen çalışıyorum ama transfer Cumartesi yapıldı tatilde pazar da uzandım dinlendim gaz Sancısı beni mahvetti ama onun dışında bir sıkıntım olmadı bakalım Rabbim hayırlısını versin senin kiler 5.gün embriyosu mu
Benim gaz sancım 5gün sürdü çok kötü oldum Kayısı yedim sabah aç karnına o çok rahatlattı yavaş yürüyüşler Yaptım kalça dan iğne yoktu bendeBenim
Benim 3. Gün embriyosu. Bu gaz sancisi ne zaman geçecek. Bir de kalçadan yapılan iğne yakıyor demişlerdi ben de hic yanma olmuyor sizler de oldu mu
Canım ben de vicdanen rahat degilim ama tutmaya da cesaret edemedim. Doktorlar hamileler oruç tutamaz diyolar. Çevremde Normal yolla hamile kalanlar yarısını tutuyolardı genelde ama bizimki tüp bebek oldugu için acabalarım var. Bi de ikiz benimki. Yemek için degil de susuzluktan dolayı tehlikeli diyolar. Bilemiyorum ben deHayirli ramazanlar kizlar oruc tutuyorum bebege zarari olurmu doktora sormadim.pazartesi konturolum var ozaman sprarim.ama deneyimli olanlar bilgi verirse sevinirim
Transferim yapılmadı benım embrıyolarım donduruldu . anlamadım nden bole oldum kullandıgımız ılaçlar mı yaptı aceba dıyorum. Bır ates basıyor bır usuyorum sınırlerım zaten dengesız cok dengesız bır ınsan oldum benTransfer sonrası kaçıncı gününüz sanki gebe gibisiniz
benım bıldıgım bebege degılde sıze zararı olabılır. bebek zaten sızden alacagı besınlerı alıyormus. Siz takvıye almadıgınızda besın degerınız dusecektır. Ama bu kaçıncı aydan başlar bılmıyorum.Hayirli ramazanlar kizlar oruc tutuyorum bebege zarari olurmu doktora sormadim.pazartesi konturolum var ozaman sprarim.ama deneyimli olanlar bilgi verirse sevinirim
Masalllah rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bilmiyorum insalllH bisey olmaz gecen yilda tedavideydim tutamadim bu yilda tutamazsam zor olcak.benim icinCanım ben de vicdanen rahat degilim ama tutmaya da cesaret edemedim. Doktorlar hamileler oruç tutamaz diyolar. Çevremde Normal yolla hamile kalanlar yarısını tutuyolardı genelde ama bizimki tüp bebek oldugu için acabalarım var. Bi de ikiz benimki. Yemek için degil de susuzluktan dolayı tehlikeli diyolar. Bilemiyorum ben de
İğne Ler den dolayı olmuştur o kadar çok hormon yüklemesi oldu ki ama mens olunca geçer çatlatma iğnesinden on dört gün sonra olursunuzTransferim yapılmadı benım embrıyolarım donduruldu . anlamadım nden bole oldum kullandıgımız ılaçlar mı yaptı aceba dıyorum. Bır ates basıyor bır usuyorum sınırlerım zaten dengesız cok dengesız bır ınsan oldum ben
bana öyle bırsey denmedı ama suan ılaç kullanmıyorum amelıyat olcam kasım gıbıde transfer ışlemım yapılacak. o ne ıgnesı oluyormusİğne Ler den dolayı olmuştur o kadar çok hormon yüklemesi oldu ki ama mens olunca geçer çatlatma iğnesinden on dört gün sonra olursunuz
Olur tabi , 17,5 saat su içmiyorsun .yemek yemiyorsun. Olmaz mı .zaten hamilelere farz değil ki cnm.Hayirli ramazanlar kizlar oruc tutuyorum bebege zarari olurmu doktora sormadim.pazartesi konturolum var ozaman sprarim.ama deneyimli olanlar bilgi verirse sevinirim
Canım vuran kişiye göre değişiyo merkezdeki hemşiremin bırduğunun acısı 3-4 gün geçmiyo ama bulunduğum yerdeki eczacıya da vurdurdum mu da hiç acımıyoBenim
Benim 3. Gün embriyosu. Bu gaz sancisi ne zaman geçecek. Bir de kalçadan yapılan iğne yakıyor demişlerdi ben de hic yanma olmuyor sizler de oldu mu
Sagol canım aminnn. Allahım hepimizi bebeklerimize kavuştursun. Tedavideki arkadaşlar inşallah pozitif sonuç alırlar beklemedekiler de mucizelerine kavuşurlar INŞALLAHH.Masalllah rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin bilmiyorum insalllH bisey olmaz gecen yilda tedavideydim tutamadim bu yilda tutamazsam zor olcak.benim icin
sevindim iyi olmanıza.bize de dua ederseniz sevinirim.ismim aysel..kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum. Hepinize hayırlı ramazanlar, dualarımızı duysun rabbim. Biz çok şükür iyiyiz. 12. haftanın içindeyiz. Rabbim hepmize hayırlısı olsun ve sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin.
Sadece relax olun inanarak Meryem Suresi inşirah suresi kenZül arş okuyun Yürekten isteyin hep okudum eğer hamile kalırsam hergün Yasin okuycam dedim ve okuyorum Yürekten inanarak dua edin ben hergün bu topiktekilere dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinizene güzel.inşallah sağlıkla kucağınıza alır, büyütürsünüz oğlunuzu.tedavi sırasında veya öncesinde uyguladığınız kürler, yediğiniz farklı şeyler varsa paylaşır mısınız.bunları duymak bize de umut oluyor...
Birde söylemeyi unuttum transfer sonrası bol bol Ananas ve kabak çekirdeği yedim tuvalete iki saat sonra Kalktım sonrasında iki gün yemeğimi bile yatakta yedim transfer sırasında bebişlerimle konuştum Hoşgeldiniz meleklerin sizi çok özledim dedim:)Senin nasıl gidiyor canım. Ne aşamadasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?