canım çok teşekkür ederim bakalım 2 temmuza birşey kalmadı Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah hayırlısı olsuncanım doktorum beni de 19. gün çağırdı rahim yatağına bakıcam dedi senin de bi sonraki adette tüpe başlancaksa o sebebten çağırmıştır...
hayırlı olsun :)Kızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
Siteye pek giremiyorum merak etmistim belli oldu mu diye hayirli olsun Saglikla kucagimiza alalim insallahKızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
progesteronum 2.2 cıkınca dr rısk almak ıstemedı. progesteronun daha dusuk olması gerekıyormus. yuksek olunca tutmayabılıyormus. o yuzden beklemeye aldı.peki neden bekliyosunuz transfer neden yapılmadı da dondurdular bi işlem falan mı geçirdiniz benim geçen ay tüp tedavisine başlıycaktık doktor ofis histereskopiye aldı rahimde zar (Perde) ve polip varmış onları aldı 3 hafta sonra tekrar bi ofis işlemi daha yapıldı şimdi beklemem gerekiyo ağustos yada eylül dedi rahmin toparlanması için bende şimdi korkuyorum ağustosta eylülde yine erteler donduralım falan der mi diye beklemekten sıkıldım
hım anladım canım inş emeklerimizin karşılığını alırız bir an önce..progesteronum 2.2 cıkınca dr rısk almak ıstemedı. progesteronun daha dusuk olması gerekıyormus. yuksek olunca tutmayabılıyormus. o yuzden beklemeye aldı.
amin canım amin zor günler geçiriyoruz rabbim sabır versin...canım çok teşekkür ederim bakalım 2 temmuza birşey kalmadı Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah hayırlısı olsun
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah:):):)
hayırlı olsun :)
Siteye pek giremiyorum merak etmistim belli oldu mu diye hayirli olsun Saglikla kucagimiza alalim insallah
Benimki de buyuk ihtimalle erkek ben 13. Haftada ogrendim
hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah:):):)
çok güçlü bi kız olacak desene rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş:)Çoookkk teşekkür ediyorum kızlar...
10 yıl sonra 4.tüp bebek denemesiyle uzun yolları aşıp annesine geldi kızçem..
Hepinize nasip olsun inşallah..
Gebe olanlar da sağlıkla vaktiyle kucağına alsın..
maşallah hayırlı olsun canımKızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
hayırlı olsun benimde 13. haftada erkek dediler değişmediSiteye pek giremiyorum merak etmistim belli oldu mu diye hayirli olsun Saglikla kucagimiza alalim insallah
Benimki de buyuk ihtimalle erkek ben 13. Haftada ogrendim
Çoookkk teşekkür ediyorum kızlar...
10 yıl sonra 4.tüp bebek denemesiyle uzun yolları aşıp annesine geldi kızçem..
Hepinize nasip olsun inşallah..
Gebe olanlar da sağlıkla vaktiyle kucağına alsın..
canımmm maşallah güzel kızına.Kızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZEL BİR KIZ BİR OĞLANKızlar benim de kesin olmamakla beraber bir kızım ve bir oğlum olabilirmis. Tekrar gitmeye korkuyorum. Doktorum en son gittigimde bana yine mi sen geldin dedi
MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZEL BİR KIZ BİR OĞLAN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?