2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Hamile kalırsam hatim indiricem demiştim. Sonra belki hatimi bekliyodur ben başlayayım okumaya dedim kendi kendime ve başladım. Allahıma şükürler olsun ki hamile olarak bitirmeyi nasip etti Allahım. Şimdi de ramazan hatimine başladım. Allah izin verirse kendimde o gücü görürsem doguma kadar 2 hatim daha indirmeyi düşünüyorum inşallah

saolun cevabınız için.Rabbim dualarımızı kaul eylesin...

Nasılsınız kızlar, hayırlı ramazanlar.... kafamdan bebek olayını çıkartıp, normal hayatıma döneyim , düşünmeyeyim diyorum olmuyo en iyisi topiğe girmeye devam etmek

kızlar günaydın salı günü transferim olmuştu. bugün de ise başladım. kızlar bu zamana kadar gaz sancısı ve kasık agrısı normal birşey mi? ne kadar sure dinlenmek gerek. kayınvalidem bu hafta da izin al dedi ama bana kalsa ben zaten transferden 2 gün sonra çalışmaya başlardım ama olumsuz bir sonuç olrsa ben de bilirler diye ki dediler de onun için evde dinlendim.

merhaba arkadaslar. bu ay ılk kez tup bebek tedavısıne basladım. ctesı yumurtalar toplandı. 10 tane yumurta toplanmıs. 8i işlem yapılacak boyuttaymış, ertesi gün aradılar hastaneden 4 tane kaldığı söylendi. bu kadar fire vermesi normal mi? sözde sebepsiz bizimki. çok üzüldüm. zaten dr 2-3 yumurta kalırsa transfer yapmam progesteronun 1.5un altında olmalı 2.2 çıktı dedi. yumurta ölçümlerine gittiğimde yumurta boyutları çok dengesizdi. 22-19-18-14-11mm her boyutta vardı.
birşeyler hatalı mı gidiyor

Selam kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah...
Ben bildiğiniz gibiyim sanırım bu bulantılar geçmeyecek 9 ay bulantısı olanlar varmış ben de o nadide şanslı guruptan mı olacam acaba
29 haziranda randevum var belki cinsiyet belli olur bakalım içerdeki yaramaz kız mı erkek mi
Aslında hiç merak etmiyorum kendi derdime düşmüşüm önceliğim onun sağlığı ne eşim ne ben cinsiyet konuşmuyoruz.

bulantıların için Allah kolaylık versin cnm.inşallah sağlıkla kucağına alırsın büyütürsün bebeğini...

aman hamiş olalımda bulantı çekerim dediğimizi hatırlıyorum
hadi inşallah en iyi anne baba olacağın cinsiyet olsun
Allahım bilir merakla bekliyorum yeğnimi cinsiyetini

canım dölenen mi 4 tane olmuş yoksa 3. güne giden mı dört tane olmuş

E egunal Canım hayırlısı sağlıklı olsunda sayılı gün çabuk geçer cinsiyete gelince senin OĞLUN olacak

Canımm hep seni merak ettiğimden giriyorum :)
İnşallah en kısa zamanda bulantıların geçer de keyfini çıkarmaya başlarsın :)
Benim içime kız olacak gibi doğuyor. 15. Haftadaymışsın gittiğinde 16. Haftanda olacaksın cinsiyet garanti belli olur :))

aman hamiş olalımda bulantı çekerim dediğimizi hatırlıyorum
hadi inşallah en iyi anne baba olacağın cinsiyet olsun
Allahım bilir merakla bekliyorum yeğnimi cinsiyetini
Bende mi öyle demiştim acaba..
Hamile kalayımda yeterki mide bulantım olsun demişsem eğer haketmişim ben bunları ama dememiş olmalıyım yaaa aileden bilirim ben ne zor şey olduğunu böyle bişi dilemiş olamam
Tek hatırladığım bulantım var diyenlere olacak o kadar azıcık çekiver canım dediğim haayyyy dilimi eşşek arısı sokaymışta demeyeymişim
Cinsiyet belli olur olmaz yazarım canım..

E egunal Canım hayırlısı sağlıklı olsunda sayılı gün çabuk geçer cinsiyete gelince senin OĞLUN olacak
Öyle canım bulantım var kötüyüm diye diye 15.haftaya geldim ama yeter yani
Cinsiyet konusunda da ikiye bölünmüş çevrem biz karı koca konuşmuyoruz ama herkesin bir tahmini var..
Şimdilik eşit gibi bakalım ne çıkacak..Pipilimi kukulumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…