saolun cevabınız için.Rabbim dualarımızı kaul eylesin...Sadece relax olun inanarak Meryem Suresi inşirah suresi kenZül arş okuyun Yürekten isteyin hep okudum eğer hamile kalırsam hergün Yasin okuycam dedim ve okuyorum Yürekten inanarak dua edin ben hergün bu topiktekilere dua ediyorum inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz meleklerinize
Amin canım inş senin bebiş nasıl iyisinzdir inşHAYIRA ÇIKSIN İNŞALLAH BEBEĞİNİN HABERCİSİDİR
Amin inş canım benimkuzum HAYIRLARA ÇIKSIN inşşşş bebeğinin habercisi olsun gördüğün rüya güldenden haber yok malesef inş iyidir bende merak ediyorum ama
ÇOK ŞÜKÜR ALLAHAAmin canım inş senin bebiş nasıl iyisinzdir inş
herkese güzel pazarlar..
bulantıların için Allah kolaylık versin cnm.inşallah sağlıkla kucağına alırsın büyütürsün bebeğini...Selam kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah...
Ben bildiğiniz gibiyim sanırım bu bulantılar geçmeyecek 9 ay bulantısı olanlar varmış ben de o nadide şanslı guruptan mı olacam acaba
29 haziranda randevum var belki cinsiyet belli olur bakalım içerdeki yaramaz kız mı erkek mi
Aslında hiç merak etmiyorum kendi derdime düşmüşüm önceliğim onun sağlığı ne eşim ne ben cinsiyet konuşmuyoruz.
aman hamiş olalımda bulantı çekerim dediğimizi hatırlıyorumSelam kızçelerim...
Ben bildiğiniz gibiyim sanırım bu bulantılar geçmeyecek 9 ay bulantısı olanlar varmış ben de o nadide şanslı guruptan mı olacam acaba
29 haziranda randevum var belki cinsiyet belli olur bakalım içerdeki yaramaz kız mı erkek mi
Aslında hiç merak etmiyorum kendi derdime düşmüşüm önceliğim onun sağlığı ne eşim ne ben cinsiyet konuşmuyoruz.
canım dölenen mi 4 tane olmuş yoksa 3. güne giden mı dört tane olmuşmerhaba arkadaslar. bu ay ılk kez tup bebek tedavısıne basladım. ctesı yumurtalar toplandı. 10 tane yumurta toplanmıs. 8i işlem yapılacak boyuttaymış, ertesi gün aradılar hastaneden 4 tane kaldığı söylendi. bu kadar fire vermesi normal mi? sözde sebepsiz bizimki. çok üzüldüm. zaten dr 2-3 yumurta kalırsa transfer yapmam progesteronun 1.5un altında olmalı 2.2 çıktı dedi. yumurta ölçümlerine gittiğimde yumurta boyutları çok dengesizdi. 22-19-18-14-11mm her boyutta vardı.
birşeyler hatalı mı gidiyor
Amin canım inşallah sizlerden de en kısa zamanda güzel haberler alırım.bulantıların için Allah kolaylık versin cnm.inşallah sağlıkla kucağına alırsın büyütürsün bebeğini...
Selam kızçelerim...
Bende mi öyle demiştim acaba..aman hamiş olalımda bulantı çekerim dediğimizi hatırlıyorum
hadi inşallah en iyi anne baba olacağın cinsiyet olsun
Allahım bilir merakla bekliyorum yeğnimi cinsiyetini
Öyle canım bulantım var kötüyüm diye diye 15.haftaya geldim ama yeter yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?