2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

Bende hep bu dusuncedeyim canım

kizlar sizinde negatif denemenizden sonra kasik agriniz ve akintinoz cok oldumu ben regl oldum ama cok fazla akinim ve kasik agrim var neden oluyorki

Canim bu duygulari gel gitleri yasamayan kadın yok sanirim aramizda. Gercekten zor seyler yasiyoruz. Ben de en son cok da onemsemeyen bir komsumunhamile kalmasina ve kendisine hic dikkat etmeden hayatina devam etmesine dayanamayip cok aglamistim. Normal yolla hamile kalanlara kızıyordum. Yani psikolojim de bozulmustu artik. Ama hicbir zaman kiskanmadim hamile olmasina en cok biz sevindik cunku onlarin tedavi icin cok fazla imkanlari yoktu. Hakkimizda hayirlisi olsun arkadaslar hepiniz dualarimdasiniz. Allahim hayırlısıyla hepimizin kucağını doldursun inşallah

kizlar sizinde negatif denemenizden sonra kasik agriniz ve akintinoz cok oldumu ben regl oldum ama cok fazla akinim ve kasik agrim var neden oluyorki
Benim tüp bebek negatifinden sonra değilde aşılama yaptırmıştım o zaman hem regl ağrım hem akıntım çok olmuştu yıllar geçmiş üstünden hala net hatırlıyorum çok fenaydı kesin içimden bişiler sökülüyor dedim..Sorduğumda olabilir denmişti ağrı kesici almıştım..

regl agrım cok degıldı ama ınanılmaz akıntım var goguslerımde hala agrı var anlamadım Afedersınız ama dun ılıskıden sonra sabah uyandım hafıf kan var cızgı cızgı neden oldu bılemedım

CANIM günaydın
maşallah sağlıkla devam ediyor bebişimiz yoluna
Allahın izniyle kucağına alacaksın
face den ulaşamadım sana
bende ağustos gibi başlıyorum Bülent Hoca da
önce opu cgh sonra histereskopi olucam
aynı senin gibi bende de olan perdeyi alacakmış bakalım kısmet inşallah sonucu senin gibi olur dua et bize öpüyorum.

ilacın etkileri bir süre daha devam ediyor ondan canım, 4 defa negatif tüp denemesi olarak yazıyorum, aşılamaları hiç saymayım iyice moralim bozuluyor....neyse adetlerim artık hiç kırmızı değil koyu kahverengi oluyor vede akıntım çok oluyor, bir süre devam edecek maalesef, çizgi çizgi dediğin kanda ip şeklindemi genelde benimde öyle oluyor..

Selamlar hanimlar.daha oncede sormustum ama cevap alamadim.bahcecide tedavi goren var mi? Fulyadaki

evet canım aynen oyle ıp seklınde ınsallah rabbım evlatlarımıa kavusmamızı saglar

kendimden çok şeyler buldum.Rabbim bizlere kolaylık versin...

Slm canim sende mi sulu usg yaptiracaksin banada haftaya carsamba gun verdi doktorum sulu usg icin simdiye kadar hic yaptirmadim
Bende yaptirmadim malesef 1. Deneme oncesi yapilmadi 2. Den once yapilacak onuda ne zaman yapturirim bilmiyorum insallah sen Olumlu sonucla donersin

6 olgun yumurtadan 4 ü döllendi. 3ü diğerine göre daha iyiymiş. 3 tanesi 3. güne geldi ve donduruldu.
Embriyolog ile oturdum ayrıntılı anlatmasını sorularımı cevaplamasını istedim. Yurtdışındaki kongrelerde hep embriyoların erken sürede rahime transfer edilmesi gerektiği konuşuluyormuş. en uygun ortam rahimdir, laboratuvar ortamı değil dedi. Çok yumurta varsa 5. güne beklenir fakat 2-3 embriyo varsa 5. günü beklemenin ne mantığı var zaten bunlar transfer olacak beklese ne olur beklemese ne olur başka seçenek yok dedi. ikna etti beni. çözdürünce sıkıntı yaşarmıyız diye sordum. 5-6 sene öncesine kadar dondurmaya karşılarmış ama artık bir yöntem söyledi adını hatırlamıyorum.. o kullanıldığı için çözünürken embriyonun ölmesi yüzde 7-8 miş. o yuzden dondurulmusların tutma oranı daha yuksekmıs. bılmıyorum oyle baya ayrıntılı konustuk bende saglıkcıyım ıkna oldum. ıstersen cozunce 5. gune beklerız dedı. ama rahım daha ıyı bır ortamdur dedı.
drum 2. adetınle gel tarnsfere dedı. oda agustosun basınja denk gelıyor

peki neden bekliyosunuz transfer neden yapılmadı da dondurdular bi işlem falan mı geçirdiniz benim geçen ay tüp tedavisine başlıycaktık doktor ofis histereskopiye aldı rahimde zar (Perde) ve polip varmış onları aldı 3 hafta sonra tekrar bi ofis işlemi daha yapıldı şimdi beklemem gerekiyo ağustos yada eylül dedi rahmin toparlanması için bende şimdi korkuyorum ağustosta eylülde yine erteler donduralım falan der mi diye beklemekten sıkıldım

çok tşk ederim canım bir kaç topiğe sormama rağmen hiç cvp alamadım ilk deneme olduğu için hem heyecan hemde bilinmezlik yaşıyorum önümü biraz olsun görmek istiyorum tekrar çok tşk ederim
canım doktorum beni de 19. gün çağırdı rahim yatağına bakıcam dedi senin de bi sonraki adette tüpe başlancaksa o sebebten çağırmıştır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…