egunal. gözün aydın hamileymişsin. allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Zeynep kamilde asılama topiğindeydim. biizm bebeler 2 yaşını doldurmak üzereler. allah sizlerede bugünleri sağlıkla görmeyi nasip etsin. millstone vardı yani elif o ne yaptı bebiş varmı ondada. bir ara özelden yazdım ona görmedi herhalde. görüşmek üzere canım.canım ben bulantıdan ötürü pek bişi yiyemediğimden kilo verdim aksine ama göbek çevremde büyüme genişleme var...
pantolonlarımın fermuarını zor çekiyorum göbeğimi sıkıştırıyor..1 hafta sonraki kontrolümden sonra bişiler almayı düşünüyorum artık.
tamam canım sagol önümüzdeki ay adet olayım Ağustos'ta denemek istiyorum derim test yaptırmam Lazım mı derim belki gider muayene olurum 3 deneme olacak inş tutar bu seferİstedikleri testler filan var mı? yinede doktorunu ara kesin olsun canım
canım ben devlet has (ünvrts ) yaptırdım 1 hafta içinde aldım hepsiniÖzele gittim çok para istediler. Zaten herşeye para veriyoruz. Üniversite hastanelerini araştırıyorum ama sonuç çok geç çıkar diye de korkuyorum.ankara ya gittiğimde bir hafta sonra başlayacağım inşallah tedaviye. Acaba ne kadar sürer sonucun çıkması.
Maşallah ya 16 haftalık olmuş ufaklik :)Selam kızçelerim...
Herkes iyidir inşallah...
Ben bildiğiniz gibiyim sanırım bu bulantılar geçmeyecek 9 ay bulantısı olanlar varmış ben de o nadide şanslı guruptan mı olacam acaba
29 haziranda randevum var belki cinsiyet belli olur bakalım içerdeki yaramaz kız mı erkek mi
Aslında hiç merak etmiyorum kendi derdime düşmüşüm önceliğim onun sağlığı ne eşim ne ben cinsiyet konuşmuyoruz.
Benimde içimë oğlan doğuyorDek geldik canım çok sevindim..
Nadir yazıyorum zaten..
Bana da cinsiyet artık belli olur gibi geliyor 3 lü test zamanı geldi bi de..
2 li iyi çıktı..
Şükür olsun.iyi olsun da .saol cnm haber verdiğin için:)Canım iyi idi her şey yolunda idi yönetimle sorun yaşamışlar hesabı do durulmuş öyle söyledi
4 tane döllenmiş 3 tanesi ıyımıs. 3u donduruldu agustosta transfer olacak kısmet olursa. cok endıselıyım ıcım pek rahat degılcanım dölenen mi 4 tane olmuş yoksa 3. güne giden mı dört tane olmuş
egunal çok sevindim hamilelik takvimini gördüğüme.. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun. Ben 2014 ocak tüpçülerindenim. Oğlum şimdi 9 aylık.Dek geldik canım çok sevindim..
Nadir yazıyorum zaten..
Bana da cinsiyet artık belli olur gibi geliyor 3 lü test zamanı geldi bi de..
2 li iyi çıktı..
Hiç endişelenme canım. Olacak Allahın izni ile. Çok şükür yumurtan oluşmuş ve döllenmiş. Sen bol bol dua et ve olacagına inan.4 tane döllenmiş 3 tanesi ıyımıs. 3u donduruldu agustosta transfer olacak kısmet olursa. cok endıselıyım ıcım pek rahat degıl
için rahat olsun her şey yolunda görünüyor4 tane döllenmiş 3 tanesi ıyımıs. 3u donduruldu agustosta transfer olacak kısmet olursa. cok endıselıyım ıcım pek rahat degıl
ne demek tatlımŞükür olsun.iyi olsun da .saol cnm haber verdiğin için:)
4 tane döllenmiş 3 tanesi ıyımıs. 3u donduruldu agustosta transfer olacak kısmet olursa. cok endıselıyım ıcım pek rahat
1.kalite mi kaçınçı günde dondurdular bunlar çok önemli benimde 8 yumurtam toplandı 6 tanesi istenilen büyüklükteydi döllenme sağlandı 6sında da ama sadece 2si 5.güne kaliteli bir şekilde geldi ve donduruldular bakalım inşşalh 10 gün sonra transferim var sonuç ne olucak ben de cok enişeliyım çünkü çözunme işlemlerınde allah korusun bozulma olabiliyormuş sadece 2 tane embrıyom kaldığı için inşşalh ikisine de bişey olmaz gece günduz dua edıyorumsenin kaç tane embrıyon donduruldu
sulu usg sanırım canımkızlar bılıyorsunuz benım sonuc husranla sonuclandı dun merkezden aradılar buun sebebıne bakacaklarmıs rahıme sıvı verecegız dedıler bu duurm nedır bılen varmı
HSG tetkikisulu usg sanırım canım
İnşallah canımtamam canım sagol önümüzdeki ay adet olayım Ağustos'ta denemek istiyorum derim test yaptırmam Lazım mı derim belki gider muayene olurum 3 deneme olacak inş tutar bu sefer
Aynı şeyi banada dedler ve karyotip test istediler. Yoksa aynı merkez mi???kızlar bılıyorsunuz benım sonuc husranla sonuclandı dun merkezden aradılar buun sebebıne bakacaklarmıs rahıme sıvı verecegız dedıler bu duurm nedır bılen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?