2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Evet canım Yağlı bir iğne olduğu için yakıyor maalesef;( ama ben vurulduktan sonra biraz yürüyordum

Kızlar peki bu süreç içinde eşinizin tarafı destek oluyor mu sizlere? Ben tedavimi kimseyle paylaşmadım. Soran oldukça geçiştiriyorum hemen..hayırlısı kısmet vs diye. Olmuyor diye düşünüyorlar ve iğneleyici laflarına şahit oluyorum. Bu akşam da laflar duydum. Güçlü olmaya çalışıyorum ama işte bazen kırılıyorum da.. Boş ver diyeniniz de olur belki ama bazen insan üzülüyor

Valla süpersin... Hayran oldum sana şu an Tabii ki aksi söylnene kadar hamilesin
Buarada ben de hamile olduğum ihtimalini 9. günden itibaren yaptığım idrar testlerinden değil de göğüs uçlarımın kararmasından sonra 'acaba mı?' dedim

CNm sekizi

cnm sekizinci gün yaptım negatifti bir daha cesaret edemedim

canım zaten 7.günden sonra kanda bhcg salgılanıyor, 8.gün çok erken idrar testi için, ama 10.veya 11.gün çıkabilir, tabi yine de idrar testi yanıltabilir belli olmaz. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah
Evet canım Yağlı bir iğne olduğu için yakıyor maalesef;( ama ben vurulduktan sonra biraz yürüyordum

canım bende yürüyorum, hastaneye gidip vurduruyorum zaten, ordan yüreyerek çıkıyorum eve arabayla dönüyorum ama yatmıyorum yani normal hayatıma devam ediyorum. hatucum senin tedaviye gerek kalmadan oldu dimi? diğer topicte okumuştum. Allah bağışlasın, tamamına erdirsin inşallah. dualarınd bizi de an canım.

Valla ben hep kısmet dedim... Olmuyo mu? diye soranlara da yooo gayet de oluyo ama kendimize süre vermeye karar verdik dedimve asla gardımı düşürmedim... Sinsi yılanlar hemen başlar konuşmaya

Valla ben hep kısmet dedim... Olmuyo mu? diye soranlara da yooo gayet de oluyo ama kendimize süre vermeye karar verdik dedimve asla gardımı düşürmedim... Sinsi yılanlar hemen başlar konuşmaya
Hem de ne...bana akşam kısır dediklerini duydum ya. Yani zaten kötü bir şey yaşadım ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . Ama maalesef bozmayı başarıyorlar..

Allah tamamına erdirsin canım az kalmış yavrunu kucağına almana, maaşallah. inşallah bizde senşn gibi güzel sonuçlar alırız.
teşekkür ederim canım, çok pozitifim çok şükür, benim 8 yıldır olmıyor bebeğim ve sebepsiz infertiliteyiz diye biliyorduk, şimdi öğrendikki benim yumurta rezervim düşükmüş az ve kalitesiz yumurta üretiyormuşum, 8 yumurtam toplandı 5'i boş çıktı, 3'ü işlem gördü ama sadece 2'si gelişti. 1 tanesi 1. diğeri 2. kalite, drum umutlu konuştu, bende umutluyum o yüzden, olmazsa tabiki üzülürüm ama verecek olan Allah elden birşey gelmez, ama şuan umutsuz olmam için bir sebep yok dimi? bu ikinci denemem, ilkinde dış gebelik olmuştum.

göğüs uçları o kadar erkenden kararıyormu ya? ilk defa duyuyorum 9.güne kadar başka hiç belirtin olmadımı canım ya? hadi bana umut ver
valla tutsun da nerem kararırsa kararsın ilk tahlilini ne zaman yaptın? bhcg kaç çıktı?
ne çok soru sordum dimi, selam verdik borçlu çıktk dicen şimdi

CNm İnan teste bir daha cesaret edemiyorum güçlü insanlara imrenecek bakıyorum ama ben bu konuda çok güçsüzüm

Hem de ne...bana akşam kısır dediklerini duydum ya. Yani zaten kötü bir şey yaşadım ve moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum . Ama maalesef bozmayı başarıyorlar..
ah canım Allah sabır versin, cahil insnla uğraşmak zor, sanki bizim elimizdeymiş gibi. ama arkadaşın dediği gibi sen karşılarında dik dur, hiç moralini bozma, yüzün asılmasın ki seni ezemeyeceklerini anlasınlar, kısr ne demek yaa, seviyesizliğe bak, bence bunu eşinle paylaş, ve bu dönemde moralinin bozulmaması gerektiğinin altını çiz, destek olsun sana

Kızlar bu proluton iğne bu kadar ağrıtır mı ya? Yaparlarken bir şey yok sonradan oturamıyorsun bile totonun üstüne.

12 haftadir haftada iki kez vurunuyorum artik alistim bazen beze oluyor.
Lovely35 sana igneyi erken vermis opu oldun sen daha jel de verdi mi

CNm İnan teste bir daha cesaret edemiyorum güçlü insanlara imrenecek bakıyorum ama ben bu konuda çok güçsüzüm
canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle hareket et boşver. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın yarın güzel haberler getirirsin bize inşallah

cnm yıllardır o lafları duyarım hala ağrıma giden olur ama takma boşver sen yuvanda huzurlu ol evladın için elinden geleni yap gerisi allaha kalmış...
eşimin tarafı destek oluyor bazen de köstek.....

Ya ben hic belirti hissetmemistim bir de onuncu gun kanama gordum tam da adet gunumdu olmadi dedim ama pozitif cikti belirtilere hic takilma. Hamilesin zaten su anda aksi ispatlanana kadar embriyon orada. Ben de senin gibi demistim hamileyim diye soyleniyordum evde kicama anneme insaallah pozitif alirsin sen de

Evet canım öyle oldu çok şükür. Bir havluyu baya sıcak suya Batır sık, iğne yapılan yerlerini yavaş yavaş eşin ovsun canım, iyi gelir.

canım kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle hareket et boşver. inşallah emeklerinin karşılığını alırsın yarın güzel haberler getirirsin bize inşallah
Sağ ol CNm inşallah hayırlı sonuç alırız olumsuzluğunda olabileceğini bildiğim halde neden kabullenemiyorım anlamıyorum ki

Evet haklısın ama çıldırdım. Aldığım çörek otu tarçını eve gelince yerlere boşalttım sinirden... Bazen tahammül edemiyorum. Bazen de umut dolu oluyorum..böyle insanlar olmaz olsun

Canım bence sen hiç takma. Ne belli onların oğlanlarında sorun olmadığı. Böyle şeylerde sorun kimde diye, sorulması bile bence büyük hata. Kimdeyse kimde sanki sorunu olmayan olanı bırakacak mı ki ne anlayışsız insanlar var ya, sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…