2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Eveett..an itibariyle benden iki yıl sonra evlenen eltimin ikinci defa hamile olduğunu öğrendim.. Ben uzulurum diye bana soylememisler.( üzüldüm ama kendim için üzüldüm. Onun adına çok sevindim.eltimin evladı benim çocuğum. Bu şekilde düşünülüp acimalarina üzüldüm: ((

Benim de çok yaşaydıgım bişeydi. Ben Evlendikten sonra hamile olmayan kalmadı. Kayınvalidem nazara hastalıklı şekilde inanır. Önce eltimin hamile oldugunu gizledi benden sonra da ikizmiş onu gizledi. Ama bizimki tamamen nazardan dolayı. Nasıl bi his olduğunu çok iyi bilirim canım. Bizi bizlerden başka kimse anlayamaz. Allahın izniyle sen de hamile oldugun günleri melegini kucagına aldıgın günleri göreceksin INŞALLAH. Hergün dua ediyorum sizler için..

Umutlarim hayallerim tukeniyo canım.bayram geliyor.bi eltime bi bana bakacaklar.acıyan gözler, dualar..zor çok canım acıyo..
Biliyorum benim de tüm umutlarım bitmişti. Ben asla o günleri göremeyecegime inanmıştım artık. Benden çok çok küçükler çocuk sahibi olmuşlardı. Ama Allahtan umut kesilmez canım benim. Herşeyin bi hayrı bi vakti var. Inşallah o vakit çok yakındır. Allah seni ve diger tüm arkadaşları mucizenizle kavuştursun en kısa zamanda. Ne zaman başlayacaksın tedaviye.

Amin canım.Allah razı olsun.ağustos adetinle gel dedi ama adetim ağustosun sonuna denk geliyor.ben temmuzda gidiyim diyorum.malum okullar aciliyo.her defasında bi bahane uydurmak zorunda kalıyorum..tatilde denemk istiyorum bi defa daha.

Bence de tatilde daha iyi olur. Inşallah hayırlısıyla bu defa olur canım üzme kendini.

Umutlarim hayallerim tukeniyo canım.bayram geliyor.bi eltime bi bana bakacaklar.acıyan gözler, dualar..zor çok canım acıyo..
O kadar iyi anlıyorum ki seni arkadaşım artık bende bıktım her girdiğim ortamda inşallah senin de olur yok şu kadar şu yapilacakmis gibi bir sürü çözüm üretenler etrafim hamile dolu tedaviyi bilmeyen bile Allah sana da nasip etsin şeklinde sürekli sözler den bıktım yıldım artık hamile haberi almaktan midem bulanıyor ne yalan söyleyim doğal olarak hemen hamile kalan duyduğumda da üzülüyorum hiç doğru bir his değil hatta çok kızıyorum kendime ama elimde olmuyor

hayır canım sulu usg vajinal muayene gibi ama vajinadan sıvı verip usg ile bakılıyor perde vs varsa normal usg den daha net görünüyor
Evet bu olacakti sanirim ama ertelediler birdaha tup bebege baslamadan 1 ay once yapilacakmis birde cizik atilacak dediler ne diyeyim hayirlisi olsun

Iyigeceler hanimlar.sahur yapacaklara hayirli sahurlar dileyeyim.ne zamandir tup bebek topigine ugramamistim.benim sorum bahcecide tedavi goren var mi?ve hangi doktoru tavsiye edersiniz? Sanirm mustafa bahceciyle gorusmek cok mumkun olmuyormus duyduguma gore ben aslinda onunla gorusmek istiyorum.

Dek geldik canım çok sevindim..
Nadir yazıyorum zaten..
Bana da cinsiyet artık belli olur gibi geliyor 3 lü test zamanı geldi bi de..
2 li iyi çıktı..

Ohh ohh çok sevindim... Maşallah size... Seni kocaman öpüyorum canım benim dikkat et kendine

Evet bu olacakti sanirim ama ertelediler birdaha tup bebege baslamadan 1 ay once yapilacakmis birde cizik atilacak dediler ne diyeyim hayirlisi olsun
canım bu işlemler sık sık yapılıyor artık hastalara daha iyi sonuç almak için inşş senin bebeğinin gelmesi tedavisiz olsun ama tedavi olacaksanda inşşşş yolunuz kısa ve kolay olsun

ama hepimiz öyle hisediyoruz hem KENDİMİZ İÇİN ÜZÜLÜYORUZ ONLAR HAMİLE DİYE DEĞİLKİ geçen ay düğünü olan tanıdığımız hamileymiş geçen yıl kaçıp evlenen kuzenim doğurmak üzre ALLAH selamet versin sağlıkla kucaklasınlar ama

Hepinize günaydın kızlar ben agustos ayında 3 denemeyi yapmaya düşünüyorum allah yardımcımız olsun

kızlar bişey sormak istiyorum istanbul tüp bebek merkezine giden var mı?
adetin kaçıncı günü transfer yapılıyordu hatırlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…