2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Dek geldik canım çok sevindim..
Nadir yazıyorum zaten..
Bana da cinsiyet artık belli olur gibi geliyor 3 lü test zamanı geldi bi de..
2 li iyi çıktı..

E egunal immm...göbişin büyüdü mü??
canım ben bulantıdan ötürü pek bişi yiyemediğimden kilo verdim aksine ama göbek çevremde büyüme genişleme var...
pantolonlarımın fermuarını zor çekiyorum göbeğimi sıkıştırıyor..1 hafta sonraki kontrolümden sonra bişiler almayı düşünüyorum artık.

Kızlar biliyorsunuz ilk denemem negatifle sonuçlandı. 3 tane dondurulmuş embriyom var. Doktor adetin bitince gel konuşalım demişti, gittik neyse... Karyotip test istedi, sulu rahim filmi gerek görürsede histereskopi uygulayacakmış. Sizden de bunları mı istediler, farklı bir uygulamayla karşılaşan var mı? Birde en çok kafama takılan şey --- zaten yumurtaların kalitesizmiş bak not almışız dedi --- şok oldum bana bugüne kadar asla böyle bişey söylenmedi ve 16 yumurtamın 14 ü döllenip, 6 sı Blast oldu. Fena olmayan malzemelerden güzel bir yemek çıkmış sende dedi. İnsan doktora güvenmeli tamam biz onlar kadar asla bilemeyiz o da tamam ama negatifin suçunu yumurtaya atmış olabileceğini düşünüyorum ve merkezden soğudum, şu aşamada başka doktora gitmenin dezavantajı ve avantajı nedir sizce arkadaşlar???

merhaba geçmiş olsun; ama önceden yapmalıydı testleri bence karyotip yada rahim filmi bunu her doktor istiyor kaldiki tüp bebek merkezi önceden istemeliydi kalitesine gelince kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 39 olucam 3 ay sonra amh 3.56 falan rezerv fazla dediler kaldıki üç normal düşüğüm var dı 16 ayda bendende 16 yumurta toplandı önoen çatlayanlar oldu ama yinede 16 toplandı 11 döllenmişti ama 5.güne 2 tanesi geldi şimdi cgh genetiğe gitti bekliyorum. yani senin sayın az değil ama kalite yada herhangi bir şey ise baştan bakmalıydı

Başta bunu soylememis olmaları insana kandiriliyor hissi veriyor çok haklısın malesef en iyi yer bile ticarethane mantığıyla hareket ediyor hangi merkeze gitmiştin? Başka bir merkezde başlamak sil baştan başlamak gibi benimde 3 tedavimde olumsuz oldu 4.için başka bir merkez düşünüyorum bülent hoca ile baslamak görüştüm o da bana hsg histereskopi yapacağız dedi bana da hsg 2.kez gereksiz gibi geldi insan ne yapacağını bilemiyor bu gibi durumlarda arkadaşım seninle aynı durumdayım

Merhaba.Arkadaşlar doktorum benden kan pıhtılaşmasıyla ilgili bazı testler istedi. Bunları ankarada nerde yaptırabilirim. Daha önce yapan var mı bu testleri.

üniversite has yaptirabilirsin
Özele gittim çok para istediler. Zaten herşeye para veriyoruz. Üniversite hastanelerini araştırıyorum ama sonuç çok geç çıkar diye de korkuyorum.ankara ya gittiğimde bir hafta sonra başlayacağım inşallah tedaviye. Acaba ne kadar sürer sonucun çıkması.

Önceden rahim filmi çektirmiştim bu sefer sulu rahim filmi istiyor. Yaşım 28. Bana daha önceden yumurtaların kötü hiç demedi, negatiften sonra dedi işgillendik.

Bu zamana kadar terslik sezmemiştim, ilgilerinden memnundum. Olmazsa zaten Allah tan ama şimdi zaten de yumurtalar kötüymüş demesi çok canımı sıktı, eşimde dellendi tabiri caizse. Başka yerler araştıralım, biizm gibi negatif durumunda ne gibi prosedür ler uygulanıyor filan diyip duruyo . Gerçekten ticarete dökmeden, hemşireden çok doktorla muhattap olabileceğimiz bi yer var mı merak ediyorum

merhaba arkadaşlar pkoluyum agustos adettimle dondurulmuş emriyolarımla 3, denemeyi yapmayı düşünüyoruz.
bana tavsiyede bulunabilir misiniz? önümüzdeki ay doktora gitmem gerekiyor mu sizce?
test falan isterler mi acaba ? iki denememde de herşey normal görünüyordu ama tutmadı.
ilk denemem tek emriyolu 2,denemem 2 emriyolu oldu. ama tutmadılar malesef
3, deneme içinde sabırsızlıkla bekliyorum.
birde ağustos da tüp bebek yaptrıp eylül sonu gibi uçakla seyahat edebilir miyim sizce? doktora soracağım ama merak ettim.
hamile arkadaşları tebrik ediyorum. bekleyen arkadaşlara da rabbim hayırlısı nasip etsin inş.

Ankarada üni. Değilde araştırma hastanelerni düşünebilirsin. Mesela kayınvalidem keçiören araştırma diye bir yere gidiyo hep , sonuçlarda hemen çıkıyo. Adana da anlaşmalı bir yere yönlendşrmişlerdi bizi bu ilk başta istedikleri testler toplam 75 tl filan tuttu uygundu yani.

Bana doktorum transfer düşündüğün aydan bir ay önceki adetinde gel dedi , galiba filmler, testler için bir ön kontrol niteliğinde

Ankarada kadın doğum araştırma hast. Var orasıda yapıyordur herhalde. Tüp bebek bölümüde var.artık sonuçlar ne zaman çıkar bilmiyorum. Tedaviye başladıktan sonrada çıksa sanırım sorun olmaz. Öyle bir şey çıksa yine önlem alınır herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…