2015 de Tüp Bebek Yaptıracakların Paylaşım Topiği...

canım doktorum beni de 19. gün çağırdı rahim yatağına bakıcam dedi senin de bi sonraki adette tüpe başlancaksa o sebebten çağırmıştır...
canım çok teşekkür ederim bakalım 2 temmuza birşey kalmadı Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah hayırlısı olsun

progesteronum 2.2 cıkınca dr rısk almak ıstemedı. progesteronun daha dusuk olması gerekıyormus. yuksek olunca tutmayabılıyormus. o yuzden beklemeye aldı.

Hayirli olsun E egunal darisi bize insallah prensesin bahtida tahtida guzel olsun

hayırlı olsun :)

Siteye pek giremiyorum merak etmistim belli oldu mu diye hayirli olsun Saglikla kucagimiza alalim insallah
Benimki de buyuk ihtimalle erkek ben 13. Haftada ogrendim

hayırlı olsun canım darısı başımıza inşallah:):):)

Çoookkk teşekkür ediyorum kızlar...
10 yıl sonra 4.tüp bebek denemesiyle uzun yolları aşıp annesine geldi kızçem..
Hepinize nasip olsun inşallah..
Gebe olanlar da sağlıkla vaktiyle kucağına alsın..

çok güçlü bi kız olacak desene rabbim kucağına almayı da nasip etsin inş:)

Kızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
maşallah hayırlı olsun canım

Siteye pek giremiyorum merak etmistim belli oldu mu diye hayirli olsun Saglikla kucagimiza alalim insallah
Benimki de buyuk ihtimalle erkek ben 13. Haftada ogrendim
hayırlı olsun benimde 13. haftada erkek dediler değişmedi

her zorluğun arkasında değerli birşey vardır senin kızında öyle değerli

E egunal canimm tebrik ederimm cok sevindim. Allahim hayırlısıyla kucağını doldursun inşallah. Hemen alisverise basla o zaman kizlar icin cesit cok karar vermen zor olacaktır

Kızlar büyük ihtimalle bir kızçem olacak
canımmm maşallah güzel kızına.
bizler için kız erkek farketmez sağlıklı olsun, vaktınde kucaklaşalım yeter ama benimde senin için içime doğan hep kızdı.
hayırlı olsun canımmm
öpüyorum dikkat et kendine ve prensesine....

MAŞALLAH CANIM ÇOK GÜZEL BİR KIZ BİR OĞLAN

Cok teşekkürler canim. Allah nasip etti ya bundan sonraki duamuz saglikli olsunlar da gerisi onemli degil. Ama cinsiyetini ogrenmek heyecanlandırdı bizi. Ben en ufak bi korkuda solugu doktorumda aldigim icin bıktı artik o da benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…