2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

egunal. gözün aydın hamileymişsin. allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zeynep kamilde asılama topiğindeydim. biizm bebeler 2 yaşını doldurmak üzereler. allah sizlerede bugünleri sağlıkla görmeyi nasip etsin. millstone vardı yani elif o ne yaptı bebiş varmı ondada. bir ara özelden yazdım ona görmedi herhalde. görüşmek üzere canım.

İstedikleri testler filan var mı? yinede doktorunu ara kesin olsun canım
tamam canım sagol önümüzdeki ay adet olayım Ağustos'ta denemek istiyorum derim test yaptırmam Lazım mı derim belki gider muayene olurum 3 deneme olacak inş tutar bu sefer

canım ben devlet has (ünvrts ) yaptırdım 1 hafta içinde aldım hepsini

Maşallah ya 16 haftalık olmuş ufaklik :)

Dek geldik canım çok sevindim..
Nadir yazıyorum zaten..
Bana da cinsiyet artık belli olur gibi geliyor 3 lü test zamanı geldi bi de..
2 li iyi çıktı..
egunal çok sevindim hamilelik takvimini gördüğüme.. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Ben 2014 ocak tüpçülerindenim. Oğlum şimdi 9 aylık.
Hatırladığım arkadaşlara bakıyorum ve böyle güzel gelişmeleri görünce çok mutlu oldum.

4 tane döllenmiş 3 tanesi ıyımıs. 3u donduruldu agustosta transfer olacak kısmet olursa. cok endıselıyım ıcım pek rahat degıl
Hiç endişelenme canım. Olacak Allahın izni ile. Çok şükür yumurtan oluşmuş ve döllenmiş. Sen bol bol dua et ve olacagına inan.

kızlar bılıyorsunuz benım sonuc husranla sonuclandı dun merkezden aradılar buun sebebıne bakacaklarmıs rahıme sıvı verecegız dedıler bu duurm nedır bılen varmı

Kaldi zaten yeniden tup bebege baslarsam ozaman yapilacakmis birde ifv ivf mi ne ondan yapilacak ayrica birsey daha sorucam benim embriyo 1. Kalite esime dna testi yaptirmaya gerek varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…